Dodaj do ulubionych

Napisałem do red. Hejke

08.06.11, 16:25
Pani redaktor z wrodzoną sobie bezstronnością przeprowadziła wywiad-oskarżenie z panem Ernestem Bejdą, zastępcą Maria w CBA. Polecam bo warto
niezalezna.pl/11681-prokuratura-chroni-mira#comment-152646
napisałem do pani redaktor posta pod wywiadem , ale ze względu zapewne na złamanie czegokolwiek nie zostanie opublikowany:\"
"Jest Pani znana ze swojej niezłomnej walki o prawdę, więc może tą drogą poproszę Panią o wyjaśnienie kilku drobnych dla dziennikarza kwestii. Po raz kolejny pan E. Bejda, a wcześniej p. M. Kamiński omawiając sprawę "Brody" wspominają o prokuratorze z Prokuratury Apelacyjnej z Warszawy, unikając podania jego nazwiska - nazywając go "prokurator z Chocimskiej" lub po prostu "prokurator z Warszawy". Chyba nie jest tajemnicą, że ten prokurator nazywa się Mariusz Kierepka. I tu moja prośba. Czy mogłaby pani redaktor wyjaśnić dziwną zbieżność nazwisk w Kancelarii Adwokackiej (wspólnicy : Ernest Bejda, Barbara Bejda, Barbara Kierepka) i rozwiać plotki że to tylko dziwna zbieżność nazwisk ,i wspominany wyżej adwokat Ernest Bejda to nie ten z-ca z CBA, a ta pani Barbara Kierepka to wcale nie krewna, ani żona prokuratora z Chocimskiej?
Pozdrawiam panią redaktor :)
Obserwuj wątek
    • mariner4 [...] 08.06.11, 16:31
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kzet69 Re: Napisałem do red. Hejke 08.06.11, 16:56
      Tytułowanie tych cyngli z Gazety Polskiej "redaktorami" to całkowicie niezasłużony komplement...
    • chateau Znaczy - na Berdyczów b/t 08.06.11, 17:06

• kubala11 Red. Hejke wnukom będzie pokazywała jaki zaszczyt 08.06.11, 17:31
      ja spotkał...:D
    • volupte01 Re: Napisałem do red. Hejke 08.06.11, 17:36
      To układ:-)
    • boblebowsky Wypisujesz chamskie i obraźliwe komentarze, a 08.06.11, 17:40
      później jesteś zdziwiony:))
    • czart_polski Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 17:43
      A ja mam pytanie do p. red. Hejke
      Jest Pani znana ze swojej niezłomnej walki o prawdę, więc może tą drogą poproszę Panią o wyjaśnienie kilku drobnych dla dziennikarza kwestii. Po raz kolejny pan E. Bejda, a wcześniej p. M. Kamiński omawiając sprawę "Brody" wspominają o prokuratorze z Prokuratury Apelacyjnej z Warszawy, unikając podania jego nazwiska - nazywając go "prokurator z Chocimskiej" lub po prostu "prokurator z Warszawy". Chyba nie jest tajemnicą, że ten prokurator nazywa się Mariusz Kierepka. I tu moja prośba. Czy mogłaby pani redaktor wyjaśnić dziwną zbieżność nazwisk w Kancelarii Adwokackiej (wspólnicy : Ernest Bejda, Barbara Bejda, Barbara Kierepka) i rozwiać plotki że to tylko dziwna zbieżność nazwisk ,i wspominany wyżej adwokat Ernest Bejda to nie ten z-ca z CBA, a ta pani Barbara Kierepka to wcale nie krewna, ani żona prokuratora z Chocimskiej?
      Pozdrawiam panią redaktor :)
      z_w_p (nv), śr., 2011-06-08 16:19

No, no oni są aż tacy 'prawi i sprawiedliwi' i 'niezależni',
      że zoro pytanko zamieścili

To może i w końcu odpowiedzi sie doczekasz
      • zoro_wieczorowo_poro Re: Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 17:52
        a no nico :D Bo opublikowali bez czytania , aż w końcu ktoś przeczytał te moje wulgaryzmy i już NIE MA :D ..Zrzut ekranu posiadam że było :D
        • czart_polski Re: Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 18:04
          też mam zrzut
          przezorny zabezpieczony
          ale ci niby sprawiedliwi i niezależni forumowicze co powpisywali
          ze Broda i Drzewiecki szybko zywot zakonczą nie zostali usuniecie
        • chateau Re: Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 18:06
          No to czego marudzisz. Błyskawicznie ci odpowiedzieli :-)
          • zoro_wieczorowo_poro Re: Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 18:11
            albo, w co wierzę, wycięli i zanieśli pani redaktor do domu, bo dzisiaj ma wolne :D
            • chateau Re: Jak to "nie został opublikowany"? A to co? 08.06.11, 18:16
              I to jest właściwa odpowiedź :-) Wycięli, żeby dostarczyć, więc na stronce nie ma. Proste.
    • psycek Skarżypyta 08.06.11, 17:48
      Nie mógłbyś po prostu sam zadzwonić do tej kancelarii i się zapytać?
    • mowiono.mi.ze.to.on Było spytać, jak się sprawuje nowy gach 08.06.11, 18:00
      www.nie.com.pl/grafika/inne/tomek_182011.jpg
    • zoro_wieczorowo_poro Ciszaa, nie pisze, nie dzwoni.. 09.06.11, 07:44
      :(
      • ave.duce Re: Ciszaa, nie pisze, nie dzwoni.. 09.06.11, 09:26
        Uważaj, czy nie chodzi za Tobą coś takiego >

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/k/z/Agent_Tomek_Krakowskim_5178816.jpg
        • zgred-zisko Re: Ciszaa, nie pisze, nie dzwoni.. 09.06.11, 09:33
          Myślisz, że dorabia sobie do głodowej emerytury?
          • ave.duce Re: Ciszaa, nie pisze, nie dzwoni.. 09.06.11, 12:20
            Tym razem chyba pracuje społecznie ;)

forum.gazeta.pl/forum/w,28,125946724,125949130,Bylo_spytac_jak_sie_sprawuje_nowy_gach.html
    • wanda43 Re: Napisałem do red. Hejke 09.06.11, 11:59
      Przetrenowali system oczerniania i falszywego oskarzania niewinnych ludzi jeszcze w czasach, gdy glowny nieboszczyk smilenski robil za ministra od sprawiedliwosci. Trenowali na szarych Kowalskich. Ten system polega wlasnie na pisaniu falszywych notatek, na pokazywaniu roznym ludziom fotografi ludzi, ktorych potem maja wskazywac jako sprawcow przestepstw czesto calkiem wirtualnych. System sie sprawdzil, to zaczeli wrabiac juz nie Kowalskich, ale politykow jak Blida czy Ostrowska. Do oskarzania szaraczkow wykorzystywano albo nieletnich cpunow, albo dziadkow kapusiow. Do oskarzania politykow - skruszonych gangsterow, ktorzy zeznawali pod dyktando prokuratorow PiSlamistow.
    • prawieemeryt Re: Napisałem do red. Hejke. I co, i co? 09.06.11, 12:20
      Pewnie jest dalej w żałobie po .................. .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka