Gość: belfer Szambo'nurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:16 Jezeli z taka determinacja, jaka moge tu zauwazyc, pojdziemy do wyborow i dokladnie wczesniej przygladniemy sie kandydatom, to wyeliminujemy te "nowotwory" polityczne z gry. Te "lpr", "szamboobronki" i im podobne. Tylko, do cholery, czy znowu nie bedziemy wybierac mniejszego zla, jak to bylo z Walesa i Tyminskim???!!! WYELIMINUJMY ICH W WYBORACH, PIERZMY MOZGI ZNAJOMYM, KTORZY PRZYCHYLNIE PATRZA NA TE SZAMBO INTELEKTUALNE. Nie zamykajmy sie w naszych spokojnych ogrodkach bo i tak to buractwo nam do niego wejdzie, jak kibole ... Odpowiedz Link Zgłoś
platypus2 sami obrońmy się przed samoobroną 11.05.04, 16:38 hmmm... "elektorat" samoobrony raczej wyborczej nie czytuje (to ta żydowska gazeta, oni polskę sprzedali, Pan Przewodniczący zrobi z nimi pożądek!!), więc nie ma się co dziwić determinacji na tym forum. obawiam się jednak, że na każdego, kto samboobronę słusznie bardzo z błotem tu miesza, przypada co najmniej 10 pszenno-buraczanych zwolenników leppera... a jeżeli chodzi o reedukację społeczeństwa - bardzo chętnie. są tylko dwa małe problemy - po pierwsze nie znam zwolenników tego badziewia, a po drugie oni mają zwyczaj w dyskusji używać "argumentów" typu bejzbol, cegła, a w najlepszym razie swojskie polskie "wy**dalaj ku*wo" - na co ja się narażać nie mam zamiaru... pracę u podstaw zostawiam odważniejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Szambo'nurki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:39 Dobra !...... ale gdzie oni są ? Bo nie na forach dyskusyjnych kokos Odpowiedz Link Zgłoś
platypus2 Re: Szambo'nurki 11.05.04, 16:43 właśnie. trzeba w teren pojechać. rozpoznanie zrobić. :D Odpowiedz Link Zgłoś
platypus2 Re: Szambo'nurki 11.05.04, 16:42 zamiast przekonywania zwolenników leppera (swoją drogą - bardzo odpowiednie nazwisko. po angielsku znaczy to "trędowaty"), przekonujmy tych, którzy samoobrony nie cierpią, ale do urny nie pójdą, bo im się nie chce. "lepperowcy" dzielą się na buractwo o IQ w okolicach temperatury pokojowej, naiwnych frustratów (tych jeszcze rozumiem, nawet troszkę współczuję) oraz na pseudointeligentów pędzących do koryta i są w zasadzie niereformowalni. a tych "leniwych" w naszym niebywale świadomym społeczeństwie jest naprawdę dużo i oni mogą wynik wyborów zmienić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: od prania czerwonych gnid to juz chyba ci rece IP: *.westworld.ca 11.05.04, 16:43 odpadaja a gnidy jak to gnidy takie jak ty nadal rumiane od ludzkiej krwi pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
platypus2 Re: od prania czerwonych gnid to juz chyba ci rec 11.05.04, 16:47 nie rozumiem - na belfra najeżdżasz? przecież koleś bardzo mądrą rzecz napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Jezeli to co koles napisal jest dobre, ... IP: *.sympatico.ca 11.05.04, 16:54 to to co w nocniku musi byc dla ciebie delikatesami, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzio Re: Jezeli to co koles napisal jest dobre, ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:14 jeżeli już, to debilko. to po pierwsze. a po drugie - jeżeli uważasz słowa belfra za bulszit, to rozumiem, że jesteś zwolennikiem samoobrony, tak? a może uważasz, że zwolenników tej kaszaniastej partii i innych populistów nie da się przekonać? a może nie warto? a może za gówniany pomysł uważasz chodzenie na wybory? na zasadzie - jakoś to będzie, co mnie to obchodzi? wytłumacz się, proszę, bo mnie zaciekawiłeś... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Nie mam sie przed kim tlumaczyc glupia dzio-cipo. IP: *.sympatico.ca 11.05.04, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt Re: Nie mam sie przed kim tlumaczyc glupia dzio-c IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.04, 23:35 Teraz wszystko jasne. Widac po poziomie wypowiedzi, ze jestes zwolennikiem leper'a - specjalnie tak pisane - jak kogos interesuje niech spojrzy w slownik angielskiego ;)... Ale to juz bylo tlumaczone na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: 15 LAT PO "UPADKU" BOLSZEWIKOW... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 11.05.04, 17:15 ...bolszewicy ciagle u wladzy i zanosi sie -nie daj bog-, ze znow nastepne lata beda zmarnowane...czy wiecie ile przez 15 lat mozna by zrobic- przyklad irlandia, korea...a tu w kraju ciagle bieda...bogaci bolszewicy i ich sprzymiezency a reszta biede klepie...gdzie jest klasa srednia, gdzie wolnosc jednostki do nieskrepowanej dzialalnosci gospodarczej, gdzie rowne prawa dla wszystkich obywateli...tego bolszewicy wam nie dadza ...a zanosi sie na to jeszcze ,ze w kraju bedzie cenzura na media...za bolszewika leppera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patton I tak bedziesz wisial chamie! IP: *.union01.nj.comcast.net 11.05.04, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia NIE MATURA LECZ CHEC SZCZERA IP: *.cvx.algx.net 11.05.04, 18:31 ZNAJDZIE POKLASK U LEPPERA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Jagielinski nie kupczy.... buuuhahahaha...!! n/t IP: *.brzeziny.net 11.05.04, 19:29 n/t Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigismundos Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.rakszawa.sdi.tpnet.pl 11.05.04, 20:21 "nasze partie nie są zaintereowaen kupczeniem" Spadłem z krzesła. Ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bArek google.pl wpisz "kretyn", spojrzcie 3. pozycja!!!! IP: *.b.pppool.de 11.05.04, 20:37 adolf lepper Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Rzeczywiście! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 08:16 :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek List z przyszłości IP: *.acn.pl 11.05.04, 20:51 List z przyszłości 1.05.2008 r. Kochana Mamusiu! Mam dla Ciebie wspaniałą wiadomość! Właśnie przed chwilą dowiedziałem się że nasz Pan Prezydent Roman Giertych podpisał umowę o wymianie turystycznej z Białorusią, Mongolią i Kubą! Tak że już niedługo będziesz mogła z tej Białorusi do nas przyjechać bez specjalnej przepustki i wizy! Kiedy do nas przyjedziesz bardzo się zdziwisz jakie zmiany u nas zaszły! Nasza córka Kasia pracuje i już dostała pierwszą wypłatę! Na początek niewiele ok. 5.000.000.000 zł. Tak! Nie przewidziało ci się! Nasz wspaniały Pan Premier Andrzej Lepper wraz z Panią Minister Finansów Renatą Beger odkryli że pieniądze leżą w bankach i należy je rozdać ludziom którzy są w potrzebie. Od tego czasu pieniędzy nam nie brakuje bo jak tylko sejf jest pusty to natychmiast pieniądze są dodrukowane. Balcerka i tą całą resztę z tej rady pognali i teraz każdy se może wziąć kredytu ile chce. Kasia pracuje w fabryce i wyplata koszyki z trzciny. Kiedyś miała tam być fabryka jakichś samochodów czy cóś ale po wyborach z 14 czerwca 2004 roku właściciel uciekł. To był jakiś Anglik czy Niemiec, nie wiem dokładnie. Całe szczęście bo gdzie by teraz nasza Kaśka pracowała przecież na samochodach się nie zna, a matury nie zdała. Pieniądze nie są nam prawie potrzebne bo i tak nie można nic w sklepie kupić poza chlebem, cukrem, olejami no i tymi koszykami co Kaśka wyrabia ale to nam nie przeszkadza. W sąsiedniej wsi produkują bimber a u nas w pegeerze hodujemy świnki i krowy. Raz na miesiąc na jarmarku robimy wymianę i każdy jest zadowolony. Nasz Pietrek w fabryce pracuje w Polskim Cukrze zarabia aż 8.000.000.000 zł więcej co jego szef z mgr i inż. przed nazwiskiem, a więc tera jest sprawiedliwie nie będzie przecież jakiś obibok, który tylko przerzuca papierki zarabiał więcej od naszego Pietrka, który ciężko pracuje cały dzień nosząc worki z cukrem. Fabryki też mamy teraz wszystkie państwowe, a pan Zygmunt Wrzodak Minister Pracy dba, aby wszyscy pracowali. Mówi też, że Polska jest teraz trzecią potęgą gospodarczą Europy zaraz za tą Unią z której wyszliśmy i Rosją, a w produkcji cukru i koszyków to nawet ich wyprzedzamy. Prąd u nas we wsi wyłączyli bo to przez tych ze Śląska. Powiedzieli że huta ma im dać stal a elektrownia prąd. No to elektrownia powiedziała że da prąd jak dadzą węgiel. A huta powiedziała że chce i prąd i węgiel. No a potem się okazało że żeby wydobyć tonę węgla z kopalni to trzeba dać tonę dla elektrowni i dwie tony dla huty. No i się wszyscy pokłócili i prądu we wsi ni ma. Ale to nic! Mamy NAFTE!!! Bo jak tego węgla brakło to Pan Prezydent Giertych powiedział że Polska ma NAFTE i nikogo prosić się nie musi. No i teraz mamy w domu lampki naftowe. A jak my od razu mówili że trza do NAFTY to nas żaden nie słuchał. Są też smutne wieści: umarła ciotka Stefka. Bo jak to te wszystkie lekarze pouciekali w tym 2004 roku do Unii to został nom się ino weterynarz Józek no i mu się dawki zastrzyku z koniem pomyliły... A!!! I umarł też ten Heniek z sąsiedztwa i to na AIDS-a!!! Bo to chodził do tych panienek z Tajlandii i Bangladeszu co to u nas we wsi mieszkają no i się zaraził! A Pan Minister Zdrowia Gabriel Janowski ostrzegał że połowa ich mo AIDSA a połowa gruźlice i żeby się zadawać ino z tymi co kaszlą... Natomiast tych panienek z Rosji przy drogach już nie ma pojechały do Czech, na Węgry i na Słowację, w głowach im się poprzewracało kiedyś to można u nich było za 50 zł, a potem nawet za 5000000 zł nie chciały o jakiś ojro tylko mówiły. W zeszłym tygodni pisali w gazecie że złapali na granicy z tą uniom kilku takich co to chcieli uciec na Litwę niby to za robotom. Ale ja se myślę że to jakieś szpiegi musieli być bo to przecież Pan Minister Propagandy Czarnecki mówił że w tej unii to roboty ni ma a bieda aż piszczy. Zresztą Minister Sądownictwa i Więziennictwa Danuta Hojarska powiedziała, że pracę da im u nas w kamieniołomach. Mamo, spróbuj też przemycić prezerwatywy bo ich się w Polsce już nie produkuje odkąd prezydent Giertych uznał je jako narzędzie zbrodni dzieci nienarodzonych. Słyszałem, że Białoruś to bogaty kraj w sklepach mają nawet czekoladę i banany mogłabyś z tej Białorusi przywieźć tego trochę dzieciaki się ucieszą a może i co wyhandlujemy za to. Tylko uważaj na granicy bo ci celnicy od Ministra Spraw Wewnętrznych Antoniego Macierewicza mogą chcieć łapówki albo wszystko zabiorą. Muszę kończyć bo zaraz idę na zebranie Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin a jak sie spóźnię to zaś mi zabiorą talon na nafte. Po zebraniu koła idziemy wszyscy razem, żeby nikt po drodze się w knajpie nie zapodział do kościoła. Jak ksiądz doniesie przewodniczącemu koła, że kogoś nie było w kościele to też mogą zabrać ten talon na nafte. Wiem, że polityką się nie interesujesz, ale musisz wiedzieć, że teraz mamy tylko jedną partie Ligę Samoobrony Polskich Rodzin te z Unii coś gadają o braku demokracji i chcą przyjechać obaczyć nasze wolne wybory, ale my przecież już dawno postanowili na zebraniu Koła Ligi Samoobrony Polskich Rodzin, że w następnych wyborach będziemy mieli jednego kandydata, którego nam polecił sam ukochany przywódca Lepper. A te wszystkie z solidarności i komuniści to podobno są w Londynie i jakiś rząd tam sobie wymyślili. Rozrywek u nas mało jak mamy prąd to oglądamy albo Telewizję Publiczną albo Telewizję Trwam naszego kochanego ojca Rydzyka pozostałe zbankrutowały bo wszyscy mieli dość tych ich reklam. Daj znać kiedy przyjedziesz to wyślemy furmana na stację. Pozdrawiam Twój Syn Edek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bArek Re: List z przyszłości IP: *.b.pppool.de 11.05.04, 23:51 Edek, to jest po prostu wysmienite!!! Tak bedzie wygladala przyszlosc w polsce!!! Sama radosc !!!! adolf lepper nas uratuje!! Heil Giertych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salomea Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.chello.pl 11.05.04, 20:51 Roman Jagieliński jest człowiekiem bez honoru bez twarzy,o wytartym czole,sprzedajny kupczyk.Wstydze sie za niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 11.05.04, 21:04 No to zebrało sie trzech buraków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 11.05.04, 21:09 Koszerna zaczyna dawać coraz bardziej medialne (ciekawe co to znaczy:)?) zdjęcia (przyszłego) przywódcy narodu: A. Leppera. Zaczynają się dostosowywać do przyszełej rzeczywistości: specjalnych stale weryfikowanych licencji na prowadzenie działaności medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Maciej Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 21:13 Ja bym tam tak szybko \leppera nie skreślał. Myślę,ze jest może bardziej wartosciowy nmiz niektórzy forowani politycy jak na przykład pan R. pan Zio itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 21:14 IV Lubuski Salon Motoryzacji i Turystyki odbędzie się w najbliższy weekend (15- 16 maja) w Hali Targowej przy ul. Przemysłowej w Gorzowie. Wstęp będzie bezpłatny. Jak co roku właściciele autosalonów stowarzyszeni w Gorzowskim Porozumieniu Dealerów Samochodowych organizują wystawę. W tym roku będzie 43 wystawców, w tym 16 przedstawicieli koncernów samochodowych także spoza Gorzowa. W jednym miejscu można obejrzeć i zapoznać się z ofertą samochodową dealerów, bez konieczności objeżdżania odległych od siebie salonów. Nowością wśród marek będzie Chevrolet (należy do GM), którego salon otwarty będzie na dniach przy ul. Walczaka w rozbudowanym na potrzeby nowej marki salonie Opla. Targi otwarte będą w sobotę i niedzielę od godz. 10 do 18. Podczas dwudniowego Salonu odbędą się także akcje promocyjne i pokazy ratownictwa drogowego. W niedzielę spod hali wystawienniczej wystartuje rajd dla kierowców - amatorów zorganizowany przez gorzowski Automobilklub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antiLepper Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.acn.pl 11.05.04, 21:16 Wielka Bucolandia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anon Patrze na te zdjęcia IP: *.ds14.agh.edu.pl 11.05.04, 21:37 i widze trzy buraki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Lepper ma sline na ryju. czyzby patrzyl w koryto? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.05.04, 21:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89-630 strzel. Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.petrus.pl 11.05.04, 22:14 Amok władzy rozum odbiera.Oglądałem przed chwilą film w 1 tv Norymberga.Tam też zaczynało się w podobny sposób.Myśmy jeszcze nie rządzili dajcie nam władzę,a zrobimy porządek.W alkę o władze rozpoczeły i tu i tam bojówki.Opamiętajmy się i nie starajmy się powtarzać historii.Nie mamy dużego wyboru,ale wiemy na co nie można się dać nabrać.Niemcy miały Hitlera,Czy my mamy mieć........! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 89-630 strzel. Re: Samoobrona zaczyna budować koalicję IP: *.petrus.pl 11.05.04, 22:14 Amok władzy rozum odbiera.Oglądałem przed chwilą film w 1 tv Norymberga.Tam też zaczynało się w podobny sposób.Myśmy jeszcze nie rządzili dajcie nam władzę,a zrobimy porządek.W alkę o władze rozpoczeły i tu i tam bojówki.Opamiętajmy się i nie starajmy się powtarzać historii.Nie mamy dużego wyboru,ale wiemy na co nie można się dać nabrać.Niemcy miały Hitlera,Czy my mamy mieć........! Odpowiedz Link Zgłoś
sioban LEPPER NIECH CI ŁAPY USCHNĄŁ 11.05.04, 22:33 Lepper jesli szukasz poparcia u tych świń Jagielińskiego to żal ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm jagieliński i mamiński chcą tylko przetrwać 12.05.04, 00:42 i siedzieć w sejmie następnej kadencji. akurat lepper jest dla nich najlepszą partią. co ryzykują? najwyżej stracą witaszka, bo temu lepper pewnie nie wybaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Witaszka masz przerypane,Leper cię już dopadł - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 18:12 - za pomocą Jagielińskiego i Mamińskiego. Ty im piekłeś barana a teraz oni zrobili z ciebie barana.Ale takie są układy przegrany musi odejść,bo na listę Samoobrony się nie dostaniesz.Tak bardzo się starałem czemu oni niechcą mnie. Odpowiedz Link Zgłoś