Dodaj do ulubionych

Nowy program platformy

01.04.11, 08:10
Mają go układać Sikorski z Gowinem. Takie zadanie powierzył im wczoraj zarząd partii, czyli praktycznie Tusk.

Znamy poglądy na państwo i politykę obu tych niekazitelnych gentlemanów. Nigdy tak oficjalnie nie oświadczono ludziom, że platfusy kończą definitywnie z liberalizmem, jakkolwiek to szerokie pojęcie.

Bye, bye platfusy. Jesteście największym blagierem jaki Polakom mógł się przytrafić.

Obserwuj wątek
    • humbak Re: Nowy program platformy 01.04.11, 08:22
      Nie przypominam sobie by którykolwiek z tych panów wykazywał zapędy socjalistyczne, więc poniżej przytoczona część twojej wypowiedzi raczej nie jest usprawiedliwiona.
      "jakkolwiek to szerokie pojęcie."
      • 141288bs Re: Nowy program platformy 01.04.11, 08:42
        O nie,nie dam sie nabrac,na Twoj prima aprilisowy zart.
        - Widziales stary program platformy?
        • humbak Re: Nowy program platformy 01.04.11, 08:45
          Ups... ale ten czas leci. Info faktycznie cokolwiek podejrzane.
    • haen2010 Palikot też sobie jaja robi 01.04.11, 09:18
      Wyzwalamy Polskę

Od czego wyzwalamy Polskę? Od robaków, które toczą jej duszę i ciało! Od pychy i lenistwa PO! Od gniewu i zazdrośći PiS! Od chciwości, rozpusty i łakomstwa SLD! Wyzwólmy Polskę od tego politycznego burdelu raz, a na zawsze! Nie potrzebujemy do tego wsparcia CIA, sił NATO, francuskich i brytyjskich samolotów ani rezolucji Rady Bezpieczeństwa ONZ.

Pierwsze 100 dni przyszłego premiera Janusza Palikota już się zaczęło. Zbuduj z nami rząd Ruchu Poparcia! Dołącz! Ten kraj może LEPIEJ prosperować niż WATYKAN!
      PS.
      Zbijamy ceny cukru bo rządowi się nie chce.

Janusz Palikot

Jak to powiedział Kazik: Polska to kościół, kantor i burdel. Zagłosuje na Palikota.

• czat_elnik Znam ludzi PO z mojej gminy. 01.04.11, 09:43
      Nie dałbym za nich złamanego grosza. Po prostu banda cwaniaków.
      • haen2010 Re: Znam ludzi PO z mojej gminy. 01.04.11, 10:05
        Róznie to bywa. W Warszawie Hanka rządzi umiejętnie i taktownie. Przekrętów zero.

Ale ogólnie mogę powiedzieć, że coraz gorsza swołocz walczy o władzę i synekury. Platfusy zwiększając armię urzędasów do pół miliona pokazali swoje prawdziwe oblicze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka