Dodaj do ulubionych

Do administratora forum

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 18:41
Myślę, że nie będzie to tylko moja opinia, ale ostatnio nie chcę mi się czytać
tego forum, co drugi wątek jest pełen rasizmu i nienawiści, a to Żydzi, a to
papież. Ja rozumiem wolność słowa, ale Forum staje się rynsztokiem, jeśli ktoś
ma poglądy narodowo- socjalistyczne, niech kupuje sobie pisma i książki Bubla,
niech sobie czyta takie rzeczy w domu, ja nie mam ochoty spotykać się z takim
chamstwem, uważam więc, że niektórym osobo należy zamknąć dostęp do Forum albo
wrzucać ich posty do oślej ławki.
Obserwuj wątek
    • Gość: t Re: Do administratora forum IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 19:01
      Gość portalu: karol napisał(a):

> Myślę, że nie będzie to tylko moja opinia, ale ostatnio nie chcę mi się czytać
      > tego forum, co drugi wątek jest pełen rasizmu i nienawiści, a to Żydzi, a to
      > papież. Ja rozumiem wolność słowa, ale Forum staje się rynsztokiem, jeśli ktoś
      > ma poglądy narodowo- socjalistyczne, niech kupuje sobie pisma i książki Bubla,
      > niech sobie czyta takie rzeczy w domu, ja nie mam ochoty spotykać się z takim
      > chamstwem, uważam więc, że niektórym osobo należy zamknąć dostęp do Forum albo
      > wrzucać ich posty do oślej ławki.

Przesada. Zasięg oddziaływania forum jest żaden - ci co się tu pojawiają mają
      ukształtowane poglądy i nikt tu nikogo nie nawróci, a brak cenzury pozwala
      przynajmniej na fascynujące obserwacje.
    • Gość: frak Re: Do administratora forum IP: 161.233.153.* 26.02.02, 19:08
      co razem z nim spales, nie nie spaliscie???!!! nie zmruzyliscie oka??!!
      iskupi, mnisi, i ksieza katoliccy to klienci gej.net
      bez wyjatku, jedyny sposob na unikniecie takich problemow w przyszlosci to
      obowiazkowa kastracja! przed przyjeciem swiecen, lub nawet przed pojsciem do
      seminarium.
      Takze, kastracja!, powinna byc stosowana gdy jest podejrzenie o postepowanie
      karne.
      Prawo kanoniczne i inne bzdury da sie interpretowac na rozne sposoby, obciecie
      jaj to obciecie jaj, tgo sie nie interpretuje i sie nie chce.
      Sprawa z glowy.
      • sceptyk Do fraka 26.02.02, 19:12
        Nie bardzo zrozumialem Twoj postulat. Proponujesz, aby administrator forum
        obcinal jaja mlodym ludziom przed pojsciem do seminarium? Nie wiem, czy troche
        nie przeceniasz mozliwosci admina.
        • Gość: mik Re: Do fraka IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 26.02.02, 20:23
          sceptyk napisał(a):

> Nie bardzo zrozumialem Twoj postulat. Proponujesz, aby administrator forum
          > obcinal jaja mlodym ludziom przed pojsciem do seminarium? Nie wiem, czy troche
          > nie przeceniasz mozliwosci admina.

m On dzisiaj cos bral.Do mnie tez zaadresowal to samo.
    • douglasmclloyd Re: Do administratora forum 26.02.02, 19:24
      Gość portalu: karol napisał(a):

> Myślę, że nie będzie to tylko moja opinia, ale ostatnio nie chcę mi się czytać
      > tego forum, co drugi wątek jest pełen rasizmu i nienawiści, a to Żydzi, a to
      > papież. Ja rozumiem wolność słowa, ale Forum staje się rynsztokiem, jeśli ktoś
      > ma poglądy narodowo- socjalistyczne, niech kupuje sobie pisma i książki Bubla,
      > niech sobie czyta takie rzeczy w domu, ja nie mam ochoty spotykać się z takim
      > chamstwem, uważam więc, że niektórym osobo należy zamknąć dostęp do Forum albo
      > wrzucać ich posty do oślej ławki.

Jestem przeciwny 'zamykaniu dostepu' do Forum. Gazeta powinna utworzyc nowe
      dzialy tematyczne, jak np.: Zydzi, Bubel, Kosciol, itd. Tam wlasnie mogliby sie
      wyzywac zwolennicy i przeciwnicy religii, Zydow i innych plag. W ten sposob dzial
      Kraj zostalby, bez szkody forumowiczow, oczyszczony.

• Gość: waldi Re: Do administratora forum IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 21:28
        w pełni zgadzam się z karolem
      • kimmjiki Re: Do administratora forum 26.02.02, 21:35
        O, to jest calkiem niezly pomysl;-). Sek tylko w tym, ze wymiana kretynskich
        pogladow zapewne szybko sie fanatykom znudzi (co to za zabawa, jak wszyscy sa
        tak samo durni) i holota do nas powroci...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka