kontestatorbg 10.05.11, 13:21 Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka" Arłukowicz Co by o Tusku nie mówić to gościa od PRu ma jednak świetnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ayran Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:22 Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił? Odpowiedz Link Zgłoś
kontestatorbg Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:24 ayran napisał: > Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił? Nie. Ale myślę że wybór dnia ogłoszenia decyzji już nie był przypadkowy. Raz że miesięcznica wypadku w komunikacji lotniczej, a dwa wczorajsze doniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila A nie mówiłam:-))))))))) 10.05.11, 13:26 kontestatorbg napisał: > ayran napisał: > > > Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił? > > Nie. Ale myślę że wybór dnia ogłoszenia decyzji już nie był przypadkowy. Raz że > miesięcznica wypadku w komunikacji lotniczej, a dwa wczorajsze doniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:30 Z całą pewnością trzynasta miesięcznica katastrofy wymaga szczególnego uczczenia. Jak myślisz - co Tusk szykuje na miesięcznice nr 14, 15, 16 i 17? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:44 Lemingom to zakryje lotniczą taksówkę Tuska za 6 milionów PLN,ale innym Polakom? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:55 zoil44elwer napisał: > Lemingom to zakryje lotniczą taksówkę Tuska za 6 milionów PLN,ale innym Polakom > ? Nie wiem o kim piszesz ale jeśli pijesz do mnie to się negatywnie ustosunkowałam do tego na tym forum. Co mam jeszcze zrobić? wątki o tym zakładać, skoro wczoraj było ich ze trzydzieści? już byście przestali ludziom dyktowac czym powinni się zajmowac i o czym myśleć. Nudne to. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:25 ayran napisał: > Myslisz, biedaku, że tego Arłukowicza to Tusk w jeden dzień urobił? Znam odpowiedź! Urobił go już dawno, ale czekali z konferencją, żeby przykryć budżet. ale w międzyczasie wyciągnięto 'latanie" i postanowili przykryć dwa w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:23 A to nie latanie było przykrywką? budżetu? Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila biedactwo 10.05.11, 13:23 ależ ciągnij sobie temat "latania", ktoś ci broni? Odpowiedz Link Zgłoś
humbak Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 13:31 Ośmielę się zasugerować że loty premiera to też nie jest temat pierwszej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Pożar w Wólce Kosowskiej ! 10.05.11, 13:32 Czy to było podpalenie?! Co chciał przykryć podpalacz ?! Czy nie przypadkiem transfer Arłukowicza do PO?! Od godziny nic tylko pożar! Czy to nie jest podejrzane?! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Pożar w Wólce Kosowskiej ! 10.05.11, 13:46 ex.mila napisała: > Czy to było podpalenie?! Co chciał przykryć podpalacz ?! Czy nie przypadkiem tr > ansfer Arłukowicza do PO?! Od godziny nic tylko pożar! Czy to nie jest podejrza > ne?! Przykrywka przykrywki Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 13:50 a Napieralskiego o 14.00 Konferencja Tuska zaczęła się o 13.45, a wiadomo, ze dziennikarze nie mogą być na dwóch konferencjach jednocześnie. Jak to nazwać?! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 13:59 ex.mila napisała: > a Napieralskiego o 14.00 > > Konferencja Tuska zaczęła się o 13.45, a wiadomo, ze dziennikarze nie mogą być > na dwóch konferencjach jednocześnie. > Zlym planowaniem czasu prze dziennikarzy > Jak to nazwać?! Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: konferencja Tuska miała się zacząc o 13.00 10.05.11, 14:09 pis_da_deby napisał: > > > Zlym planowaniem czasu prze dziennikarzy Nazwijmy rzeczy po imieniu. Fatalnym stanem bilokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Nieprawda! 10.05.11, 13:49 Magazyn centrum chińskie w Wólce Kosowskiej koło Janek specjalnie Schetyna podpalił żeby zrobić zadymę, a Ty tu o jakimś Arłukowiczu. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Nieprawda! 10.05.11, 13:52 mike.recz napisał: > Magazyn centrum chińskie w Wólce Kosowskiej koło Janek specjalnie Schetyna podp > alił > żeby zrobić zadymę, a Ty tu o jakimś Arłukowiczu. Kolo Janek Pospieszalski odwalił brudną robotę za Schetynę?:-) W głowie mi się zakręciło od nadmiaru przykrywek:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Nieprawda! 10.05.11, 13:56 Dopóki nikt nie wykluczy z całą pewnością i raz na zawsze wersji iż to kolo Janek Pospieszalski dopuścił się tego aktu zaciemniania nie można przejść wobec tego faktu obojętnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:03 kontestatorbg napisał: > Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka > " Arłukowicz > Nie mozna tego nazywac "przykrywka" Arlukowicz to jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy SLD i jednoczesnie jeden z najbardziej inteligentnych jej czlonkow. Taki transfer to jednak "news" Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:20 pis_da_deby napisał: > kontestatorbg napisał: > > > Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka > > " Arłukowicz > > > Nie mozna tego nazywac "przykrywka" > Arlukowicz to jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy SLD i jednoczesnie jeden z najbardziej inteligentnych jej czlonkow. > Taki transfer to jednak "news" Masz rację, a Napieralski ma ból głowy. Zrazić do siebie takiego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:23 wos9 napisała: > Masz rację, a Napieralski ma ból głowy. Zrazić do siebie takiego człowieka... Nie jestem tego taki pewien. Moze odetchnal, ze mu odpadnie potencjalny konkurent. Odpowiedz Link Zgłoś
easydobranocka Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:11 Zgadzam szię następny temat zastępczy.Rozumiem,.że zbliża się sezon ogórkowy.Jednak na Polakom nie jest do śmiechu.To jest przerażające w jakim kraju żyjemy.\Czasem jest mnie wstyd,że jestem Polakiem.Jak czytam,że Niemczech cukier kosztuje 60 euro centów ,a w Polsce 5 zł to jestem przerażony.Chyba czas zacytować Tilt i ich piosenkę:"Nie wierzę politykom."Takiegoi złego PR jak ma Platforma Obywatelska nie ma żadna inna partia.Niedługo dowiemy się,że Donald Tusk obieca ,że będzie super w Polsce jak w piosence T.Love :"Jest super".Miała być druga Irlandia,a jest buiieda z nędzą.Jesteśmy najbiedniejszym krajem Unii Europejskiej oddajemy pomoc do budżetu unii 89 miliardów euro. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:38 Wczoraj Donek łikendował,ale swój trzydniowy tydzień pracy rozpoczął dzisiaj z wielkim hukiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:49 veglie napisał: > Wczoraj Donek łikendował,ale swój trzydniowy tydzień pracy rozpoczął dzisiaj z > wielkim hukiem.:) Polityk powinien byc przede wszystkim skuteczny. DT w odroznieniu od genialnego stratega-jest. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Temat zastępczy Arłukowicz 10.05.11, 14:54 kontestatorbg napisał: > Wczoraj pojawiły się informacje o "lataniu" Premiera, dzisiaj temat "przykrywka > " Arłukowicz > > Co by o Tusku nie mówić to gościa od PRu ma jednak świetnego Jeśli już przykrywka,to raczej zniczy od panaprezesa pod Pałacem:-) Odpowiedz Link Zgłoś