Dodaj do ulubionych

Minister musi przyjechać? :)

03.03.11, 08:47
wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9191979,Piekne_i_niedostepne_odnowione_dworce__ZDJECIA__FILM_,,ga.html
Są zamknięte. Bez kawy minister nie przyjedzie. Ludzie marzną oto Polska właśnie.
Obserwuj wątek
    • mr.sajgon taka jest Polska Uwolska 03.03.11, 09:01
      hummer napisał:

> wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,9191979,Piekne_i_niedostepne_odnowione_dworce__ZDJECIA__FILM_,,ga.html
      > Są zamknięte. Bez kawy minister nie przyjedzie. Ludzie marzną oto Polska właśni
      > e.
      • hummer Jeśli można pomóc pasażerom 03.03.11, 14:20
        Wprowadzić ich do pachnących powierzchni, gdzie jeszcze nie serwują kawy, to dlaczego tego nie zrobić, skoro za oknami zima trwa?
    • boblebowsky Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:29
      Nie bardzo rozumiem skąd wniosek, że dworce z czekają z otwarciem na jakiegoś ministra?
      • hummer Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:36
        boblebowsky napisał:

> Nie bardzo rozumiem skąd wniosek, że dworce z czekają z otwarciem na jakiegoś m
        > inistra?

Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, skoro tam się zakończyły sprawy remontowe.
        • boblebowsky Re: Minister musi przyjechać? :) 03.03.11, 14:45
          > Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, skoro t
          > am się zakończyły sprawy remontowe.

Aaa... czyli to tylko przypuszczenie, nawet jeśli, to dość nierozsądne. Sugerować, że każdy remont dworca w tym kraju otwiera jakiś minister??? Jest wiele innych bardziej prawdopodobnych powodów takich opóźnień. Czyżby brakowało ci wyobraźni czy wzorem pisiej bandy z obojnakiem alfa na czele realizujesz linię krytyki totalnej?
          • hummer Podaj więc powód opóźnienia? 03.03.11, 14:48
            boblebowsky napisał:

> > Obym się mylił :) Nie widzę sensu w zamykaniu dworców przed podróżnymi, s
            > koro t
            > > am się zakończyły sprawy remontowe.
            >
            > Aaa... czyli to tylko przypuszczenie, nawet jeśli, to dość nierozsądne. Sugerow
            > ać, że każdy remont dworca w tym kraju otwiera jakiś minister??? Jest wiele inn
            > ych bardziej prawdopodobnych powodów takich opóźnień. Czyżby brakowało ci wyobr
            > aźni czy wzorem pisiej bandy z obojnakiem alfa na czele realizujesz linię kryty
            > ki totalnej?

Tylko nie pisz o automacie do kawy :)
            • boblebowsky Re: Podaj więc powód opóźnienia? 03.03.11, 14:59

> Tylko nie pisz o automacie do kawy :)

Rzeczywiście masz dość ograniczoną wyobraźnię:)
              • hummer Widzę, że trafiłem na podobnego sobie :) 03.03.11, 15:02
                boblebowsky napisał:

>
                > > Tylko nie pisz o automacie do kawy :)
                >
                > Rzeczywiście masz dość ograniczoną wyobraźnię:)

Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont został zakończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcześniej pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi.
                • boblebowsky Re: Widzę, że trafiłem na podobnego sobie :) 03.03.11, 15:23
                  > Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont został z
                  > akończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcześniej
                  > pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi.

Nie odpowiadałem, bo chciałem dać ci szanse na rehabilitację, ale widzę, że muszę jednak złapać za łopatę:)) Nie pomyślałeś o takich powodach jak, przyjęcie obiektu przez Ppoż, Bhp, Sanepid, itd....? A poza tym to, że przez szybkę coś tam wygląda na gotowe wcale nie znaczy że gotowe jest. Że ci to muszę w ogóle tłumaczyć.
                  • hummer Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:34
                    boblebowsky napisał:

> > Powtórzę jeszcze raz. Co broni oddać podróżnym dworzec, którego remont zo
                    > stał z
                    > > akończony? Lepiej niech marzną w ziemie poza nim? Zresztą zadałem Ci wcze
                    > śniej
                    > > pytanie i nie uzyskałem odpowiedzi.
                    >
                    > Nie odpowiadałem, bo chciałem dać ci szanse na rehabilitację, ale widzę, że mus
                    > zę jednak złapać za łopatę:)) Nie pomyślałeś o takich powodach jak, przyjęcie o
                    > biektu przez Ppoż, Bhp, Sanepid, itd....? A poza tym to, że przez szybkę coś ta
                    > m wygląda na gotowe wcale nie znaczy że gotowe jest. Że ci to muszę w ogóle tłu
                    > maczyć.

Popoż i BHP odpada więc. A Sanepid do czego ma się czepiać, że nie śmierdzi?
                    • boblebowsky Re: Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:41
                      > Popoż i BHP odpada więc. A Sanepid do czego ma się czepiać, że nie śmierdzi?

Naprawdę jesteś taki ograniczony? Masz w ogóle pojęcie o czym piszesz?????
                      Czy Ppoż to tylko liczba wejść i wyjść ?
                      Dlaczego ocena warunków pracy odpada?
                      Czyżby sanepid odpowiadał tylko za smród?

Poza ty,m napisałem ci już, że to że coś przez szybkę wygląda na gotowe nie jest jednoznaczne z tym, że gotowe jest.
                      • hummer Re: Coś się zmieniło w rozkładzie wejść i wyjść? 03.03.11, 15:56
                        Oprócz tekstu pisanego jest załączone słuchowisko.
                        • boblebowsky Wontek siem pomylił czy zgubił. 03.03.11, 16:06
                          Zadałem pytania, ale widzę, że chyba przerastajo. W każdym razie zaczynam już powoli rozumieć skąd pomysł, że dworce czekają na ministra:))
                          • hummer Poczekamy zobaczymy :) 03.03.11, 16:11
                            boblebowsky napisał:

> Zadałem pytania, ale widzę, że chyba przerastajo. W każdym razie zaczynam już p
                            > owoli rozumieć skąd pomysł, że dworce czekają na ministra:))
                            >
                            • boblebowsky Było poczekać zanim głupi wątek założyłeś:)) 03.03.11, 16:17

• hummer Znam naszych 03.03.11, 16:23
                                boblebowsky napisał:

by otworzyć drogę Krzywe w kierunku na Drezno, sam Schetyna się fatygował :)

Nie mów hop. :)
    • camille_pissarro Jasne jak G.Napieralski 03.03.11, 15:49
      dorwie się do władzy to wszystko będzie funkcjonować jak w przysłowiowym " polskim zegarku" ;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka