Dodaj do ulubionych

Nowe, ładne kadry Grzegorza N.

23.05.11, 08:03
Tylko ta praca trochę nieteges :./ chociaż żadna nie hańbi
"Marta Szulawiak, modelka i uczestniczka programu "Top Model", znajdzie się na listach wyborczych SLD do Sejmu ..
Marta Szulawiak brała udział w programie "Top Model" w TVN. Niedawno otworzyła w Warszawie szkołę tańca na rurze
wiadomosci.onet.pl/kraj/znana-modelka-na-listach-wyborczych-sld,1,4339068,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • ave.duce Po prostu zazdrość ... 23.05.11, 08:15
      Cię zżera, przyznaj się > bo to do Grzegorza N. garną się "matki, żony, kochanki".

ps. pozdrów wiesz kogo, serdecznie.
      • x2468 Re: Po prostu zazdrość ... 23.05.11, 08:25
        Nareszcie ktoś nauczy posłanki Napieralskiego tańca na rurze.Może i sam Napieralski zatańczy na rurze z jabłkiem w zębach?
        • ave.duce Re: Po prostu zazdrość ... 23.05.11, 08:28
          Zębami to Grzegorz N. zgrzyta. Ma dylemat, który się nazywa Zapatero.
    • ave.duce Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 12:33
      Szkoła tańca na rurze? Ależ to brzmi!
      • remez2 Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 13:00
        ave.duce napisała:

> Szkoła tańca na rurze? Ależ to brzmi!
        Brzmi ciekawie. Niestety, nie dla wszystkich dostępna.
    • tytanya To porażąjące. n/t 23.05.11, 13:00
      Mistrzyni kickboxingu to inna liga. :P
    • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:12

"To moje pierwsze polityczne kroki. Ale zawsze chciałam pomagać innym. Rozmawiałam już z Grzegorzem Napieralskim. Przedstawiłam mu swoje poglądy. Bardzo mu się spodobały.

Zapewnił mnie, że takich osób jak ja brakuje w partii - mówi SE.pl potencjalna pani poseł."

poglądy Pani Szulawiak

p2.kimono.pl/p2.kimono.pl/223a5db57e8cda348edb554053ea1570.jpg
      Nie dziwi nic ;D
      • tytanya Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:17
        Mnie też nic nie dziwi.
        • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:26
          tytanya napisała:

> Mnie też nic nie dziwi.
          >

Ja mniej więcej wiem, jakie poglądy ma ta posłanka Guzowska. Więcej - z wieloma jej poglądami się zgadzam. Uważam ją za inteligentną, doświadczoną życiem, mądrą życiową kobietę. Poza tym spróbuję nie zauważyć, że ona ta ntym zdjęciu nie występuje nago, a poza tym boks to sport, a ja cenię sportowców wszelakich. No chyba, ze taniec na rurze to też sport.

Jakie poglądy ma pani Top Model. Bo przyznam sie, ze szukałąm w sieci i trafiłąm na gołe cycki. Może ty wiesz? Chętnie się dowiem co chce wnieść do polksiej polityki poza golizną.

Wiesz kogo mi szkoda? Piekarskiej. Bo patrzy na to wszystko i nie grzmi. Więcej - pewnie będzie musiała udawać, ze jej też się poglądy pani Top Model podobają.

A poza tym u was Murzynów bija.
          • tytanya Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:35
            Zastosowałam Twoją metodę i tyle. Jeżeli poszukasz znajdziesz bardziej rozebrane zdjęcia pani posłanki.
            Mnie to wcale nie przeszkadza, a dostosowuję się jeno do wątku.
            Jak powiedzonka, to powiedzonka: Każdy kij ma dwa końce.
            • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:38
              tytanya napisała:

> Zastosowałam Twoją metodę i tyle.

Jaką metodę niby? Ja ci w skrócie mogę streścić poglądy posłanki Guzowskiej, mogłabyś mi w streścić poglądy pani Szulawiak? Bo może miałabym ochotę na nią zagłosować, a przyznasz, ze gdybym chciała to zrobić tylko z powodu jej biustu to byłby seksizm.

Poza tym to nie mój wątek przypominam. Nie zasadził\am się specjalnie na ten mega-transfer na lewicy tylko skorzystałam z okazji:-)
              • tytanya Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:44
                Już Ci napisałam i wystarczy abyś się cofnęła do swego pierwszego wpisu w tym wątku.
                No tak, okazja czyni złodzieja.

A teraz wybacz, bo mam inne zajęcia.

ex.mila napisała: Jaką metodę niby?
                • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 14:50
                  tytanya napisała:

> No tak, okazja czyni złodzieja.
                  >

Już tak się nie obrażaj, to nie moja wina, że Grzegorz, który lubi surfować kolejny raz strzelił sobie w kolano. Nie widzę powodu, dlaczego miałabym tego nie skomentować. Chociaż to nie pierwsza próba zamknięcia mi ust jeśli chodzi o komentowanie wyczynów Napieralskiego. Muszę cię zmartwić. po raz kolejny nieudana:)

zre
                  • ave.duce Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 16:21
                    To co z tymi poglądami kandydatki?
                    • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 21:41
                      ave.duce napisała:

> To co z tymi poglądami kandydatki?

Z poglądów już się wycofali, pozostała "wrażliwość społeczna".

Krupa pyta nową posłankę - co zrobisz jak odpadniesz z programu? Odpowiedź- wrócę do klubu.

Okazało się, że miała na myśli klub SLD:-)

i tak to własnie realizuje się ustawę o parytecie na listach.
                      • ave.duce Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 21:45
                        Jarosław K. ksywa Prezes też uprawia clubbing w... Pi$klubie w Sejmie (ktoś podobnie napisał na FK).
                        • ex.mila Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 21:46
                          ave.duce napisała:

> Jarosław K. ksywa Prezes też uprawia clubbing w... Pi$klubie w Sejmie (ktoś pod
                          > obnie napisał na FK).

Biedny Kalisz nie wiedział gdzie oczy schować, taki był zażenowany. Czekam na komentarz Piekarskiej.
                          • ave.duce Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 24.05.11, 14:19
                            Widziałam ją wczoraj u Lisa i było mi jej szkoda. Marnuje się w tym "jabłeczniku".
                            Tylko dokąd ma pójść? Nie ma partii liberalnej :(
          • zoil44elwer Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 24.05.11, 14:09
            Tuskowi taniec na rurze(Rurociągu Północnym) nie wychodzi!
        • ex.mila Pomijam to 23.05.11, 14:34
          że pewna pani poseł z SLD przychodzi tak ubrana do Sejmu (teraz Europarlamentu). I nie przeszkadza mi to, bo wiem, że ma własne poglądy, dorobek naukowy, niekwestionowany autorytet i zasługi dla Polski. Zaznaczam - raz się z nią zgadzam, innym razem nie.

a teraz wybacz, wracam na korty RG
    • w.i.l Żeby chociaż WSTNR (Wyższa Szkoła Tańca Na 23.05.11, 14:27
      Rurze) albo nawet ATNR (Akademia Tańca Na Rurze)...
      A to tylko podstawówka.

SLD: Z narkomanami, pederastami i abiturientkami tańca na rurze - do Sejmu!
      Głosuj na nas!
      Prawdziwa lewica!
    • tw_wielgus Re: Tak się składa, zę SLD nie ma programu. 23.05.11, 16:28
      Kto wie, być może program tej pani okaże się badziej interesujący niż robotniczo-chłopski trud intelektualny. Co ja mówię - być może... - Jestem głęboko przekonany, że tak będzie.
      • ave.duce Re: Tak się składa, zę SLD nie ma programu. 23.05.11, 16:34
        Jeszcze nie ma? Takie tęgie głowy i masz...
        • ave.duce Nie, to niemożliwe! bt. 23.05.11, 16:35
        • remez2 Re: Tak się składa, zę SLD nie ma programu. 23.05.11, 16:40
          ave.duce napisała:

> Jeszcze nie ma? Takie tęgie głowy i masz...
          Najważniejsze tematy rozwiązane/załatwione - transakcje z szeikami/dopalacze/kastracja pedofilów/walka z bandyterką/wrogie przejęcia. Trudne jest życie opozycji w cieniu geniusza. :- (
          • tw_wielgus Re: I jesteś głęboko przekonany, że właśnie 23.05.11, 16:48
            ten "przytłaczający geniusz" zniechęcił SLD do napisania programu? Języka w gębie im zabrakło i świeżych pomysłów?
            A może po prostu nie potrafią?
            Może rozważmy taką ewentualność.
            • honeyr A program PO wciąż w konsultacji w episkopacie? 23.05.11, 17:18
              Twa troska o SLD poraża, a co z partią pana Dziecioła z Big Brothera, pana Arłukowicza z Agenta i pana Dziwisza z Watykanu?
          • zoil44elwer Re: Tak się składa, zę SLD nie ma programu. 24.05.11, 14:36
            remez2 napisał:

> ave.duce napisała:
            >
            > > Jeszcze nie ma? Takie tęgie głowy i masz...
            > Najważniejsze tematy rozwiązane/załatwione - transakcje z szeikami/dopalacze/ka
            > stracja pedofilów/walka z bandyterką/wrogie przejęcia. Trudne jest życie opozyc
            > ji w cieniu geniusza. :- (

Stocznie-pustynnym piaskiem w oczy.
            Dopalacze-Ten pan(D Bratko) będzie siedział! Siedzi w Palm Beach.
            Kastracja pedofilów-CHEMICZNA?!
            Kibiców na meczach ligowych ok 200 tys/kiboli 0,1 %=200 szt.
            LiD za kasę lewicy promuje kandydatów na posłów,a PO przejmuje towar za darmo.
    • cookies9 Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 17:21
      Prawdziwa rewolucja w SLD:-) modelki do sejmu,politycy na wybieg...
      • remez2 Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 23.05.11, 21:55
        cookies9 napisała:

> Prawdziwa rewolucja w SLD:-) modelki do sejmu,politycy na wybieg...
        Nadspodziewanie pięknie to ujęłaś. To może być nowa epoka.
      • blind_as_a_bat Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 24.05.11, 07:03
        'Rewolucja moralna'? Skąd my to znamy? ;-)
      • zoil44elwer Re: Nowe, ładne kadry Grzegorza N. 24.05.11, 14:10
        R Kalisz na wybiegu? Chyba w ZOO.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka