homoso-vieticus 23.06.11, 16:17 Czy wynika to jedynie z poziomu umysłowego forumowych aktywistów wspomaganych niemądrą, polityczną cenzurą właścicieli i moderatorów FK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blumm Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:24 Proponuje przejsc na Forum Inteligencja Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:29 Twoja propozycja tylko pogorszy sytuację chyba,że sam się do niej dostosujesz Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 16:48 bo za dużo wątków zakładasz. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:17 Z kim przystajesz,takim się stajesz. Nie obawiasz się ,że bywając na tym forum przejmiesz te anty zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:03 Nie obawiam się bo je widzę i piszę o nich Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:00 a odkąd to pisuary zaliczają sie do inteligencji?to kwintesencja menelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
psiogon Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 20:17 FK zawsze daleko było do inteligencji. Antyinteligenckość wymusza uciekanie się do popularnej tendencji prowadzenia "emocjonalnej" kampanii wyborczej (artykuł E. Mistewicza w "Uważam Rze" - "Faszyści kontra zdrajcy"). Taki sposób agitacji wyklucza prowadzenie sensownej, merytorycznej dysputy. O tym, że FK jest miejscem dla amatorskich i zawodowych naganiaczy wyborczych chyba nie muszę przekonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 22:52 Odrazu widać, żeś niezbyt tu długo, na FK.... jeszcze cztery lata temu, były wątki kilkuset postowe... rzadko zdarzało się, żeby ktoś wątek zdublował a jak się zdarzyło - to przeprosiny były... Zaczęło się zmieniać, krótko po utracie władzy przez kacze plemię... i trwa do dzisiaj. A że każda akcja prowokuje reakcję, to jest, jak jest i inaczej nie będzie... Podziękujmy pisiętom! Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 23:07 sclavus napisał: > Zaczęło się zmieniać, krótko po utracie władzy przez kacze plemię... i Zaczęło się wraz z siwą. Zmieniła się koncepcja do czego mają służyć fora. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Dlatego ze inteligenci tacy jak ty , sa na FK 23.06.11, 21:12 Dlatego ze "inteligenci" tacy jak ty , sa na FK. W Polsce jest za duzo "inteligentow" a za malo fachowcow . Najwiecej "inteligentow" jest w krk , wiedza jak wydoic owieczki z kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dlatego ze inteligenci tacy jak ty , sa na F 23.06.11, 21:20 Twój język zdradza żeś forumowym aktywistą. Tacy jak Ty nie potrafią być interesującymi rozmówcami. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 21:37 Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum , nie jestem dziennikarzem , choc moglbym nim byc. Wpadam na FK okazyjnie , raz albo dwa razy na tydzien . Z tego powodu mam , tez niebywala satysfakcje , czytac posty glupcow takich jak ty , ktorzy zabieraja glos w jakis sprawach o ktorych nie maja zielonego pojecia . homosovieticus napisał: > Twój język zdradza żeś forumowym aktywistą. > Tacy jak Ty nie potrafią być interesującymi rozmówcami. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 21:43 Coż można powiedzieć o Twojej wypowiedzi, pewnie znakomicie przylega do Twojej umysłowości, kjest inteligentna ale jatórą inteligencką bałbym się nazwać. wilk_z_wolfow napisał: > Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum , nie jestem dziennikarzem , choc mogl > bym nim byc. > Wpadam na FK okazyjnie , raz albo dwa razy na tydzien . > Z tego powodu mam , tez niebywala satysfakcje , czytac posty glupcow takich jak > ty , ktorzy zabieraja glos w jakis sprawach o ktorych nie maja zielonego poje > cia . Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Glupcze , ja nie pracuje na zadnym forum .... 23.06.11, 22:26 A jednak jestes glupcem . Nie rozumiem ciebie i nawet nie chce rozumiec . homosovieticus napisał: > Coż można powiedzieć o Twojej wypowiedzi, pewnie znakomicie przylega do Twojej > umysłowości, kjest inteligentna ale jatórą inteligencką bałbym się nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan zaklinanie rzeczywistości jest antyinteligenckie 23.06.11, 21:45 a takowe jest domeną radya, za którego derektorem pis stoi murem wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9836356,PiS_murem_za_o__Rydzykiem___Chetnie_zaprosimy_go_ponownie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Czy Ty rozumiesz znaczenie określeń, których 23.06.11, 21:50 użyłeś w zdaniu? tojabogdan napisał: > a takowe jest domeną radya, za którego derektorem pis stoi murem Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan twój bezkrytycyzm jest zabawny 23.06.11, 22:13 tak, jak i cały wątek o antyinteligenckim charakterze tego forum, ale może właśnie o zabawę chodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:21 Ponieważ się tu pojawiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:26 Ta "dowcipna" odpowiedź nie wyjaśnia przyczyny, potwierdza jedynie słuszność mego spostrzeżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz taką mamy yntelygencję 23.06.11, 21:23 konstatacja S.Lema jest jak najbardziej na miejscu: Nie wiedziałem ,ze na świecie jest tylu idiotów dopóki nie zajrzałem do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Jaka jest podstawowa cecha forumowych 23.06.11, 21:29 aktywistów, Twoim zdaniem? niegracz napisał: > konstatacja S.Lema jest jak najbardziej na miejscu: > > Nie wiedziałem ,ze na świecie jest tylu idiotów > dopóki nie zajrzałem do internetu. > > Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Jaka jest podstawowa cecha forumowych 23.06.11, 21:32 homosovieticus napisał: > aktywistów, Twoim zdaniem? .. 1. widzą świat czarno- biały 2. są dyletantami, ignorantami cierpiącymi na Manię Wielkości Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Prymitywny światopogląd,obsesyjna antyreligijność 23.06.11, 21:37 niechęć do wbogacania wiedzy o rzeczywistości, w której żyjemy, unikanie tematów egzystencjonalnych i polityczna głupota czyż nie lączą tych ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Prymitywny światopogląd,agresja 23.06.11, 21:42 homosovieticus napisał: > niechęć do wbogacania wiedzy o rzeczywistości, w której żyjemy, unikanie temató > w egzystencjonalnych i polityczna głupota czyż nie lączą tych ludzi? .. i agresywnosc wobec innych ciekawe jest tez to że FK stała sie przytułkiem dla sierot po Pancerkomunie tęskniących za tzw. porządkiem i Jedynie Słuszną Linia ich idolami są Kiszczak Urban i Jaruzelski Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Prymitywny światopogląd,agresja 23.06.11, 21:47 Agresywność wobec innych to podstawowa cecha ludzi zalęknionych i bezrefleksyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:36 bo Pisowcy zamiast siedzieć u siebie na swoich forach przyleźli tutaj i 24h na dobę oprawiają te swoją propagandę dla myślących inaczej a gorsza moneta wypiera lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 21:39 Jeszcze jedna wypowiedź forumowego aktywisty nierozumiejącego określenia "antyinteligenckość". rzewuski1 napisał: > bo Pisowcy zamiast siedzieć u siebie na swoich forach przyleźli tutaj i 24h na > dobę oprawiają te swoją propagandę dla myślących inaczej > a gorsza moneta wypiera lepsza > Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 23.06.11, 22:04 z twoich postów wynika ze to ty jesteś aktywistą zresztą mało przekonywującym i rozgarniętym takim typowym dla środowiska PiS Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus A może nie potrafisz zrozumieć to co piszę? 29.06.11, 10:12 Nadęty bałwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky :)))))) Muszę cię uświadomić. 29.06.11, 10:50 Bardziej nadętego bałwana niż ty na tym forum nie uświadczysz. Wie o tym nawet każde dziecko:)) homoso-vieticus napisała: > > Nadęty bałwanie! Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus Ryba psuje się od głowy, forum też! 28.06.11, 22:07 Oto bardziej prawdopodobna odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
trevik Zmień forum kolego 23.06.11, 22:33 jesli oczywiscie zalezy ci na tym, aby mniej tu było głupoty, T. Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus Czy można tak mało rozumieć? 24.06.11, 08:13 Twój post dowodzi, że można. Przyczynę tego stanu rzeczy wyjaśnia T. Lis: www.youtube.com/watch?v=lo66dQCxOTs&feature=related-- trevik napisał: > jesli oczywiscie zalezy ci na tym, aby mniej tu było głupoty, > > T. Lubię wszystkich i wszystkich podziwiam. Durni forowych też. Odpowiedz Link Zgłoś
lepkie.lapki Re: Dlaczego FK stało się antyinteligenckie? 29.06.11, 10:33 Już wyjaśniam: wasza partia, homosiu, jest antyinteligencka (co objawia się m.in. dezawuowaniem* obecnych elit i szczuciem na nie ludzi słabo wykształconych) i oddelegowała na FK kilku aktywistów, którzy skutecznie nadają ton "dyskusjom" w tym właśnie duchu i literze. * - trudne słowo, wiem, ale kamil na pewno objaśni ci jego znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
homoso-vieticus Własciciele i moderatorzy FK nie są stronnikami 29.06.11, 10:38 PiS-u a wręcz przeciwnie są zdecydowanymi wrogami tej partii. ps W pewnym sensie, nieświadomie, odpowiedziałeś na "wątkowe" pytanie. Odpowiedziałeś antyinteligentnie bo wewnętrznie sprzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky O wielki! 29.06.11, 10:52 Po prostu zbyt rzadko odwiedzasz to forum. Odpowiedz Link Zgłoś