Dodaj do ulubionych

Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek?

28.03.11, 12:00
Czy Paweł Miter dokonal samookaleczenia? Cos dziwnie facet kreci. Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek?

Zapamiętał, że odjechali czarnym lub granatowym fordem kuga. W piątek Miter mówił "Gazecie", że zaraz po pobiciu zgłosił je w komisariacie przy ul. Jaworowej we Wrocławiu.

Nadkom. Krzysztof Zaporowski z KWP we Wrocławiu: - Ani Mitera, ani zgłoszenia na Jaworowej nie było.

Kilka godzin później Zaporowski powiedział, że Miter przyszedł na inny komisariat - na Rakowcu - ale w piątek po południu. Miter: - Byłem na Jaworowej w czwartek. Kazano mi przyjść raz jeszcze dzień później po notatkę. Jak przyszedłem, powiedziano mi, żebym pobicie zgłosił na Rakowcu, bo to komisariat odpowiedni dla mojego miejsca zamieszkania.
Według Zaporowskiego to niemożliwe, że na Jaworowej nie ma śladu po pobycie Mitera na komisariacie. Miter ma ułamany ząb i podbite oko.
O pobiciu w sobotę poinformował portal Katolickiego Stowarzyszenia Dziennikarzy (Miter jest jego członkiem), a poza nim - portale Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich i "Rz".

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,9330025,Kto__za_co_i_czy_pobil_Pawla_Mitera_.html#ixzz1Ht2qA632
Obserwuj wątek
    • pies_na_czarnych Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:11
      • m.c.hrabia Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:14
        Nie
        kotekcukier.
        • ave.duce Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:39
          m.c.hrabia napisał:

> Nie
          > kotekcukier.

CukierKostek...
    • pies_na_czarnych Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:26
      To bicie dziennikarzy to juz jakas plaga sie stalo. Rezim Panie, rezim.
      wyborcza.pl/1,76842,9120398,Napadli_w_autobusie_na_dziennikarza.html
      • obraza.uczuc.religijnych Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:32
        Obrońcy krzyża go pobili.
        • pies_na_czarnych Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:37
          obraza.uczuc.religijnych napisał:

> Obrońcy krzyża go pobili.

Miter ma podobno dlugi karciane.
          • obraza.uczuc.religijnych Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:39
            Typowa metoda esbecji: zadłużyć a potem go szantażować i pobić przez nieznanych sprawców.
          • ave.duce Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 16:40
            Ma szczęście, chłopina, że nie u mnie ;)
            • srul Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:16
              Przeciez od razu widać, ze się pętak pośliznął na skórce od banana. Teraz próbuje coś na tym ugrać i uzbierać chociaz na dobrego dentystę.

To swoją drogą musi byc jakiś pisowski najemnik, kwestionować dogmat o apolityczności TVP pod rządami PO i na dodatek, ponad wszelką wątpliwośc to udowodnić. Cóż za tupet!
              Nic dziwnego, że nadepnął na jedna z licznych, leżacych na drodze jego przemarszu, skórek od banana. W końcu mamy Republikę Bananową w postaci czystej.

A nędzny pisowski prowokator poznał co to prawdziwy "bul"
    • douglasmclloyd Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:42
      Ciekawe za co dostał w ryło.
      • mike.recz Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:45
        Sugerowałem już taką wersję że wcale nie chodzi o jego wiekopomną prowokację w TVP.

Mógł dostać te dwa plaskacze za coś zupełnie innego.
        • srul Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:49
          mike.recz napisał:

> Sugerowałem już taką wersję że wcale nie chodzi o jego wiekopomną prowokację w
          > TVP.
          >
          > Mógł dostać te dwa plaskacze za coś zupełnie innego.

Tak, pobili go PiSowscy antysemici, za to, ze ośmielił się udzielac wywiadu GW
          • douglasmclloyd Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:56
            srul napisał:

> mike.recz napisał:
            >
            > > Sugerowałem już taką wersję że wcale nie chodzi o jego wiekopomną prowoka
            > cję w
            > > TVP.
            > >
            > > Mógł dostać te dwa plaskacze za coś zupełnie innego.
            >
            > Tak, pobili go PiSowscy antysemici, za to, ze ośmielił się udzielac wywiadu GW

Mnie dziwi, iż ostrzeżono go, aby nie kontaktował się z prasą. Noż kurna, przecież to dziennikarz jest!
          • mike.recz Re: Czyzby narodzil sie nam Cukier Kotek? 28.03.11, 17:57
            srul napisał:

> mike.recz napisał:
            >
            > > Sugerowałem już taką wersję że wcale nie chodzi o jego wiekopomną prowoka
            > cję w
            > > TVP.
            > >
            > > Mógł dostać te dwa plaskacze za coś zupełnie innego.
            >
            > Tak, pobili go PiSowscy antysemici, za to, ze ośmielił się udzielac wywiadu GW

Pewne w twojej opowieści jest to że Miter powiedział iż chodzi właśnie o ten wywiad.
            reszta to urojenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka