Dodaj do ulubionych

Temat zastępczy Arłukowicz

10.05.11, 13:21
Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka" Arłukowicz

Co by o Tusku nie mówić to gościa od PRu ma jednak świetnego
Obserwuj wątek
    • ayran Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:22
      Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił?
      • kontestatorbg Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:24
        ayran napisał:

> Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił?

Nie. Ale myślę że wybór dnia ogłoszenia decyzji już nie był przypadkowy. Raz że miesięcznica wypadku w komunikacji lotniczej, a dwa wczorajsze doniesienia
        • ex.mila A nie mówiłam:-))))))))) 10.05.11, 13:26
          kontestatorbg napisał:

> ayran napisał:
          >
          > > Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił?
          >
          > Nie. Ale myślę że wybór dnia ogłoszenia decyzji już nie był przypadkowy. Raz że
          > miesięcznica wypadku w komunikacji lotniczej, a dwa wczorajsze doniesienia
        • ayran Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:30
          Z całą pewnością trzynasta miesięcznica katastrofy wymaga szczególnego uczczenia. Jak myślisz - co Tusk szykuje na miesięcznice nr 14, 15, 16 i 17?
        • zoil44elwer Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:44
          Lemingom to zakryje lotniczą taksówkę Tuska za 6 milionów PLN,ale innym Polakom?
          • ex.mila Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:55
            zoil44elwer napisał:

> Lemingom to zakryje lotniczą taksówkę Tuska za 6 milionów PLN,ale innym Polakom
            > ?

Nie wiem o kim piszesz ale jeśli pijesz do mnie to się negatywnie ustosunkowałam do tego na tym forum. Co mam jeszcze zrobić? wątki o tym zakładać, skoro wczoraj było ich ze trzydzieści?

już byście przestali ludziom dyktowac czym powinni się zajmowac i o czym myśleć. Nudne to.
      • ex.mila Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:25
        ayran napisał:

> Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił?

Znam odpowiedź!

Urobił go już dawno, ale czekali z konferencją, żeby przykryć budżet. ale w międzyczasie wyciągnięto 'latanie" i postanowili przykryć dwa w jednym.
    • mao111 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:23
      A to nie latanie było przykrywką? budżetu?
    • ex.mila biedactwo 10.05.11, 13:23
      ależ ciągnij sobie temat "latania", ktoś ci broni?
    • humbak Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:31
      Ośmielę się zasugerować że loty premiera to też nie jest temat pierwszej wagi.
    • ex.mila Pożar w Wólce Kosowskiej ! 10.05.11, 13:32
      Czy to było podpalenie?! Co chciał przykryć podpalacz ?! Czy nie przypadkiem transfer Arłukowicza do PO?! Od godziny nic tylko pożar! Czy to nie jest podejrzane?!
      • pis_da_deby Re: Pożar w Wólce Kosowskiej ! 10.05.11, 13:46
        ex.mila napisała:

> Czy to było podpalenie?! Co chciał przykryć podpalacz ?! Czy nie przypadkiem tr
        > ansfer Arłukowicza do PO?! Od godziny nic tylko pożar! Czy to nie jest podejrza
        > ne?!

Przykrywka przykrywki
        • ex.mila konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 13:50
          a Napieralskiego o 14.00

Konferencja Tuska zaczęła się o 13.45, a wiadomo, ze dziennikarze nie mogą być na dwóch konferencjach jednocześnie.

Jak to nazwać?!
          • pis_da_deby Re: konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 13:59
            ex.mila napisała:

> a Napieralskiego o 14.00
            >
            > Konferencja Tuska zaczęła się o 13.45, a wiadomo, ze dziennikarze nie mogą być
            > na dwóch konferencjach jednocześnie.
            >
            Zlym planowaniem czasu prze dziennikarzy
            > Jak to nazwać?!
            • ex.mila Re: konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 14:09
              pis_da_deby napisał:

> >
              > Zlym planowaniem czasu prze dziennikarzy

Nazwijmy rzeczy po imieniu. Fatalnym stanem bilokacji.
    • mike.recz Nieprawda! 10.05.11, 13:49
      Magazyn centrum chińskie w Wólce Kosowskiej koło Janek specjalnie Schetyna podpalił
      żeby zrobić zadymę, a Ty tu o jakimś Arłukowiczu.
      • ex.mila Re: Nieprawda! 10.05.11, 13:52
        mike.recz napisał:

> Magazyn centrum chińskie w Wólce Kosowskiej koło Janek specjalnie Schetyna podp
        > alił
        > żeby zrobić zadymę, a Ty tu o jakimś Arłukowiczu.

Kolo Janek Pospieszalski odwalił brudną robotę za Schetynę?:-) W głowie mi się zakręciło od nadmiaru przykrywek:-))
        • mike.recz Re: Nieprawda! 10.05.11, 13:56
          Dopóki nikt nie wykluczy z całą pewnością i raz na zawsze wersji iż to kolo Janek
          Pospieszalski dopuścił się tego aktu zaciemniania nie można przejść wobec tego faktu obojętnie!
    • pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:03
      kontestatorbg napisał:

> Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka
      > " Arłukowicz
      >
      Nie mozna tego nazywac "przykrywka"
      Arlukowicz to jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy SLD i jednoczesnie jeden z najbardziej inteligentnych jej czlonkow.
      Taki transfer to jednak "news"
      • wos9 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:20
        pis_da_deby napisał:

> kontestatorbg napisał:
        >
        > > Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka
        > > " Arłukowicz
        > >
        > Nie mozna tego nazywac "przykrywka"
        > Arlukowicz to jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy SLD i jednoczesnie jeden z najbardziej inteligentnych jej czlonkow.
        > Taki transfer to jednak "news"

Masz rację, a Napieralski ma ból głowy. Zrazić do siebie takiego człowieka...
        • pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:23
          wos9 napisała:

> Masz rację, a Napieralski ma ból głowy. Zrazić do siebie takiego człowieka...

Nie jestem tego taki pewien.
          Moze odetchnal, ze mu odpadnie potencjalny konkurent.
    • easydobranocka Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:11
      Zgadzam szię następny temat zastępczy.Rozumiem,.że zbliża się sezon ogórkowy.Jednak na Polakom nie jest do śmiechu.To jest przerażające w jakim kraju żyjemy.\Czasem jest mnie wstyd,że jestem Polakiem.Jak czytam,że Niemczech cukier kosztuje 60 euro centów ,a w Polsce 5 zł to jestem przerażony.Chyba czas zacytować Tilt i ich piosenkę:"Nie wierzę politykom."Takiegoi złego PR jak ma Platforma Obywatelska nie ma żadna inna partia.Niedługo dowiemy się,że Donald Tusk obieca ,że będzie super w Polsce jak w piosence T.Love :"Jest super".Miała być druga Irlandia,a jest buiieda z nędzą.Jesteśmy najbiedniejszym krajem Unii Europejskiej oddajemy pomoc do budżetu unii 89 miliardów euro.
    • veglie Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:38
      Wczoraj Donek łikendował,ale swój trzydniowy tydzień pracy rozpoczął dzisiaj z wielkim hukiem.:)
      • pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:49
        veglie napisał:

> Wczoraj Donek łikendował,ale swój trzydniowy tydzień pracy rozpoczął dzisiaj z
        > wielkim hukiem.:)

Polityk powinien byc przede wszystkim skuteczny.
        DT w odroznieniu od genialnego stratega-jest.
    • cookies9 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:54
      kontestatorbg napisał:

> Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka
      > " Arłukowicz
      >
      > Co by o Tusku nie mówić to gościa od PRu ma jednak świetnego

Jeśli już przykrywka,to raczej zniczy od panaprezesa pod Pałacem:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka