Dodaj do ulubionych

Dlaczego FK stało się antyinteligenckie?

23.06.11, 16:17

Czy wynika to jedynie z poziomu umysłowego forumowych aktywistów wspomaganych niemądrą, polityczną cenzurą właścicieli i moderatorów FK?
Obserwuj wątek
    • blumm Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:24
      Proponuje przejsc na Forum Inteligencja
      • homoso-vieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:29

Twoja propozycja tylko pogorszy sytuację chyba,że sam się do niej dostosujesz
        • m.c.hrabia Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:48
          bo za dużo wątków zakładasz.
        • klara551 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:17
          Z kim przystajesz,takim się stajesz. Nie obawiasz się ,że bywając na tym forum przejmiesz te anty zasady?
          • homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:03
            Nie obawiam się bo je widzę i piszę o nich
    • venus99 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:00
      a odkąd to pisuary zaliczają sie do inteligencji?to kwintesencja menelstwa.
      • blumm i te pisowskie twarze ;) 23.06.11, 20:02
    • psiogon Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:17
      FK zawsze daleko było do inteligencji. Antyinteligenckość wymusza uciekanie się do popularnej tendencji prowadzenia "emocjonalnej" kampanii wyborczej (artykuł E. Mistewicza w "Uważam Rze" - "Faszyści kontra zdrajcy"). Taki sposób agitacji wyklucza prowadzenie sensownej, merytorycznej dysputy. O tym, że FK jest miejscem dla amatorskich i zawodowych naganiaczy wyborczych chyba nie muszę przekonywać.
      • blumm "Uważam Rze" - yntelygencja ;) 23.06.11, 20:27
      • sclavus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 22:52
        Odrazu widać, żeś niezbyt tu długo, na FK.... jeszcze cztery lata temu, były wątki kilkuset postowe... rzadko zdarzało się, żeby ktoś wątek zdublował a jak się zdarzyło - to przeprosiny były...
        Zaczęło się zmieniać, krótko po utracie władzy przez kacze plemię... i trwa do dzisiaj. A że każda akcja prowokuje reakcję, to jest, jak jest i inaczej nie będzie...
        Podziękujmy pisiętom!
        • wariant_b Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 23:07
          sclavus napisał:
          > Zaczęło się zmieniać, krótko po utracie władzy przez kacze plemię... i

Zaczęło się wraz z siwą.
          Zmieniła się koncepcja do czego mają służyć fora.
    • wilk_z_wolfow Dlatego ze inteligenci tacy jak ty , sa na FK 23.06.11, 21:12
      Dlatego ze "inteligenci" tacy jak ty , sa na FK.
      W Polsce jest za duzo "inteligentow" a za malo fachowcow .
      Najwiecej "inteligentow" jest w krk , wiedza jak wydoic owieczki z kasy .
      • homosovieticus Re: Dlatego ze inteligenci tacy jak ty , sa na F 23.06.11, 21:20
        Twój język zdradza żeś forumowym aktywistą.
        Tacy jak Ty nie potrafią być interesującymi rozmówcami.
        • wilk_z_wolfow Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 21:37
          Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum , nie jestem dziennikarzem , choc moglbym nim byc.
          Wpadam na FK okazyjnie , raz albo dwa razy na tydzien .
          Z tego powodu mam , tez niebywala satysfakcje , czytac posty glupcow takich jak ty , ktorzy zabieraja glos w jakis sprawach o ktorych nie maja zielonego pojecia .

homosovieticus napisał:

> Twój język zdradza żeś forumowym aktywistą.
          > Tacy jak Ty nie potrafią być interesującymi rozmówcami.
          • homosovieticus Re: Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 21:43
            Coż można powiedzieć o Twojej wypowiedzi, pewnie znakomicie przylega do Twojej umysłowości, kjest inteligentna ale jatórą inteligencką bałbym się nazwać.

wilk_z_wolfow napisał:

> Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum , nie jestem dziennikarzem , choc mogl
            > bym nim byc.
            > Wpadam na FK okazyjnie , raz albo dwa razy na tydzien .
            > Z tego powodu mam , tez niebywala satysfakcje , czytac posty glupcow takich jak
            > ty , ktorzy zabieraja glos w jakis sprawach o ktorych nie maja zielonego poje
            > cia .
            • wilk_z_wolfow Re: Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 22:26
              A jednak jestes glupcem .
              Nie rozumiem ciebie i nawet nie chce rozumiec .

homosovieticus napisał:

> Coż można powiedzieć o Twojej wypowiedzi, pewnie znakomicie przylega do Twojej
              > umysłowości, kjest inteligentna ale jatórą inteligencką bałbym się nazwać.

• tojabogdan zaklinanie rzeczywistości jest antyinteligenckie 23.06.11, 21:45
            a takowe jest domeną radya, za którego derektorem pis stoi murem
            wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9836356,PiS_murem_za_o__Rydzykiem___Chetnie_zaprosimy_go_ponownie_.html
            • homosovieticus Czy Ty rozumiesz znaczenie określeń, których 23.06.11, 21:50
              użyłeś w zdaniu?

tojabogdan napisał:

> a takowe jest domeną radya, za którego derektorem pis stoi murem

• tojabogdan twój bezkrytycyzm jest zabawny 23.06.11, 22:13
                tak, jak i cały wątek o antyinteligenckim charakterze tego forum,
                ale może właśnie o zabawę chodzi,
    • mike.recz Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:21
      Ponieważ się tu pojawiłeś.
      • homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:26
        Ta "dowcipna" odpowiedź nie wyjaśnia przyczyny, potwierdza jedynie słuszność mego spostrzeżenia.

• niegracz taką mamy yntelygencję 23.06.11, 21:23
      konstatacja S.Lema jest jak najbardziej na miejscu:

Nie wiedziałem ,ze na świecie jest tylu idiotów
      dopóki nie zajrzałem do internetu.
      • homosovieticus Jaka jest podstawowa cecha forumowych 23.06.11, 21:29
        aktywistów, Twoim zdaniem?

niegracz napisał:

> konstatacja S.Lema jest jak najbardziej na miejscu:
        >
        > Nie wiedziałem ,ze na świecie jest tylu idiotów
        > dopóki nie zajrzałem do internetu.
        >

>
        • niegracz Re: Jaka jest podstawowa cecha forumowych 23.06.11, 21:32
          homosovieticus napisał:

> aktywistów, Twoim zdaniem?
          ..
          1. widzą świat czarno- biały

2. są dyletantami, ignorantami
          cierpiącymi na Manię Wielkości
          • homosovieticus Prymitywny światopogląd,obsesyjna antyreligijność 23.06.11, 21:37
            niechęć do wbogacania wiedzy o rzeczywistości, w której żyjemy, unikanie tematów egzystencjonalnych i polityczna głupota czyż nie lączą tych ludzi?
            • niegracz Re: Prymitywny światopogląd,agresja 23.06.11, 21:42
              homosovieticus napisał:

> niechęć do wbogacania wiedzy o rzeczywistości, w której żyjemy, unikanie temató
              > w egzystencjonalnych i polityczna głupota czyż nie lączą tych ludzi?
              ..
              i agresywnosc wobec innych

ciekawe jest tez to że FK stała sie przytułkiem
              dla sierot po Pancerkomunie
              tęskniących
              za tzw. porządkiem
              i Jedynie Słuszną Linia

ich idolami są Kiszczak Urban i Jaruzelski
              • homosovieticus Re: Prymitywny światopogląd,agresja 23.06.11, 21:47
                Agresywność wobec innych to podstawowa cecha ludzi zalęknionych i bezrefleksyjnych.
    • rzewuski1 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:36
      bo Pisowcy zamiast siedzieć u siebie na swoich forach przyleźli tutaj i 24h na dobę oprawiają te swoją propagandę dla myślących inaczej
      a gorsza moneta wypiera lepsza
      • homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:39
        Jeszcze jedna wypowiedź forumowego aktywisty nierozumiejącego określenia "antyinteligenckość".

rzewuski1 napisał:

> bo Pisowcy zamiast siedzieć u siebie na swoich forach przyleźli tutaj i 24h na
        > dobę oprawiają te swoją propagandę dla myślących inaczej
        > a gorsza moneta wypiera lepsza
        >
        • rzewuski1 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 22:04
          z twoich postów wynika ze to ty jesteś aktywistą
          zresztą mało przekonywującym i rozgarniętym
          takim typowym dla środowiska PiS
          • homoso-vieticus A może nie potrafisz zrozumieć to co piszę? 29.06.11, 10:12

Nadęty bałwanie!
            • boblebowsky :)))))) Muszę cię uświadomić. 29.06.11, 10:50
              Bardziej nadętego bałwana niż ty na tym forum nie uświadczysz. Wie o tym nawet każde dziecko:))

homoso-vieticus napisała:

>
              > Nadęty bałwanie!
    • wariant_b Zalew planktonu. 23.06.11, 22:18
      • homoso-vieticus Ryba psuje się od głowy, forum też! 28.06.11, 22:07

Oto bardziej prawdopodobna odpowiedź.
    • trevik Zmień forum kolego 23.06.11, 22:33
      jesli oczywiscie zalezy ci na tym, aby mniej tu było głupoty,

T.
      • homoso-vieticus Czy można tak mało rozumieć? 24.06.11, 08:13

Twój post dowodzi, że można. Przyczynę tego stanu rzeczy wyjaśnia T. Lis:

www.youtube.com/watch?v=lo66dQCxOTs&feature=related--

trevik napisał:

> jesli oczywiscie zalezy ci na tym, aby mniej tu było głupoty,
        >
        > T.

Lubię wszystkich i wszystkich podziwiam. Durni forowych też.
    • lepkie.lapki Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 29.06.11, 10:33
      Już wyjaśniam: wasza partia, homosiu, jest antyinteligencka (co objawia się m.in. dezawuowaniem* obecnych elit i szczuciem na nie ludzi słabo wykształconych) i oddelegowała na FK kilku aktywistów, którzy skutecznie nadają ton "dyskusjom" w tym właśnie duchu i literze.

* - trudne słowo, wiem, ale kamil na pewno objaśni ci jego znaczenie
      • homoso-vieticus Własciciele i moderatorzy FK nie są stronnikami 29.06.11, 10:38

PiS-u a wręcz przeciwnie są zdecydowanymi wrogami tej partii.

ps

W pewnym sensie, nieświadomie, odpowiedziałeś na "wątkowe" pytanie. Odpowiedziałeś antyinteligentnie bo wewnętrznie sprzecznie.
    • boblebowsky O wielki! 29.06.11, 10:52
      Po prostu zbyt rzadko odwiedzasz to forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka