pajacykotusk5 05.05.11, 07:24 powiedzcie.prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Wygrać wybory :) 05.05.11, 07:50 pajacykotusk5 napisał: Re: co potrafi Tusk?serio pytam. > powiedzcie.prosze! Potrafi wygrać wybory i utrzymać wysokie poparcie przez 4 lata. Czyli jak nikt w Polsce, sofa. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk5 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 07:54 tak. tak . hitler tez mial wysokie poparcie popracie po to 30-40 procent. podobny procent ludzi nie myje rak po wyjsciu z kibla. i? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 08:46 pajacykotusk5 napisał: > > tak. tak . hitler tez mial wysokie poparcie A co ma piernik do wiatraka? Pytałeś, co potrafi, to Ci odpowiedziałem. Oczekiwałeś innej, jakieś bardziej po Twojej myśli, odpowiedzi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 08:05 No dobrze, to potrafi - ale co MY z tego mamy? :-D Satysfakcję, że nie ma u władzy Kaczyńskich i PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 08:06 50 % wyborców Platformy głosuje na PO ze strachu przed powrotem do władzy PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 13:14 indeed4 napisał: > 50 % wyborców Platformy głosuje na PO ze strachu przed powrotem do władzy PiS Nie wiem, co kieruje wyborcami PO, bo do nich nie należę. W wyborach prezydenckich głosowałam na Komorowskiego NIE ze strachu, lecz z obrzydzenia do Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz.pis To prawda. Tak ich przestraszono, że koszmary nocn 05.05.11, 13:36 To prawda. Tak ich przestraszono, że koszmary nocne mają. Kaczor pierdnie a oni szczą po nogach i są gotowi do ucieczki. A gdyż POgarda jest córką panicznego strachu to lżą go wszędzie a gdy Kaczyński przemawia to dochodzi u nich do bezdechu z przerażenia. Strach ich przed Kaczyńskim jest tak przeogromny, że tu na forum i nie tylko, każde jego zdanie jest na najróżniejsze sposoby analizowane. Panika jest tym większa im bardziej PIS w sondażach zbliża się do PO. Czują się jakby sąd ostateczny już się zbliżał. Ale ja im nie współczuję gdyż trudno współczuć bezrozumnemu motłochowi. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz.pis A a Kaczyńskiego się wcale nie boją. 05.05.11, 13:46 Nie jestem ani kurwą ani złodziejem. POdatki płacę wszystkie. Nawet abonament TV płacę. Łapówek nie daję i nie biorę i z tego POwodu nawet CBA się nie boję. Tak na prawdę to nawet Tuska się nie boję. Ja niczego i nikogo oprócz swojej żony się nie boję. Ale rozumię, że różne ku... i złodzieje boją się PISu. Że na myśl tylko, że PIS może wrócić do władzy srają po nogach. Wiem nawet dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 08:44 indeed4 napisał: > No dobrze, to potrafi - ale co MY z tego mamy? :-D Satysfakcję, że nie ma u wła > dzy Kaczyńskich i PiS? Pytanie brzmiało, 'co potrafi Tusk', a nie co my z tego mamy. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 08:47 Ale chyba nie moje, prawda? Jak pewnie zauważyłeś, moje brzmi inaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Wygrać wybory :) 05.05.11, 13:17 indeed4 napisał: > Ale chyba nie moje, prawda? Jak pewnie zauważyłeś, moje brzmi inaczej :-) No dobrze. Moja odpowiedź na twoje pytanie brzmi: Tusk - choć nie z mojej bajki - daje mi znacznie większy spokój, nie skłóca społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz.pis To nie on POtrafi, tylko jego szef od pijaru. 05.05.11, 13:24 Za utrzymanie którego my wszyscy płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:02 pajacykotusk5 napisał: > powiedzcie.prosze! Wszystko to , czego nie potrafił naczelny idiota, czyli być normalnym! Znaczy założyć rodzinę , barabara z zoną, mieć jak każdy normalny Polak dzieci , prawo jazdy,uprawiać sport by nie być zapasionym jak swinia, nie mieć łupiezu na marynarce, nie ubliżać innym, nie skłócać ludzi. Nie oddawać władzy po dwóch latach jak się podjęło rzadzić pełne cztery. Umieć dogadać się z koalicjantem zamiast go wydymać jak naczelny idiota. No i nie robić z siebie publicznie idioty mocując się ze słuchawką: Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk5 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:04 "No i nie robić z siebie publicznie idioty mocując się ze słuchawką: " - no fakt.w przeciwiestwie do Komorowskiego ze sluchawka sobie radzi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:06 pajacykotusk5 napisał: > "No i nie robić z siebie publicznie idioty mocując się ze słuchawką: " - no fak > t.w przeciwiestwie do Komorowskiego ze sluchawka sobie radzi. co widać: Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.54321 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:03 Szczerze mowiac niewiele. No moze jedynie sciemniac potrafi i to na tyle ze wygrywa wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:07 tomek.54321 napisał: > Szczerze mowiac niewiele. No moze jedynie sciemniac potrafi i to na tyle ze wyg > rywa wybory. Naczelny idiota nawet tego nie potrafi, no chyba, ze jest na prochach Odpowiedz Link Zgłoś
tomek.54321 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 13:20 Rozumiem ze masz na mysli Jarka? Jesli tak to w pelni sie z toba zgadzam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
indeed4 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 08:10 Ściemniać i naganiać sobie elektorat straszeniem przed powrotem do władzy PiS - sprawdzona, skuteczna strategia Platformy od lat Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nie ściemniać tylko iformować i mówić prawdę o PiS 05.05.11, 11:02 indeed4 napisał: > Ściemniać i naganiać sobie elektorat straszeniem przed powrotem do władzy PiS - > sprawdzona, skuteczna strategia Platformy od lat Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk5 Re: Nie ściemniać tylko iformować i mówić prawdę 05.05.11, 11:07 "Nie ściemniać"? Alez ty masz nasrane we lbie...wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Potrafi kubusiu tyle 05.05.11, 08:21 że pod jego wpływem zakładasz te same wątki pod różnymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
purchawkapuknieta Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 12:44 słuchać PRowców? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 12:50 Potrafił wycofać Polskę z irackiej awantury. Potrafił godnie skomentować śmierć Bin Ladena. Potrafił przetrwać ataki Balcerowicza i nie ulec talibom kapitalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk5 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 13:01 "Potrafił godnie skomentować śmierć Bin Ladena." - no wspaniale osiagniecie jak na kogos, kto przez 4 lata jest premiere prawie 40-milionowego eurpejskiego kraju.brawo premier! Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 13:16 pajacykotusk5 napisał: > powiedzcie.prosze! Wygrywac z prezesem. A wygrywa dzieki wiekszemu poparciu spolecznemu. Co za tem potrafi prezes. Oczywiscie poza dzielenie Polakow, jatrzeniem i jezdzeniem na trumnach. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 13:51 kiedyś już pisałem. Ale się powtórzę. Jedynymi potwierdzonymi umiejętnościami Tuska są: 1. leniuchowanie 2. obiecywanie 3. bajanie 4. malowanie kominów 5. jaranie gandzi 6. obalanie jaboli 7. liczenie głosów (ta umiejętność jest problematyczna, ponieważ zdaje się iż Donek rzucił tylko hasło, a liczył już kto inny) 8. podróże życia i wyskoki na narty 9. mijanie sie z prawdą Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 05.05.11, 14:11 losiu4 napisał: 8. podróże życia i wyskoki na narty no widzisz, prezes PiS nawet tego nie potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
pajacykotusk5 scoutek ty zboczencu! 05.05.11, 14:32 watek o tusku, a ty przejawiasz niezdrowa obsesje na punkcie jarka. pewnie walisz konia przed jego portretem. to sie leczy plugawcze! Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: scoutek ty zboczencu! 05.05.11, 14:38 hahahahahahahahaha szczególnie konia:))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
galgenbaum Re: scoutek ty zboczencu! 05.05.11, 14:38 pajacykotusk5 napisał: > watek o tusku, a ty przejawiasz niezdrowa obsesje na punkcie jarka. Nawet jak uznac premiera za "zlo" to jejst to zlo mniejsze od tego, ktore moglo sie Polsce przytrafic stad odniesienie jak najbardziej uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Kubuś, spokojnie bo znów twa fascynacja Tuskiem 06.05.11, 09:50 da niepożądane owoce. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: co potrafi Tusk?serio pytam. 06.05.11, 09:43 scoutek napisała: > losiu4 napisał: > 8. podróże życia i wyskoki na narty > > no widzisz, prezes PiS nawet tego nie potrafi > za to potrafi z siebie robić publicznie idiotę: Odpowiedz Link Zgłoś
koniepobetonie Wszystko ! To wszechstronny polityk 05.05.11, 15:05 Dlatego bardzo go lubię. Odpowiedz Link Zgłoś