mowiono.mi.ze.to.on 26.02.11, 21:59 rzekł Marcin Dubieniecki-Kaczyński www.fakt.pl/Niech-sie-pan-odpier-Dubieniecki-do-dziennikarza-,artykuly,97132,1.html Zajebiście wysoka półka zięcia Ukochanego Brata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon [...] 26.02.11, 22:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:12 mowiono.mi.ze.to.on napisał: [...] Spróbuj używać więcej mózgu a mniej zważaj na to co Ci mówią. Gdybyś uważnie wczytał się w ten tekst: "- Jakby pan do mnie przyszedł do kancelarii i poprosił o komentarz, to dostałby pan w dziób za takie pytanie i za czelność, że pan do mnie dzwoni" to musiałbyś zauważyć, że "Fakt" manipuluje. Nie zainteresowało Cię, o jaki komentaż i jakie pytanie chodziło? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:15 don.kichote napisał: > mowiono.mi.ze.to.on napisał: > > [...] > > Spróbuj używać więcej mózgu a mniej zważaj na to co Ci mówią. > Gdybyś uważnie wczytał się w ten tekst: > > "- Jakby pan do mnie przyszedł do kancelarii i poprosił o komentarz, > to dostałby pan w dziób za takie pytanie i za czelność, że pan do mnie d > zwoni" > > to musiałbyś zauważyć, że "Fakt" manipuluje. > Nie zainteresowało Cię, o jaki komentaż i jakie pytanie chodziło? > Zbyt duzo od niego wymagasz, tego w sciagawce partyjnej nie znajdzie a mylsec im zakazano pod rygorem unicestwienia. Podobno Tusk nad Schetyna znecal sie przy wszystkich az 4 godziny jak doszlo do tzw. rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:21 pulspolski.tv/wp-content/uploads/2011/02/rozmowa-z-D.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:26 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > pulspolski.tv/wp-content/uploads/2011/02/rozmowa-z-D.mp3 Wcale mu sie nie dziwie i nie widze w tym nic nagannego. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:31 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > wyższa półka. Masz racje ci z salonu jak najbardziej zwlaszcza ten Maleszka. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:34 Maleszka w wątku był, Michnik też. No to może jeszcze coś o Tusku poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon [...] 26.02.11, 22:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Ale przecież Maleszka to przyjaciel Wildsteina!! 27.02.11, 19:51 Wieloletni przyjaciel. :))) I do dziś stosuje metody Maleszki. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:32 wujaszek_joe napisał: > sajgon też z wyższej półki Masz jakis problem chloptasiu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe [...] 26.02.11, 22:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon [...] 26.02.11, 22:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 22:56 1 marca minie dwa lata od śmierci mojego ojca. Wielu twierdzi, że był najlepszym lekarzem w mieście. Był uczciwym, pracowitym człowiekiem. Nigdy nie należał do partii. czemu go obrażasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 23:11 wujaszek_joe napisał: > 1 marca minie dwa lata od śmierci mojego ojca. Wielu twierdzi, że był najlepszy > m lekarzem w mieście. Był uczciwym, pracowitym człowiekiem. Nigdy nie należał d > o partii. > czemu go obrażasz? A czemu ty mnie obrazasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 23:21 napisałem tylko, że jesteś z wyższej półki. To taki ironiczny komentarz do tego, że nie widzisz nic nagannegow zachowaniu Dubienieckiego. I na to nazwałes mnie chłoptasiem. I ja ciebie obrażam? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: no to sam posłuchaj 26.02.11, 23:38 wujaszek_joe napisał: > napisałem tylko, że jesteś z wyższej półki. To taki ironiczny komentarz do tego > , że nie widzisz nic nagannegow zachowaniu Dubienieckiego. I na to nazwałes mn > ie chłoptasiem. > I ja ciebie obrażam? Znam rowniez polskich pismakow i ich prostackie chwyty, lacznie z wlaczonym mikrofonem o czym nie wie przepytywany. Sama jego wypowiedz bez calego tla, o jakiej porze i jakie pytania naprawde padly nie moze zostac uczciwie oceniona. Ty to jednak robisz, jesli fakty moga sie nie zgadzac to tym gorzej dla faktow, zbrodniarz juz jest i trzeba wykonac na nim publiczny lincz. Dlatego uzylem slowa "chloptas" oznaczajacy czlowieka mlodego a przez to niedoswiadczonego. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Zgadzam się z Tobą Sajgon 27.02.11, 08:48 mr.sajgon napisał: > Dlatego uzylem slowa "chloptas" oznaczajacy czlowieka mlodego a przez to niedos > wiadczonego. Powinien cie nazwać "śmieć" bo z twojej tutejszej twórczości wynika ze to idealnie do ciebie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Dalej nie wiem o co potał pismak! 26.02.11, 22:30 Musiało to być coś bardzo chamskiego. No cóż! Tak się "wyrabia" nazwisko. Już niedługo zobaczymy tego "bohatera" w TV. Może nawet w TVN 24 etat dostanie. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: to przyczytyj artykył w dziennuku bełtockim 26.02.11, 22:45 Jeśli nie chcesz zacytować pytania jakie zadał pismak, to podaj jakiś link do artykułu w którym to pytanie znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Dalej nie wiem o co potał pismak! 26.02.11, 22:33 don.kichote napisał: > Musiało to być coś bardzo chamskiego. > No cóż! Tak się "wyrabia" nazwisko. Już niedługo zobaczymy tego "bohatera" w TV > . > Może nawet w TVN 24 etat dostanie. > > :-( To pewne, moze nawet w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Tej rodzienie, pytanie o ojca dziecka może wydawać 27.02.11, 08:51 się chamskie. A także o profesją dziadka, i przeszłość babci. don.kichote napisał: > Musiało to być coś bardzo chamskiego. > No cóż! Tak się "wyrabia" nazwisko. Już niedługo zobaczymy tego "bohatera" w TV > . > Może nawet w TVN 24 etat dostanie. > > :-( Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dalej nie wiem o co potał pismak! 27.02.11, 17:48 ... a pytał o spółkę prawniczą z facetem, który ma prokuratorskie zarzuty... Wcześniej już, Dubieniecki stwierdził (w innej rozmowie), że gó... komu do tego, z kim on wchodzi w spółkę... Ciekawe, czy się utrzyma wśród adwokatów? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:22 ta wasza wyższa półka z komuszego nasienia proponuje dziennikarzowi, żeby sie odpie...ł. nasz mały mafiozo nie panuje nad nerwami. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:28 wujaszek_joe napisał: > ta wasza wyższa półka z komuszego nasienia proponuje dziennikarzowi, żeby sie o > dpie...ł. > nasz mały mafiozo nie panuje nad nerwami. Ty zawsze wiesz kto jest po drugiej stronie, jak powie ci ze jest Napoleonem to tez mu uwierzysz czy poslesz mu wiazanke ? Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:17 chodziło o niewygodne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:19 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > chodziło o niewygodne pytanie. jak cie cos uwiera to sie rozbierz, co masz sie meczyc Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 17:51 zdajesz sobie sprawę ile razy próbowałeś kopnąć w tym wątku? PeeS - zdajesz się sam nie wiedzieć, o co spytał dziennikarz z Bałtyckiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:23 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > chodziło o niewygodne pytanie. Niewygodne pytania też mają swoje granice. Co byś powiedział, gdyby jakiś pismak, spytał np. JP2 czy w chwili kiedy tuli i całuje podbiegające od niego dzieci odczuwa podniecenie seksualne, a jeśli już nie odczuwa, ko kiedy takie podniecenie przestał odczuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:27 Sorry, ale to nie było pytanie z gatunku, czy gwałci pan dzieci "Słowa padły w odpowiedzi na pytanie i prośbę o komentarz w sprawie związanej z jednym ze wspólników adwokata. Chodziło o jedna ze spółek na Pomorzu, w której udziały ma m.in. Marcin Dubieniecki. Pytaliśmy w jakich okolicznościach został wspólnikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 22:40 wujaszek_joe napisał: > Sorry, ale to nie było pytanie z gatunku, czy gwałci pan dzieci Na pewno? Czy uważasz, że gdyby to co przytoczyłeś było tak "niewinne" jak sugeruje to "Fakt", to spowodowało to taką agresję Dubienieckiego? > "Słowa padły w odpowiedzi na pytanie i prośbę o komentarz w sprawie związanej z > jednym ze wspólników adwokata. Chodziło o jedna ze spółek na Pomorzu, w której > udziały ma m.in. Marcin Dubieniecki. Pytaliśmy w jakich okolicznościach został > wspólnikiem" Jaki problem ma "Fakt" z przytoczeniem całości nagrania? (to co udostępnili, to tylko fragment stawiający w złym świetle Dubienieckiego a nic nie mówiący o treści i formie pytania.) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 17:53 Aleś palnął!!! Sprawa spółki Dubienieckiego, stała się publiczną i to o nią pytał dziennikarz... A podstawy miał bo przyszły wspólnik ma kryminalne zarzuty. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 18:38 sclavus napisał: > Aleś palnął!!! > Sprawa spółki Dubienieckiego, stała się publiczną i to o nią pytał dziennikarz. > .. > A podstawy miał bo przyszły wspólnik ma kryminalne zarzuty. Czy możesz mi zacytować (słowo w słowo) a jeszcze lepiej udostępnić - poszerzone o to pytanie - nagranie, które w okrojonej wersji krąży w necie? Nie chodzi mi interpretację(!), jaką serwuje nam Dziennik Bałtycki. Mimo że do Dubienieckiego mam dalej niż do Jowisza, to uważam, że pismak go sprowokował, celowo zadając pytanie w sposób chamski i obraźliwy. W tym fragmencie nagrania - który nam udostępniono - pismak (prawie chichocząc) pyta "dlaczego" wyraźnie rozbawiony i usatysfakcjonowany tym, że udało mi się sprowokować i wyprowadzić z równowagi Dubienieckiego. Reasumując; zanim w miarę obiektywnie osądzę Dubienieckiego, najpierw chcę poznać dokładnie treść pytania i formę w jakiej zostało ono zadane. A to, że PiS i jego "wyznawcy" nie należą go grona moich przyjaciół, niczego w tej sprawie nie zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe spuścizna 26.02.11, 22:24 ale nie tak udana. Kaczor w takich sytuacjach mówił, że wiązanie go z nomenklaturowym Telegrafem to atak na opozycję :) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: spuścizna 26.02.11, 22:29 wujaszek_joe napisał: > ale nie tak udana. Kaczor w takich sytuacjach mówił, że wiązanie go z nomenklat > urowym Telegrafem to atak na opozycję :) To tak jak Adam Michnik ma malo do powiedzenia jak to sie stalo ze GW z gazety Solidarnosci stala sie prywatnym biznesem. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Re: spuścizna 26.02.11, 22:32 Właśnie zastanawiałem, kiedy w dyskusji pojawi się Michnik. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: spuścizna 26.02.11, 22:34 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > Właśnie zastanawiałem, kiedy w dyskusji pojawi się Michnik. Ty potrafisz sie zastanawiac ? Przestan, nie rob sobie z ludzi jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Dubieniecki jest znany z tego 26.02.11, 22:46 że jest wybuchowy, kiedyś w trakcie dyskusji o L. Kaczynskim ( już po katastrofie ) rzucił się na gdańskich adwokatów w jego obronie z pięściami. Syn SLD - owca, kto by pomyślał ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Dubieniecki jest znany z tego 26.02.11, 22:49 indeed4 napisał: > że jest wybuchowy, kiedyś w trakcie dyskusji o L. Kaczynskim ( już po katastrof > ie ) rzucił się na gdańskich adwokatów w jego obronie z pięściami. Syn SLD - ow > ca, kto by pomyślał ;-) A co mial sluchac jak bydlo obraza jego tescia ? Rozumiem ze ty bys sie przylaczyl do opluwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: spuścizna 26.02.11, 22:41 Dlatego branie przez Kaczyńskiego kasy od komuszego budimeksu czy uwłaszczanie się na państwowych biurowcach drogą jakichś ustnych uchwał jest najwyższym standardem moralnym. Michnik stworzył gazetę, Kaczyński uwłaszczył się na majątku zniszczonej gazety Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: spuścizna 26.02.11, 22:46 wujaszek_joe napisał: > Michnik stworzył gazetę, Klamiesz gazete dostala Solidarnosc przy okraglym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: spuścizna 26.02.11, 22:53 Solidarność dostała zgodę na stworzenie gazety. Michnik to zrealizował. Kaczyński uwłaszczył sie na majątku zdobytej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
mrsajgon Re: spuścizna 26.02.11, 22:56 wujaszek_joe napisał: > Solidarność dostała zgodę na stworzenie gazety. Michnik to zrealizował. O trafil sie ten co wszystko wie :-) Na realizacje potrzebna jest kasa chocby na papier ktory byl tylko na przydzial. Przydzial dostala Solidarnosc a Adam MIchnik skad go sobie zrealizowal ? Czekam nba wyczerpujaca odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: spuścizna 26.02.11, 23:00 tak, Solidarność dostała przydział na papier żeby stworzyć gazetę. Michnik to realizował i udało mu się stworzyć gazetę, dzięki czemu mamy teraz gdzie się kłócić. Kaczyński tymczasem zrujnował gazete i przejąl jej majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: spuścizna 26.02.11, 23:05 wujaszek_joe napisał: > tak, Solidarność dostała przydział na papier żeby stworzyć gazetę. Michnik to r > ealizował i udało mu się stworzyć gazetę, dzięki czemu mamy teraz gdzie się kłó > cić. Jesli papier dostala Solidarnosc to gazeta byla wlasnoscia Solidarnosci a nie prywata MIchnika. > Kaczyński tymczasem zrujnował gazete i przejąl jej majątek. Z tym nie bede polemizowal wiec zajmijmy sie tym co wyzej, kto zapie...l gazeta codzienna Solidarnosci ? Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: spuścizna 26.02.11, 23:10 wujaszek_joe napisał: > tak, Solidarność dostała przydział na papier żeby stworzyć gazetę. Michnik to r > ealizował i udało mu się stworzyć gazetę, dzięki czemu mamy teraz gdzie się kłó > cić. > Kaczyński tymczasem zrujnował gazete i przejąl jej majątek. I to jest już bliższe prawdy. Gdybyś jeszcze dodał, że obaj startowali z tych samych pozycji, ("podział łupów") że żaden z nich, nie na starcie nie był bardziej uprzywilejowany od drugiego (a nie jak pisałeś wcześniej: Michnik stworzył, Kaczyński się uwłaszczył), to byłoby to o wiele bliżej prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Michnik dostał od Państwa 27.02.11, 09:14 przydział na papier i nic więcej. Kaczyński dostał papier, budynki, maszyny drukarskie, sprzet i czyteników. Budynki ukradł, reszte przetrwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" Co za cham 26.02.11, 22:43 CHAMSTWO kroluje na tym Forum ?Czy opiekun tego dzialu na Forum nie czyta co CI chlopaczkowie z PO wypisuja ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" Co za cha 26.02.11, 22:45 zbysio45 napisał: > CHAMSTWO kroluje na tym Forum ?Czy opiekun tego dzialu na Forum nie czyta co CI > chlopaczkowie z PO wypisuja ? Mr. Sajgon nie jest z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" Co za cha 26.02.11, 22:47 ave.duce napisała: > Mr. Sajgon nie jest z PO. Chociaz raz udalo ci sie napisac prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" Co za cha 26.02.11, 23:02 mr.sajgon napisał: > ave.duce napisała: > > > Mr. Sajgon nie jest z PO. > > Chociaz raz udalo ci sie napisac prawde. Może dlatego jego posty są chamskie, choć wcale nie muszą takie być. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" Co za cha 26.02.11, 23:10 ave.duce napisała: > Dobranoc. Niech mieciutka kolderka i milutki jasieczek zaprowadzi cie wprost w ramiona Morfeusza. Milej nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 [...] 26.02.11, 23:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: To tylko zmodyfikowana wersja 26.02.11, 23:42 pollack5 napisał: Nie uwierzyłem tym ruskim łgarzom!!! A ja pozwole sobie przypomniec o usciskach z Putinem pana Tuska ktore mialy oznaczac nowa jakas w stosunkach miedzy Rosja i Polska. No i Rosja przy pomocy MAK wymolestowala Tuska, tak to sie skonczylo jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
alojsp [...] 26.02.11, 23:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 23:32 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > rzekł Marcin Dubieniecki-Kaczyński > www.fakt.pl/Niech-sie-pan-odpier-Dubieniecki-do-dziennikarza-,artykuly,97132,1.html > Zajebiście wysoka półka zięcia Ukochanego Brata. Mocne słowo czasem jest potrzebne, więc w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 23:43 vladexpat napisał: > Mocne słowo czasem jest potrzebne, więc w czym problem? Oh oni nie przeklinaja, tak tylko robia ludzie zwiazani z PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 23:46 Przed dwoma dniami zapluwaliście się zaprzańcy na temat komiksu w którym użyto podobnych slow.Żądaliście spalenia nakładu.Teraz konsekwentnie powinniście się domagać spalenia konkubenta Marty na stosie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 26.02.11, 23:48 x2468 napisał: > Przed dwoma dniami zapluwaliście się zaprzańcy na temat komiksu w którym użyto > podobnych slow.Żądaliście spalenia nakładu.Teraz konsekwentnie powinniście się > domagać spalenia konkubenta Marty na stosie.. Cos ci sie przypadkiem nie poplatalo czy moze temat jest zbyt trudny ? Komiks wydalo panstwo Polskie a Dubieniecki poki co jest tylko mezem corki bylego prezydenta czyli nikim w strukturach panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nie robiłbym z tego wielkiego "hallo". 27.02.11, 08:36 To jest tylko nowsza wersja słynnego "spieprzaj dziadu". I pewnie dlatego pan mAcAnas nie ma predyspozycji do kariery politycznej. Byle jakiej pamięci teściu był bardziej oględny i powściągliwy "bendonc" w stanie skrajnego rozemocjonowania więc został nawet "prezydętEM", a po tym jak rozbił samolot to już bez maszyny, choć nie bez zDZIWISZenia "wylądował na wawlu". Po prostu - to rodzinne odzywki do ciemngo ludu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ma to po "spieprzaj dziadu" teściu 27.02.11, 08:36 Knajacka rodzinka. M. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon [...] 27.02.11, 09:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 08:42 mowiono.mi.ze.to.on napisał: > rzekł Marcin Dubieniecki-Kaczyński > www.fakt.pl/Niech-sie-pan-odpier-Dubieniecki-do-dziennikarza-,artykuly,97132,1.html > Zajebiście wysoka półka zięcia Ukochanego Brata. Nie ma co się dziwić;) 'czym skorupka za młodu...' Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 08:50 allspice napisała: > > Nie ma co się dziwić;) 'czym skorupka za młodu...' Pozwol ze pojade ci Michnikiem --odpie...sie od Dubienieckiego. Teraz tez zastosujesz to czym skorupka za mlodu .... Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 16:53 mr.sajgon napisał: > allspice napisała: > > > > > Nie ma co się dziwić;) 'czym skorupka za młodu...' > > > Pozwol ze pojade ci Michnikiem --odpie...sie od Dubienieckiego. > Teraz tez zastosujesz to czym skorupka za mlodu .... > "...Dziennikarze zadzwonili do Marcina Dubienieckiego z prośbą o komentarz w sprawie związanej z jednym ze wspólników adwokata. Chodziło o spółkę na Pomorzu, w której udziały ma m.in. zięć zmarłego prezydenta Lecha Kaczyńskiego. - Jakby pan do mnie przyszedł do kancelarii i poprosił o komentarz, to dostałby pan w dziób za takie pytanie i za czelność, że pan do mnie dzwoni. - Dlaczego? - Niech pan się ode mnie odpier... i niech pan do mnie nie dzwoni, tak? Do widzenia - powiedział "Dziennikowi Bałtyckiemu" Dubieniecki wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9173352,_Niech_sie_pan_odp______Maz_Marty_Kaczynskiej_ucina.html Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Spieprzaj dziadu - po wolsku. 27.02.11, 08:42 mowiono.mi.ze.to.on napisał: Chłopak pasuje do Kartelu Kaczyńskich jak ulał! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Spieprzaj dziadu - po wolsku. 27.02.11, 09:02 martusia_krolowa_wolakow napisał: > mowiono.mi.ze.to.on napisał: > > Chłopak pasuje do Kartelu Kaczyńskich jak ulał! > Ale oni nie grzebiali w teczkach jak twoj ulubieniec Adasko brat Stefana. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_wolakow Re: Spieprzaj dziadu - po wolsku. 27.02.11, 09:36 mr.sajgon napisał: > Ale oni nie grzebiali w teczkach jak twoj ulubieniec Adasko brat Stefana. Kamiesz! "Moj" Adasko PRZYRODNI brat Stefana(oskarżonego o nieprawne przedłuzenie aresztu) nie grzebał w teczkach. Byłczlonkiem komisji badającej stan zasobów archialnych SB i UB powołanej przez sejm. Natomiast twój Kaczyński szantażował publicznie dziennikarkę Olejnik ujawnieniem materiałó, przyznając sie tm samym do grzebania w teczkach. Szantaż jest w Polsce przestępstwem ściganym z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Naśladowca... 27.02.11, 08:49 Józefa Zycha Lecha Kaczyńskiego Jolanty Fedak... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Twoja lista jest niekompletna - Adam Michnik 27.02.11, 08:51 ave.duce napisała: > Józefa Zycha > Lecha Kaczyńskiego > Jolanty Fedak... odpie...ie sie od generala Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Naśladowca... 27.02.11, 16:55 ave.duce napisała: > Józefa Zycha > Lecha Kaczyńskiego > Jolanty Fedak... Czerpie wzorce ze spuścizny teścia! Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Spieprzaj Dziadu 2.0 27.02.11, 17:54 O kurde. A moje "Spieprzja dziadu" zostało w.y.p.i.e.r.d.o.l.o.n.e. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki wyższa półka 27.02.11, 17:40 Od razu widać, że nie wychowywał się na podwórku. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Minister PiSowej koalicji 27.02.11, 18:29 farm1.static.flickr.com/85/219204221_007bfef8ec_z.jpg?zz=1 Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: "Niech się pan o.d.p.i.e.r.d.o.l.i" 27.02.11, 21:40 ot i katolicki kraj. człowiek o poglądach lewicowych, przeistacza się w prawdziwego Polaka, przykładnego katolika, patriotę, wszystko dla dobra swojej "żonki" i jej kariery, a raczej swojej. zero szacunku dla nawróconego, pan się zbiesił i miał do tego prawo i sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
mowiono.mi.ze.to.on Jest już artykuł w wersji elektronicznej Polityki 01.03.11, 16:50 www.polityka.pl/kraj/analizy/1513364,1,zdolny-wspolnik-marcina-dubienieckiego.read Odpowiedz Link Zgłoś