Dodaj do ulubionych

L. Wałęsa ostrzega......potem.........

28.03.11, 19:29
www.wpolityce.pl/view/9235/Lech_Walesa_na_swoim_blogu___Panowie_Dudek__Ceckiewicz__Gontarczyk__Zyzak___Daje_Wam_dwa_tygodnie_na_publiczne_przeproszenie_.html

......nastąpi pobicie jak tego młodego dziennikarza przez "nieznanych sprawców""???
""Nieznani sprawcy" to jak "niewidzialna ręka"
Obserwuj wątek
    • purchawkapuknieta Re: L. Wałęsa ostrzega......potem......... 28.03.11, 19:30
      Wałęsa to Timur?
      • zoil44elwer Re: L. Wałęsa ostrzega......potem......... 28.03.11, 20:15
        purchawkapuknieta napisała:

> Wałęsa to Timur?

Nie,to Czyngiz Cham!
    • gold.lachon a nie prościej ujawnić kim jest TW Bolek? 28.03.11, 19:32
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,5225460.html

PO co się ciągać po sądach???? Nu dawaj Lechu naród i świat czeka na TW Bolka.
      • purchawkapuknieta Re: a nie prościej ujawnić kim jest TW Bolek? 28.03.11, 19:35
        Goldi, Lech W. przegapił swoją szansę. Mógł razem z Raczkiem zrobić koming aut. Teraz już po ptakach.
      • w.bulu.i.nadzieji-gajowy Re: a nie prościej ujawnić kim jest TW Bolek? 28.03.11, 19:43
        No proszę, jak się TW Bolek rozkręcił, może jeszcze razem z Tuskiem i Komorowem poproszą o pomoc Przyjaciół z Rosji - oni wiedzą jak wyprostować lub się pozbyć niewygodnych osób!
        • gold.lachon Re: a nie prościej ujawnić kim jest TW Bolek? 29.03.11, 08:05
          w.bulu.i.nadzieji-gajowy napisała:

> No proszę, jak się TW Bolek rozkręcił, może jeszcze razem z Tuskiem i Komorowem
          > poproszą o pomoc Przyjaciół z Rosji - oni wiedzą jak wyprostować lub się pozby
          > ć niewygodnych osób!

ironezje.nowyekran.pl/post/8282,wajda-kreci-bolka
    • martusia_krolowa_polski ... zastrzelenie się w łazience i wytarcie 28.03.11, 20:23

narzędzi samobójstwa.
      • gentile1 [...] 28.03.11, 20:43
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gold.lachon Apel do TW Bolka 29.03.11, 17:11
        www.kworum.com.pl/art1660,apel_do_bolka.html
    • gold.lachon L. Wałęsa ujawnij światu Bolka!!!!! 29.03.11, 07:49
      Bo inaczej sądy z przegrzania mogą sobie krzywde zrobic.
    • obraza.uczuc.religijnych A co gołda sądzisz 29.03.11, 08:12
      o pobiciu tego dziennikarza?:
      pobicie dziennikarza za poglądy, niewykluczone że przez obrońców krzyża
      • gold.lachon celowo zmieniasz mi temat o Wałęsie 29.03.11, 08:19
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> o pobiciu tego dziennikarza?:
        > pobicie dziennikarza za poglądy, niewykluczone że przez obrońców krzyża

Załóż sobie nowy wONtek i tam ci odPOwiem ;P
        • obraza.uczuc.religijnych Re: celowo zmieniasz mi temat o Wałęsie 29.03.11, 08:24
          Już dawno założyłem ale jakoś nie miałaś ochoty się tam odezwać:
          link
    • gold.lachon TW BOlek 29.03.11, 08:35
      www.youtube.com/watch?v=8yblVVG6Ci8&feature=player_embedded
    • gold.lachon Dlaczego nie ma donosów Bolka na Wałęsę? 29.03.11, 08:36

• srul Re: Dlaczego nie ma donosów Bolka na Wałęsę? 29.03.11, 10:05
        A tak perfidny, zeby donosic sam na siebie ,nie był.
        • gold.lachon a byc powinien :))))))) 29.03.11, 10:17
          srul napisał:

> A tak perfidny, zeby donosic sam na siebie ,nie był.
    • 1normalnyczlo.w.i.e.k Wałęsa dostał cynk,że wszystkie sędziny rozgrzane 29.03.11, 23:42
      gold.lachon napisał: Lecz Wałęsa: ...Po tym terminie sprawy kieruję do Sądu.
      Proszę nie powoływać się na wolność słowa, czy badania naukowe.

---> i tylko czekają na takich, co to śmią naukowo dowodzić - zamiast wierzyć JEGO Słowom???
      Na POczątku było słowo ... - na początku kariery Wałęsy było więcej słów ...
      • gold.lachon Re: Wałęsa dostał cynk,że wszystkie sędziny rozgr 31.03.11, 08:42
        antysalon.nowyekran.pl/post/8592,tw-bolek-i-a-michniku-wszystkich-nas-nie-uciszycie-ty-wysoki-sadzie-nie-skazesz-a-wy-nieznani-sprawcy-nie-zastraszycie

Obywatelskie niePOsłuszeństwo! Czas już ku temu najwyższy, aby zacząć się bronić przed niegodziwościami III RP, przed salonem. Przed Bolkiem, Michnikiem i usłużnymi im sądami! I nie indywidualnie, ale zbiorowo! Nie wiem jaką formułę obywatelskiej samoobrony winniśmy obrać!? Wiem jedno, że jesteśmy zagrożeni przez takich jak Lech Wałęsa czy Adam Michnik! Jesteśmy zagrożeni przez ekipę Tuska, która chroni interesy nie tylko tych wymienionych niegodziwców! Nie możemy pozwolić na to, aby ci krętacze, beneficjenci III RP zamknęli nam usta, aby ludzie uczciwi głośno mówiący o niejasnej, wręcz podłej przeszłości L.Wałęsy musieli cierpieć, skazywani wyrokami sądu! Wszystkich nas prawnicy wynajęci przez Wałęsę nie są w stanie oskarżyć! Dlatego niezbędna jest jakaś formuła powszechnego oporu umożliwiająca nam obronę! Obywatelskiego niePOsłuszeństwa! Jestem przekonany, że jesteśmy w stanie się zorganizować, aby nie być kolejnymi ofiarami usłużnych sędziów jak ostatnio choćby Krzysztof Wyszkowski, przedtem Andrzej Zybertowicz! Wiemy, że teraz kolej na Jarosława Marka Rymkiewicza! Ale to najgłośniejsze sprawy! Ileż jest tych innych, mniej znanych, nie tak spektakularnych, gdy skazuje się ludzi uczciwych tylko dlatego , że narazili się władzy! Myślę, że rocznicowe obchody tragedii smoleńskiej są także dobrą okazją na organizację takiej naszej obywatelskiej samoobrony! pzdr p.s. Pamiętam jak za Jaruzela zbieraliśmy z naszych nędznych pensji składki na pomoc dla rodzin internowanych, w tym dla licznej rodziny Wałęsy! nie wiedząc, że ten sprzedawczyk siedzi w ciepełku Arłamowa spijając gorzałę i bredząc z bratem o swym ...cesarskim pochodzeniu! A on dzisiaj przy pomocy usłużnego mu sądu niszczy uczciwego, przyzwoitego człowieka! Pamiętam jak narażając się esbecji, partii zbieraliśmy podpisy o uwolnienie Michnika, a on dzisiaj obłowiony na uwłaszczeniu naszej, obywatelskiej gazety wynajmuje Rogowskiego, aby ścigał ludzi porządnych za niemiłe sobie opinie! Swołocz i ścierwa! Doczekaliśmy się. Miał rację Kisiel, gdy pisał w r. 1968 o takich ci dwa: "Ci to dopiero by nam dali w dupę"!!! I dają śp Stefanie Kisielewski! Oj! Dają!
    • zapijaczony_ryj sąd będzie obijał? 31.03.11, 09:18
      gold.lachon napisał:

> www.wpolityce.pl/view/9235/Lech_Walesa_na_swoim_blogu___Panowie_Dudek__Ceckiewicz__Gontarczyk__Zyzak___Daje_Wam_dwa_tygodnie_na_publiczne_przeproszenie_.html
      >
      > ......nastąpi pobicie jak tego młodego dziennikarza przez "nieznanych sprawców"
      > "???
      > ""Nieznani sprawcy" to jak "niewidzialna ręka"
      • gold.lachon TW Bolek będzie Polske pozywał do rozgrzanych sądó 31.03.11, 19:53
        wzzw.nowyekran.pl/post/8564,lechu-byles-agentem-bezpieki
        >
        • kolumbowicz Re: TW Bolek będzie Polske pozywał do rozgrzanych 31.03.11, 20:07
          Skasowali bezśladowo nasz wątek "a moze ta heca z Żydami ma... uratować Ryżego?" -
          bardzo ważny wątek - mam nadzieję, że przeczytał go dostatecznie wiele osób, aby miał ciąg dalszy ...
          ( nie ma go juz nigdzie) - nie pamiętam czy były jakies nowe wpisy ponad 12, ale gdybyś chciała kopię - chętnie służę :)
          • gold.lachon oczywiście przeczytałam wszystkie wpisy 31.03.11, 20:08
            kolumbowicz napisał:

> Skasowali bezśladowo nasz wątek "a moze ta heca z Żydami ma... uratować Ryżego?
            > " -
            > bardzo ważny wątek - mam nadzieję, że przeczytał go dostatecznie wiele osób, ab
            > y miał ciąg dalszy ...
            > ( nie ma go juz nigdzie) - nie pamiętam czy były jakies nowe wpisy ponad 12, al
            > e gdybyś chciała kopię - chętnie służę :)

Skasowali bo zapewne mamy rację! a GW nie lubi kiedy myśli sie inaczej niż to co oni narzucają :)
            • gold.lachon kopia? ok chetnie skorzystam 31.03.11, 20:09
              • kolumbowicz Re: kopia? ok chetnie skorzystam 31.03.11, 20:15
                Mogę wysłać Ci plik na skrzynkę w gw, jesli masz konto z poczztą, albo - lepiej bez ich pośrednictwa - napisz pusty email na elw@inbox.com - odpowiem :)
                • gold.lachon Re: kopia? ok chetnie skorzystam 31.03.11, 21:26
                  kolumbowicz napisał:

> Mogę wysłać Ci plik na skrzynkę w gw, jesli masz konto z poczztą, albo - lepiej
                  > bez ich pośrednictwa - napisz pusty email na elw@inbox.com - odpowiem :)

mam z pocztą , dopóki mi giwi nicka nie zablokuje ;)
    • big.helmut Re: L. Wałęsa ostrzega......potem......... 31.03.11, 09:28
      כיפה

gold.lachon , znikl twoj temat o "marsjanach"
      zgoliles pejsy ? i naraziles sie adminowi ?

• gold.lachon GW nie lubi kiedy dowala się jej pupilkom 31.03.11, 19:51
        www.youtube.com/watch?v=yIKCeLuKsWA&feature=player_embedded
    • piotr7777 powinien sobie dać spokój 31.03.11, 21:29
      ...bo i tak ma rzesze fanów (którzy są albo za młodzi, albo zapomnieli, że kiedyś to L.W. był symbolem obciachu), których niewiele interesuje czy był Bolkiem czy nie, ważne, że postawił się tym paskudnym kaczorom. A za wałkowanie tematu ostatniej rozmowy braci są gotowi go ozłocić.
      A niechętnych sobie i tak nie przekona.
      Więc lepiej niech zostanie jak jest. Dla jego legendy przed wszystkim. Bo prawda może być nieciekawa.
      • gold.lachon jestes za fałszowaniem historii? 31.03.11, 21:33
        historia jest JEDNA tak samo jak jedne są prawa fizyki,które starają się zmienić po 10.04.2010r

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka