1normalnyczlowie.k 02.03.11, 15:17 Nie mam wątpliwości kto ten pojedynek wygra, podczas posiedzenia Sejmowej Komisji Obrony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obraza.uczuc.religijnych Re: Macierewicz vs Cieniuch & Majewski 02.03.11, 15:19 Ja też nie mam wątpliwości kto według ciebie wygra. Ale twoja opinia jest mało istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowie.k Cieniuch bredził tyle czasu i nic nie powiedział! 02.03.11, 15:25 obraza.uczuc.religijnych napisał: Ja też nie mam wątpliwości kto według ciebie wygra. Ale twoja opinia jest mało istotna. ---> Nie potrafią podać nawet przesłanek - także wiceszef MON. Trzech oszustów usiłuje robić nagonkę na pilotów! Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Cieniuch bredził tyle czasu i nic nie powiedz 02.03.11, 15:29 Nagonka z twojej strony na polskich oficerów jest odrażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowie.k Mówienie o awansach w nagrodę za kłamstwa i plucie 02.03.11, 15:40 obraza.uczuc.religijnych napisał: Nagonka z twojej strony na polskich oficerów jest odrażająca. ---> w wykonaniu choćby Parulskiego, Majewskiego etc., to nie nagonka, lecz fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
black_yrek Re: Mówienie o awansach w nagrodę za kłamstwa i p 02.03.11, 15:47 A te "fakty" to skąd? duch św mu dał? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Mówienie o awansach w nagrodę za kłamstwa i p 03.03.11, 08:02 Nie, to nie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś