hummer 03.03.11, 08:47 wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9191979,Piekne_i_niedostepne_odnowione_dworce__ZDJECIA__FILM_,,ga.html Są zamknięte. Bez kawy minister nie przyjedzie. Ludzie marzną oto Polska właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.sajgon taka jest Polska Uwolska 03.03.11, 09:01 hummer napisał: > wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9191979,Piekne_i_niedostepne_odnowione_dworce__ZDJECIA__FILM_,,ga.html > Są zamknięte. Bez kawy minister nie przyjedzie. Ludzie marzną oto Polska właśni > e. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Jeśli można pomóc pasażerom 03.03.11, 14:20 Wprowadzić ich do pachnących powierzchni, gdzie jeszcze nie serwują kawy, to dlaczego tego nie zrobić, skoro za oknami zima trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:29 Nie bardzo rozumiem skąd wniosek, że dworce z czekają z otwarciem na jakiegoś ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:36 boblebowsky napisał: > Nie bardzo rozumiem skąd wniosek, że dworce z czekają z otwarciem na jakiegoś m > inistra? Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, skoro tam się zakończyły sprawy remontowe. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:45 > Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, skoro t > am się zakończyły sprawy remontowe. Aaa... czyli to tylko przypuszczenie, nawet jeśli, to dość nierozsądne. Sugerować, że każdy remont dworca w tym kraju otwiera jakiś minister??? Jest wiele innych bardziej prawdopodobnych powodów takich opóźnień. Czyżby brakowało ci wyobraźni czy wzorem pisiej bandy z obojnakiem alfa na czele realizujesz linię krytyki totalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Podaj więc powód opóźnienia? 03.03.11, 14:48 boblebowsky napisał: > > Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, s > koro t > > am się zakończyły sprawy remontowe. > > Aaa... czyli to tylko przypuszczenie, nawet jeśli, to dość nierozsądne. Sugerow > ać, że każdy remont dworca w tym kraju otwiera jakiś minister??? Jest wiele inn > ych bardziej prawdopodobnych powodów takich opóźnień. Czyżby brakowało ci wyobr > aźni czy wzorem pisiej bandy z obojnakiem alfa na czele realizujesz linię kryty > ki totalnej? Tylko nie pisz o automacie do kawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Podaj więc powód opóźnienia? 03.03.11, 14:59 > Tylko nie pisz o automacie do kawy :) Rzeczywiście masz dość ograniczoną wyobraźnię:) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Widzę, że trafiłem na podobnego sobie :) 03.03.11, 15:02 boblebowsky napisał: > > > Tylko nie pisz o automacie do kawy :) > > Rzeczywiście masz dość ograniczoną wyobraźnię:) Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont został zakończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcześniej pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Widzę, że trafiłem na podobnego sobie :) 03.03.11, 15:23 > Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont został z > akończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcześniej > pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi. Nie odpowiadałem, bo chciałem dać ci szanse na rehabilitację, ale widzę, że muszę jednak złapać za łopatę:)) Nie pomyślałeś o takich powodach jak, przyjęcie obiektu przez Ppoż, Bhp, Sanepid, itd....? A poza tym to, że przez szybkę coś tam wygląda na gotowe wcale nie znaczy że gotowe jest. Że ci to muszę w ogóle tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:34 boblebowsky napisał: > > Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont zo > stał z > > akończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcze > śniej > > pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi. > > Nie odpowiadałem, bo chciałem dać ci szanse na rehabilitację, ale widzę, że mus > zę jednak złapać za łopatę:)) Nie pomyślałeś o takich powodach jak, przyjęcie o > biektu przez Ppoż, Bhp, Sanepid, itd....? A poza tym to, że przez szybkę coś ta > m wygląda na gotowe wcale nie znaczy że gotowe jest. Że ci to muszę w ogóle tłu > maczyć. Popoż i BHP odpada więc. A Sanepid do czego ma się czepiać, że nie śmierdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:41 > Popoż i BHP odpada więc. A Sanepid do czego ma się czepiać, że nie śmierdzi? Naprawdę jesteś taki ograniczony? Masz w ogóle pojęcie o czym piszesz????? Czy Ppoż to tylko liczba wejść i wyjść ? Dlaczego ocena warunków pracy odpada? Czyżby sanepid odpowiadał tylko za smród? Poza ty,m napisałem ci już, że to że coś przez szybkę wygląda na gotowe nie jest jednoznaczne z tym, że gotowe jest. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:56 Oprócz tekstu pisanego jest załączone słuchowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Wontek siem pomylił czy zgubił. 03.03.11, 16:06 Zadałem pytania, ale widzę, że chyba przerastajo. W każdym razie zaczynam już powoli rozumieć skąd pomysł, że dworce czekają na ministra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Poczekamy zobaczymy :) 03.03.11, 16:11 boblebowsky napisał: > Zadałem pytania, ale widzę, że chyba przerastajo. W każdym razie zaczynam już p > owoli rozumieć skąd pomysł, że dworce czekają na ministra:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Znam naszych 03.03.11, 16:23 boblebowsky napisał: by otworzyć drogę Krzywe w kierunku na Drezno, sam Schetyna się fatygował :) Nie mów hop. :) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Jasne jak G.Napieralski 03.03.11, 15:49 dorwie się do władzy to wszystko będzie funkcjonować jak w przysłowiowym " polskim zegarku" ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś