indris Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 17:47 Belka był trzeźwy, a podtrzymywał polski udział w irackiej awanturze. To już lepszy pijany. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 17:49 indris napisał: > Belka był trzeźwy, a podtrzymywał polski udział w irackiej awanturze. To już > lepszy pijany. Skończ już proszę wypisywać durnoty. Ich przyjazdu z Iraku i tak tym nie przyspieszysz. Pisz do Kwacha i do Sejmu. A jak to nie poskutkuje to się módl i nie męcz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 18:22 właśnie popieram, niech się indris wyprowadzi do Iraku, tam niema internetu, i niema jak zaśmiecać forum. Albo lepiej niech osobiście namawia żołnierzy do powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 18:33 WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre. Zrozum, że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka Ja rowniez nie chce, aby moj kraj przeszedl do... 14.05.04, 18:35 ... historii jako okupant. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 18:37 indris napisał: > WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre. Zrozum, > że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior. I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych. Gdyby tak było - ofiar po naszej stronie byłoby znacznie więcej. Przywiózł tam także opiekę medyczną, której Irakijczycy byli pozbawieni za czasów Saddama. Coś mi się wydaje, że jeżeli siły koalicyjne zostawiłyby ich w takiej sytuacji, w jakiej są teraz - jeszcze zdążyliby zatęsknić. Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 19:06 katarsis: > I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych. Z wyjątkiem Grzmota, czy jak tam się to cholerstwo nazywa. katarsis: > Przywiózł tam także opiekę medyczną [...] > Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze. Teraz już tylko. Polska Akcja Humanitarna zawiesiła swój udział. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum STEFAN4 TEZ POPIERA SADDAMA I AL JAZEERA ! 15.05.04, 02:02 stefan4 napisał: > katarsis: > > I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych. > > Z wyjątkiem Grzmota, czy jak tam się to cholerstwo nazywa. > > katarsis: > > Przywiózł tam także opiekę medyczną > [...] > > Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze. > > Teraz już tylko. Polska Akcja Humanitarna zawiesiła swój udział. > > - Stefan Czas podjac dorosla decyzje Stefan4,albo jest jak zwykle za Saddamem,albo za obaleniem jego. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum INDRIS POPIERA SADDAMA ! 15.05.04, 02:00 indris napisał: > WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre. Zrozum, > że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior. Indris,czy ty nie kumasz,ze jak nie popierasz obalenia Saddama,tzn ze popierasz Saddama? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facundo Re: Z iskry rozgorzeje płomień... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.04, 11:39 Podpisuję się pod tym. Nie musimy lizać dupy Ameryce walcząc w ich interesach. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 15.05.04, 13:35 indris napisał: > WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre. Zrozum, > że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior. A dzięki wystąpieniom i zagrywkom SO w EUparlamencie jesteśmy postrzegani jako międzynarodowy głupek. Wstyd i tak zostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: traian Indris idź do psychiatry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 01:27 to taki lekarz m.in. od manii przeladowczych Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo Re: Lepper rzucił po pijaku......... 16.05.04, 00:52 ....parę obelg pod adresem Rokity, a potem narobił w porty że go alkomatem przebadają i spierdzielał kurcgalopkiem z sejmu jak zwykły tchórz.... Ech, panie przewodniczący... nie dosyć że pan łże jak pies, to jeszcze nie ma odwagi swoich łgarstw bronić... no cóż, kryminalista i trzęsidupa w jednej osobie będzie rządzić naszym krajem ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninel Myślałam, że to Belka miał wygłaszać expose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:20 Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Myślałam, że to Belka miał wygłaszać expose 14.05.04, 18:23 Tak. Gwiazdą miał być dziś Belka, a został nim Lepper. Pobił dzisiaj sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:24 ale ktoś ma rację że to Belka wygłosił expose a nie Lepper. Ale rzeczywiście, Lepper miał rumience jak występował, chociaż niewiadomo, to może pierwsze promienie......... solarium Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:28 create napisał: > ale ktoś ma rację że to Belka wygłosił expose a nie Lepper. Ale rzeczywiście, > Lepper miał rumience jak występował, chociaż niewiadomo, to może pierwsze > promienie......... solarium Ale Lepper przejął inicjatywę. Stał się gwiazdą piątkowego popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:41 tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie. Łatwo jest tak zabłysnąć, trudniej jest świecić ciągle i wytrwale, budując coś na prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:04 >tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie. Niestety to prawda, ten cham i aferzysta cały swój program "naprawy" państwa zbudował właśnie w ten sposób, na populistycznych hasłach typu balcerowicz musi odejść, wszystkich aferzystów trzeba pozamykać itp kocopały. A tak naprawdę to jego trzeba by przedewszystkim odizolować!!! Boże chroń nas przed trądem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 08:35 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > >tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie. > > Niestety to prawda, ten cham i aferzysta cały swój program "naprawy" państwa > zbudował właśnie w ten sposób, na populistycznych hasłach typu balcerowicz musi > > odejść, wszystkich aferzystów trzeba pozamykać itp kocopały. A tak naprawdę to > jego trzeba by przedewszystkim odizolować!!! > > Boże chroń nas przed trądem Przed trądem ciała, bo z tradem mózgu da się znośnie żyć, czego jesteś doskonałym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:55 Widzisz biedaczku ty nawet nie możesz mieć trądu mózgu, z bardzo prostej przyczyny, zeby jakiś organ mieć, choćby i zarazony tradem to trzeba go przedewszystkim mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:07 Gość portalu: Krzysiek napisał(a): > Widzisz biedaczku ty nawet nie możesz mieć trądu mózgu, z bardzo prostej > przyczyny, zeby jakiś organ mieć, choćby i zarazony tradem to trzeba go > przedewszystkim mieć. Jeżeli ktoś cierpi na trąd mózgu, to jego zdania na jakikolwiek temat nie mają żadnej wartości poznawczej i są bełkotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:31 I właśnie twój idol jest takim trądem, a ty biedaczku nawet nie możesz cierpieć na to samo BO MUSIAŁ BYŚ MIEĆ MÓZG. I własciwie nie wiem kto jest bardziej upośledzony ty czy twój góru I szkoda mi już klawiatury na dalsze czcze gadanie z takim bezmózgowym indywiduum Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Lepper zniknął 14.05.04, 19:20 A wraz z nim jego rewelacyjne dokumenty. Służbą zdrowia miał się kiedyś zająć specjalista od chorób psychicznych. Jak przywódca Samoobrony wygra wybory - Polską będzie rządził czubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 19:34 Ile miał promili krwi w alkoholu? Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:38 Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %. Pomyślałem, że już po badaniu. Okazało się, że to jakiś wskaźnik GUS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 19:44 lupus.lupus napisał: > Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są > wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %. Pomyślałem, że już po badaniu. > Okazało się, że to jakiś wskaźnik GUS :) :) Tow. Lepper wskaźniki ma wyższe niż te GUSowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:45 lupus.lupus napisał: > Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są > wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %. A to była dopiero 16.00. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:43 Gość portalu: t1s napisał(a): > Ile miał promili krwi w alkoholu? Pół na pół :) Zadziorny był dzisiaj. Ostatnio też pociskał bzdury do kwadratu - ale dziś po tym absyncie wyszedł sam z siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swoj Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 21:10 Lepper to 100% poltyk z Wiejskiej. Wlasnie takich mamy politykow. Czy Oni mysla ze narod jest ciemny,slepy i glupi. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 21:16 Gość portalu: swoj napisał(a): > Lepper to 100% poltyk z Wiejskiej. > Wlasnie takich mamy politykow. > Czy Oni mysla ze narod jest ciemny,slepy i glupi. Widocznie tak jest skoro właśnie itylko TACY tam siedzą. Władza jest odzwierciedleniem kondycji narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Od Leppera czuć niechęć 14.05.04, 22:05 Za wiadomościami GW: "Od Leppera czuć niechęć Najwięcej poruszenia wywołało wystąpienie Leppera. Szef Samoobrony powinien przemawiać jako szósty w kolejności, ale w trakcie debaty odkładano jego przemówienie. W końcu zjawił się na sali sejmowej i wystąpił jako ósmy. Sprawiał wrażenie rozbawionego sytuacją i bardziej swobodnego niż zazwyczaj. - Pan jest człowiekiem, który ma jedno zadanie: wybielić rodzinę Kwaśniewskich - oświadczył Lepper. I kontynuował: - Panie Kwaśniewski, kończy się czas ochronny. Za rok wytoczone zostaną przeciwko panu armaty przez CIA [nie chodzi o amerykańską agencję wywiadowczą, lecz o Centrum Informacji Aferalnej działające przy Samoobronie]. Przerwał mu marszałek Sejmu Józef Oleksy: - O exposé proszę mówić. Lepper odparł: - Mówię o exposé, które napisał premierowi Kwaśniewski. Przerywał Lepperowi poseł PO Łukasz Abgarowicz. - Owsiki pan ma? Poważnemu mężczyźnie nie wypada mieć owsików - strofował go z mównicy Lepper. Na koniec zarzucił szefowi klubu PO Janowi Rokicie robienie "poważnych interesów" z b. prezesem PZU Życie (dziś na ławie oskarżonych) Grzegorzem Wieczerzakiem. Marszałek Oleksy zwrócił się do Leppera o dokumenty na poparcie jego tez, ale on zniknął. Posłowie PO domagali się, by w tej sytuacji marszałek oświadczył, że Rokita stał się ofiarą pomówienia. W Sejmie pojawiły się plotki, że idąc po schodach Lepper lekko się zataczał. Czuć było ponoć od niego alkohol. W kuluarach dziennikarze próbowali porozmawiać z Lepperem. Zwykle rozmowny szef Samoobrony tym razem schronił się za szpalerem posłów w biało-czerwonych krawatach. Rokita zażądał przerwy w obradach oraz zbadania Leppera "stosownym sprzętem do wykrywania alkoholu we krwi". Oleksy przerwę zarządził, ale okazało się, że nie ma technicznych możliwości zbadania Leppera." Zapomnieli dodać, że pomówił Belkę i Kwaśniewskiego o nepotyczne powiązania z Orlenem i że nazwał prezydenta szefem mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
andrew_eldtrich Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 22:11 Lepperowi spadlo poparcie w sondazach, to chlopak musial sie jakos pocieszyc :- ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 22:29 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2074954.html Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 15.05.04, 11:52 katarsis napisała: > Ale heca! Lepper już świętuje swój sukces polityczny !!! Jego wczorajsze zachowanie było prawdziwym expose , tak najprawdopodobniej będzie wyglądała ława rządowa . Czerwona jak burak i śmierdząca kiepskim samogonem . Odpowiedz Link Zgłoś
keksz Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 15.05.04, 13:04 a widzieliście posłanke Beger, w momencie, gdy omawiana była sprawa zachowania Leppera i jego nagłego znikniecia? Stała w środku przed ławkamiz tym swoim kretyńskim uśmieszkiem na twarzy. Ludzie, czy naprawdę nic z tym towarzystwem nie mozna zrobić? Gdzie sądy, które dobrałyby sie w końcu człoknom SO do tyłków - przecież większość z nich ma sprawy karne. Gdzie jakieś przepisy, regulaminy, ktore zabraniałby debilom pokroju Leppera rzucać beztrosko oszczerstwa z sejmowej mównicy ? Przeciez to nie był pierwszy raz! Pomijając oszczerstwa, on ośmieszył debatę nad wotum zaufania dla rządu - to było expose, czy wywody na imieninach wujka Gienka? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Lepper po pijaku wygłosił expose a może nie ? 15.05.04, 22:14 nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2075626.html Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Niektórzy po pijaku 15.05.04, 22:30 homosovieticus napisał: > nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął. Niektórzy po pijaku dopiero stają się prawdomówni. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Niektórzy nigdy 15.05.04, 23:11 katarsis napisała: > homosovieticus napisał: > > > nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął. > > > Niektórzy po pijaku dopiero stają się prawdomówni. A niektórzy nigdy. ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marynat Siema Homoś, królu obrotowych i Ty to mówisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 02:18 Cześć Homoś. Kilka dni mnie nie było, a Ty dalej taki zadurzony w Lepperze? Jak kiedyś w Kuklińskim, co to nie cierpiał Ruskich, a kmochał Amerykanów, którzy to niby, Twoim zdaniem, mieli nam - wedle wskazań p. pułkownika , na swych lśniących bagnetach przynieść wolność, demokrację i dolary? Tak, jak je teraz niosą Irakijczykom? Chociaż podobno - Ty już nie jesteś proamerykański tylko proiracki. Kukliński już demode? Będziesz teraz lansował jakiegoś nowego gieroja w polskim mundurze, co, dla odmiany, kablował na Amerykanów do AlKaidy? Masz takiego? A prawda to, że przechodzisz na mahometanizm? Ciekawostka. A jeszcze - wolno spytać - ku któremu odłamowi islamu sie skłaniasz? Wolisz sunnitów, szyitów, ismalitów czy zaidytów? Tylko uważaj złotko! Bo u nich, tak jak tu, za "obrotowego" nie porobisz, oni takim robią kęsim! Ale może to tylko plotki? A co z Twoim stosunkiem do demokracji? Pamiętam, że przed moim wyjazdem na narty głosiłeś wyższość dyktatury nad demokracją, zwłaszcza dyktatury populistyczno-postesbeckiej. Czy coś się pod tym względem u Ciebie zmieniło? Rad bym być w kursie dzieła! Zaraz, zaraz - czy to Ty lansowałeś hasło, że Polsce potrzeba tyle demokracji ile jej jest w Samoobronie? Pytałem w Austrii chłopaków od Jörgusia Haidera, czy coś słyszeli o Lepperze. Ja, ja - mówili - Ein Volk, ein Partei, ein Fuehrer! Czy jakoś tak... w każdym razie - prosili o przekazanie pozdrowień. No to ja Tobie, a Ty już tam dalej, swoimi kanałami, przekaż... Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje :)) 16.05.04, 09:54 Czy to był aż tak poważny wypadek.Mam nadzieję, że to stan przejsciowy. Zdrowia życzę. ps Twoje poglądy, tak typowe dla homo correctus-politicus, na alpejskich szczytach stwardniały i blasku niebiańskiego nabrały jakiegoś. Jodłować zaczynasz.No , no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:52 Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobrze temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano jego wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził trzy po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boryna Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje IP: *.web.thalamus.se 16.05.04, 21:05 Gość portalu: Yogi napisał(a): > Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobrze > temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano jego > wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził trzy > po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna! A jak pijak to złodziej Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje 17.05.04, 18:36 Gość portalu: Boryna napisał(a): > Gość portalu: Yogi napisał(a): > > > Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobr > ze > > temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano j > ego > > wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził > trzy > > po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna! > > A jak pijak to złodziej a jak złodziej to fałszywy. A jak fałszywy to rudy. cbdo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Rokita faktycznie umoczony!! IP: *.stenaline.com 16.05.04, 21:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12685932 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jahu Re: Rokita zdemaskował pijaka Leppera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:38 Dobrze że w końcu ktoś głośno i publicznie powiedział o tym co się dzieje w sejmie, kupa pijaków z Lepperem na czele! Brawo Rokita! oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepszy Lepper po pijaku niż Kwas na trzeźwo 17.05.04, 12:03 Wg "GW" Lepper miał zapowiedzieć, że gdy Samoobrona obejmie władzę, to polskie wojska z Iraku wrócą w ciągu 2 miesięcy. Nikt inny tego nie zapowiedział w imieniu swojej partii. Stenogramy sejmowe z 14 maja nie są jeszcze dostępne, więc nie mogłem tego sprawdzić, ale jeżeli to prawda, to głosuję na Leppera. I wolę go po pijaku, niz Kwasa na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
indris A najważniejszego fragmentu jakoś się nie omawia 17.05.04, 16:21 Oto on: "Następna sprawa to sprawa Iraku. Panie premierze, deklaruję z tej wysokiej trybuny, że kiedy Samoobrona zdobędzie władzę w Polsce - a Platforma już się na to cieszy, bardzo się uśmiechają posłowie Platformy - że Samoobrona będzie rządzić, to wtedy po 2 miesiącach nasi chłopcy wrócą do Polski. (Oklaski)" Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: A najważniejszego fragmentu jakoś się nie oma 17.05.04, 22:11 indris napisał: > Oto on: > "Następna sprawa to sprawa Iraku. Panie premierze, deklaruję z tej wysokiej > trybuny, że kiedy Samoobrona zdobędzie władzę w Polsce - a Platforma już się na > > to cieszy, bardzo się uśmiechają posłowie Platformy - że Samoobrona będzie > rządzić, to wtedy po 2 miesiącach nasi chłopcy wrócą do Polski. (Oklaski)" Ten głos aż w Niemczech było słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Katarsis! Mam pytanie. 18.05.04, 01:53 Do Ciebie i innych. Dzisiejsza GW opublikowała całą masę artykułow, które jednoznacznie mają nam powiedzieć, że Michnik i GW popierają politykę prezydenta, chcą Belkę za premiera i nie chcą wcześniejszych wyborów. Strasznie się wściekłam, jak to wszystko przeczytałam, ale jak ochłonęłam, to przypomniałam sobie, że Lepper po pijaku wykrzykiwał z mównicy sejmowej o powiązaniach rodzinnych pupilków Adasia z Orlenem. Nie dziwi Cię, że nikt nie podjął tematu? Dlaczego wszystkie media pisały i mówiły tylko o tym, że Lepper oskarżył Rokitę, a o tym, że rzucał oskarżenia pod adresem duetu Belka - Kwaśniewski wszyscy zapomnieli i nie odciekają o co mu chodziło? W omówieniu piątkowych występów Leppera, jakie zamieszczano w GW w ogóle o tym nie wspomniano. Napiso coś takiego tylko "po raz koleny lider Samoobrony obraził prezydenta". Czemu tak się wszyscy przejęli tym, że Endriu zarzucił Rokicie powiązania z Wieczerzakiem, a nikt się nie przejął tym, że oskarżył popremiera i prezydenta o nepotyczne związki z potężną firmą, wokół której ostatnio straszny smród się unosi? W końcu oskarżenia pod adresem głowy państwa i aktualnie urzedującego premiera powinny bardziej poruszyć świat dziennikarski niż szarganie zwykłego posła, w dodatku opozycyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: Katarsis! Mam pytanie. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 18.05.04, 09:37 Masz rację. Większość ludzi po prostu nie słyszała lub nie czytała przemówienia. Ja też. I powiem Ci szczerze nawet mi się nie chce szukać tego na necie. Aczkolwiej jeśli ktos możę dać link do stenogramu ewentualnie można przeczytać. Tylko po to , żeby się dowiedzieć co wolno powiedzieć Lepperowi a zwykłemu obywatelowi nie. Zagórny po wysypaniu zboża adostał pakę. Lepper nie. I nikt mi nie powie, że Lepper nie ma potężnych mocodawców. Inaczej dawno by zgnił w pierdlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te ta te Re: Inaczej dawno by zgnił w pierdlu IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:47 Gość portalu: tete napisał(a): > Masz rację. Większość ludzi po prostu nie słyszała lub nie czytała > przemówienia. Ja też. I powiem Ci szczerze nawet mi się nie chce szukać tego na > > necie. Aczkolwiej jeśli ktos możę dać link do stenogramu ewentualnie można > przeczytać. Tylko po to , żeby się dowiedzieć co wolno powiedzieć Lepperowi a > zwykłemu obywatelowi nie. Zagórny po wysypaniu zboża adostał pakę. Lepper nie. > I nikt mi nie powie, że Lepper nie ma potężnych mocodawców. Inaczej dawno by > zgnił w pierdlu Niestety ,jeszcze wczoraj pliki ze stenogramami przemówień sejmowych Leppera, były puste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: te ta te Re: Katarsis! Mam pytanie. IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:55 ks.sejm.gov.pl:8009/forms/kad.htm Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Katarsis! Mam pytanie. 18.05.04, 11:36 iza.bella.iza napisała: Nie dziwi Cię, że nikt nie > podjął tematu? Dlaczego wszystkie media pisały i mówiły tylko o tym, że Lepper > oskarżył Rokitę, a o tym, że rzucał oskarżenia pod adresem duetu Belka - > Kwaśniewski wszyscy zapomnieli i nie odciekają o co mu chodziło? O wpływaniu Kwaśniewskiego na Orlen w dość enigmatyczny sposób wypowiadał się Kaczmarek w nr 18/2004 Newsweeka. Wpierw opisuje w jaki sposób przebiegało powołanie nowej rady nadzorczej, a potem reakcję prezydenta: "Widze, ze choć byłem przeciwny twojemu powołaniu na ministra, to teraz będę musiał cię bronić". Kaczmarek dodaje "Nie dajmy się zwariować. To są największe korporacje i nic dziwnego, ze premier czy prezydent chcą wiedzieć co się w nich dzieje." Nie dziwi mnie, że media nie podjęły tematu - bo to grząski grunt. Mnie zastanawia o wiele bardziej - dlaczego bez echa przeszedl w środowisku dziennikarskim starannie zebrany przez reporterów Superwizjera materiał dowodowy przeciwko paliwowym bossom i ich związkom z wymiarem sprawiedliwości. superwizjer.onet.pl/1159391,akcje.html To jest problem, z którym polski wymiar sprawiedliwości nie jest już w stanie sam sobie poradzic. Sprawa zaszła za daleko [:)] - z tego, co widać oględnie, nie ma możliwości samooczyszczenia ponieważ sądy i prokuratura są na to za słabe. iza.bella.iza napisała: Czemu tak się wszyscy przejęli tym, że Endriu zarzucił Rokicie > powiązania z Wieczerzakiem, a nikt się nie przejął tym, że oskarżył popremiera i prezydenta o nepotyczne związki z potężną firmą, wokół której ostatnio straszny smród się unosi? Widziałam jak ostatnio pani Paradowska się przejęła w Loży Prasowej. Tylko jej zdaniem winna jest opozycja, która nie stanęła w obronie honoru polskiego prezydenta - sic! Nie umiem odpowiedzieć dlaczego media nie podchwyciły tematu. Może jest jakiś szlaban na powtarzanie Lepperowskich 'rewelacji'. Lepper sam wystawia świadectwo swojej wiarygodności. Ale to oczywiśie nie znaczy by w toku 'dziennikarskiego sledztwa' zaniechać sprawdzenia, czy coś faktycznie jest na rzeczy. Mnie wkurzają ze zażyłości dziennikarzy z politykami. I niestety GW jest na to najbardziej jaskrawym przykładem. Od tego łatwo sobie stępić ostrze krytyki i utracić wiarygodność wśród czytelników, na co Izo jesteśmy przykładem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Katarsis! słabiutka ta odpowiedź na 3 = 18.05.04, 12:27 pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z dnia 14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste! Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na sprawy przyspieszonych wyborów do parlamentu.Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym" i "nowym" porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści dbajacymi awangardzistami. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przestań oceniać Homo. 18.05.04, 12:44 Tobie Homo już całkiem się we łbie poprzewracało. Idź sobie wystawiać oceny gdzie indziej. Zresztą - jak narazie to nie ja miałam niezbywalny problem z uporczywym kopiowaniem cudzego dorobku. homosovieticus napisał: > pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z dnia > 14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste! > Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na sprawy > przyspieszonych wyborów do parlamentu. Nie doczytałeś wypowiedzi Izy. Nie chodzi tylko o GW tylko ogólnie o brak podchwycenia tematu przez media. Zmowa milczenia? Jeszcze chyba nam daleko do tego by rozciągnąć opinię Stasińskiego na wszystkie media. Choć - para prezydencka jak wiadomo w zażyłych kontaktach z medialnymi rekinami - Michnikiem i Walterami, Paradowską. Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś > > w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym" i "nowym" > porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści dbajacymi > > awangardzistami. I co? Dodałeś coś nowego w całej sprawie? Bijesz tę samą pianę od miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 12:50 katarsis napisała: > Tobie Homo już całkiem się we łbie poprzewracało. > Idź sobie wystawiać oceny gdzie indziej. Zresztą - jak narazie to nie ja miałam > > niezbywalny problem z uporczywym kopiowaniem cudzego dorobku. > > homosovieticus napisał: > > > pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z > dnia > > 14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste! > > Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na spr > awy > > przyspieszonych wyborów do parlamentu. > > Nie doczytałeś wypowiedzi Izy. Nie chodzi tylko o GW tylko ogólnie o brak > podchwycenia tematu przez media. Zmowa milczenia? > Jeszcze chyba nam daleko do tego by rozciągnąć opinię Stasińskiego na wszystkie > > media. Choć - para prezydencka jak wiadomo w zażyłych kontaktach z medialnymi > rekinami - Michnikiem i Walterami, Paradowską. > > Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś > > > > w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym" > i "nowym" > > porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści > dbajacymi > > > > awangardzistami. > > I co? Dodałeś coś nowego w całej sprawie? Bijesz tę samą pianę od miesięcy. > Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie dziecko. We łbach tylko dzieciom się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
katarsis Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 12:57 homosovieticus napisał: Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie dziecko. > We łbach tylko dzieciom się przewraca. Czy musisz we wszystkich zakątkach tego forum ciągnąć za sobą ten sam smród? Jak jeszcze tego nie zauważyłeś to staram się ciebie omijać więc się łaskawie do mnie nie przyklejaj. Czy to aż takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 13:38 katarsis napisała: > homosovieticus napisał: > > Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie dziecko > . > > We łbach tylko dzieciom się przewraca. > > Czy musisz we wszystkich zakątkach tego forum ciągnąć za sobą ten sam smród? > Jak jeszcze tego nie zauważyłeś to staram się ciebie omijać więc się łaskawie > do mnie nie przyklejaj. Czy to aż takie trudne? Powabem ciała i pieknym umysłem odurzony jestem. Odpowiedz Link Zgłoś