Dodaj do ulubionych

Strąk: parady gejowskie są ohydne

06.05.04, 10:32
Hm....a ja uważam, że poseł Strąk jest ohydny. Gdzieś mogę zaprotestować, lub
się oflagować?
Pzdr!
Szyba
Obserwuj wątek
    • Gość: S. Baca Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: 62.181.161.* 06.05.04, 10:36
      >> manifestowanie odmienności sprzecznych z naturą
      >> parady gejowskich w telewizji ohydne są po prostu
      >> Homoseksualizm jest zagrożeniem dla normalnej rodziny

Niezaleznie od oceny postaci posla Straka, wszystkie tezy jakie wyglosil sa
      prawdziwe i nie ma tu dwoch zdan!!
      • maly_czarnuch Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! 06.05.04, 10:41
        Są prawdziwe, bo Ty tak twierdzisz, czy dlatego, że poseł Strąk tak twierdzi?
        Jak na razie nie widzę nic do podparcia tych tez...
        • Gość: Cc Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: 151.157.129.* 06.05.04, 11:21
          W naturze ludzkiej lezy rowniez homoseksualizm, czego dowodem jest ow planowany
          marsz. Czlowiek to zawile stworzenie i nie kazdy z osobnikow tego gatunku
          wybiera taka sama strategie promocji swoich genow. Autorowi artykulu radze
          zrezygnowac ze wszelkich dobr cywilizacji i wrocic do natury - na drzewo
          straczkowe.
          • slon2002 [...] 06.05.04, 12:14
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: Leszek Re: zboczency powinni być leczeni przymusowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:53
              Sloniu, czy urwales sie ze skladu porcelany?
            • Gość: polak Re: zboczency owszem, ale co to ma wspolnego? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:19
              homoseksualizm nie jest chorobą, tylko orientacją która utwala się w czasie
              życia prenatalnego. nikt nie ma wpływu na to, że rodzi się 6-8% ludzi, którzy
              nie sa hetero. i nie można tego zmienić, można tylko stłumić poczucie tożsamości
              płci. do czego to prowadzi, powi ci kazdy student pierwszego roku psychologii.
              • Gość: wendor Ach, studenci psychologii.. IP: *.pronet.lublin.pl 06.05.04, 13:42
                Wiecie, nigdy nie twierdziłem, że są normalni...

Ale słonio rzeczywiście się rozkangurzył. Nie można powiedzieć, że
                wszystkie "homo" są zboczeńcami (choć ich "stężenie" w tej grupie
                zorientowanej:) jest dużo większe - nie znam żadnych badań, ale wystarczy, że
                zobaczę paradę gejostwa), ale nie ma co bagatelizować ich wpływ na zwykłą
                (czyt. normalną) część społeczeństwa. Wcale nie chcę ich oglądać na bilbordach!
                Naprawdę niedobrze mi się robi, gdy widzę całujących się facetów. Gdzie tu
                uszanowanie moich praw? I pomyśleć, że to mnie i innym normalnym ludziom banda
                oszołomów wciska nietolerancję. Bo nie zamierzam być obojętny i udawać, że nie
                widzę problemu w ramach tzw. tolerancji.
                Parada - na pewno nie w Krakowie. Nie wolno bezcześcić tak ważnego dla religii
                miasta. Miasta kultury. Lepszy byłby Poznań. Co wy na to bracia i siostry
                (należy pozamieniać kolejność płciowości)?
                • Gość: Zenon Re: Ach, studenci psychologii.. IP: *.epsa.pl 06.05.04, 13:52
                  > Parada - na pewno nie w Krakowie. Nie wolno bezcześcić tak ważnego dla religii
                  > miasta. Miasta kultury. Lepszy byłby Poznań. Co wy na to bracia i siostry

Wara mi od poznania z pedalstwiem. My też nie chemy ich u siebie oglądać. Niech
                  się faceci liżą gdzie indziej.
                  • Gość: kasia_blond pan zenek, rzeczników..... IP: *.chello.pl 06.05.04, 15:53
                    ...jacy my, zenek? Ty i Twoi kumple od piwa, :). ja chcę. natomiast nie
                    odpowiada mi obecnośc takich bucow ja Ty w tym mieście. do ruandy!
                    • Gość: Misiek W domu niech robia co chca ale nie na ulicy ... IP: 193.0.122.* 06.05.04, 22:37

Dla mnie w domu niech kazdy robi co chce ale parad homeseksualistow,
                      heteroseksulaistow, zoofilow, pedofilow i jakichkolwiek innych orientacji
                      seksualnych sobie nie zycze. I jak widzisz nikogo tu nie dyskryminuje bo parad
                      hetero z naciskiem na seks (love parade) tez nie chce.

Seks to prywatna sprawa i taka powinien pozostac koniec kropka i taka jest
                      opinia zdecydowanej wiekszosci w tym kraju.

Druga sprawa to zwiazki gejowskie. To nie sa malzenstwa i panstwo w zaden sposob
                      nie powinno ich wspierac. Panstwo powinno wspierac rodzine dajaca wlasne
                      genetycznie dzieci i je porzadnie wychowujaca. Panstwo powinno wspierac rodzenie
                      i wychowywanie nowych obywateli a nie wolnosc seksualna.

Zeby nie bylo ze kogos dyskryminuje to wycofalbym tez wszystkie ulgi dla rodzin
                      bezdzietnych. Wspolne rozliczanie, nizsze podatki, latwe dziedziczenie - tak ale
                      tylko gdy sa rodzone i wychowywane dzieci.

Bo interes panstwa to nei jest wspieranie zwiazkow miedzy dwojgiem ludzi tylko
                      wspieranie rodzenia i wychowywania nowych obywateli.
                    • antykagan Re: pan zenek, rzeczników..... 09.05.04, 21:28
                      Gość portalu: kasia_blond napisał(a):

> ...jacy my, zenek? Ty i Twoi kumple od piwa, :). ja chcę. natomiast nie
                      > odpowiada mi obecnośc takich bucow ja Ty w tym mieście. do ruandy!

Po jaką cholerę dodajesz to "blond"? Przeciez wystarczy przeczytac pól twojego
                      jakiegokolwiek posta, zeby widziec, ze jestes kretynka. A płodna jestes w
                      glupocie ostatnio, oj plodna.. zadnemu temnatowi nie przepuscisz
                • Gość: ABeCe Re: Ach, studenci psychologii.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:09
                  tak z ciekawosci a czy dobrze Ci sie robi jak widzisz calujace sie dziewczyny?
                • Gość: ok Re: Ach, studenci psychologii.. IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 14:44
                  Powiedz, a co się dzieje z moimi prawami, gdybym pewnego dnia oświadczył, że z
                  jakichś powodów, ot tak po prostu, robi mi się niedobrze na widok ciebie,
                  wracającego dajmy na to ulicą ze sklepu?

Czy fakt mojego złego samopoczucia na twój widok mógłby być podstawą do
                  prawnego zakazania ci chodzenia po ulicy?
                  • Gość: Lidka TO PRZEDE WSZYSTKIM SWIETNA ZABAWA !!! IP: *.cybernet.ch 06.05.04, 16:12
                    kwestia gustu

• Gość: ururasek Aborcja bramą moralności IP: *.pronet.lublin.pl 08.05.04, 20:26
                    Wtedy, jeśli mój heteroseksualny widok by cię obraził/ przestraszył/
                    zdegustował/ zrobiło ci się wtedy niedobrze (wybierz właściwe), możesz mnie
                    śmiało zabić, ponieważ jestem poniżej wieku 18 lat, a jak wiadomo, dzieci i
                    ryby głosu nie mają, a skoro nie mają głosu, to po co mają żyć i się męczyć.
                    Stosuję myślenie "anologowe" do zawiłego pojmowania świata przez zawinięte w
                    niemodne ciuszki feministki (po prostu czują odrazę na myśl, że mogłyby się
                    spodobać facetowi, tzn. szownistycznej świni) lub przynajmniej osoby, które się
                    za nie podają. Jest to "analogowość" do proeutanazistów, wybierających,
                    popularną, śmierć na życzenie.
                    Abstrahując od, oczywistych dla mnie i dla reszty myślącej części
                    społeczeństwa, problemów etycznych dotyczących różnych odmian morderstwa - jak
                    wielkie pole roztoczyłoby się dla wszelkiej maści przestępców. I lekarzy-
                    morderców, i zwykłych gangsterów. Po prostu: usuwają gościa, a później piszą
                    sobie niczym szkolne "usprawiedliwienie" - on sam tak chciał. Albo (nieliczni
                    co prawda, ale zawsze) bezwzględni lub przyciśnięci widmem zamknięcia ośrodka
                    (to już "nie tak niewielka" grupa) dyrektorzy szpitali, którzy zabijają
                    pacjentów w ramach "optymalizacji" działalności. Po prostu człowieczeństwo w
                    najjaśniejszym wydaniu. Tolerancja (vel obojętność), miłość (wolna), pełne
                    odseparowanie ludzi od, zjadających swe małe, zwierząt (tak naprawdę matki
                    zwierząt oddają za nie życiem, więc)...

P.S. A propos tego sloganu: "facet to świnia". Świnia to rodzaj żeński,
                    nieprawdaż? A poza tym: "seksistowskie poglądy" - to chyba działa w obie
                    strony...
              • Gość: miś Re: polak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 15:52
                Przez wieki był a teraz nie jest chorobą??? Dlatego że lobbyści homoseksualni
                to wymogli na tzw. lekarzach. Chodzi o seks, kto z kim żyje, tak? Jeżeli uznamy
                że homo są normalni to musi uznac całą reszte tzw. orientacji konieczni bo tacy
                się urodzili!!!! Jeden procent ma skłonności do dzieci(nie można go
                dyskryminowac bo taki sie urodził!!), drugi do zwierząt itd. Tylko nie piszcie
                że to karalne, że tu nie ma zgody(dzieci), że dotyczy to zwierząt. Nie o to
                chodzi przecież– ja mam potrzebe bo taki się urodziłem i koniec i mam prawo ją
                zrealizować, nie interesuje ,mnie czy to się komus podoba i czy to jest zgodne
                z jakimś prawem bo nie moge być dyskryminowany, czyż nie??? Co najważniejsze
                oni się tacy nie rodzą!!!!!! Piszesz to jako pewnik a to jest wierutne kłamstwo
                i żaden student psychologi mi nie udowodni, że jest inaczej!!! Wprost
                przeciwnie badania pokazują że przyczyny leżą gdzie indziej
                • Gość: kasia_blond misiu, nie wierz proboszczowi! czytaj! IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:00
                  misiu drogi, misiu ciemny...
                  1.
                  Zdaniem American Psychiatric Association oraz Światowej Organizacji Zdrowia
                  HOMOSEKSUALIZM NIE JEST CHOROBĄ.
                  2.
                  Więcej nt. homoseksualizmu, prześladowań homoseksualistów przez kościół
                  katolicki i III Rzeszę znajdziesz bez trudu w internecie (trzeba czytac po
                  angielsku).
                  3.
                  blagam, nie pisz, że Twój proboszcz ma inne zdanie i że to "rzydzi",
                  pedały+lesby, miller z szymborską i inni źli ludzie, :),
                  przekupili/zastraszyli/zdezinformowali Światową Organizację Zdrowia i
                  American Psychiatric Association, :).

• Gość: miś Re: Poczytaj coś więcej blondyneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:26
                    Prawdy mam nie pisać? Napisz blondyneczko w którym roku ta zacna organizacja
                    doszła do takiego wniosku! Ja czeka aż światowa organizacja zdrowia dojdzie do
                    wniosku że pedofile tez są normalni. Poczytaj coś wiecej niż tylko geyowską
                    propagande. Nawet w wyborczej dokładnie 2 sierpnia 2002 r., "wybitny umyśle"
                    pani psycholog Zofia Milska -Wrzosińska napisała wyraźnie że nie są to cechy i
                    skłonności wrodzone! i że można się z tego leczyc. Pisze wprost o "wyznawcach
                    mitu genu homoseksualnego" Poczytaj blondyneczko
                    • Gość: hetero___ Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko IP: *.mat.uni.torun.pl 06.05.04, 16:41
                      Jednak w przypadku osob homo, w odroznieniu od pedofila i dziecka, dzieje sie to za zgoda obu stron. Mam nadzieje ze do parady dojdzie, a izolowac to powinni LPR i Wszechpolska Giertych Jugend. Ja na przyklad nie mam ochoty ogladac krzyzy w parlamencie od tego sa tablice. No i prosze odrozniac gejow od dewiantow, bo to tez jest kolosalna roznica
                      • Gość: miś Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:51
                        1.Znajde 14 letnie dziecko które zgodzi się z całą świdomością
                        2.Zgoda nie ma znaczenia bo ja się takim urodziłem a więc mam prawo realizować
                        swoje upodobania. chetnych znajde pełno
                        3, Jaka jest różnica między gejem a zoofilem? Czy tylko taka że nas bierze
                        obrzydzenie na myśl o zwierzątku. Przypominam ja sie takim urodziłem, chyba nie
                        chcesz mnie leczyć?
                        • Gość: Gloggie Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 17:10
                          Gość portalu: miś napisał(a):

> 1.Znajde 14 letnie dziecko które zgodzi się z całą świdomością

Osoby poniżej 16 lat nie mogą w takim stopniu decydować o sobie. Dlatego
                          tez stosunek osoby doroslej z niepelnoletnia (ក) jest nielegalny.

> 2.Zgoda nie ma znaczenia bo ja się takim urodziłem a więc mam prawo realizować
                          > swoje upodobania. chetnych znajde pełno

Twoje prawa koncza sie tam gdzie zaczynaja sie moje. Ja chce ciebie zabic, wiec
                          cie zabijam - do tego mozna dojsc przy twoim rozumowaniu.

> 3, Jaka jest różnica między gejem a zoofilem?

'Gejostwo' spotykane jest w naturze tak czesto jak u ludzi. Gdzies czytalem o
                          dwoch samcach delfinow ktorzy od kilkunastu lat sobie zyli jako para.
                          Zoofilia nie jest spotykana w naturze ( nie liczac 1E-68 % przypadkow
                          'tragicznych' pomylek :) gdyz ewentualne potomstwo miedzygatunkowe jest
                          bezplodne (np. mul - ale to juz wynik dzialania zboczonych ludzi :)
                          i ewentualne geny 'zoofili' u zwierzat (zakladajac oczywiscie ze takie
                          istnieja) nie mogly by przetrwac.
                          • Gość: miś Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:22
                            To nie jest moje rozumowanie to po pierwsze. To o czym piszesz to ja to
                            doskonale wiem, ale to homo uzywają takich argumentów. I znowu trzeba
                            dyskryminować tych co się urodzili z inna orientacją, tylko dla gejów ma być
                            wyjątek? Gejostwo nie jest często spotyka w naturze (jeżeli jest bo ja tym tzw.
                            naukowcom nie wierze) to po pierwsze a po drugie różnimy sie chyba czymś od
                            delfinów?
                            • Gość: Gloggie Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 17:34

> To nie jest moje rozumowanie to po pierwsze. To o czym piszesz to ja to
                              > doskonale wiem, ale to homo uzywają takich argumentów. I znowu trzeba
                              > dyskryminować tych co się urodzili z inna orientacją, tylko dla gejów ma być
                              > wyjątek?

Gosciu, to raz podajesz 'argumenty gejow', potem 'ich przeciwnikow',
                              dla poparcia tej samej sprawy? Skoro napisales ze to nie twoje rozumowanie
                              to pewnie nie rozumiesz tego co przepisujesz. Nie wypowiadaj sie zatem
                              na takie tematy.

> Gejostwo nie jest często spotyka w naturze (jeżeli jest bo ja tym tzw.
                              > naukowcom nie wierze)

Zatem wierzysz innym (tzw.?) naukowcom ktorzy mowia ze homoseksualizmu nie ma
                              w naturze? Zauwaz ze jeze li sa 2 gupy naukowcow ktore mowia tak i nie, to
                              wierzac jednej masz 50% na 'wierzenie jedynie prawdziwe' :)
                              50% wiedzy to prawie niewiedza.

> różnimy sie chyba czymś od delfinów?

Mamy nogi, rece, wlosy...
                              Pozatym az tak bardzo sie nie roznimy jak chcialbys...
                              Zauwaz ze z szympansem masz 98% genow wspolnych, po swoim ojcu odziedziczyles
                              jedynie 49% ... hihi.
                      • antykagan Re: Poczytaj cos wiecej blondyneczko 09.05.04, 21:33
                        Gość portalu: hetero___ napisał(a):

> Jednak w przypadku osob homo, w odroznieniu od pedofila i dziecka, dzieje sie
                        t
                        > o za zgoda obu stron. Mam nadzieje ze do parady dojdzie, a izolowac to
                        powinni
                        > LPR i Wszechpolska Giertych Jugend. Ja na przyklad nie mam ochoty ogladac
                        krzyz
                        > y w parlamencie od tego sa tablice. No i prosze odrozniac gejow od dewiantow,
                        b
                        > o to tez jest kolosalna roznica

"Tolerancyjny" pedzio sie odezwal. Izolowac i zamyklac wszystkich, ktorym sie
                        zalew bezczelnego pedalstwa nie podoba. Dajesz d.. facetom - twoja sprawa, ale
                        jak sie z tym obnosisz ostentacyjnie i bezczelnie na ulicach - to juz jest moja
                        sprawa, kapujesz?
                    • Gość: kasia_blond przede wszystkim edukacja! IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:44
                      misiu, rozumujesz jak blondynka, :). ja pisałam o oficjalnej opinii Światowej
                      Organizacji Zdrowia i American Psychiatric Association, a Ty o jakiejś znajomej
                      pani. nie masz pojęcia, co wygadują moje sąsiadki, :)! i taka jest własnie
                      róznica miedzy nami, :).
                      • Gość: miś Re: do blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:00
                        Blondyneczko, nie jest wiarygodna dla Ciebie opinia pani psycholog wydrukowana
                        w samej wyborczej! Jak nie ma argumentu to jest kpina jak u blondynki! Te
                        światowa organizacje to niby monopol na wszelką wiedze? miałaś mi odpowiedzieć
                        kiedy oni doszli to takiego wniosku? Co całkiem nie dawno, czyż nie? Taka jest
                        wartość ich opini. W Holandii np. sa wielkie autorytety tzw. medyczne, prawne
                        itd które twierdza że eutanazja jest czyms dobrym! Tak więc moze mój proboszcz
                        ma więcej racji od tych mądrali śmierci? I
                        • Gość: kasia_blond wracaj do sklepu z zabawkami IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:06
                          sorry, misiu... ja też uważam, ze eutanazja jest - jak to ująłeś - "czymś
                          dobrym". nie życzę sobie, aby ludzie tacy jak Ty zabraniali mi decydować o
                          własnym życiu. a Tobie, i temu strąkowi wara, :). na drzewo.
                          • Gość: miś Re: ale Cię poniosło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:11
                            Widze że już po wielkich argumentach i zaczynają się epitety? Żyj sobie jak
                            chcesz nawet z małpą, nic mnie to nie interesuje! Co się z Tobą dzieje
                            blondyneczko, już prawie Cię polubiłem
                      • Gość: dziwiący się Blondynka w akcji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:07
                    • Gość: Gloggie Re: Poczytaj coś więcej blondyneczko IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 17:12

> Prawdy mam nie pisać? Napisz blondyneczko w którym roku ta zacna organizacja
                      > doszła do takiego wniosku! Ja czeka aż światowa organizacja zdrowia dojdzie do
                      > wniosku że pedofile tez są normalni.

No coz, nauka sie rozwija. Dzisiaj wiemy wiecej niz wczoraj. Dlaczego
                      nie ochrzaniasz Kopernika ze zatrzymal ziemie. Wczesniej ludzie jakos
                      zyli i bylo dobrze. A ze zyli w niewiedzy?
                      Ja w niewiedzy zyc nie chce.
                      • Gość: miś Re: Poczytaj coś więcej blondyneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:14
                        Ale co takie odkryli ci naukowcy że homo przestali uważać za chorobe? Napisz z
                        miłą checią przeczytam
                        • Gość: twoja_kasia innym razem, :) IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:21
                          ...od edukowania niewyedukowanych są rodzice, ksiązki, google, szkoły. mnie się
                          nie chce, wybacz, misiu. przecież, kurde, umiesz czytac, no nie, :)?
                          • Gość: miś Re: innym razem, :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:03
                            Kasiu a gdzie argumenty? Czy tylko pozostały Ci kpiny? Nie powiedziałaś nic
                            nowego poza tym że homo nie jest już uznawane za chorobe. To każdy wie(może
                            prawie) ale przytocz prosze ich argumentacje, że to jest normalne zachowanie!
                            Nie ma takich argumentów. Pozdrawiam Cie
                        • Gość: Gloggie Re: Poczytaj coś więcej blondyneczko IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 06.05.04, 17:42
                          Nie wiem co odkryli. Nie interesuje sie az tak bardzo tym tematem.
                          Widocznie cos odkryli skoro postawili pewne tezy.

Wracajac do Kopernika - mowi on takiemu 'jedynie slusznemu' uczonemu z ich
                          czasow: 'patrz, ziemia nie stoi w miejscu'. I jako dowod pokazuje mu
                          jakies kartki z obliczeniami, jakas kupe desek z cyferkami...
                          Gosciu sobie popatrzyl, popukal sie w czolo i poszedl.
                          Dzisiaj wiemy ze Kopernik mial racje.

Teraz zalozenia:
                          Kopernik = jakis 'pro gejowski naukowiec' :)
                          Gosciu = ty

To ze dzisiaj nie jestesmy w stanie jednoznacznie udowodnic pewnych tez
                          nie oznacza ze mozna je od razu uznac za bledne. Nie twierdze ze homoseksualizm
                          jest 'naturalny'. Po prostu przyjmuje do wiadomosci mozliwosc ze tak jest.
                          • Gość: miś Re: Poczytaj coś więcej blondyneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:00
                            nie przekonałaś mnie przyjacielu! Ja wiem że nic nie odkryto! To jest decyzja
                            polityczna!!! nie mająca nic wspólnego z medycyną. Gdyby oni się tacy rodzili
                            dyskusja byłaby bez sensu. Nie ma tego genu!!!Ja nikogo nie obrażam, szanuje
                            ich tak samo jak każdego innego bez względu na rase, religie i upodobania
                            seksualne, ale nie zgadzam sie na wmawianie, epatowanie tym społeczeństwa.
                            Niech sobie żyją, pracują i w domach czynią co chcą.
                  • Gość: Misiek Re: misiu, nie wierz proboszczowi! czytaj! IP: 193.0.122.* 06.05.04, 22:56
                    > 1.
                    > Zdaniem American Psychiatric Association oraz Światowej Organizacji Zdrowia
                    > HOMOSEKSUALIZM NIE JEST CHOROBĄ.

Zdaniem mully Jusufa ibn Alego, rabina Icchaka Mordechaja i ksiedza Rydzyka jak
                    najbardziej.

Bardziej serio. Homoseksualizm nie mozna nazwac norma bo homoseksualisci nie
                    sa sie w stanie normalnie rozmnozyc. Teraz jesli bezplodnosc jest choroba
                    to homoseksualizm majacy bardzo istotny wplyw na plodnosc nie jest norma.
                    Zeby nie bylo ze kogos dyskryminuje tak samo nie jest dla mnie norma
                    celibat ktory traktuje identycznie jak homoseksualizm.

> Więcej nt. homoseksualizmu, prześladowań homoseksualistów przez kościół
                    > katolicki i III Rzeszę znajdziesz bez trudu w internecie (trzeba czytac po
                    > angielsku).

Nie jestem ani III Rzesza ani kosciolem katolickim. Nikogo nie przesladuje.
                    Po prostu nie zycze sobie parad o podtekscie seksualnym na moich ulicach.
                    Niezaleznie od tego czy to jest seks homo, hetero czy tez bylaby to parada
                    radosnych dziewic i prawiczkow majacych wytrwac w celibacie do smierci.
                    Tak jak u wiekszosci powoduje to u mnie pewien dyskomfort i chce zeby
                    to bylo uszanowane tak jak np. unikanie seksu w TV przed 22 itd.
                    Seks jest sprawa prywatna i nie chce go publicznie.

• Gość: dziwiący się Przysłowiowej blondynce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:06
                    Gdzie twoja tolerancja ? Kończy się w momencie napotkania innego niż twoje
                    zdania ? Organizacje, które wymieniasz mają taki autorytet, że nie starcza na
                    płot do sikania dla kundelka. Jak namawiasz na myślenie to pomyśl czy zdrowe
                    jest to co robią zboczeńcy.
              • Gość: jedruch ;-) IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 06.05.04, 16:07
                ale drugiego już nie - bo zapominają;
                A tak poza tym, to chciałem wrócić do stanowiska naszych zacnych noblistów. Jak
                dla mnie pani Szymborska, która w latach '50 wyrażała w pełni wolny sposób
                swoją miłość do socjalizmu i Stalina w swej poezji - nie jest dla mnie
                autorytetem. Punkt widzenia zależy od - wiadomo - a tu idą w gre pieniądze.
                Jeśli rząd dofinansowuje taką imprezkę kwotą co prawda niewielką, bo co to jest
                6000 złotych, ale jednak, to coś tu jest na rzeczy. Pani Jaruga - a może pani
                jest starą lesbą, o czym może świadczyć choćby zaangażowanie w odłączanie
                kobiet od mężczyzn w imię męskiego chamstwa i kobiecej wolności?
              • Gość: dziwiący się Re: zboczency owszem, ale co to ma wspolnego? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:03
                Ależ ty pierdoły opowiadasz ! Co to za studia psychologiczne ? Na uczelni w
                Białymstoku może ? Albo w pipiduwku ? Ta orientacja najbardziej sie utrwala
                podczas podrywania nieletnich. Twoje dane są kompletnie przesadzone i podawane
                na podstawie "badacza" amerykańskiego, który "badał" w więzieniach skazanych za
                czyny lubieżne. Taki to był badacz i ekspert. Czy wiesz np.:, że w Holandii
                leczy się homoseksualistów z sukcesem ? Bardoz to boli np.: Biedronia bo
                przeciez odziera tę grupe z nimbu wspaniałości.
            • Gość: mt No to zacznij od siebie IP: 217.153.179.* 06.05.04, 13:21
            • Gość: titt Re: zboczency powinni być leczeni przymusowo IP: *.botany.gu.se 06.05.04, 16:00
              Przymusowosc nic nie pomoze. Ale rzeczy powinny byc nazywane po imieniu. A nie
              na sile promowac ze sa dobre i normalne. Czy podobnie dobre i normale powinny
              byc zdrady, nierobstwo, zlodziejstwo? Zaloze sie ze populacja praktykujaca
              powyzsze tez siegnie tych dwu miljonow! A to, ze cos ma znikoma szkodliwosc
              (zreszta czy rzeczywiscie?) nie ma tu nic do rzezcy.
          • Gość: ok Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 17:13
            Homoseksualiści podobnie jak:

pielęgniarki, stoczniowcy, amatorzy sportów wodnych, oburzeni działaniami rządu
            związkowcy, uczestnicy procesji na Boże Ciało, ekologiczni rowerzyści, kibice
            koszykówki, członkowie stowarzyszenia młodych poetów, klub roznosicieli mleka,
            akcja na rzecz głodnych wróbli, młodzież wszechpolska, staruszkowie małoposcy,
            kawalerowie mieczowi, cygańskie tabory, strzelcy kurkowi...

itd.
            , o ile nie łamią prawa,
            MAJĄ PRAWO,
            i to - pod osłoną policji, gwarantującej im nietykalność osobistą
            oraz możliwość przemarszu,
            do ogłoszenia wszem i wobec swojej opinii, stanowiska, opcji, upodobań i poglądu
            W DOWOLNEJ KWESTII
            KTÓREJ PRAWO NIE WZBRANIA

ponieważ

żyjemy w kraju WOLNOŚCI, SWOBÓD OBYWATELSKICH!!!
            konstytucyjnie gwarantowanych!!!

na tym polega ustrój demokratyczny...
            gwarantujący również wszystkim na tym forum wolność swobodnej
            wypowiedzi i wyrażenia swego poglądu.
            Kropka.

p.s.
            natomiast ktoś w Krakowie chce komuś te prawa odebrać.
            • Gość: kasia_blond szapo ba, :). IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:11
              jeszcze raz gratuluję prostoty i oczywistosci tej argumentacji, :). chyba
              przyjade do krakoofka na to demo, zeby dać świadectwo, ze polska nie jest tylko
              ich...:).
          • Gość: Krzysiek Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.comp.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 18:50
            I ja popieram wypowiedź Strąka. Nie można traktować homoseksualizmu jako
            odmiennego sposobu seksualizmu równie dobrego jak i heteroseksualizm. Niektórzy
            chcą by tego rodzaju zachowania były konkurencyjne do małżeństwa i rodziny.
            Jest to parodia normalnych zachowań. Przypomina to jakby ktoś udawadniał, że
            choroba jest stanem naturalnym bo się zdarza wśród ludzi. Ale nie jest to nic
            dobrego. Homoseksualizm trzeba leczyć a nie promować go ! I okazuje się, że
            jest to możliwe!

• Gość: jur Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.dsl.support.nl 06.05.04, 10:44
        Zgadzam sie, posel Strak pierwszy raz powiedzial cos madrego. Proponuje rowniez
        festiwal heteroseksualistow, a potem festiwale mezczyzn nie majacych kochanek i
        mezczyzn majacych kochanki.
        • Gość: k Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.6.14.vie.surfer.at 06.05.04, 10:57
          ..heteroseksualisci czy mezczyzni majacy badz nie majacy kochanek nie
          potzrebuja manifestowania czegokolwiek,bo im do lozka raczej nikt nie zaglada!!

• Gość: kate Re IP: *.sympatico.ca 06.05.04, 15:07
            A kto ci kaze zagladac do lozka homoseksualistow? Taka sama intymnosc powinni
            miec i hetero i homo - nikomu nic do tego co u kogo w sypialni.
        • Gość: kasia_blond precz z pielgrzymami! IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:09
          a ja proponuję zakazac pielgrzymek, :) dlaczego katolstwo epatuje mnie tą swoją
          prymitywną symboliką? i w dodatku ten trzęsący się starzec ze śliną zbierająca
          się w kącikach ust!...nie życzę sobie tak żalosnych i obrzydliwych widokow w
          miejscach publicznych...
          • Gość: miś Re: do blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:28
            To nawet nie jest żalosne blondynko!
          • Gość: dzwiwiący się Do moderatora IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:10
            Czy osoba kontrolująca pojawiające się tu teksty uważa, że powyższy spełnia
            wszystkie wymagania regulaminu tego forum ? Bardzo jest to dla mnie dziwne.
          • Gość: dziwiący się blondynka jak ulał IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:20
            A tobie co z kącików ust wypływa po spotkaniu z ... ?
            Czy lubisz lody ? A jakie ? Najbardziej ci smakują w ciężarówce czy
            dostawczym ? A może najbardziej lubisz jak cieknie z takiego loda ?
            Wolisz tak ? Czy to jest dla ciebie korzystne ?
      • ned_flanders Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! 06.05.04, 10:45
        Rozumiem - to dwa miliony homoseksualistow sa zagrozeniem dla ponad 30 mln
        hetero? To mnie z tego wynika tylko jedno - ci hetero nie sa zbyt pewni swej
        tozsamosci. Strasznie slaba ta ich wiara w rodzine i wlasny seksualizm.
        • Gość: PaniKazia zagrozeni heterycy IP: *.stacje.agora.pl 06.05.04, 12:34
          ned_flanders napisał:

> Rozumiem - to dwa miliony homoseksualistow sa zagrozeniem dla ponad 30 mln
          > hetero? To mnie z tego wynika tylko jedno - ci hetero nie sa zbyt pewni swej
          > tozsamosci. Strasznie slaba ta ich wiara w rodzine i wlasny seksualizm.

bardzo ladne:)))
          • Gość: dziwiący się PaniKazia bełkoce IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:16
            To są takie bełkotliwe porównania. Ja np.: nie życzę sobie aby moje dziecko
            ogladało całujących się na ulicy facetów bo uważam, że jest to zły przykład. Ja
            uważam, że to są zboczeńcy, dewianci i nie chcę aby moje dziecko brało wzroce z
            kogoś takiego. Mogę ? Mogę mieć swoje zdanie ? A tolerancja nie polega na
            kłanianiu sie do pasa np.: złodziejowi (uczciwemu inaczej). Złodziej to
            złodziej. Zastanówcie się nad pompowanymi wam do pustych głów teoryjkami.
            Pomyślcie jak spełnia się ta inna miłość. Uważacie, że to jest normalne ? Bo
            Światowa Organizacja Zdrowia wykresliła dewiacje seksualne ze spisu chorób ? A
            jak wykreślą HIV to też będzie OK ?
            Odpisuję bo PaniKAzia źle mi się kojarzy. Baaardzo źle. Jak słyszę wymawianego
            tego nicka to mam odruch wymiotny.
      • Gość: kamila Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.6.14.vie.surfer.at 06.05.04, 10:54
        sprzeczne z postawa rozwinietego,wszechstronnego,inteligentnego czlowieka jest
        przede wszystkim wyglaszanie tym podobnych bzdur..
        zagrozeniem dla normalnej rodziny jest alkocholizm czy glupota rodzicow a nie
        geje!!!

..jak czytam czesc postow to mam ochote zrobic zbiorke dla tych kretynow na
        kursy doinformywujace!!!!
        ..nie chce mi sie wierzyc ,ze ludzie mysla w ten sposob!!!
        • Gość: S. Baca Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: 62.181.161.* 06.05.04, 11:05
          >> mam ochote zrobic zbiorke dla tych kretynow na kursy doinformywujace!!!!

Radzę pospieszyć się z tą zbiórką, ale pieniądze przeznaczyć dla dla siebie, na
          kurs uzupełniający wiedzę z języka polskiego, w którym nie ma niestety takiego
          dziwoląga słownego jak "kurs doinformywujący".
          • Gość: Ania Ot i sposób IP: *.cec.eu.int 06.05.04, 11:13
            na rozmowę po polsku - wytykać innym błędy, a po swojej stronie nie mieć
            żadnych racjonalnych argumentów, jedynie lęki, niedoinformowanie, zero
            tolerancji.
            • Gość: Marcin To sie nazywa Dulszczyzna IP: *.sic.nsw.edu.au / 61.88.127.* 06.05.04, 11:34
              POLECAM KSIAZKE!! Bo w moim domu porzadek jest i spokoj!
            • Gość: S. Baca Sposób : PRAWO NATURALNE IP: 62.181.161.* 06.05.04, 11:48
              >> nie mieć żadnych racjonalnych argumentów, jedynie lęki, niedoinformowanie,

Tu nie chodzi o pseudointelektualne, jałowe wymiany "racjonalnych argumentów"
              albo samouwielbienie że jacy to jesteśmy postępowi i doinformowani, bo
              naturalną dla 75% Polaków, lekko licząc, niechęć do homoseksualistów nazwiemy
              bzdurnym określeniem "homofobia".

Chodzi, Szanowna Obrończyni Postępu, o PRAWO NATURALNE, czyli coś co istnieje
              od setek tysięcy lat i czego, podobnie jak twierdzeń pierwotnych w geometrii,
              nie definiuje się. Dwa jak dwa jest cztery, małżeństwo to związek mężczyzny i
              kobiety, homoseksualizm jest wynaturzeniem, itp.
              • Gość: tralala Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:29
                skoro tak chetnie sie na nie powołujesz, co powiesz na to, że to wlasnie PRAWO
                NATURALNE pozwala na narodziny 6-8% ludzi z orientacją inna niż hetero? co z
                nimi? zamkniesz ich w więzieniach? obozach? gettach? a może wyleczysz, ha ha ha.
                na zmiane orientacji seksualnej, która utrwalona jest w osrodkowycm ukladzie
                nerwowoym nikt nie ma wplywu, a wszystkie te pseudonaukowe proby "wyleczenia"
                same sie skompromitowaly, kiedy "wyleczeni" pacjenci wracali do homo lub leczyli
                sie psychiatrycznie (tlumienie - patrz pierwszy pod reką podręcznik
                psychologii). zdarzaly sie tez samobojstwa.
                • Gość: S. Baca Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: 62.181.161.* 06.05.04, 14:03
                  A skąd wiesz, Jaśnie Oświecony "Uku", że to akurat "6-8%", a nie np. 3%, jak
                  podaje "Zdrowie"?

Nie zamierzam nikogo wsadzać getta ani więzienia za orientację, chyba że złamie
                  prawo (np. o obyczajnoci publicznej). Jest chyba jednak pewna różnica między
                  czymś w rodzaju pewnego społecznego poszanowania dla odmienności i wynaturzeń a
                  aktywną tych wynaturzeń promocją (co robi Wyborcza) i próbą wmawiania, że
                  zachowania nienormalne sa identyczne i tożsame z normalnymi, to przecież
                  kompletna aberracja.

Zresztą, Kościół nie odrzuca z góry osób homoseksualnych, wskazuje im jednak
                  drogę postępowania. Nie będę jednak przytaczał tytułu encykliki, po prostu go
                  nie pamiętam, ufam że jako Osoba Wielce Oświecona i Nauczona odnajdziesz go
                  sam.
                  • Gość: kasia_blond Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:19
                    baca, to miło, że jeszcze nie jesteś za rozstrzeliwaniem gejow... :) nie
                    rozumiem jednak, dlaczego chcesz - dla wybranych przez siebie, bo rozumiem, że
                    to Ty osobiście zamierzasz decydowac, co jest, a co nie jest "naturalne" -
                    zlikwidować wolność zgromadzeń? uważaj, ten kij ma dwa końce! mnie np. drażnią
                    pielgrzymki i ci otyli starsi panowie epatujący mnie swoimi dziwacznymi
                    rytualnymi szatami... na baobab! jak chce zobaczyć szamana, to idę do kina!
                    • Gość: miś Re: do blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:32
                      Ciekawe czy jesteś ochrzczona? Może jeszcze inne sakramenty? A teraz
                      przyjdziesz błagać o ślub ewentualnie o pogrzeb a dzieci poślesz do komunii?
                      Zakłamana blondyneczka
                      • elojka Re: do blondynki 06.05.04, 16:37
                        a co to ma do rzeczy????
                        • Gość: miś Re: do blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 16:43
                          Jeżeli chodzi o homo to nic ale blondyneczka szkaluje, kpi i poniżą Papieża w
                          swoich wypowiedziach dlatego sie pytam czy już skorzystała z usług
                          znienawidzonego przez nia Kościoła. To tyle
                          • elojka Re: do blondynki 06.05.04, 16:46
                            ale oczywiscie slyszales o tym, ze Papiez napisal, ze osoby o orientacji
                            homoseksualnej nalezy traktowac z szacunkiem i delikatnoscia... poza tym kto
                            dal nam prawo oceniac kto jest bardziej a kto mniej wartosciowym czlowiekiem?
                          • Gość: kasia_twoja blondynka do misia IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:59
                            ty, miś, uważaj, bo się zadławisz śliną. nie kpię i nie poniżam. piszę, że mi
                            się nie podoba. póki co w konsytytucji nie ma jeszcze nakazu podobania się? czy
                            sie mylę, chłopaku?
                            • Gość: miś Re: miś do blondynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:06
                              "dlaczego katolstwo epatuje mnie tą swoją
                              prymitywną symboliką? i w dodatku ten trzęsący się starzec ze śliną zbierająca
                              się w kącikach ust!...nie życzę sobie tak żalosnych i obrzydliwych widokow w
                              miejscach publicznych..."
                              To są Twoje słowa droga blondyneczko, czyż nie? bije z nich piękno i szacunek?
                              Nie musze Go bronić bo cały świat wie kim jest i co zrobił dla niego! Ale tobie
                              ślinka i jego starość przeszkadzają. Ciekawe co będzie jak Twój ojciec będzie w
                              jego wieku? Tez Cię weźmie obrzydzenie?
                              • Gość: twoja_kasia jak to w ruandzie... IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:15
                                a Ty swoje katolu... w konstytucji - póki co - nie ma także nakazu odczuwania
                                szacunku (o pieknie pisałam osobno). a może już jest, :)?
                                • Gość: miś Re: jak to w ruandzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:24
                                  Blondyneczko ale obraza uczuć religijnych by się znalazła. Urban się o tym
                                  przekonał
                                  • Gość: kasia_znudzona Re: jak to w ruandzie... IP: *.chello.pl 06.05.04, 17:37
                                    ...misiu, problem w tym, ze ja mam w odbytnicy Twoje uczucia. podobnie, jak Ty
                                    uczucia współobywateli orientacji homoseksualnej, :).
                                    • Gość: miś Re: jak to w ruandzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 19:07
                                      Kasiu jesteś jednak beznadziejna . Popracuj nad swoim człowieczeństwem,
                                      kulturą, wiedzą też. Pozdrawiam Cię
                    • Gość: S. Baca Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: 62.181.161.* 06.05.04, 18:07
                      Tu tkwi błąd w rozumowaniu Twoim i innych lewicowców : BRAK NALEŻYTEJ
                      HIERARCHII. Wam się wydaje, że uświęcone tradycją pielgrzymki do miejsc kultu
                      chrześcijańskiego można ot ot tak porównać z przemarszami paru skrzywionych
                      seksualnie person. Bzdura!!

Co do wolności stowarzyszeń, na którą się powołujesz, to nie może być ona
                      pretekstem do publicznego siania zgorszenia, demoralizowania młodzieży i
                      zwykłych mieszkańców o niezwichrowanych poglądach! Twoja wolność kończy się tam
                      gdzie zaczyna się mój nos. Szanowni homoseksualiści chcą się gromadzić, proszę
                      bardzo, ale niech robią to we własnym gronie na zamkniętych imprezach, które
                      nie będą pretekstem do obrażania moralności publicznej.

Poza tym niedopuszczalne jest finansowanie takich imprez z publicznego grosza,
                      za co ta cała jaruga-nowacka, popierana zapewne przez 0,15% społeczeństwa
                      powinna trafić pod sąd! Chce "wspomagać" pederastów, proszę bardzo, za własne
                      pieniądze!
                      • Gość: kasia_blond edukacja bacy. IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:31

taki duży baca, a taki głupi, :)!
                        1.
                        BRAK NALEŻYTEJ HIERARCHII - piszesz? I to pewnie Ty masz zamiar ustalać, jaka
                        hierarchia jest "własciwa", a jaka nie, :)? ewentualnie do spóły dopuścisz tego
                        strąka, :). nie licz na wspólpracę współobywateli.
                        2.
                        "publiczne sianie zgorszenia", "demoralizowanie młodzieży i
                        zwykłych mieszkańców" piszesz i cytujesz j. s. milla? i znowu to Ty i koledzy z
                        giertychjugend macie zamiar rozstrzygac, co jest, a co nie jest "zgorszeniem"?
                        rozbawiłeś mnie... lepiej byś owce pasał!
                        3.
                        u was na podkarpaciu to zdaje sie nie jest zbyt popularne... wolność słowa,
                        wolność zgromadzen, prawa mniejszości, :)? do ruandy totalitarny baco.
                        4.
                        uważaj, za chwile dochód narodowy w polsce wzrośnie troche, ludzie będą mieli
                        więcej czasu i pieniędzy na ksiązki i stanie się to co się stało w
                        cywilizowanym świecie. Ty i Twoi kumple traficie do ghetta, na ktore teraz
                        chcesz skazywać współobywateli.
                        PS. a co się tyczy szmalu dla pedałów, to dobrze się stało, ze trafiły tam moje
                        podatki. wolę to niz pensje dla "katechetów", :).

• Gość: wuj sam Ale agresywna lesba kasia_blond IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 03:12
                          Ale cię wali w ten pusty czerep. A może nie głowa myslisz a narządami
                          płciowymi ? Lesba jesteś czy co ? A może szosa ci ebardziej fascynuje niż
                          lesbowanie ?Nie zdziwiłbym się. W końcui można osiągnąć tam lepsze wyniki
                          finansowe.
                • Gość: titt Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: *.botany.gu.se 06.05.04, 16:02
                  Zapewniam ze pewien odsetek rodzi sie z naturalna sklonnoscia do np. agresji.
                  Zalegalizowac przemoc!
                  • Gość: reversus Re: PRAWO NATURALNE, tak, nieuku IP: *.man.polbox.pl 06.05.04, 16:09
                    Przecież w cywilizowanej formie jest legalna. Patrz np. sport lub gry
                    komputerowe. Jest legalna dopuki nie wyrządzasz drugiej osobie krzywdy.
                • Gość: Ja ostatnie bdania wykazały że jednak jest wyleczalne IP: 82.139.15.* 06.05.04, 16:26
                  jakieś pół roku temu opublikowali w stanach wyniki badań których szanowne
                  pedalstwo nie chce znać - że pedalstwo jest uleczalne.
                  Ukrywacie się za nowymi nazwami ale i tak dla większości jesteście pedałami.
                  Przez tą promocje pedalskiego stylu życia przyrost naturalny jest ujemny.
                  Kto na was pedałów emerytów będzie pracował? przecież pedały się nie rozmnażają.
                  • Gość: reversus Re: ostatnie bdania wykazały że jednak jest wylec IP: *.man.polbox.pl 06.05.04, 16:32
                    Wylecz się sam(a) z heteroseksualności. Znakomita większość organizmów na ziemi
                    rozmnaż się bezpłciowo. Może to właśnie jest naturalne?
                    • Gość: Ja reversusie (odwrotny = pedał) IP: 82.139.15.* 06.05.04, 16:43
                      Jak jesteś takim naturalnym pedałem to po osiągnięciu wieku emerytalnego
                      powinieneś dokonać eutanazji. Chyba nie chcesz być utrzymywany przy życiu przez
                      dzieci heteroseksualnych??
                      • Gość: reversus Re: reversusie... IP: *.man.polbox.pl 06.05.04, 16:50
                        Po pierwsze gdybyś miał(a) mniej proste (prostackie?) skojarzenia to byś
                        zauważył(a), że w słowie "reversus" jest podwójne odwrócenie (revers + versus).

Po drugie będziemy zabijać wszystkich bezdzietnych? Stare panny i starych
                        kawalerów, niepełnosprawnych, księży i zakonnice, bezpłodnych? Może jednak oni
                        wszyscy tak jak osoby homoseksualne wnoszą coś do życia społeczeństwa co
                        pozwoli im żyć dłużej. Może przez te parę procent społeczeństwa, które nie ma
                        dzieci system emerytalny się nie zawali. Zresztą z moich podatków finasuje się
                        zasiłki dla rodzin wielodzietnych itp. Chcesz dodać coś jeszcze?
                    • Gość: hetero Re: ostatnie bdania wykazały że jednak jest wylec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:05
                      Gość portalu: reversus napisał(a):

> Wylecz się sam(a) z heteroseksualności. Znakomita większość organizmów na ziemi
                      >
                      > rozmnaż się bezpłciowo. Może to właśnie jest naturalne?

U ssaków (człowiek też ssak) też występuje rozmnażanie bezpłciowe? Jednak
                      wymiana genów daje pewne korzyści rozwojowe.

Pzdr
                      • Gość: reversus Re: ostatnie bdania wykazały że jednak jest wylec IP: *.man.polbox.pl 06.05.04, 17:11
                        U ssaków np. u delfinów i niektórych naczelnych homoseksualność występuje choć
                        oczywiście nie jest orientacją dominującą i nie jest też homoseksualizmem
                        zastępczym (bo brak partnerowi partnerki). Nie ma takiego gatunku, takiej
                        populacji żeby wszystkie osobniki dorosłe miały potomstwo. I jakoś każdemu
                        gatunkowi przynajmniej te parę milionów lat udaje się przeżyć. Nikt nie chce by
                        wszystkie osobniki gatunku ludzkiego były homo. Ale niektórzy chcą by wszyscy
                        byli hetero. To wbrew naturze!
                        • Gość: hetero Re: ostatnie bdania wykazały że jednak jest wylec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 17:21
                          Moja wypowiedź dotyczyła Twojego argumentu, że może przyszłość należy do
                          rozmnażania bezpłciowego, a nie stosunków homoseksualnych u zwierząt jak wyżej.
                          Uważam, że ta wypowiedź nie była adresowana do mnie.

Pzdr
                  • elojka Re: ostatnie bdania wykazały że jednak jest wylec 06.05.04, 16:41
                    a jak sie ma 'promocja' homoseksualizmu (moim zdaniem takowa nie mam miejsca)
                    do ujemnego przyrostu???? to nagle heteroseksualni zmieniaja orientacje????
                    szczerze przyznaje, ze nie znam takiego osobnika... bo to bzdura jest
                    oczywista...
              • Gość: reversus Re: Sposób : PRAWO NATURALNE IP: *.man.polbox.pl 06.05.04, 16:07
                No, nie porównuj prawa naturalnego do geometrii. Tzw. aksjomaty są
                niedefiniowalne ale za to nie znajdziesz w przestrzeni euklidesowej
                przecinających się równoległych. A mimo, że uważasz, że ludzie nie mogą tworzyć
                par homoseksualnych to jednak takie pary istnieją. Coś chyba krucho u Ciebie z
                logiką. Poza tym nie spotkałem opisywanego przez Ciebie prawa naturalnego. Jest
                Dekalog ale tam nie ma słowa o tym, że związek może być tylko heteroseksualny.
                • Gość: S. Baca Re: Sposób : PRAWO NATURALNE IP: 62.181.161.* 06.05.04, 17:56
                  1) Aksjomat czy dogmat, obojętnie, nie chodzi o zawiłości geometrii, w której
                  specjalistą nie jestem (chociaż to, że krzywe równoległe nie przecinają się
                  jest jak podejrzewam jasne dla każdego kto skończył podstawówkę) , ale o
                  pojęcie które nie tyle ma być definiowane, bo nie ma takiej potrzeby, co samo
                  ma służyć do definiowania innych.

2) Błędem jest całkowite utożsamianie Dekalogu z prawem naturalnym. Niektóre
                  założenia prawa naturalnego, np. kara śmierci za morderstwo i cięźkie
                  przestępstwa, mogą być wręcz z dekalogiem sprzeczne.
                  • Gość: kasia_dla_bacy edukacja bacy, cd. IP: *.chello.pl 06.05.04, 18:43
                    piszesz, baco: "pojęcie które nie tyle ma być definiowane, bo nie ma takiej
                    potrzeby". pomijam składnię, ktora się posługujesz, :). ciekawsze jest to: "nie
                    ma takiej potrzeby", :)? i znowu ktoś musi zdecydować, czy potrzeba jest, czy
                    jej nie ma. i znowu - pewnie - mają to robić powszechnie znani z wysokich
                    kwalifikacji moralnych i umysłowych baca z giertychem... wiesz co? Ty
                    powinieneś te swoje poglądy nt. geometrii i prawa naturalnego opublikować!
                    sugeruję British Journal Of Science, :). no bo one naprawdę są nowatorskie jak
                    na XXI wiek, :).
                    • Gość: S. Baca Re: edukacja bacy, cd. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.04, 22:54
                      Składnia zdania jest prawidłowa i sens również.

Nie mam zwyczaju zniżać się do poziomu tępych inwektyw, ale przyjmij do
                      wiadomości zwolenniczko marnotrawienia publicznych pieniędzy i zwyczajnego
                      psucia państwa, że niezależnie od bezsilnych konwulsji i zjadliwego jazgotu
                      różnej maści "postępowców", antyglobalistów, trockistów, feministów,
                      filosemitów, homo- i biseksualistów, zoofilów, lewaków, socjalliberałów, i
                      innych nawiedzonych, którym wydaje się że są awangardą ludzkości, podczas gdy
                      tak naprawdę są jej regresem, zarówno Wiara Katolicka, jak też Prawo Naturalne
                      istnieją od tysięcy lat i przeżyją nie tylko uczestników dyskusji na forum, ale
                      również zasadę politycznej poprawności, pozytywnej dyskryminacji, podatków
                      pośrednich, tolerancji dla wynaturzeń i innych składników skleconego naprędce
                      lewicowego "światopoglądu".

Ale rozumiem, że nieuchronność tej oczywistej prawdy może być przykra dla
                      heroldów XXI-wiecznego oświecenia, których drażni przywiązanie Polaków do
                      tradycji, zdrowego rozsądku i wiary.

Starszy Baca, Płn. Mazowsze, a nie Podkarpacie, przeciwko któremu zresztą nie
                      żywię żadnych uprzedzeń
          • Gość: Zappatist Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 11:16
            Radzę pospieszyć się z tą zbiórką, ale pieniądze przeznaczyć dla dla siebie, na
            >
            > kurs uzupełniający wiedzę z języka polskiego, w którym nie ma niestety
            takiego
            > dziwoląga słownego jak "kurs doinformywujący".

No to teraz juz jest. Zadowolony?
            Zajmij sie tematem dyskusji jezeli masz na ten temat cos do powiedzenia.
            Na temat slowotworstwa mozesz podyskutowac na innym forum.

Z powazaniem
            Zappatist
        • Gość: keo Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.mediacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:21
          a co jestes less i czujesz sie dyskryminoawana, kamila ? moze jestes facetem sic
        • Gość: le_lutki Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.net.external.hp.com 06.05.04, 13:10
          Dokladnie : brutalnosc, alkoholizm, chamstwo, prymitywnosc i nietolerancja oraz
          wychowywanie w atmosferze nienawisci do odmiennosci - to sa zagrozenia dla
          rodziny i przyszlych pokolen. Nie widze, jakim zagrozeniem dla kogokolwiek moga
          byc kochajacy sie (nawet INACZEJ) ludzie, ktorzy w dodatku osob o innej
          orientacji nie mieszaja z blotem...
      • zen16 Dla kogo zagrożeniem? Chyba dla Stręka. 06.05.04, 11:03
        Czym mojej rodzinie grozi sąsiad pedał. Czy mnie uwiedzie, lub moją
        heteroseksualną rodzinę. Być może Stręk ma ciągoty homoseksualne i boi sie ulec.
        Stręk to po prostupajac który chce na pseudokatolicyźmie zrobić karierę
        polityczną. Mam nadzieję że mu sie to nie uda.
      • Gość: Andrzej Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.2.espol.com.pl 06.05.04, 11:06
        Zgadzam się z tym ze Pan Strąk ma takie odczucia subiektywne, ze manifestacje
        gejowskie są ohydne, ja takich nie mam. Co do sprzeczności z naturą, to juz
        jest jego pogląd. Jakoś ta natuta od wiek wieków tak działa, że geje sie rodzą
        i istnieją w kazdym społeczeństwie i maja swój wkład w historię i kulturę tego
        świata. Co do zagrożenia dla rodziny, to ja rodzinie tego pana życzę
        wszystkiego najlepszego i nic do niej nie mam. Może sobie życ jak chce, wg
        tradycyjnych wartości lub nie, byle tylko nie wymodlała łask w mojej intencji,
        bo się psychicznie zadręczy tym, że modły nie skutkuja. Na zachodzie
        przerabiano to też ale w latach sześćdziesiatych.
      • Gość: Marcin Skad wiesz? IP: *.sic.nsw.edu.au / 61.88.127.* 06.05.04, 11:32
        Skoro wyciagasz takie wnioski to na podstawie czego? MOze mieszkasz, albo
        zyjesz? Nie? Na pewno nie. Powiem Ci kolego. Nic nie wiesz na ten temat a to co
        wyrazasz Ty i pan Strak to zwyczajna ignorancja i strach przed nieznanym. Nawet
        sobie nie zdajesz sprawy ilu codziennie spotykasz kolo siebie homoseksualistow
        i jakos nikt Cie jeszcze nie zgwalcil. A moze tak skoro wiesz jakie to
        obrzydzienie, bo ja nie wiem.
      • Gość: Leszek Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 12:49
        Tylko wlasnie, durnowato pewny siebie chlystek, jakim jest posel Strak, nawet w
        najsluszniejszej sprawie moze zrobic o wiele wiecej zlego niz dobrego. Kiedy GW
        oglosila na swej witrynie, ze noblisci bronia krakowskiej hecy, odezwaly sie
        glosy bardzo pzrytomne i bynajmniej nie napastliwe w rodzaju: co to jest
        wlasciwie kultura gejowska i po co ja promowac? Natomiast wysylanie przez
        (bardzo podejrzane, wiem cos o tym) Towarzystwo im. ks. Skargi listow
        nazywajacych homoseksualizm sodomia, czy wlasnie glupawe wystepy p. Straka nie
        sluza sprawie bynajmniej
      • Gość: marinero Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 06.05.04, 14:16
        Nie lubię posła Strąka,tak jak i pozostałych posłów ale to on ma rację.NIkomu
        niepotrzebne są demonstracje gejowsko-lisbijskie.Niech demonstrują swe wdzięki
        wyłącznie sobie nawzajem.Dla innych jest to po prostu OHYDA!!!!!
        • Gość: kasia_jasnowlosa Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:26
          brednie opowiadasz, marinero. ja mam ochotę ich oglądac, a moze i pójść z
          nimi. a to, ze Tobie sie coś niepodoba nie ma tu nic do rzeczy. ja na przykład
          nie znoszę widoku pielgrzymki i otyłych nieestetycznych starszych panow (chodzi
          mi tzw. biskupow) demokracja? wolność zgromadzeń? prawa mniejszości? słyszłeś
          coś o tym?
      • Gość: kobieta Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: 212.244.66.* 06.05.04, 14:22
        Pan Strąk ma rację i dobrze, że o tym mówi głośno - już najwyższy czas abyśmy
        przestali podlizywać się homoseksualistom. Zaczynają się panoszyć, są głośni
        i bezczelni! Pieszczoszki. Dlaczego nazwano to chorobą? A jeśli-to chorych
        należy leczyć.Powinni myśleć głową a nie organami. Czas na normalnośc!
        Kobieta
      • Gość: ok Re: Strak ma racje, przeciez to wszystko prawda! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 14:40
        słowa tego zdziecinniałego, pełnego jadu dewota są bzdurą.
      • Gość: hoMIK GEJ TEZ CZLOWIEK i MA PRAWO MANIFESTOWAC! IP: *.fastres.net 06.05.04, 16:06
        Dlaczego manifestuja?? Bo jeden facet z drugim facetem nie moga przejsc
        spokojnie przez ulice trzymajac sie za rece, jak mozesz zrobic to Ty ze swoja
        dziewczyna!!! Od razu musza wysluchiwac wyzwisk lub uciekac przed linczem!
        A dlaczego Ty mozesz chodzic za reke z dziewczyna a gej nie???
        Tez kocha!! Kocha, lubi, szanuje!
        I po to wlasnie potrzebna jest parada!
        Jak ludziom sie nie podoba cos to strajkuja, protestuja pod Sejmem, itp.
        Gejom sie nie podoba ze we dwoje nie moga spokojnie przejsc przez ulice,
        trzymajac sie za te rece, to wlasnie wychodza na ulice by zmanifestowac prawo
        do tego!! TAK TRUDNO TO ZROZUMIEC???
        A inna rzecz ze telewizja i rozne PRZEKROJE, WPROSTY karmia Polakow zdjecia z
        berlinskich parad milosci, wiec ludzie patrza na homoseksualizm tylko przez ten
        pryzmat!! Mnie sie to nie podoba i wcale sie z tym nie identyfikuje. Ale od
        razu wszczynac boje polityczne?? To zenada!! Robia sobie rozne tluki polityczne
        reklame na wyimaginowanym wrogu i tyle!! Spoleczenstwo wymrze???!! Jezusie
        drogi! Przez te 3 czy nawet 10 procent?????
        Dosc juz tych obroncow Ojczyzny!
        Ustawy odlogiem leza, bo poslowie czasu nie maja. Buble wydaja a zabieraja glos
        na sprawach na ktorych sie nie znaja!!
        Mam przyjaciol hetereksualnych i sa pewni tego co im sie podoba! I wcale sie
        nie obawiaja moich "wplywow"! Zenada drodzy Panstwo! Zenada!!

• Gość: wuj sam Re: gej nie ma prawa manifestować! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.05.04, 03:16
          Dlaczego manifestuja?? Bo jeden facet z drugim facetem nie moga przejsc
          spokojnie przez ulice trzymajac sie za rece, jak mozesz zrobic to Ty ze swoja
          dziewczyna!!!
          ---> Jest róznica musisz to zauwazyć: chłopak z dziewczyną to normalne, a facet
          z facetem to zboczeńcy. Zawse się zastanawiam który jest kakałko. Chyba ten co
          wierci dupcią, co ?
    • Gość: Zenon` PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.epsa.pl 06.05.04, 10:39
      Pedalstwo to choroba! Zaraźliwa choroba mózgu. Ciekawe co by powiedział autor
      artykułu, gdyby mu dorastający syn przyszedł z rewelacją że jest gejem. Pewnie
      by się cieszył że jego dziecko jest posuwane w du.ę?
      • Gość: Tom Glupota tez IP: *.bas.roche.com 06.05.04, 10:44
        A jednak nikt nie wysyla ciebie lub Straka na leczeni i jeszcze wolno wam
        platac sie po ulicach...
        • Gość: PaniKazia Re: Glupota tez IP: *.stacje.agora.pl 06.05.04, 14:31
          Gość portalu: Tom napisał(a):

> A jednak nikt nie wysyla ciebie lub Straka na leczeni i jeszcze wolno wam
          > platac sie po ulicach...

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

no to moze by ich jednak wyslac?
          :))))
        • Gość: dziwiący się Nie masz racji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.04, 01:25
          Głupota nie jest chorobą. Światowa Organizacja Zdrowia nie wpisała tego do
          listy chorób więc nie nadużywaj tego forum do szerzenia ciemnogrodu. Pedalstwo
          z pewnością jest zboczeniem seksualnym. O tyle groźnym, że może roznosić poza
          HIV inne choroby takie jak np.: gronkowca, cholerę, dur brzuszny, i inne.
          Dlaczego ? Otóż jest to proste: tzw homoseksualista ma setki partnerów i miesza
          jak w rzadkim ... Ma ciągle kontakt z miejscami z natury niezbyt higienicznymi.
          Stąd zagrożenie. Rozumiem, że nalezy tolerować odmieńców. W końcu zawsze byli.
          Ale żeby ich propagować ? Po co ? Złodzieje zawsze byli a czy ktoś mówi, że są
          godni naśladowania ?
      • Gość: debbie Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 06.05.04, 10:44
        a propos "posuwane w du.ę"
        to wydaje mi się, że jeżeli wspomnisz na seks analny - stosowany równie często
        w związkach heteroseksualnych i dający dużo radości partnerom, to twój argument
        upada

sorka :)
      • Gość: Sylwia Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: 62.102.33.* 06.05.04, 10:45
        Przynajmniej nie jest chorobą, na która Ty cierpisz. Wiesz jak sie nazywa?
        Ignorancja i nienawiść. Współczuje...
      • Gość: kamila Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.6.14.vie.surfer.at 06.05.04, 10:47
        a chuj cie to obchodzi czlowieku kto z kim sypia??!!!zyc ci to nie daje??spac
        po nocach przez to nie mozesz???ingeruje to w jakikolwiek sposob w twoja
        niedoinformowana osobe

..szkoda mi takich ludzi jak ty
      • Gość: rere Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.olkusz.pl / *.olkusz.pl 06.05.04, 11:00
        a co ty bys zrobił jakby twój syn przyszedł??
      • Gość: wmesto Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: 80.41.141.* 06.05.04, 11:00
        a to ciekawe?!zarazliwa choroba mozgu?! hmmmm no to co ty tu jeszcze robisz??!!
        a moze to jakies ukryte kompleksy??!!no coz zycze powodzenia w dalszym
        zyciu...nie bedzie latwe
      • Gość: riczi natłukli IP: 81.15.160.* 06.05.04, 11:02
        natłukli wam do głów jakichś bzdetów na lekcjach religii i nawet się nie
        zastanowicie nad nimi chwilę. nie macie własnych poglądów tylko się
        posługujecie jakimiś bzdurnymi kalkami cudzych poglądów, ale sami nie wiecie
        czemu.

mądry gej lepszy niż głupi hetero!
        • Gość: keo Re: natłukli IP: *.mediacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:19
          nie mam madryych gejiii, so tylko facecii przeeebrani za kobiety aah
          • Gość: ricky Re: natłukli IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.05.04, 11:42
            Matloe - to sie nazywa : transwestytyzm. I oto z jakimi tłukami tutaj trzeba
            sie uzerac. Zero wiedzy. Ciemnota totalna.
      • Gość: le_lutki Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.net.external.hp.com 06.05.04, 13:22
        Wysile sie i zejde do Panskiego poziomu: jesli juz mowa, o (jak pan to
        subtelnie ujal) "posuwaniu w d..." - bo rozumiem ze do tego sprowadza sie dla
        Pana zwiazek homoseksualny - to pozwole sobie nadmienic ze do tego nie trzeba
        byc homoseksualista, a wiele par bardzo to lubi.
        Po drugie gwarantuje, ze jesli moj syn kiedykolwiek okaze sie odmiennej
        orientacji niz moja, to go przez to nie bede mniej kochac i nadal bede
        szanowac, podobnie jak sama chce, aby on szanowal orientacje moja czy swojego
        ojca. Nie mnie o tym decydowac co, z kim i jak ma robic oraz kogo kochac i wg
        jakich regul. Jedyny wymog to ten ,aby nie stosowac wobec nikogo przemocy, nie
        krzywdzic i samemu nie byc przedmiotem przemocy. i jesli Pan jako jedyne
        kryterium w ocenie ludzi stosuje to, cz sa "posuwani w d..." czy w co innego,
        to bardzo mi Pana zal.
      • Gość: kate Re: PEDALSTWO TO CHOROBA!!! IP: *.sympatico.ca 06.05.04, 15:30
        Zenon, sam jestes chory.Wez przejdz sie do biblioteki i przeczytaj sobie ksiazke
        napisana bardzo przystepnym jezykiem - PLEC MOZGU.Wyjasnia wiele spraw m in
        homoseksualizm.
        Nie popieram agresywnych pochodow gejowskich z manifestowaniem swojej
        seksualnosci( znane parady z Niemiec, Kanady czy Stanow), no i jak ktos to
        stwierdzil ladnie - jaka to kultura gejowska.No z drugiej strony to moze maja
        jakas kulture. Fakt ze homoseksualisci czasami przeginaja pale i zbyt mocno
        manifestuja "swoja odmiennosc" ze juz tak to napisze.Ale moze wlasnie fakt
        obrzucania ich wyzwiskami od zboczencow, zwyrodnialcow i chorych ludzi sklania
        ich do takiej a nie innej reakcji. Zostawmy moze ich w spokoju - niech sobie
        przeparaduja, w ramach bojkotu tej imprezy - po prostu nie pojawic sie w
        miejscach gdzie maja zamiar manifestowac i nie wykazac najmniejszego
        zainteresowania.Ale nie nalezy wszystko rozdmuchac, wyolbrzymic.I problem
        ktorego praktycznie nie bylo urasta do rangi problemu narodowego.
    • Gość: samuraj Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 80.55.184.* 06.05.04, 10:41
      Jesteś nietolerancyjny wobec posła Strąka.Gdzieś mogę się oflagować przeciw
      Twojej nietolerancji?
      • Gość: JA Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 212.244.126.* 06.05.04, 11:06
        Podp***** wszystko co się da i komu się.... i proszę mnie nie nazywać
        złodziejem!!!!!!! Ja jestem radzący sobie w życiu inaczej...:))))))I więcej
        toleraqncji dla mnie matoły...:))))
    • Gość: niegej Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.fish.ar.szczecin.pl 06.05.04, 10:42
      Moim zdaniem, poseł Strąk jest ohydny i w związku z tym nie powinien się
      pokazywać w miejscach publicznych.
    • Gość: Pan Bodzio Strąk jest naj naj przystojniejszy :** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:43
      ....do zobaczenia koteczku na paradzie :****
    • Gość: tony c. ZBOCZEŃCY kochają lewicę IP: 212.160.156.* 06.05.04, 10:43
      Parady PEDOFILI, ZOOFILI, NEKROFILI ... Dlaczego ich ograniczać. Wolność słowa
      dla gwałcicieli, wszak robili to w zgodzie z naturą. Dziennikarze odrobinę
      opamiętania!!!!
      • Gość: maciuch Re: ZBOCZEŃCY kochają lewicę IP: 80.41.141.* 06.05.04, 11:02
        ooo jakie ladne uogolnienie!! nie majak postwic zoofilie, pedofilie czy
        nekrofilie na rowni z orientacja seksualna. Wlasnie wydales na siebie wyrok, bo
        heteroseksualizm jak i homoseksualizm sa orientacja(w twoim mniemaniu dewiacja)
        gratuluje trafnej samooceny!
    • Gość: Sylwia Panie Strąk, gdzie pańska katolicka miłość ...? IP: 62.102.33.* 06.05.04, 10:44
      Oj, poważne ma się zaległości z podstawowej lekturki LPR! Co tam było napisane
      o drzazdze w oczach bliźniego i belce w swoich...? Wstyd panie Strąk, wstyd...
    • Gość: kamila Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.6.14.vie.surfer.at 06.05.04, 10:45
      Pan posel Strąk ma zryty beret,ja chcialabym zaprotestowac przeciw trzymaniu
      takich ludzi w otwartym spoleczenstwie,wypowiadam sie za leczeniem takich
      przypadkow w osrodkach zamknietych!!sadze,iz jest to ochydne i odrazajace..jak
      sobie tylko pomysle,ze moglabym przejsc obok takiego czlowieka idac ulica!!!
      bblleeeee!!!!!

..a na ucho panu poslowi polecam doinformowanie u osoby kompetentnej!!
    • Gość: buzia Ohydna manipulacja Biedronia IP: *.stereo.pl 06.05.04, 10:45
      Kto dał temu facetowi (niejakiemu Biedroniowi) prawo reprezentowania 2 milionów
      osób? Ludzie, nie dajcie się nabrać. Ten gość reprezentuje garstkę prowokatorów
      i obrazoburców. To naprawdę podstępna manipulacja. Gość świadomie wywołuje
      konflikt społeczny, którego nie ma, który istnieje tylko w jego głowie. To
      prowokacja!!!!

Z drugiej strony Strąk też mógłby się przymknąć. Nawet jeśli walczy w słusznej
      sprawie to nie potrafi dobrze uzasadnić swojej postawy.
      • Gość: asellus Re: Ohydna manipulacja Biedronia IP: *.kob.hik.se 06.05.04, 11:14
        Zgadzam sie w stu procentach.
    • Gość: laser a czy ja manifestuje to że jestem hetero?? IP: 217.153.39.* 06.05.04, 10:46
      Ohyda i tyle. Prawdziwi gejowie siedza i robią to w domach. Nikogo nie interesuje z kim To robicie. Ci co manifestują to pozerzy i tyle.

Po co tu parady robić??
      Jestem homofobem, i tyle. Jak mi gość ręke podaje i mruga?? Dajcie spokój.
      • Gość: Kazik To proste IP: *.cec.eu.int 06.05.04, 11:18
        Ty nie jesteś piętnowany i poniżany z racji swojej orientacji seksualnej. A
        homoseksualiści są. Gdyby nie byli, nie musieliby demonstrować. A z tym
        mruganiem - jakiś chory stereotyp.
        • Gość: Max dla ciebie - jak widać - za trudne jednak ... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 21:42
          Po pierwsze nie ma żadnych "orientacji seksualnych". Orientacja jest, była
          i będzie JEDNA - cała reszta to wynaturzenia i dewiacje.
          Oni są - jak mówisz - "piętnowani" (tu zresztą też bym polemizował ...) z racji
          swej dewiacji, a nie zwyczajnej "inności". Gdyby wreszcie przestali bezczelnie
          i chamsko pchać się ciągle na afisz - reakcje społeczne nie byłyby aż tak
          gwałtowne. Sami sobie zgotują smutny koniec - bo kto mieczem wojuje ...
      • Gość: Andrzej Re: a czy ja manifestuje to że jestem hetero?? IP: *.2.espol.com.pl 06.05.04, 11:23
        Bycie gejem nie polega tylko na "robieniu tego"
      • Gość: ewaewa Re: a czy ja manifestuje to że jestem hetero?? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 11:26
        Jak mi gość ręke podaje i mruga??

a co? jesteś taki przystojny, że żaden gej się tobie nie oprze?
        pogratulować tez bym tak chciała
      • Gość: hetero Re: nie musisz, to nie manifestujesz. proste? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 13:35
        najgłośniej protestują ci, którzy sami mają kłopoty z własną seksualnościa.
        normalny człowiek nie ma nic do homo, bo go to nie obchodzi po prostu. mam
        kolegów i koleżanki homo i bi, przez 2 lata byłem z kobietą bi. i co? i nic,
        jestem 100% hetero;-)
    • robgai Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 10:47
      Festiwalowi tolerancji towarzyszy festiwal homofobii. Smutne jest, że dołączyła
      do niego także krakowska Platforma Obywatelska - partia uważająca się za
      liberalną i nowoczesną. Co do posła Strąka - to nie homoseksualizm jest ohydny,
      ale kultura nienawiści, której poseł jest doskonałym reprezentantem. Kiedyś Boy
      pisał, że Kraków to zapyziałe i prowincjonalne miasteczko. Czyżby przez
      stulecie nic się tam nie zmieniło?
      • Gość: buzia Co ma wspólnego homoseksualizm z nowoczesnością? IP: *.stereo.pl 06.05.04, 11:01
        Przepraszam, ale co ma wspólnego homoseksualizm z nowoczesnością? W czym
        homoseksualiści są bardziej nowocześni od przeciętnych ludzi? Czy parady
        gejowskie sprawią, że Kraków stanie się mniej zapyziały i prowincjonalny??? Czy
        postęp ma polegać na promowaniu homoseksualizmu???

Jaka kultura nienawiści? Przecież to jest dokładnie na odwrót. Kompletne
        pomieszanie pojęć.

A Platforma udwowodniła, że jest partią liberalną i nowoczesną a przede
        wszystkim, że ludzie z PO myślą SAMODZIELNIE, nie połykają gotowych schematów.

To jakaś kompletna bzdura, że homoseksualizm jest synonimem nowoczesności.
        • Gość: kasia_wiesz_jaka prawa dla mniejszości a nowoczesność IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:38
          ...Ty, buzia, a nie zauwazyleś, że w spoleczeństwach, które pewnie masz za
          nowoczesne i których osiągnięć używasz na codzień (samochód, komputer itd.)
          mniejszości mają zagwarantowane swoje prawa? natomiast w ruandzie i pod
          białymstokiem rżnie się "odmieńców", jak leci? pomyśl o tym, chłopaku...
        • taaja Re: Co ma wspólnego homoseksualizm z nowoczesnośc 06.05.04, 19:50
          Myślę, że ma to tyle wspólnego z nowoczesnością, co równouprawnienie kobiet
          przed stuleciem, prawo kobiet do nauki na wyższych studiach, wyborów itd. Wiek
          temu było tak samo nieoczywiste jak prawo homoseksualistów do życia na równi z
          innymi obywatelami. I wtedy były głośne protesty. I wtedy ludzie popierający
          tezę, że "kobieta tez człowiek" uważani byli za postępowych i nowoczesnych...
    • Gość: keo Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.mediacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:49
      A czemu nie, zróby jeszcze parade chorych na schizifrenie, parade wariatow ze
      szpitali psychiatrycznych w krakowie, dlaczego by naprzyklad nie promowac w
      polsce ludzi oblakanych ??? Gejostwo to choroba ktora trzeba leczyc !!!!!!!
      Niech ta parada skoro i tak ma sie juz odbyc niech to ludziom wyraznie
      uswiadomi, moze wtedy wladze krakowa zrozumieja naco wydaly pozwolenie .
      • taaja Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 19:57
        a co byłoby w tym złego? z Twojej wypowiedzi widać, ze boisz sie ludzi, jakimi
        są. Nie ma powodu, myślę, że nie jest Ci z tym łatwo... współczuję...
    • Gość: alien Re: poseł Strąk... IP: 81.15.160.* 06.05.04, 10:50
      dlaczego znowu mi ktos przypomina, ze zamiast parlamentarzystow mamy w sejmie
      hołotę. co on sobie myśli, to jego sprawa, ale proszę państwa, to jest SEJM, a
      nie remiza. troche szacunku dla obywateli.
    • Gość: keo Zróbmy parade IP: *.mediacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 10:51
      A czemu nie, zróby jeszcze parade chorych na schizifrenie, parade wariatow ze
      szpitali psychiatrycznych w krakowie, dlaczego by naprzyklad nie promowac w
      polsce ludzi oblakanych ??? Gejostwo to choroba ktora trzeba leczyc !!!!!!!
      Niech ta parada skoro i tak ma sie juz odbyc niech to ludziom wyraznie
      uswiadomi, moze wtedy wladze krakowa zrozumieja naco wydaly pozwolenie .
      • Gość: tak,tak! Re: Zróbmy parade IP: 212.160.192.* 06.05.04, 10:59
        Ja też chcę parady i zbratania z innymi chorymi na wątrobę.Niech zdrowi wiedzą
        że jesteśmy i nas szanują.A koleżanka to by chciała festiwalu "Płaskostopie
        jest piękne". Tyż ludzkie cechy, no nie?
        • Gość: kasia_blond Ktoś Ci broni? IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:53
          ...w czym problem? po p[rostu paraduj, :)
        • taaja Re: Zróbmy parade 06.05.04, 19:59
          No, ciekawe podejście do problemu, chciałabym, żeby każdy był tak otwarty, żeby
          widział w homoseksualiście taką samą osobę jak ten, który jest chory na
          wątrobę... co za ulga, że homoseksualizm nie jest chorobą, ale i tak dzięki za
          poparcie ;-)
          Gość portalu: tak,tak! napisał(a):

> Ja też chcę parady i zbratania z innymi chorymi na wątrobę.Niech zdrowi
          wiedzą
          > że jesteśmy i nas szanują.A koleżanka to by chciała festiwalu "Płaskostopie
          > jest piękne". Tyż ludzkie cechy, no nie?
      • Gość: maciuch Re: Zróbmy parade IP: 80.41.141.* 06.05.04, 11:04
        nie ma jak postawic schizofrenie kolo homosekusalizmu. Zreszta troche szacunku
        dla ludzi z problemami psychicznymi(i samego siebie, bo taka ocena swiadczy
        tylko o twej ulomnosci) brawo!
        • Gość: keo Re: Zróbmy parade IP: *.mediacomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:13
          Jak dla ciebie maciuch, schizofreni tak jak chomoseksualizmu sie nie wybiera
          tylko leczy, jak tego nie widzsz maciuch to sam jestes ulomny i to zdrowo
    • Gość: woti Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: 62.233.173.* 06.05.04, 10:53
      Jestem "zwykłym" hetroseksualistą, ale absolutnie nie podzielam zdania Strąka.
      Ohydne w "tych sprawach" to są gwałty, najczęściej przecież heteroseksualne
      (hej, notable z LPR!, ale nie tylko ...), nieprawdaż? Ohydne są wszelkie
      wymuszenia, jak choćby molestowanie (nie mylić z ostrożną próbą flirtu)i
      oszustwa... Jeśli zaś chodzi o prawa Natury: Strąku i tobie podobni -
      zacznijcie się wreszcie uczyć i naprawdę poznajcie Naturę, która jest zarazem
      piękna, jak też okrutna. W tzw. naturze stosunki homoseksualne wcale nie są
      taką rzadkością i na pewno Natura ryczy tubalnym (a może zanosi się piskliwie)
      śmiechem, kiedy docierają do niej głosy facetów i bab powołujących się na Jej
      prawa - do czego lub przeciw czemu? PS. Jakoś nie obawiam się homoseksualistów,
      a mam dwie młode córki. Wiem też, że one znają "takich panów" i wyrażają się o
      nich bardzo pozytywnie - same zajmują się zupełnie kim innym...
      • taaja Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 20:02
        uffff.... co za ulga, dzięki za Twój głos... chociaż jestem w mniejszości, już
        Cię kocham ;-))
    • Gość: TTL Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.acn.waw.pl 06.05.04, 10:54
      Czemu prawo toleruje niszczący społeczeństwo i prowadzący do jego śmierci
      homoseksualizm, a zabrania np. poligamii, która jest dużo bardziej naturalna a
      nadodatek prowadzi do rozwoju demograficznego społeczeństwa.
      • Gość: kkk Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.6.14.vie.surfer.at 06.05.04, 11:04
        ..czasem poprostu glowa mi opada,jak czytam takie bzdury!!!
        gdzies ty kretynie sie uchowal????!!!
        ..nikt poligamii ci nie zabrania ,miej sobie nawet 15 kobiet,a nawet 30 i 50 to
        sprawa twoja i babek ,ktore to zaakceptuja..
        ale odpieprz sie od gejow ,bo nie sadze zeby ktoregos z nich zainteresowalo z
        iloma sypiasz!!!

sprzeczna z natura jest zoofilia!!!!
        czemu nikt nie protestuje ????!!!!!!!!
        • ajemajo Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 11:35
          > ale odpieprz sie od gejow ,bo nie sadze zeby ktoregos z nich zainteresowalo z
          > iloma sypiasz!!!

Tak jak i mnie nie interesuje ich gejostwo, wiec niech ani poprzenik niech nie
          oznajmia ile chce miec zon ile kobiet i jak je chce brac, a i geje tez niech
          sobie takie parady daruja

Normalnie sie robi psychoza. Chyba sam zostane gejem to takie modne,...
          • Gość: ok Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.do.pl / *.generacja.pl 06.05.04, 17:15
            tobie może się to nie podobać ale ma PRAWO oznajmiać.
            Tę właśnie swobodę obywatelską gwarantuje mu Konstytucja. I tyle.
    • Gość: hehe Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.veranet.pl 06.05.04, 11:01
      ja pier.... jacy wy jestescie ograniczeni!!! homoseksualizm to nie choroba !!!
      ale abstraCHUJac od wszystkiego to ci, ktorzy sa tak bardzo przeciwni paradzie
      maja pewnie swoje powody;
      -> ich dzieci sa homosexualistami a oni boja sie ze Świat to zobaczy !!!
      -> sami nimi sa i prowadza podwójne zycie a ich kochankowie= "najlepsi
      przyjaciele z pracy po godzinach" zagrozili ze w paradzie uczestniczyc beda!!
      hehe Zaloze sie ze tak jest !!! w przeciwnym razie waliloby ich (nawet w d...)
      czy taka parada sie odbedzie czy nie, tymbardziej ze jest POKOJOWA !!!!!!!!!!!!
    • Gość: Janek Politycy są ohydni IP: *.bauma.com.pl / *.bauma.com.pl 06.05.04, 11:12
      1. Odsetek homoseksualistów w KAŻDYM społeczeństwie jest jednakowy. Homoseksualizm - podobnie jak leworęczność nie wynika z decyzji zainteresowanego tylko po prostu jest.

2. Nie widzę powodu, aby ktokolwiek na ulicy manifestował swoją seksualność. Wg. mnie seks jest sprawą bardzo intymną i rozprawianie o tym na ulicy jest niewłaściwe.

• Gość: Zappatist Re: Politycy są ohydni IP: *.dip.t-dialin.net 06.05.04, 11:44
        2. Nie widzę powodu, aby ktokolwiek na ulicy manifestował swoją seksualność. Wg
        > . mnie seks jest sprawą bardzo intymną i rozprawianie o tym na ulicy jest
        niewłaściwe

Ach Janku baranku...
        Czy naprawde uwazasz, ze jedynym celem manifestacji jest "rozprawianie" o
        swojej seksualnsci? Czy mozna te sprawy ograniczac do seksualnosci?
        Sfiksowanie na seksualizm sprawia wrazenie pewnego zahamowania.

Z powazaniem
        Zappatist
    • Gość: zezowaty Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.04, 11:12
      Proponuję jeszcze pochody mniejszości lubiącej małych chłopców, nienawidzących
      Żydów i masonów oraz wielbicieli Józefa Stalina.
      czy te mniejszości nie mają prawa demonstrować swoich preferencji? Dlaczego
      wymagana jest tylko tolerancja dla pedałów (jak niechcący trafnie nazwała ich
      p. Błochowiak)?
      • Gość: kasia_blond demonstruj zezowaty! IP: *.chello.pl 06.05.04, 16:34
        zezowaty, nie proponuj, tylko dzialaj, chłopaku, póki można. jak masz potrzebę
        takiej demonstracji, to demonsruj, :). jest wolność. byleś tylko nie zabraniał
        innym demonstrować, np. ich wiary w tzw. najswietszą panienkę, albo w równość
        ludzi. i juz, :)
    • Gość: jfk göteborg Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.lernia.se 06.05.04, 11:12
      posel strak powinien zostac deputowanym do szwedzkiego Rikstagu. Napewno
      wyladowalby sam szpitalu lub wiezieniu.Rozwiazac to prymitywne LPR. Dziekuje
      Bogu, ze mieszkam w Szwecji. Pelna tolerancja i kultura. Ohydne sa lapowki a
      kazdy polityk bierze. Przeciez to sprzeczne z natura i trzeba LPR leczyc. A
      poslowie Strak iGiertych to zakompleksione i stare cioty. jfk göteborg.
    • Gość: Marek Po co GW w ogole pisze o tym ? Brak tematow ? IP: *.usr.hananet.net 06.05.04, 11:15
      Nie szkoda papieru i farby drukarskiej ?
    • Gość: Norm Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne IP: *.bg.us.edu.pl 06.05.04, 11:15
      Strąk ma rację
    • mogiliani Strąk co ty wiesz o pięknie i brzydocie 06.05.04, 11:23
      Marny politykierek z ciebie. Wszystko pod publiczkę. Czy wiesz, że to co
      podziwiasz w Kaplicy Sytstyńskiej - freski Michała Anioła - malował wielki
      artysta lubiący chłopców?
      • Gość: jozek [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.05.04, 11:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • freebaby Re: Strąk: parady gejowskie są ohydne 06.05.04, 11:28
      Ciekawy problem psychologiczny - czy jednostka zazarcie krytykujaca i palajaca nienawiscia do homoseksualistow wyraza tym swoj strach ? Strach, ale przed czym ? Niech te karykatury wolnomyslicieli o horyzoncie myslenia swojego ogrodka odpowiedza sobie na to pytanie.

Nastepne pytanie - co stoi nastepne w kolejce ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka