Dodaj do ulubionych

Lepper wie lepiej

14.05.04, 01:44
Wszystkowiedzący Lepper podczas środowego wystąpienia w Sejmie na temat
sytuacji w służbie zdrowia skrytykował kolejne rządy za degradację i
stopniowe pozbawianie obywateli podstawowej opieki medycznej. W tym samym
czasie podpisał glejt o współpracy z ugrupowaniem Jagielińskiego, w którym
jak wiadomo posadził się honorowy i ostateczny dekonstruktor systemu opieki
zdrowotnej Łapiński. Nie usłyszeliśmy ani słowem potępienia działalności tego
pana. Od teraz ważne jest tylko by pupiluś Łapka zaszczekał w odpowiednim
momencie.

Po wystąpieniu nt. służby zdrowia, przyszła kolej na debatę o policji. I co?
To samo: Lepper wiedział najlepiej. Przyczyną kryzysu jest zazdrosne
trzymanie rezerw walutowych przez NBP. Marszałek i wódz odniósł się także do
czynności operacyjnych poznańskich policjantów, którzy zamiast strzelać -
powinni: 'wyprzedzić jadący samochód i rozwinąć przed nim kolczatkę.' Przy
tej znajomości 'się' na rzeczy bledną nawet certyfikaty i zaświadczenia o
ukończeniu polucjanta Dziewulskiego.

Lepper wie lepiej. Wie lepiej jak dymać wyborców niż jego poprzednicy.
Obserwuj wątek
    • rolotomasi Re: Lepper wie lepiej ? To Ja, wiem bardziej ! 14.05.04, 01:55
      ale nie wpuszczają mnie do TiViPe, RzePy, Polityki, YVN ,POLSATu i paru jeszcze.
      • katarsis Re: Lepper wie lepiej ? To Ja, wiem bardziej ! 14.05.04, 02:05
        rolotomasi napisał:

> ale nie wpuszczają mnie do TiViPe, RzePy, Polityki, YVN ,POLSATu i paru
        jeszcze
        > .

Przez myśl mi nie przeszło, żeby skojarzyć Twoje:

już >dajemy radę

z Balcerowicz musi odejść. Wybacz.
        • rolotomasi Re: Lepper wie lepiej ? To Ja, wiem bardziej ! 14.05.04, 02:45
          " Przez myśl mi nie przeszło, żeby skojarzyć Twoje:

już >dajemy radę

z Balcerowicz musi odejść. Wybacz. "

Przez myśl mi nie przeszło, aby skojarzyć Twoje ^^ z moim >
          >> KATOLICYZM MUSI ODEJŚĆ ! z pakietu : Z CZYM DO EUROPY
          O wybaczaniu to, pojęcia nie mam.
    • Gość: tt on cierpi na syndrom żabi w królestwie zwierząt IP: 195.57.202.* 14.05.04, 03:25
      jest najmądrzejszy i chyba sie uważą za najpiekniejszego przed lustrem z czym ja się nie zgodze.
    • katarsis Re: Lepper wie lepiej 14.05.04, 12:39
      Znów dzisiaj zaatakował mównicę podczas końcówki telewizyjnej transmisji. Skąd
      wiedział jak głosowali w sparwie przyjęcia informacji rządu nt. sytuacji w
      policji: Gilowska, Tusk i Rokita?
      Hipokryci! Wydarł się.
      O co mu chodzi?
    • Gość: t1s Re: Lepper wie lepiej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.04, 13:09
      Lepper wie wszystko. I na wszystko ma jedną odpowiedź-łamana jest konstytucja,
      prawa emerytów i rencistów i trzeba uwolnić rezerwę walutową. Nie pamiętam, by
      na jakiekolwiek pytanie odpowiedział inaczej.
      • basia.basia We wczorajszym sondażu Lepperowi spadło ... 14.05.04, 13:14
        to się teraz stara, żeby PO spadło!

Wstrętny wsiowy kundel!!!
      • katarsis Re: Lepper wie lepiej 14.05.04, 13:34
        Gość portalu: t1s napisał(a):

> Lepper wie wszystko. I na wszystko ma jedną odpowiedź-łamana jest
        konstytucja,
        > prawa emerytów i rencistów i trzeba uwolnić rezerwę walutową. Nie pamiętam,
        by
        > na jakiekolwiek pytanie odpowiedział inaczej.

Chciałabym wreszcie usłyszeć jakieś wystąpienia jego kandydatów na ministrów w
        nowym powyborczym rządzie, ocenić ich jako ludzi - a tu nic.
        Czyżby Lepper na wszystko? Czy to nowe pomysły na oszczędności w administracji?
    • indris Lepper JEDNO wie lepiej 14.05.04, 13:16
      Że trzeba się wycofać z irackiej awantury. Dlatego powinien na niego głosowac
      każdy, kto nie chce być obywatelem państwa bandyckiego. Oczywiście jest tez LPR
      i Nowa Lewica, ale one mają mniejsze notowania. W każdym razie SLD SdPl, PO,PiS
      jako zwolennicy bandyryzmu - odpadają.
      • katarsis Re: Lepper 14.05.04, 13:28
        indris napisał:

> Że trzeba się wycofać z irackiej awantury. Dlatego powinien na niego głosowac
        > każdy, kto nie chce być obywatelem państwa bandyckiego. Oczywiście jest tez
        LPR
        >
        > i Nowa Lewica, ale one mają mniejsze notowania. W każdym razie SLD SdPl,
        PO,PiS
        >
        > jako zwolennicy bandyryzmu - odpadają.

Sam 'odpadnij' już z emocji. Wyjechać teraz na taczkach z Iraku podstawionych
        przez Leppera to by była dopiero kompromitacja. Trzeba dążyć do spokojnego
        wygaszenia naszej aktywności tam, a nie głupio się emocjonować.
        • Gość: usłużny Re: Lepper IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.04, 13:37
          katarsis napisała:

> indris napisał:
          >
          > > Że trzeba się wycofać z irackiej awantury. Dlatego powinien na niego głoso
          > wac
          > > każdy, kto nie chce być obywatelem państwa bandyckiego. Oczywiście jest te
          > z
          > LPR
          > >
          > > i Nowa Lewica, ale one mają mniejsze notowania. W każdym razie SLD SdPl,
          > PO,PiS
          > >
          > > jako zwolennicy bandyryzmu - odpadają.
          >
          > Sam 'odpadnij' już z emocji. Wyjechać teraz na taczkach z Iraku podstawionych
          > przez Leppera to by była dopiero kompromitacja. Trzeba dążyć do spokojnego
          > wygaszenia naszej aktywności tam, a nie głupio się emocjonować

Tak to wyglada droga "polityczko" dzisiaj. :))
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2073477.html
        • indris Zapatero umiał... 14.05.04, 13:38
          ...to zrobić. I co, Hiszpania straciła ?
        • stefan4 Re: Lepper 14.05.04, 13:43
          katarsis:
          > Wyjechać teraz na taczkach z Iraku podstawionych przez Leppera to by była
          > dopiero kompromitacja. Trzeba dążyć do spokojnego wygaszenia naszej
          > aktywności tam, a nie głupio się emocjonować.

Po rocznym ujadaniu na buszewickiej smyczy kategorie ,,kompromitacji'',
          ,,honoru'' i innych takich już naszego kraju nie dotyczą. Z Iraku lada moment
          zaczną się wycofywać Amerykanie, bo już wiedzą, że przegrali. My powinniśmy
          ZDĄŻYĆ to zrobić przed nimi, bo inaczej grozi nam, że polskie oddziały zostaną
          tam same.

Oczywiście zostaną wtedy wybite do nogi (co im się może i należy) a do
          WSZYSTKICH Polaków przylepi się etykietka bandytów bardziej zatwardziałych niż
          Amerykanie (co nam się nie należy).

Dlatego jest mi obojętne, czy wyjadą stamtąd samolotami, czy na taczkach, czy
          czołgając się pełzaniem przez tysiąc kilometrów piasku pustyni. Ważne jest
          tylko, żeby jak najprędzej.

- Stefan
      • Gość: b katarynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:53
        a czy Łapinski jest przeciwko Polakom w Iraku?
    • basia.basia "Samoobrona demokracji", czytaliście? 14.05.04, 13:27
      www.wprost.pl/ar/?O=59960
      fragment:

"Samoobrona, czyli szansa
      Samoobrona, wbrew pozorom, może dziś w Polsce odegrać rolę pozytywną. Jej
      istnienie oznacza ogromną presję na elity. Walcząc o życie, muszą amputować te
      swoje cechy, które napędzają popularność Leppera. Muszą zniszczyć układ, w
      którym dotychczas spokojnie sobie wegetowały. I ten proces trwa. Warto
      podkreślić ewolucję Platformy Obywatelskiej, która rozumie, że w starciu z
      szastającym oskarżeniami Lepperem musi być partią czystą jak łza. Stąd
      oczyszczanie szeregów i spychanie na dalszy plan takich polityków, jak Paweł
      Piskorski czy Wojciech Kozak, będących symbolami tzw. układu warszawskiego.
      Stąd antyestablishmentowa krucjata, której przewodzi Jan Rokita. I stąd próby
      wyjścia PO z getta partii liberalnej. Ale by stać się formacją ludową, same
      deklaracje nie wystarczą - trzeba jeździć po Polsce, nocować w nędznych
      hotelach i nie denerwować się na głupszych od siebie.
      Podobnie próbuje sobie radzić lewica. Powstanie partii SDPL Marka Borowskiego,
      która łatwo zrezygnowała z dużego majątku SLD, ma przekonać wyborców, że po tej
      stronie sceny politycznej są ludzie nieskompromitowani. Bez silnej Samoobrony,
      bez poczucia zagrożenia takie zmiany nie nastąpiłyby w ogóle albo następowałyby
      znacznie wolniej. Poza tym byłyby rodzajem kamuflażu, a opinia publiczna musi
      poczuć, że elity wyzdrowiały naprawdę, a nie, że pacykują się telewizyjnym
      makijażem, by lepiej wyglądać."
      • basia.basia I jeszcze o Lepperze 14.05.04, 13:40
        www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_040508/plus_minus_a_2.html
        fragment:

Lepper Balcerowiczem?

Na szczęście jednak istnieje Andrzej Lepper. Gdyby go nie było, trzeba by go
        było wymyślić. Krytyka populizmu staje się podstawowym źródłem legitymizacji
        III Rzeczypospolitej, ostatnią ideową deską ratunku. Lęk przed Lepperem - w
        wypadku postkomunistów pozorowany - scala układ, pozwala dyscyplinować
        elektorat, powściąga krytycyzm. Łatwo przy tym zapomnieć, że popularność
        Samoobrony jest tylko symptomem, a nie przyczyną. Jeśli wierzyć badaniom,
        wyborcy mają dosyć realistyczny obraz Leppera. Dlaczego więc tak wielu chce na
        niego głosować? Być może wielu z nich ma jeszcze bardziej realistyczny obraz
        tych, którzy rządzili do tej pory. Być może wierzą w pozytywną dezintegrację i
        terapię szokową, w to, że Lepper stanie się politycznym Balcerowiczem.

W rzeczywistości nie należy bowiem żywić ani zbyt wielkich obaw, ani mieć zbyt
        wielkich nadziei. Ukształtowana struktura III RP wykazała niezwykłe zdolności
        absorpcji i asymilacji. Przetrawiła Lecha Wałęsę i znaczną część
        dawnej "demokratycznej opozycji", wchłonęła aparat komunistyczny i towarzyszy
        Szmaciaków, przeciwników zepchnęła na margines, poradzi sobie więc z Lepperem i
        Samoobroną. Lepper nie byłby zapewne wiele gorszym premierem niż większość
        dotychczasowych, może jedynie trochę śmieszniejszym. Wkrótce jego obecni
        zwolennicy krzyczeliby, że Lepper musi odejść.

Oczywiście byłby to zły, zmarnowany czas. Ale przetrwaliśmy gorsze rzeczy. Być
        może coraz mniejsze znaczenie ma to, kto nami rządzi. Modna jest ostatnio
        diagnoza o globalnej nierządności. Jednak Polska nierządność jest specyficzna.
        Polska stojąca nierządem, to Polska radząca sobie bez rządu. Jest to nasza
        wielka narodowa umiejętność - Niemcy czy Francuzi tego nie potrafią. Niestety -
        historia Rzeczypospolitej pokazuje, że w dłuższej perspektywie grozi to jednak
        dość nieprzyjemnymi konsekwencjami.

Zdzisław Krasnodębski
      • indris Czytałem, niegłupie to jest 14.05.04, 13:47
        I przypomina mi to słowa Wałęsy z 1980 "potrzebna jest nam silna konkurencja".
        To było chyba najmądrzejsze z tego co Wałęsa kiedykolwiek powiedział. Nie było
        to nagłośnione, ale słyszałem to na solidarnościowym spotkaniu z prof.
        Kowalikiem, a jemu wierzę.
        Mam więc nadzieję, że Lepper wymusi wycofanie Polski z Iraku. Bo tu akurat
        rozsądnej alternatyey nie ma.
        • create Re: Czytałem, niegłupie to jest 14.05.04, 18:37
          mam nadzieję ze na Ciebie jest jakaś alternatywa
    • Gość: b niepostrzeżenie zerżnęli Polskę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:52
      Dziwne, ze Homcio nabrał wody w usta i nie ma nic do powiedzienia w kwestii
      tych panów, ktorzy ponoć jeszcze nie rządzili, a jednak tyle szkód zdołali
      narobić.
      • rolotomasi Re: niepostrzeżenie zerżnęli Polskę-O dwóch takich 14.05.04, 14:40
        " Dziwne, ze Homcio nabrał wody w usta i nie ma nic do powiedzienia w kwestii
        tych panów, ktorzy ponoć jeszcze nie rządzili, a jednak tyle szkód zdołali
        narobić."

Nie tylko nie powie,ale już szuka mysiej dziury na przeczekanie gniewu elektora-
        tu, gdy ten zorientuje się, do czego=kogo jest wodzony.
        Zresztą powoli odcina się od swego protegowanego Jędrka - niektóre nowe wątki o
        tem świadczą
        Na miejscu o.Osioła i kościKatoli zacząlbym budować schron - consultynk za friko
        • iza.bella.iza Re: niepostrzeżenie zerżnęli Polskę-O dwóch takic 14.05.04, 14:50
          rolotomasi napisał:

> Zresztą powoli odcina się od swego protegowanego Jędrka

??? Jędrek jest protegowanym ojca Mariana??? Toż to sensacja godna pierwszych
          stron gazet!
          • rolotomasi Re:niepostrzeżenie zerżnęli - O jednej takej 14.05.04, 18:08
            Z ostatniej chwili>>
            Z kaplicy w tawernie portowej w Wielkiej Wsi Gdyńskiej dała nogę Krzywa Iża,
            podająca się za poetkę nawiedzoną. Poszukiwanej towarzyszy kaloryfer, do
            którego przykuwana była na czas występów estradowych jej kuratora.
            Psy pościgowe podjęły trop, ale urwał się on tuż przed forum Gazetty Wybiórczej.
            Rysopis: włos długi, kręcony, na oczy zarzucony; Szata szarawa, cokolwiek
            plugawa. Wzrok chmurny, nie całkiem durny.
            Znaki szczególne : w momentach szczytowych używa nieobyczajnych wyrazów
            wskazujących na pochodzenie ze środowiska mewek .
            Przypadkowego znalazcę o zwrot uprasza zrozpaczony o.opiekun Maryjan. Nagrody
            za doręczenie nie przewiduje się – dopuszcza się późniejsze inkasso naturalle.
            Podano kodem flagowym z ORP’Błyskawica via Biskupia Górka w wiadomościach po
            apelu wieczornym .
            Z archiwum X [‘4.03.10]
            • rolotomasi O samoMianowanym Jędrka rzeczniku >>o.Maryna-Homo 14.05.04, 18:17
              Widać moje przez 1/2 roku pisanie nie do wszystkich dotarło- zdarza się, więc
              cytuję tych, którzy zauważyli o o.Osiole to samo co Ja, niezależnie od
              podpowiedzi>>
              "Lord Dahrendorf w "Gazecie", a homo na necie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
              Gość: pepesza lepperesza '4.05.5

Ten "maruda",vel "Marian", vel "Homosovieticus", vel ...(dużo innych pseud) -
              opanował umiejętność bezmyślnego, na zasadzie najprostszych skojarzeń,
              wprowadzania hasła do wyszukiwarki, klikania na "kopiuj" i "wklej". Do tego
              dodaje jakieś zdanie, lub równoważnik zdania - najczęściej świadczący o tym, ze
              kompletnie nie rozumie o czym inni rozmawiają. Gdy mu zwrócić uwagę - to
              odpowiada coś niegrzecznie lub złośliwie, czasem po chamsku - i z maniakalnym
              uporem wraca do swego procederu. Jedni go maja za świra, inni za agenta
              (czyjego?), jeszcze inni za klechę, albo za doradcę Leppera. Być może jest tym
              wszystkim na raz[..] "
              • lupus.lupus Re: O samoMianowanym Jędrka rzeczniku >>o.M 14.05.04, 18:20
                Odczep się od niego. Jego poglądy, jego sprawa. Nie musisz go czytać.
                • rolotomasi Re: O samoMianowanym Jędrka rzeczniku >>o.M 14.05.04, 18:36
                  Niedostatecznie z Logiki ! nie pierwszy raz zresztą - " nie musisz czytać " hłe.
                  Widzę tu ładny nic k, i nic poza tym.
                  To za mało, hłe.
              • rolotomasi Re: O samozwańczym Jędrka rzeczniku >>o.Osioł v.M 14.05.04, 18:26
                I jeszcze jedna opinia n/t o. Osioła czyli HomoCośTamm vel Maryna alias Prze/
                "heretykkk 03.03.2004 23:27
                Rolo, chylę czoła przed Tobą, bo pierwszy wskazywałeś na degrengoladę umysłową
                tego osobnika i ostrzegałeś przed kontaktowaniem się z nim. Żałuję, że nie
                dałem sobie spokoju zaraz na początku, gdy docierały pierwsze sygnały, że mamy
                do czynienia z hochsztaplerem intelektualnym. Forum w szybkim tempie psieje i
                psieje.
                Zawiodła czujność. Źle zdefiniowałem sytuację. "
                • lupus.lupus Re: O samozwańczym Jędrka rzeczniku >>o.Osi 14.05.04, 18:31
                  Klasyka nam zacytowałeś.
                  • basia.basia Re: O samozwańczym Jędrka rzeczniku >>o.Osi 14.05.04, 18:44
                    lupus.lupus napisał:

> Klasyka nam zacytowałeś.

:)))))))))
                  • rolotomasi Re: O samozwańczym Jędrka rzeczniku >>o.Osi 14.05.04, 18:46
                    Chcesz i masz <<klasyka foKraj>>
                    "Homo - jak zwykle nie wyjaśniasz swej lepperomanii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
                    Gość: marynat 18.04.2004 18:42
                    Tyle razy prosiłem Cię Homosiu grzecznie, po dobroci - wytłumacz mi
                    przystępnie: co może rozgarniętego i oczytanego inteligenta zafascynować w
                    lepperyźmie? Czym sie lepperyzm różni od milleryzmu?
                    Dwa dni temu słyszałem Millera, który tłumaczył, że nia ma powodu bać
                    się "Samoobrony", bo to jest taka współczesna SdRP. Też tak uważasz? Że to jest
                    powtórka z tej samej rozrywki? I dlatego popierasz tych lewicowych populistów?
                    A może, jak ci kretyni z UE uważasz "Samoobronę", ze względu na jej nacjonalizm
                    i antysemityzm - za populistów prawicowych? Tyle, że wygadujących lewicowe
                    frazesy o gospodarce i polityce zagranicznej?
                    Homoś! Nie rób z siebie ani idioty wielkiego jak Himalaje, ani małego
                    prowincjonalnego debilka "z miasta Dyni"! Odpowiedz na te pytania! Nie
                    ograniczaj się do obrażania rozmówców!
                    Ty! A może od tej miłości do Leppera tak Ci się rozum zlasował, że już
                    zaczynasz darzyć afektem i Millera? Już Ci się w główce roi "nieruszymaja
                    drużba SLD i "Samoobrony""? Takie szambo? A Marian homosovieticus - prorok
                    jego? I dlatego tak atakujesz Kaczmarka, bo to wróg Twoich przyjaciół i
                    chlebodawców? Kiedyś myślałem, że Twój nick to taki żart. A Ty NAPRAWDĘ jesteś
                    homosovieticus! No, no. I to w sutannie... jak ci współpracownicy Departamentu
                    IV (czy VI?) SB..."
                    • rolotomasi Re: O rzeczniku >>o.Osiole vel HomoCośtam alias M 14.05.04, 18:52
                      I kolejny, klasyczny nick, Poetyzująca =delkatna >>
                      " panidalloway 19.04.2004 13:16 Jestem poważna, zasadnicza i ponura

Nie wiem po jakiego diabła skrobię wciąż na forum. Twoja na nim działalność
                      dosyć mnie zniesmacza, ale też od czasu do czasu mobilizuje[..]" <<do o.Homo.
            • basia.basia Mężczyzna zawiedziony .... 14.05.04, 18:51
              czyli Rolo:(

rolotomasi napisał:

> Rysopis: włos długi, kręcony, na oczy zarzucony; Szata szarawa, cokolwiek
              > plugawa. Wzrok chmurny, nie całkiem durny.
              > Znaki szczególne : w momentach szczytowych używa nieobyczajnych wyrazów
              > wskazujących na pochodzenie ze środowiska mewek .

Dał byś wreszcie spokój Rolo. Już wszyscy wiedzą,
              że Ci dała kosza i ciężko to znosisz. Zaciśnij zęby
              i znieś to jakoś! A poza tym nie cierpię kiedy się
              pomiata kobietami, wstydu nie masz?
              • rolotomasi Re: Kobieta porzucona 14.05.04, 18:59
                Odejdź kobieto, Ja tu wulgarne rymiarki kultury przyuczam, błądzącym kierunek
                wskazuję, a łgarzy zakonnych do celi z powrotem zaganiam, klasztornej na razie.

Co słychać pod Sukiennicami, spytam przy innej sposobności.
          • iza.bella.iza Niepostrzeżenie wymigał się od tematu 14.05.04, 19:02
            Zamiast zajrzeć do słownika
            Roluś się potwornie wścika.
            Stare posty nam tu wkleja,
            Które śmierdzą jak ukleja
            Kiedyś z wody wyciągnięta.
            Niech ten Marian – zapamięta
            Że potwornym jest facetem,
            Że przebywać ma w kacecie
            A nie tutaj forumować
            I na posty debatować.
            Niech też żadna babka z forum
            Nie śmie wytknąć mości Rollum,
            Że on w język swój ojczysty
            Gnębi w sposób oczywisty
        • iza.bella.iza Re: niepostrzeżenie zerżnęli Polskę-O dwóch takic 14.05.04, 19:14
          rolotomasi napisał:

> Nie tylko nie powie,ale już szuka mysiej dziury na przeczekanie gniewu
          elektora
          > -
          > tu, gdy ten zorientuje się, do czego=kogo jest wodzony.
          > Zresztą powoli odcina się od swego protegowanego Jędrka - niektóre nowe wątki
          > o tem świadczą

A poszło o to zdanie "Zresztą powoli odcina się od swego protegowanego Jędrka"

Napisał Rolo, że ktoś tam "odcina się się od swego protegowanego Jędrka",
          czyli, że Jędrek jest protegowanym tego ktosia. Tak przynajmniej sugeruje
          słownik języka polskiego. I Rolek się wściekł, że tak tego ktosia wywyższył!

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=49431
          sjp.pwn.pl/haslo.php?id=49429
          • rolotomasi Re: niepostrzeżenie zerżnęli Polskę-O dwóch takic 14.05.04, 19:36
            To wszystko już było: wierszyki, przycinki (i przecinki) ten taki a tu kuwaki +
            Psucie mojej pracy,odstręczanie otwartych głów ludzi chętnych coś nowego zrobić-
            nie przeczę udało się,częściowo ale.Podałem cyt. kilku z zniechęconych.Ja jestem
            Pod moim nickiem jest bogato od wpisów n/t sprzed 1/2roku,i w ostatniej kwarcie.
            Powtórzę : NIE ! Wymiataczom Leppera, czyli o.Osiołowi i jego żonie,Krzywej Iży.
    • indris Lepper to akurat wie lepiej... 14.05.04, 19:07
      ...że z Iraku trzeba wyjść i to tak jak Zapatero. Jakl nie wyjdą ONI, to MY ich
      wyrzucimy. Nie macie żadnych sensownych argument oe kwasobuszewiki.
      WSZYSTKO lepeze niż pozostawanie w Iraku jako pieski USA.
    • katarsis Szanowna Forumowa Gawiedzi! 14.05.04, 19:31
      Izo, Rolo, Lupusie, może i Maryjanie.

Proszę iść się swarzyć gdzieś w jakimś osobnym wącie. Ów wąt bieżący
      poświęcony jest skarłowaceniom - owszem, ale polskich posłów, z Leppiejem na
      czele - a tutaj nie dajecie dowodu na panowanie lepszych obyczajów w samym
      ludzie.

Rolo!jakeś dżentelmen- zaprzestać już tych plotek. Mężczyźni o kobietach nie
      plotują jak głoszą te stare klasyczne, jak i nowe podręczniki savoir vivre'u.
      To nie przystoi żadnemu przystojniakowi.
      • iza.bella.iza Re: Szanowna Forumowa Gawiedzi! 14.05.04, 19:44
        katarsis napisała:

> Izo, Rolo, Lupusie, może i Maryjanie.
        >
        > Proszę iść się swarzyć gdzieś w jakimś osobnym wącie.

Czemu apel ode mnie zaczynasz? Ja się nie swarzę, ja błedy frazeologiczno -
        logiczne wytykam.

Ów wąt bieżący
        > poświęcony jest skarłowaceniom - owszem, ale polskich posłów, z Leppiejem na
        > czele - a tutaj nie dajecie dowodu na panowanie lepszych obyczajów w samym
        > ludzie.

Ja nie daję? Dowód proszę okazać, że ja nie daję "dowodu na panowanie lepszych
        obyczajów w samym ludzie". A milczeć, kiedy mnie ktoś obraża z rozmysłem i
        bezpostawnie niczym Lepper Rokitę, nie zamierzam. Uważam, że bronię się godnie,
        słów nikczemnych nieużywając.

• katarsis Re: Szanowna Forumowa Gawiedzi! 14.05.04, 19:55
          iza.bella.iza napisała:
          >
          > Ja nie daję? Dowód proszę okazać, że ja nie daję "dowodu na panowanie
          lepszych
          > obyczajów w samym ludzie". A milczeć, kiedy mnie ktoś obraża z rozmysłem i
          > bezpostawnie niczym Lepper Rokitę, nie zamierzam. Uważam, że bronię się
          godnie,
          >
          > słów nikczemnych nieużywając.
          >
          > Godnie, godnie. Przecie zwracam, że Rolo powinien ustęp dać. Ale każda
          odpowiedź mu jest nakręcaniem 'się'. Myślę, ze rozeznany zna rzecz i wyrobione
          zdanie ma.
      • rolotomasi Re: Szanowna Forumowa Gawiedzi! 14.05.04, 19:46
        "Rolo!jakeś dżentelmen- zaprzestać już tych plotek. Mężczyźni o kobietach nie
        plotują jak głoszą te stare klasyczne, jak i nowe podręczniki savoir vivre'u.
        To nie przystoi żadnemu przystojniakowi. "

Ze swojej strony nie widzę tu jednego choćby wyjścia poza ramy zwyczajami
        nakazane - przeciwnie u gawiedzi, ktora zleciala pożywić się intelektualnie -
        typowe dla takich.
        Plotek nie znajduję zarówno, jeno kilka cytatów n/t lepperomani pewnego łgarza
        habitującego, a jest to>> hot news= temat dnia, prawdaż?
        Dżentelmenem jestem, tylko że - Ono nie jest mi towarzystwem,
        znaczy: nie układać na jednej półce Zdrowego obok chorych, chronicznie zresztą.
      • iza.bella.iza Re: Szanowna Forumowa Gawiedzi! 14.05.04, 19:48
        Czytałaś post powyżej? Za to w realu facet w ryj by dostał i by się skończyło.
        Net go przed tym chroni, to się popisuje. Nie stawiaj więc mojego imienia z
        jego loginem w jednym rzędzie, bardzo Cię proszę.

• rolotomasi Re: Szanowna Forumowna Ględzi! 14.05.04, 20:57
          facet w ryj<<napisała Krzywa Iża, żona o.Osioła vel HomoCośtamm alias MaJana etc
          z cyntralny yntelygencji, jak mniemam ; Pewnie po studiach. Kto da więcej !
          sjp.pwn.pl/slowo.php?begin=ryj
          Godnie, godnie <<hłe hłe> i słów nie urzywa, Tylko cuś lubi za mną łazić po
          foKraj, tak w tym wątku, jak i w innych, zresztą
          • Gość: prof. Miodek Zbrodnia na języku polskim IP: *.chello.pl 14.05.04, 22:35
            rolotomasi napisał:

> i słów nie urzywa

Że też się portal nie zawiesił jak wysyłał te swoje gramatyczne wygibasy,
            ortografii nie wspominając
    • indris Lepper WIE lepiej 14.05.04, 20:03
      Cokolwiek możnaby mu zarzucić, Lepper ma rację w sprawie PODSTAWOWEJ: polskie
      wojsko TRZEBA wycofać z haniebnej "imprezy" w Iraku.
      • rolotomasi Ad rem, ergo: Lepper Jendżej 14.05.04, 21:11
        " Andrzej Lepper (PAP)
        W sejmie jak w cyrku. Wszyscy - prawie wszyscy - szukają Andrzeja Leppera. Szef
        Samoobrony zniknął zaraz po tym jak Jan Rokita zażądał od marszałka sejmu
        zbadania Leppera alkomatem i sprawdzenia czy nie jest pijany. A zaczęło się od
        oskarżeń lidera Samoobrony wobec Rokity.
        Lepper powiedział, że ma dokumenty CIA świadczące rzekomo o powiązaniach Rokity
        z Grzegorzem Wieczerzakiem. Rokita nazwał to bzdurami i uznał, że Lepper jest
        prawdopodobnie pod wpływem alkoholu.

Ale jak na razie żadne badanie się nie odbyło, bo po pierwsze marszałek nie ma
        prawa do czegoś takiego zmusić posła. Po drugie Andrzeja Leppera nie można
        odnaleźć w gmachu przy Wiejskiej. A anonimowi politycy Samoobrony mówią, że i
        tak nikt nie znajdzie ich szefa. " <<Tak podaje legendarna PolskaAgencjaPrasowa!

Wydawałoby się, że take info to woda na młyn przeciwników Andrzeja Leppera, a tu
        , niespodzianka, nic z tego. Przeciwnie, poseł Samoobrony zasługuje na ochronę-
        przed chamstwem MariJana Rokity ! Lepper w bardzo dowcipny sposób obśmiał całą
        Gurę z AleXandrem Wielkim i jego dworską kamarylą, podobnie z Rokitą i jego 5-ma
        imionami, także Belką, którego nawet szanuje, pos.Jędrzej, nie Ja. Postraszył
        wzystkich 'Samoobronowym CIA' i przepraszając za przedłużenie wypowiedzi,
        odszedł od mównicy, sam, bez wyłączania mikrofonu, tą razą. Wziął tę hałastrę
        na wesoło, czyli millingiem, i tak> Trzymać !
        • rolotomasi o protekcję dla zagubionej 14.05.04, 22:37
          Zanim odejdzie w dal netu kolejne ~dzieło~ TTfu - moze znalazłby się uczynny
          nick aby wytłomaczyć Krzywej Iży prawidłowość zastosowania przez mnie słowa
          >protegowany< w odniesieniu do Jędrzeja Leppera i jego forumowego promotora tj.
          o.Osioła vel, alias etc.
          Mnie - to trwa 1/2 roku - już znudziłło.
          Można emalią. Z góry> czink ju.
        • zapinacz_hakowy Re: Ad rem, ergo: Lepper Jendżej 14.05.04, 22:44
          rolotomasi napisał:

>> Wydawałoby się, że take info to woda na młyn przeciwników Andrzeja Leppera,
          a t
          > u
          > , niespodzianka, nic z tego. Przeciwnie, poseł Samoobrony zasługuje na
          ochronę-
          > przed chamstwem MariJana Rokity ! Lepper w bardzo dowcipny sposób obśmiał
          całą
          > Gurę z AleXandrem Wielkim i jego dworską kamarylą, podobnie z Rokitą i jego 5-
          m
          > a
          > imionami, także Belką, którego nawet szanuje, pos.Jędrzej, nie Ja. Postraszył
          > wzystkich 'Samoobronowym CIA' i przepraszając za przedłużenie wypowiedzi,
          > odszedł od mównicy, sam, bez wyłączania mikrofonu, tą razą. Wziął tę hałastrę
          > na wesoło, czyli millingiem, i tak> Trzymać !
          >

Ja mu za kabarety nie wypłacam. Najlepszych komików z pracy zwalniają a on chce
          im zajęcie zabierać. Do zawodu! Niech się męczy nad ustawami o służbie zdrowia
          a nie pociskaniem kabaretowych sejmowych kawałków.
    • Gość: Cierpa Re: Lepper wie lepiej IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 22:50
      dobrze zrobil powiedzial pare slow pradwy a tych wszystkich ukladzikal ostro im
      wszystkim pojechal
      • rolotomasi Re: Lepper wie lepiej 16.05.04, 23:54
        Tę jedną cechę mam z nim wspólną -mówienie=pisanie prawdy o układzikach,na Forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka