ex_oriente_lux 27.06.06, 10:03 Nie znoszę tego koloru, a okropnie mi w nim do twarzy! Bleee No mówi się trudno i dobiera się dalej. Dlatego pytam jaki kolory oprócz białego pasują do granatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: Co do granatu? 27.06.06, 10:07 zielen, czerwien, blekit, szary. modne ostatnio zlote lub srebrne dodatki tez pasuja do granatu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Co do granatu? 27.06.06, 10:10 a z czerwonym to nie za ostro, rażąco wyglada? Nie znoszę tego granatu! Bleee Odpowiedz Link Zgłoś
kropka.nad.zet mam taki sweterek: 27.06.06, 10:30 granatowo-błękitno-beżowo-czarny - cudnie to połaczenie kolorów wygląda bardzo lubię granat z beżem, kakaowym brązem i rudym z zielonym jasnym też ładnie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Co do granatu? 27.06.06, 13:03 > Nie znoszę tego granatu! Bleee to jak nie znosisz, to po co się męczyć, nie noś i już; ja tam lubię dobrze mi w granacie, za to okropnie w brązach Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: Co do granatu? 27.06.06, 10:42 latwiej wymienic te ktore nie pasuja niz te ktore pasuja bo tych jest zdecydowanie wiecej nie pasuje np braz ale juz braz wpadajacy w bordo pasuje czarny raczej nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
tryfena Re: Co do granatu? 27.06.06, 11:34 To ja mam kurcze odwrotnie-uwielbiam a nie do twarzy mi. morska zieleń, szary, beż, kremowy Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Co do granatu? 27.06.06, 13:59 A może zestawienie - granat - biel - czerwień z czego jakiś jeden element w marynarskie paski? Ja bardzo lubię ten styl, ale nie wiem czy Tobie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: Co do granatu? 27.06.06, 17:36 Fakt, marynarsie teraz na topie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Co do granatu? 27.06.06, 16:20 ja bardzo lubie polaczenie granatu z czerwienia lubie granat i jest mi wszystko jedno czy mi w nim do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś