Dodaj do ulubionych

,,sukces" się zbliża

17.04.11, 14:59
Niestety jedno się może rządowi/nierządowi udać! W takim tempie zadłużają Polskę, że gdy oddawać będą jesienią władzę to dług w porównaniu z 2007 roku wzrośnie o 100%,

Czy jeszcze ktoś tam( w nierządzie) kontroluje owe szaleństwo?
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:01
      kecawa napisał:

> Niestety jedno się może rządowi/nierządowi udać! W takim tempie zadłużają Polsk
      > ę, że gdy oddawać będą jesienią władzę to dług w porównaniu z 2007 roku wzrośni
      > e o 100%,
      >
      > Czy jeszcze ktoś tam( w nierządzie) kontroluje owe szaleństwo?

Chyba tak, bo złoty ciągle mocny.
    • contadore Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:04
      kecawa napisał:

> Niestety jedno się może rządowi/nierządowi udać! W takim tempie zadłużają Polsk
      > ę, że gdy oddawać będą jesienią władzę to dług w porównaniu z 2007 roku wzrośni
      > e o 100%,
      >
      > Czy jeszcze ktoś tam( w nierządzie) kontroluje owe szaleństwo?

Będzięcie chcieli to Tuskowe szaleństwo skonsumować Wacek? Wypowiadasz się w imieniu Prezesa czy w swoim tylko?
      • kecawa Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:12
        Tuskowi to się tylko należy Trybunał Stanu- za Smoleńsk za to że lecący tam zostali zdradzeni o świcie i potem wieczorem a symbolem tej wieczornej zdrady są czterej rosyjscy pałkarze , którzy wrzucili trumnę z ciałem Prezydenta na ciężarówkę .
        • contadore Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:15
          kecawa napisał:

> Tuskowi to się tylko należy Trybunał Stanu- za Smoleńsk za to że lecący tam zos
          > tali zdradzeni o świcie i potem wieczorem a symbolem tej wieczornej zdrady są
          > czterej rosyjscy pałkarze , którzy wrzucili trumnę z ciałem Prezydenta na cięża
          > rówkę .

Nie odpowiedziałeś na moje pytanie.
        • lackzadek Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:17
          kecawa napisał:

> Tuskowi to się tylko należy Trybunał Stanu- za Smoleńsk za to że lecący tam zos
          > tali zdradzeni o świcie i potem wieczorem a symbolem tej wieczornej zdrady są
          > czterej rosyjscy pałkarze , którzy wrzucili trumnę z ciałem Prezydenta na cięża
          > rówkę .
          No patrz Pan! Takie mocarstwo a byle lawety nie mieli!
        • taziuta Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:22
          kecawa napisał:

> tali zdradzeni o świcie /.../

Wacuś, ja rozumiem, że Twój Prezes świruje, ale że i Ty też?!
        • icek.goldberg Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 16:00
          Wcale nie wrzucili na ciężarówkę, tylko sznurkiem przywiązali i wlekli aż do Warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • kecawa Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 21:49
            Rozumiem reklamujesz- bo sznurek z Izraela?

ps
            słyszałem, że wielu arabów kupiło ów sznurek!?Ciekawym na jaką okoliczność robią zapasy ?
    • volupte01 Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:20
      Na koniec rzadów Jaro było prawie 700mld. zł , prorokujesz 1400mld.zl na kwww.gazetapodatnika.pl/artykuly/zadluzenie_zagraniczne_polski_230_mld_dol-a_6825.htmoniec tego roku?
      • kecawa Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:32
        To nie proroctwo to fakty a kreatywna księgowość długo tego nie zamaże!T
        • volupte01 Re: ,,sukces" się zbliża 17.04.11, 15:38
          wzrost o jakies 60 mld.zł w trzy lata To do konca tego roku wzrosnie o 650mld.zł. ? wpolityce.pl/view/9653/Dlug_publiczny__szacunek_Balcerowicza__grudzien_2010___747_1_mld_zl__grudzien_2011___814_1_mld_zl__Przybywa_ok__183_mln_zl_na_dobe.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka