kowalczykjestbe 13.03.11, 09:27 nazwiska redaktorów mówią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 09:31 Nuda, nuda, nuda. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 09:40 toteż nie tykam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 09:43 zebrali się jak w korcu maku Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 09:56 Raz tkłam i never ever ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 09:59 ktora by byla tak obciazona nazwiskiem swojego redaktora. GW = Michnik i co nie przeszkadza ci ze lustrator esbeckich teczek nia kieruje ? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:01 Wildstein Ziemkiewicz - nazwiska ,które odrzucają na dzień dobry Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:03 kowalczykjestbe napisała: > Wildstein Ziemkiewicz - nazwiska ,które odrzucają na dzień dobry Powiedz dlaczego GW brzmi dla wielu jak Gowno Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:04 pisz na Berdyczów Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:10 kowalczykjestbe napisała: > pisz na Berdyczów O nie, trzeba takie takie rzeczy pisac zwlaszcza jak czytam takie brednie jak twoj post. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Lewa noga? 13.03.11, 10:14 Dlaczego i Ty nie założysz wątku na interesujący Cię temat? Dogadaj się z Silesiusem. Może wspólnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lewa noga? 13.03.11, 10:15 Udanego forumowania ad rem, pogoda - żyleta! Idę nad Narwię... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Lewa noga? 13.03.11, 10:28 ave.duce napisała: > Udanego forumowania ad rem, pogoda - żyleta! Idę nad Narwię... O rzesz Ty, jak mozesz isc tam beze mnie. Chiba sie rozplacze :(( Zrob przynajmniej kilka fotek z pania wiosna, baziowa :-) ps. pozdrawiam serdecznie i nie wpadnij mi do wody, bo z kim bede sie sprzeczal tak sympatycznie jak Ciebie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Lewa noga? a co z prawa ? 13.03.11, 10:25 ave.duce napisała: > Dlaczego i Ty nie założysz wątku na interesujący Cię temat? Dogadaj się z Siles > iusem. Może wspólnie? Nie widze takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:16 innymi słowy PIS ma kolejną tubę .. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:22 kowalczykjestbe napisała: > innymi słowy PIS ma kolejną tubę .. raczej tubkę Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:30 scoutek napisała: > > raczej tubkę :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A jak dla ciebie brzmi Gazeta Polska,lub program 13.03.11, 10:45 Janka Pospieszalskiego? mr.sajgon napisał: > kowalczykjestbe napisała: > > > Wildstein Ziemkiewicz - nazwiska ,które odrzucają na dzień dobry > Powiedz dlaczego GW brzmi dla wielu jak Gowno Prawda ? > Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:31 Owszem odrzucają, byłych UB'ków, SB'ków i wszelkiej maści czerwona nomenklaturę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:34 camille_pissarro napisał: > Owszem odrzucają, byłych naiwniaku Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:06 mr.sajgon napisał: > lustrator esbeckich teczek nia kieruje a tobie Wildstein jakoś nie przeszkadza, a lustrator esbeckich list Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:10 Daj spokój, wszak Bronek W. to "kaczystowski" lustrator, więc DOBRY lustrator. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:16 ave.duce napisała: > Daj spokój, wszak Bronek W. to "kaczystowski" lustrator, więc DOBRY lustrator. Protoplasta wszystkich lustratorow jest pan Adam Michnik i jeszcze dwie osoby. To on pierwszy siegnal po te "obrzydlwie papierzyska" zawierajace tyle syfu na "porzadnych" obywateli III RP. Pewnie bidulek po kilkadziesiat razy dziennie myl raczki aby smord teczek z nich zmyc. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nie ma takiej drugiej gazety jak GW 13.03.11, 10:13 scoutek napisała: > mr.sajgon napisał: > > > lustrator esbeckich teczek nia kieruje > > a tobie Wildstein jakoś nie przeszkadza, a lustrator esbeckich list Tak sie sklada ze ja nie zalozylem watku o wybiorczosci pewnej gazety. Ja tylko protestuje przeciwko ograniczaniu tego tylko do Rzepy, jeszcze gorzej postepuje GW i jakos to umknelo uwadze zalozycielce watku. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.live Polityka i GW = pisma postkomuny i zydokomuny 13.03.11, 10:09 Nazwiska mowia wszystko kowalczykjestbe napisała: > nazwiska redaktorów mówią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Załóż sobie wątek, bo ten jest na inny temat. 13.03.11, 10:19 Jakie służby finasują "Uwarzan że" ??? Senegalskie? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Polityka i GW = pisma postkomuny i zydokomuny 13.03.11, 10:31 ilesius.monachijski.live napisał: > Nazwiska mowia wszystko > > kowalczykjestbe napisała: > > > nazwiska redaktorów mówią wszystko właśnie bo nie chodzi o pochodzenie etniczne autorów tylko co robili i co pisali wcześniej i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
hordol czytaj wybiórcza-bedziesz mondrzejszy 13.03.11, 10:24 i dobrze POinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Lepiej czytać "Nasz Dziennik",lub "Gazetę Polską"? 13.03.11, 10:51 hordol napisała: > i dobrze POinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Re: Lepiej czytać "Nasz Dziennik",lub "Gazetę Pol 13.03.11, 11:42 Oczywiscie! wos9 napisała: > hordol napisała: > > > i dobrze POinformowany > > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Miłej lektury. 14.03.11, 10:19 silesius.monachijski2 napisał: > Oczywiscie! > > wos9 napisała: > > > hordol napisała: > > > > > i dobrze POinformowany > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 sam tytuł tej gadzinówki mówi wiele 13.03.11, 10:29 o tym piśmie ale w wolnym kraju maja prawo pisać te swoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: sam tytuł tej gadzinówki mówi wiele 13.03.11, 10:29 reklamują się jako -pisane inaczej wiadomo .. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP-co Pan uwaz 13.03.11, 16:54 to zamalo na wyrobienie sobie opini otym nowym tygodniku w ktorym nie moga pisac LIZUSY i szmatławi dziennikiarze.Jest to bardzo dobrze redagowny tygodnik z obiektywna publicystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP-co Pan uwa 13.03.11, 17:01 zwolennicy IVRP i obiektywność ? to się wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 17:31 tandetne;) i posługuje się manipulacją... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 17:40 allspice napisała: > tandetne;) i posługuje się manipulacją... a czego się spodziewasz po Semce,Ziemkiewiczu czy bliźniętach? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 14.03.11, 10:23 m.c.hrabia napisał: > allspice napisała: > > > tandetne;) i posługuje się manipulacją... > > a czego się spodziewasz po Semce,Ziemkiewiczu czy bliźniętach? Takiego samego "obiektywizmu", jak po programach Jasia Pospieszalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dymka1 Jak nie macza w tym pieniędzy Palikot 13.03.11, 17:45 kowalczykjestbe napisała: > nazwiska redaktorów mówią wszystko jak Ozonie, to ma szansę przetrwać jako niszowy ulta-prawacki Zin. Próbowałam znaleźć wyniki sprzedaży, ale jakoś nie chcą się pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Jak nie macza w tym pieniędzy Palikot 13.03.11, 18:30 A czy to ktokolwiek kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 GW czyli "Michnikscher Beobachter"; czyli: wiadomo 13.03.11, 17:50 kowalczykjestbe napisała: > nazwiska redaktorów mówią wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 13.03.11, 20:09 Świetny tygodnik, ciekawe artykuły... w zalewie jednakowo nudnych i wazeliniarskich "Polityk" "Przekrojów" "Wprostów" rodzynek, jestem stałym czytelnikiem i wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
v.t.s Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 14.03.11, 10:56 Twoja sprawa ale nie ma się czym chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP? Nie 14.03.11, 13:30 Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP? Niekoniecznie. Ja np. nie jestem zwolennikiem IVRP a czytuję. Czytuję tam np Zarembę, który trzyma niezły poziom, nie dałem rady z Jasiem Pospieszalskim, reklamującym swoje "Solidarni 2010 - cz. 2" czy jakoś tak i obnoszącym swe medialne krzywdy jak rany "poszczałowe" (od poszczania, czyli olania słowo pochodzi) na klacie. Z drugiej strony Jasiu miał racje co do jednego - czemu nikt oprócz niego nie zajął się tematem i nie zrobił naprawdę obiektywnego dokumentu o posmoleńskiej traumie przedpogrzebowej? W efekcie trzeba wybierać między "histerią tłumu" z ust jednych a Jasiową produkcją z drugiej strony....coś obiektywnego w tej materii na pewno by nie zaszkodziło zrobić. Analiza romansu celebrytów z władzą w ostatnim bodaj numerze "URz" w wydaniu Fusette'a i kolegów nie najgorsza, ale brakuje mi odpowiedzi na jedno pytanie - czemu Ci celebryci tak gremialnie poparli PO i tak bardzo nie lubieli PiS. Bez tego tekst zostawia niedosyt, gdyż wygląda to na skrajny brak racjonalności z ich strony na tle ich kolegów z innych państw, kochających polityków z każdej opcji, a najbardziej z tej, najlepiej w danym momencie płacącej za występy. Jeśli polscy celebryci wbrew długotrwałemu interesowi własnej kieszeni w większości wsparli PO a nie PiS , to warto by przeanalizować, dlaczego, skąd taka niechęć do ekipy Prezesa i czy zasłużona ta niechęć.... Oczywiście, zawsze można sięgnąć do wyjaśnien z Salonu24 rodem, że ci celebryci to agenci WSI są, ale po Fusett'cie spodziewałbym się nieco więcej, niż tylko salonowego bajdurzenia. Niestety na temat Krzysiek nie raczył się nawet zająknąć.... Generalnie pismo nie jest takie złe. Pewnych zawodników w zasadzie omijam (Semka, Pospieszalski) innych przeglądam, a paru chętnie czytam. Gwiazdą jest dla mnie Zaremba i póki URz jest po 1,90 mogę to kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP? Nie 15.03.11, 05:40 tuba pis Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Masz zbyt ciasny horyzont myślowy, by 15.03.11, 07:12 wykrzesać z siebie nieco więcej niż komunały nie podparte żadnymi dowodami ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Jeśli jedni mają Żakowskiegi Władykę i czytują 15.03.11, 07:09 Politykę, to moim zdaniem sensowny tygodnik o linii liberalno-konserwatywnej jest mile widziany. Zobaczymy czy się utrzyma na wolnym rynku prasowym.Pierwsze 3 wydania pomimo siermiężnej szaty ( cena ) zawierała wiele bardzo ciekawych treści ( polityka wewnętrzna, ale też informacje ze świata , kultura, trendy społeczne, obyczajowość) .Ja z uwagą przeczytałem artykuły , które ustawiają się w opozycji do ostatniej książki J.T.Grossa.Ostatni numer ma szatę graficzną zdecydowanie lepszą , ale i wyższą o 1PLN cenę.Będę kibicował by ten tytuł nie znikł z prasowego rynku, bo w pełni odpowiada mojemu spektrum widzenia spraw w dzisiejszej RP , a także i świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 15.03.11, 08:08 A ja czytam i nie jest tak źle. Nie ma sensu zasklepiać się tylko w swoich poglądach i je polerować. Czytanie jednej, "właściwej", gazety to aberracja. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 15.03.11, 09:54 Czytam "Rzepę" i to mi wystarczy. Nie potrzebna mi "powtórka z rozrywki" z dodatkami w postaci karnowskich bliźniąt. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Uważam Rze- pismo zwolenników IVRP 15.03.11, 19:26 PIS zainwestował Odpowiedz Link Zgłoś
kliwia-tylko Gazeta moherów ... 15.03.11, 19:30 Dziennikarze - III liga. Żenada ... Odpowiedz Link Zgłoś
kowalczykjestbe Re: Gazeta moherów ... 19.03.11, 07:33 to tuba propgandowa PISu -powtarzam Odpowiedz Link Zgłoś