jola.iza1 19.04.11, 21:46 biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/506762,pis_krytykuje_ukaranie_przewoznikow_za_balagan_na_kolei.html Ni wuja nie kumam , przelewania z naszego w nasze:( Chyba, że wybory za chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w111mil chętnie Ci wyjaśnię: 19.04.11, 21:51 kara nałożona przez panstwo na spółke bedzie zaplacona przez wlasciciela spolki czyli panstwo jola.iza1 napisała: > Ni wuja nie kumam , przelewania z naszego w nasze:( Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Re: PiSiakiem jestem 19.04.11, 22:01 Miałam znajomego, czy raczej kolegę po fachu, który maniacko rozkładał monety na dwie równe kupki, a potem każdą kupkę do lewej i prawej kieszeni spodni. Twierdził, że bez tego nie potrafi zachować równowagi. Poważnie, kilka centów różnicy i padał w korytarzu. Nie wiem, czy skończył u czubków, ale pracę z dostępem do substancji niebezpiecznych szybko zakończyć musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: bez jaj? 19.04.11, 22:22 Urząd Transportu Kolejowego, on Ci kolegoM był? Odpowiedz Link Zgłoś