Dodaj do ulubionych

Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy

01.04.11, 17:40
jakimi powinien charakteryzować się przywódca młodej polskiej lewicy.
To człowiek energiczny o szerokich horyzontach i pragmatycznym podejściu do spraw wagi państwowej.
Twierdzę, iż jest to jedyny polityk, który w swojej ocenie rzeczywistości politycznej naszego kraju kieruje się daleko idącą powściągliwością i uczciwością ocen. Jest poliglotą, wybitnym humanistą i znawcą polityki międzynarodowej.
Warto jeszcze nadmienić, iż jest młody pełen energii i świetnych pomysłów no i - co również w polityce nie jest bez znaczenia - jest przystojny.
To wielkie szczęście dla nas wszystkich że Grzegorz Napieralski wyraził wolę zostania prezydentem ( w ostatnich wyborach) miejmy nieustającą nadzieję że zadowoli się skromną funkcją premiera w rządzie SLD-PIS, który cofnie Polskę znad przepaści do jakiej doprowadziły czteroletnie rządy liberałów.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:46
      Dodałabym jeszcze, że ma RODZINĘ.
      • hummer Dziwoląg jakiś :) /nt 01.04.11, 17:48
        ave.duce napisała:

> Dodałabym jeszcze, że ma RODZINĘ.
        • tw_wielgus Re: Dziwoląg jakiś :) /nt 01.04.11, 18:13
          Uważasz przewodniczącego za dziwoląga..?!
          Nie bedę krył swojego oburzenia.
      • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:54
        Rodzinę ma na pewno fantastyczną, to nie podlega dyskusji.
        Wzruszenie budzi jedo nadzwyczajna ludzka wrażliwość, tak obca walczącym ze sobą w bartobójczej wojnie ugrupowaniom postsolidarnościowym.

Załączona poniżej fotografia obrazuje łatwość z jaką pan Grzegorz nawiązuje kontakt z pokoleniem które będzie przyszłością Polski
        bi.gazeta.pl/im/0/8011/z8011300Z,Grzegorz-Napieralski-podczas-spotkania-z-wyborcami.jpg--
        Podobno nie było żadnego wybuchu wulkanu na Islandii.
        To z Wawelu wiały prochy Jagiellonów.
        • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:58
          Urocze! Jestem zbudowana.
          • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:11
            Jeszcze nie, jeszcze nie jesteś zbudowana. Sądzę, że gdy Pan Grzegorz Napieralski dojdzie w wyniku demokratycznych próśb narodu do władzy to z cała pewnością odkopie zakurzony już program budowy trzech milionów mieszkań. Każdy bedzie sobie mógł wybrać wedle zasługi i a niektórzy nawet wedle potrzeb.
            • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:17
              Czy w każdym mieszkaniu znajdzie się pomieszczenie gospodarcze odpowiednio chłodzone?
              • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:26
                Niestety, wybacz, nie znam szczegółów....
                • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:53
                  Nie masz przyjaciela, żeby doń zatelefonować?
                  • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 19:36
                    Mam ale on również nie wie....Przykra sprawa, ale będzie duży kłopot żeby ustalić.
                    Może coś się da wyczytać w programie SLD na stronie sojuszu?
                    Tylko gdzie ten program..?!
                    • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 20:10
                      No nie! Zakładasz taki piękny wątek bez programu?!
      • honeyr Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:55
        To ważne - sam pan Kaczynsk
        • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:00
          honeyr napisał:

> To ważne - sam pan Kaczynsk

Właśnie!
          • honeyr Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:22
            ave.duce napisała:

> honeyr napisał:
            >
            > > To ważne - sam pan Kaczynsk
            >
            > Właśnie!

A ja bym polemizował.
            • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:54
              Z czym tu polemizować? Ok, proszę.
              • honeyr Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 19:17
                > Z czym tu polemizować? Ok, proszę.

Dziękuję.
                • ave.duce Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 20:10
                  To ja dziękuję.
    • hummer Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:47
      Ziew. Uczy się. Będzie premierem nie tego rządu, ale następnego po totalnej kompromitacji PO i PiS. Zbliżają się wybory i totalny strach w szeregach Styropianu.
      • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:00
        Wypij kawę hummer. Rozumiem, że te wahania ciśnienia powodują Twą nadmierną senność.
        Mylisz się twierdząć, że Pan Grzegorz Napieralski dopiero się uczy. W kręgach nowej polskiej lewicy wymyślono nawet dowcip, który najlepiej obrazuje obecny stan wiedzy przyszłego premiera.
      • officeinlond czy 65 letni polityk nadzieją nowej lewicy? 02.04.11, 09:25
        translate.google.pl/translate?hl=pl&langpair=en|pl&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Leszek_Miller
    • czan-dra Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 17:50
      Ależ byłem ślepy, jak ślepowron jakiś, dopiero Ty otworzyłeś mi oczy na Barbieusza Napieralskiego, faktycznie przystojny jakiś taki, i rzutki, o to dobre słowo, rzutki, ale nie chciałbym żeby cofał siebie i Polskę z nad przepaści, niech zrobi duży krok naprzód, pospołu z Kaczynsk
      • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:04
        Ze swojej strony pragnę dodać, że wielokrotnie czyniłem pod jego adresem nieprzychylne uwagi i bardzo nad tym boleję. W dniu dzisiejszym przeżyłem olśnienie i zauważyłem jak bardzo się myliłem w swojej ocenie.
        Aby Bóg, którego ministrantem jest Pan Grzegorz Napieralski, odpuścił mi grzechy postanowiłem udać się na pielgrzymkę do Częstochowy.
        • czan-dra Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:10
          Mam prośbę, jakby się dało, a podobno się da, to załatw mi też grzechów odpuszczenie, i jeszcze żeby mi odpuścili tak na wyrost, bo coś czuję, że nagrzeszę ile wlezie...
          Jeśli Ty to zauważyłeś, (tę pomyłkę) to ja też się przyznam, myliłem się w ocenie B. Napieralskiego...
          • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:20
            Załatwione, będę zabiegał o odpuszczenie grzechów Twoich i wszystkich tych, którzy krzywdzącymi ocenami panu Grzegorzwi Napieralskiemu wielki afront uczynili.
            Jestem głeboko przekonany, że on sam, nam grzesznym przebaczy, bo serce ma tak wielkie jak pośladki Kate Winslet.
            • czan-dra Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:28
              Kate.....Winslet...ma wielkie pośladki....nie wiem co bierze się na ciśnienie, ale zaraz to wezmę, jak możesz tak spotwarzyć jedną z ładniejszych aktorek, wielkie pośl...nie mogę, serce mnie boli, albo brzuch, nie jestem pewien, chyba za dużo zjadłem...
              • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:36
                Wczytaj się jeszcze raz: Tak wielkie jak serce Pana Grzegorza Napieralskiego.
                Widzisz w tym co napisałem coś uwłaczało by figurze Pani Kate W...?!
                • czan-dra Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 19:12
                  Przepraszam, nie wczytałem się...
                  Ale postawiłeś śmiałą tezę, obywatel N. ma serce w kształcie i wielkości tyłeczka...
                  • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 19:27
                    Nie tylko ta...
                    Pozwole sobie zgodzić się nawet z oceną Pana Kaczynsk
                    Podobnie jak on uważam, że to krańcowo krzywdzace dla Pana Napieralskiego nazywnie go postkomuchem.
                    On jest tym mesjaszem, który wyprowadził byłą elitę PZPR z okowów komunizmu i zdjął z niej odium jakie na niej ciążyło z tytułu powojennego piędziesięciolecia.
                    I chwała mu za to, bo jestem głęboko przekonany iż czyniac to kierował się głęboko pojętym dobrem naszej ojczyzny.
    • haen2010 Uzupełnię. 01.04.11, 17:52
      Po ojcu zaprawionym w partyjnych bojach odziedziczył piekielnie mocną i zawsze trzeźwą głowę. Bezlitośnie wykorzystaje odwrotne słabości u innych i przekonuje ich do swoich racji ku pożytkowi wszystkich obywateli.
      • salci_rozencwajgowa Patolog po politologii 01.04.11, 17:56
        Z patologicznej rodziny, założył też patologiczną rodzinę(żyjącą z podatków)
      • tw_wielgus Re: Brawo!!!! 01.04.11, 18:06
        Ty też doznałeś tego zadziwiającego olśnienia?
        Przyznam Ci się szczerze, że za mną myśl ta zaczeła krążyć już rano.
        Ale musiała dojrzeć do publikacji.

haen2010 napisał:

> Po ojcu zaprawionym w partyjnych bojach odziedziczył piekielnie mocną i zawsze
        > trzeźwą głowę. Bezlitośnie wykorzystaje odwrotne słabości u innych i przekonuje
        > ich do swoich racji ku pożytkowi wszystkich obywateli.
    • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:01
      No i po co manipulujesz?
      • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:08
        O co Ty mnie znowu podejrzewasz? Wyraziłem szczerze to co myślę ( w dniu dzisiejszym)
        • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:12
          Łącz SLD z PO. Bo ta koalicja jest pewna i oczywista.
          • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:17
            Aaaa o ten wątek mojej światłej wypowiedzi Ci chodzi.
            Zupełnie nie rozumiem, zarówno jedna jak i druga strona tak oficjalnie się odżegnuje a mimo wszystko PiS zgodnie współpracuje z SLD na wielu płaszczyznach.
            • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:18
              Może po prostu SLD nie jest zawsze na nie jak PO? Nie wiem, o jakie ich poparcie dla inicjatyw PiS Ci chodzi.
              • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:24
                O liczne inicjatywy, o liczne, nieważne...
                Nie czepiajmy się kurczowo tego watku.
                • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:30
                  Po prostu kłamiesz, jak wielu, o potencjalnej koalicji z postkomunistami. Może to byłoby mozliwe, gdyby na czele PiS stał jakiś Hofman lub jemu podobny, ale na całe szczęście szefem PiS jest Jarosław Kaczynsk
                  • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:37
                    Aha, to Twój primaaprilisowy żart, ok...
                  • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:39
                    Wiesz, Droga Anwad, pewnie podobnie jak ja zdajesz sobie sprawę jakimi medotami posługują się Rosjanie. Nie wiemy jak długo Pan Jarosław Kaczynsk
                    Czytałaś "Ostatni lot"?
                    • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:45
                      tw_wielgus napisał:

> Wiesz, Droga Anwad, pewnie podobnie jak ja zdajesz sobie sprawę jakimi medotam
                      > i posługują się Rosjanie. Nie wiemy jak długo Pan Jarosław Kaczynsk

Coś Ci wcięło?

> Czytałaś "Ostatni lot"?

Nie i nie mam zamiaru. Autor tej książki jeszcze przed jej wydaniem skompromitował się.
                      • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:49
                        Tak, ktoś ocenzurował moją wypowiedź.
                        Jeszcze nie wiem kto, ale podejrzewam, że mogła to być sowiecka rozwiedka bo ona została wspomniania w dalszej części mojego wystąpienia ( tej wyciętej).
                        • anwad Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:56
                          Stety lub niestety muszę Cię już opuścić Miśku. Pa.
                          • tw_wielgus Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 19:01
                            Pa, Cukiereczku...
    • pulkownik.mietkowski towarzysz Napieralski bardzo mi przypomina mlodego 01.04.11, 18:03
      Pierwszego Sekretarza KC PPR oraz PZPR towarzysza Boleslawa Bieruta

Charakterystyka mlodego tow Napieralskiego dokladnie odpowiada tow Bierutowi z czasow kiedy lewica odbierala wladze w polszy chwilowa utracona w 1941 roku

Wtedy rowniez nasza Partia byla w scislym sojuszu z towarzyszami radzieckimi i wtedy rowniez wyeliminowano burzuazyjne kierownictwo reakcji

To dobra prognoza na przyszlosc dla naszej Partii - mowil duzo o tym na naszym kole SLD jeden bardzo zasluzony towarzysz ktory bral udzial w eliminacji wrogow klasowych w 1945 roku i ustaleniu wladzy ludowej w polszy
      • tw_wielgus Re: O prosze!!!!! 01.04.11, 18:25
        I znalazła sie taka forumowa pluja, która musiała nieskazitelny obraz przewodniczącego zapaskudzić. Ech ludzie. ludzie...

pulkownik.mietkowski napisała:

> Pierwszego Sekretarza KC PPR oraz PZPR towarzysza Boleslawa Bieruta
        >
        > Charakterystyka mlodego tow Napieralskiego dokladnie odpowiada tow Bierutowi z
        > czasow kiedy lewica odbierala wladze w polszy chwilowa utracona w 1941 roku
        >
        > Wtedy rowniez nasza Partia byla w scislym sojuszu z towarzyszami radzieckimi i
        > wtedy rowniez wyeliminowano burzuazyjne kierownictwo reakcji
        >
        > To dobra prognoza na przyszlosc dla naszej Partii - mowil duzo o tym na naszym
        > kole SLD jeden bardzo zasluzony towarzysz ktory bral udzial w eliminacji wrogow
        > klasowych w 1945 roku i ustaleniu wladzy ludowej w polszy
    • zelazny.karzel.wasyl Przy wódce to sobie NaBieralski może pośpiewać 01.04.11, 18:07
      Przy wódce to sobie NaBieralski może pośpiewać co najwyżej. Na Przywództwo trzeba być Kimś, a nie plastikowym politykiem SLD z programem, naprędce przepisanym od eurolewicy (obrona gejów, aborcja dla każdej chętnej itd), bo własnego pomysłu brak.
      To, ze ktoś już w myślach rozdaje posady, nie oznacza, że nadaje się na przywódcę...
      • ave.duce Re: Przy wódce to sobie NaBieralski może pośpiewa 01.04.11, 18:20
        Mylisz się. Pan Napieralski to wielki potencjał!
    • honeyr ..cóz z tego, Donald Tusk bije go na głowę 01.04.11, 18:19
      Wysoki, postawny, swobodny acz nieprzegięty w luzie Donald Tusk wzbudza archetypiczny respekt wśród mężczyzn i przyspieszone bicie serc niewieścich. Dzieje się tak zarówno w swojskiej Biedronce, do której w weekendy bieży z Rodziną przez duże Rrrrr (choć onieśmielony głupawy personel udaje, że go tam nie dostrzega i tych wizyt później nie pamięta), otoczony ogródkowym wianuszkiem szczebioczących wielbicielek - ale też wśród twórców i ludzi kultury, do których Donald Tusk sam się zalicza jako ich Punkt Odniesienia i limitator niesłusznego buntu.

Pomimo tęsknych spojrzeń z wielu kierunków globu, Donald Tusk reaguje tylko uśmiechem na rozliczne propozycje objęcia prestiżowych funkcji w świecie - wie, że Europa poczeka, że w sanowaniu przegniłych fundamentów Wspólnoty nikt go w przyszłości i tak nie zastąpi, ale on ma wciąż jeszcze Zadania do Wykonania w Ojczyźnie.

Bo Ojczyzna bezpieczna tak całkiem nie jest. Donald Tusk trafnie i z rozwagą definiuje zagrożenia i ordynuje kuracje:
      1. niedostatek szacunku dla wskazań Duchowieństwa, i to nawet wśród partii definiujących się jako rzekomo prawicowe
      2. niedostatek policyjnego troskliwego patronatu nad młodzieżą, podatną na sidła narkomanii i internetowej rozwiązłości
      3. niedostatek immunologicznej odwagi społeczeństwa, nastawionego na protezowanie swych problemów ciągłymi wizytami u lekarzy - zamiast modlitwy i ufnego zawierzenia w siłę Kodeksu spółek handlowych.

Możesz sądzić, to niemożliwe, że to zez widlasty, że to pomyłka - nic z tych rzeczy: Donald Tusk Cię widzi, Donald Tusk Cię czuje i szepcze do Ciebie: "chodź za mną".
      • tw_wielgus Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:22
        nie bije. I to jest właśnie w obecnej dyktaturze najdziwniejsze.
        • honeyr Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:24
          > nie bije. I to jest właśnie w obecnej dyktaturze najdziwniejsze.

Właśnie. Nie bije. Nawet żony. Nigdy!
          • tw_wielgus Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:28
            Tego nie wiem i nie obchodzi mnie to . Nie wchodzę z brudnymi buciorami w intymne pożycie małżeńskie.
            Jestem ponad to... Wiem, że Grzegorz Napieralski jest dobrym meżem i ojcem i to jest dla mnie informacja istotniejsza niż jakieś tam domowe brudy.
            • honeyr Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:40

> Tego nie wiem i nie obchodzi mnie to . Nie wchodzę z brudnymi buciorami w intym
              > ne pożycie małżeńskie.

I słusznie! Choć nie wiem, czemu wzorcowe intymne pożycie miałoby być brudne. Nie ma nic zdrożnego w intymności, potwierdził to sam papież Hammerwald X w encyklice "Gloriae Gowini".
              • tw_wielgus Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:44
                Ale... nie wszystko na sprzedaż. Rodzina polityka powinna być chroniona tak jak jego życie rodzinne. To, że jest się osobą publiczną nie oznacza, że można na ten przykład matkę wykorzystwać do celów politycznych.

PS. Brzydzę sie programami pani Drzyżgi powinna sama zapłacić te 300 tys za telewizyjną wiwisekcję mitomanek.
                • ave.duce Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 18:57
                  Drzazga, belka, Grzegorz?!
                  • tw_wielgus Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 19:28
                    A Belka dlaczego z małej litery pisany? Pragnełaś go w ten sposób poniżyć jak on swego czasu nasze oszczędności?
                    • ave.duce Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 20:12
                      Belka belce nie równ...
                • honeyr Re: Donald Tusk mógłby ale... 01.04.11, 19:02
                  > Ale... nie wszystko na sprzedaż. Rodzina polityka powinna być chroniona tak jak
                  > jego życie rodzinne. To, że jest się osobą publiczną nie oznacza, że można na
                  > ten przykład matkę wykorzystwać do celów politycznych.
                  >
                  > PS. Brzydzę sie programami pani Drzyżgi powinna sama zapłacić te 300 tys za tel
                  > ewizyjną wiwisekcję mitomanek.

Niestety, jak coś mnie nie obchodzi, to nie oglądam. Więc i trudno mi coś o pani Drzyzdze powiedzieć. Ochrona życia rodzinnego to coś dokładnie przeciwnego do ochrony brudów życia rodzinnego, i to zarówno w przypadku osób publicznych, jak i prywatnych.
            • taziuta Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 18:45
              tw_wielgus napisał:

> Tego nie wiem i nie obchodzi mnie to . Nie wchodzę z brudnymi buciorami w intymne pożycie
              > małżeńskie.
              > Jestem ponad to...

Czyli wg Ciebie, to czy Tusk bije żonę, czy nie, to prywatna sprawa jego i jego żony?
              • tw_wielgus Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 18:56
                A bije?
                • taziuta Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 19:03
                  tw_wielgus napisał:

> A bije?

Napisałeś, że jesteś ponad to. To może się jednak zdecyduj, albo lepiej dobieraj słowa...
                  • tw_wielgus Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 19:20
                    Zadałem Ci konkretne pytanie.
                    Coś sugerowałeś wiec pragnę uściślić to, co miałeś na myśli aby nie popełnić błędu odpowiedzi Ci udzielając...
              • honeyr Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 18:59
                > Czyli wg Ciebie, to czy Tusk bije żonę, czy nie, to prywatna sprawa jego i jego
                > żony?

Sprawą prywatną jest to, że jakikolwiek polityk żony nie bije. Sprawą publiczną byłoby jednak, gdyby bił.

Warte odnotowania jest odsłonięcie faryzejskiego glizdowatego podbrzusza przez zwolenników PO, że jakby co, to w sprawie swych idoli gotowi są "być POnadto" POgratulować!

• honeyr Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 19:13
                  Swoją drogą zabawne, że na stronie Wprostu stoi, że "LiS szykuje obyczajówkę na Tuska ".
                  Jakie to język wkręca czasem numery tym, co nawet o tym nie wiedzą ;)))
                • tw_wielgus Re: Przemoc w rodzinie to sprawa intymna? 01.04.11, 19:30
                  Sprawę przeszłości lidera PO pilotuje gdańska posłanka Samoobrony Danuta Hojarska.
                  Do tej pory byłem poważny ale tym linkiem rozbawiłeś mnie bez reszty.
    • camille_pissarro żeby zostać naczelnym jeleniem polskiej sceny 01.04.11, 18:31
      politycznej.Jak trzeba być niesprawnym mentalnie ( eufemizm) by piać peany na takiego fircyka, prymitywa, człowieka , który poza wypadem na grzyby, rozdawaniem jabłek i wypowiedzeniem przed kamerą skleconych na kolanie czczych obietnic nic sobą nie reprezentuje, a jeśli już stara się to czynić to neguje tym samym postawę rozsądnego, zrównoważonego polityka ;-)))
      "Wszystko jest piękne, wystarczy tylko umieć dobrze spojrzeć" /Camille~Pissarro/
      • czan-dra Re: żeby zostać naczelnym jeleniem polskiej sceny 01.04.11, 18:34
        Napiszę to bez ogródek, Ty jesteś ograniczony, popatrz na dzisiejszą datę, może zrozumiesz...
        Faktycznie PiSior, nawet nie chwyta dowcipu....
      • tw_wielgus Re: żeby zostać naczelnym jeleniem polskiej sceny 01.04.11, 18:34
        sam jesteś fircyk i prymityw. Pan Grzegorz Napieralski cieszy się zaufaniem przeważającej cześci społeczeństwa polskiego, a Ty?
        • ave.duce Lejeniem?! 01.04.11, 18:58
          tw_wielgus napisał:

> Pan Grzegorz Napieralski cieszy się zaufaniem prz
          > eważającej cześci społeczeństwa polskiego, a Ty?

A ja nie. Buuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((((((((((
        • camille_pissarro Re: żeby zostać naczelnym jeleniem polskiej sceny 01.04.11, 19:31
          Przeważającej część ? Jeśli byłoby to prawdą to SLD musiałby miejscami zamienić się z PO ;-)))
          Lewica poza rozdawaniem jabłek, wypraw na grzybobranie i czczymi obietnicami nie jest w stanie zaoferować Polakom niczego sensownego ;-))) granie na antykościelnej nucie tylko do pewnego stopnia jest opłacalne, potem przychodzi czas na konkrety, a tu pustka .... ;-)))
    • mr.sajgon Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:38
      tw_wielgus napisał:

> jakimi powinien charakteryzować się przywódca młodej polskiej lewicy.
      > To człowiek energiczny o szerokich horyzontach i pragmatycznym podejściu do spr
      > aw wagi państwowej.
      > Twierdzę, iż jest to jedyny polityk, który w swojej ocenie rzeczywistości polit
      > ycznej naszego kraju kieruje się daleko idącą powściągliwością i uczciwością oc
      > en. Jest poliglotą, wybitnym humanistą i znawcą polityki międzynarodowej.
      > Warto jeszcze nadmienić, iż jest młody pełen energii i świetnych pomysłów no i
      > - co również w polityce nie jest bez znaczenia - jest przystojny.
      > To wielkie szczęście dla nas wszystkich że Grzegorz Napieralski wyraził wolę zo
      > stania prezydentem ( w ostatnich wyborach) miejmy nieustającą nadzieję że zadow
      > oli się skromną funkcją premiera w rządzie SLD-PIS, który cofnie Polskę znad pr
      > zepaści do jakiej doprowadziły czteroletnie rządy liberałów.
      >

Mylisz sie, ma tez wady, ale nie bede psul ci zabawy :-)
      • tw_wielgus Re: Tak, ma również wady, jak każdy człowiek. 01.04.11, 18:41
        Ale przesłaniają je rozliczne zalety zza, których wad prawie, że nie widać.
        No może tyci.

mr.sajgon napisał:

>
        > Mylisz sie, ma tez wady, (...)
    • taziuta Liberałów? 01.04.11, 18:41
      tw_wielgus napisał:

> /.../ miejmy nieustającą nadzieję że zadowoli się skromną funkcją premiera w rządzie SLD-
      > PIS, który cofnie Polskę znad przepaści do jakiej doprowadziły czteroletnie rządy liberałów.\

Kogo nazywasz liberałami? Pełowiaków? Wolne żarty!
      • tw_wielgus Re: Liberałów? 01.04.11, 18:47
        Być może użyłem w tym zdaniu złego słowa. Pozwól, że się zrehabilituję - "łże liberałów".
        • hummer Re: Liberałów? 01.04.11, 18:57
          tw_wielgus napisał:

> Być może użyłem w tym zdaniu złego słowa. Pozwól, że się zrehabilituję - "łże l
          > iberałów".

Na 1 kwietnia dobre określenie. :)
          • tw_wielgus Re: Liberałów? 01.04.11, 19:00
            Uważam, Rze mylisz się i próbujesz za wszelką cene wtrącić do tego wątki elementy kpiny i ironii.
            Wzorem nie do końca trzeźwego Pana Aleksandra Kwaśniewskiego przestrzegam Cie: hummer, nie krocz tą drogą co Saba.

Po co ten sakazm?
            • zygfryddezgryz Re: Liberałów? 01.04.11, 20:43
              Przewielebny, mimo Twoich peanów na temat przyprószonego siwizną Grzegorza Przewodniczącego, nie jest on dotknięty przez Boga wielkim geniuszem jak pewien znany przystojny łamacz serc niewieścich Złotowłosy Mistrz Zwodów....
      • ave.duce Re: Liberałów? 01.04.11, 19:00
        taziuta napisał:

> Wolne żarty!

Właśnie :)
      • honeyr Re: Liberałów? 01.04.11, 19:04
        > tw_wielgus napisał:
        >
        > > /.../ miejmy nieustającą nadzieję że zadowoli się skromną funkcją premier
        > a w rządzie SLD-
        > > PIS, który cofnie Polskę znad przepaści do jakiej doprowadziły czteroletn
        > ie rządy liberałów.\
        >
        > Kogo nazywasz liberałami? Pełowiaków? Wolne żarty!

Oj tam oj tam, prymarny aprylis. Wielgusek sobie żartuje i nazywa PO liberałami. Jeszcze nie podliczył ilości nowych służb specjalnych i uprawnień, jakie otrzymały w czasie tego 4-lecia.
        • honeyr Re: Liberałów? 01.04.11, 19:08
          Admin się najwyraźniej z tym nie zgadza, bo wykasował to już drugi raz, ale ja powtórżę: ochrona życia rodzinnego jest czymś dokładnie przeciwnym do ochrony brudów życia rodzinnego, w każdym przypadku!

Żadnego "jakby coś nie tak , to jesteśmy POnadto" wobec ulubionych polityków.
        • ave.duce Re: Liberałów? 01.04.11, 19:08
          honeyr napisał:

> Wielgusek sobie żartuje i nazywa PO liberałami

A to to szczera prawda!

forum.gazeta.pl/forum/w,28,123860999,123860999,Grzegorz_Napieralski_posiada_wszelkie_cechy.html
    • cookies9 Re: Grzegorz Napieralski posiada wszelkie cechy 01.04.11, 18:56
      Nie nawijaj,nie nawijaj:-) całe szczęście,że to dzisiaj prima aprillis:-)
      • contadore Re: Bardza się wysiliłeś 01.04.11, 19:27
        W roli rybaka wielgus.Ryba przynęty nie chwyciła i wielgus wraca z pustym koszem.
    • officeinlond on walczy o 15 albo ponad 20% 02.04.11, 09:20
      zależy na kogo postawi, jakie zrobi listy, ten moment pokaże czy ma jaja i nadaje się na prawdziwego zbawcę lewicy czy nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka