Dodaj do ulubionych

Lepper po pijaku wygłosił expose

14.05.04, 17:44
Ale heca!
Obserwuj wątek
    • indris Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 17:47
      Belka był trzeźwy, a podtrzymywał polski udział w irackiej awanturze. To już
      lepszy pijany.
      • katarsis Re: Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 17:49
        indris napisał:

> Belka był trzeźwy, a podtrzymywał polski udział w irackiej awanturze. To już
        > lepszy pijany.

Skończ już proszę wypisywać durnoty. Ich przyjazdu z Iraku i tak tym nie
        przyspieszysz. Pisz do Kwacha i do Sejmu. A jak to nie poskutkuje to się módl i
        nie męcz więcej.
        • create Re: Lepszy Lepper po pijaku niż belka na trzeźwo 14.05.04, 18:22
          właśnie popieram, niech się indris wyprowadzi do Iraku, tam niema internetu, i
          niema jak zaśmiecać forum. Albo lepiej niech osobiście namawia żołnierzy do powrotu.
        • indris Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 18:33
          WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre. Zrozum,
          że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior.
          • narysuj.mi.baranka Ja rowniez nie chce, aby moj kraj przeszedl do... 14.05.04, 18:35
            ... historii jako okupant.
          • katarsis Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 18:37
            indris napisał:

> WSZYSTKO, co podważa polski udział w irackim obrzydlistwie jest dobre.
            Zrozum,
            > że nie chcę, zeby mój kraj był postrzegany jako międzynarodoey bandzior.

I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych. Gdyby tak było - ofiar
            po naszej stronie byłoby znacznie więcej. Przywiózł tam także opiekę medyczną,
            której Irakijczycy byli pozbawieni za czasów Saddama. Coś mi się wydaje, że
            jeżeli siły koalicyjne zostawiłyby ich w takiej sytuacji, w jakiej są teraz -
            jeszcze zdążyliby zatęsknić.
            Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze.
            • stefan4 Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 14.05.04, 19:06
              katarsis:
              > I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych.

Z wyjątkiem Grzmota, czy jak tam się to cholerstwo nazywa.

katarsis:
              > Przywiózł tam także opiekę medyczną
              [...]
              > Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze.

Teraz już tylko. Polska Akcja Humanitarna zawiesiła swój udział.

- Stefan
              • maksimum STEFAN4 TEZ POPIERA SADDAMA I AL JAZEERA ! 15.05.04, 02:02
                stefan4 napisał:

> katarsis:
                > > I nie jest. Nie bierze udziału w działaniach wojennych.
                >
                > Z wyjątkiem Grzmota, czy jak tam się to cholerstwo nazywa.
                >
                > katarsis:
                > > Przywiózł tam także opiekę medyczną
                > [...]
                > > Polska misja w Iraku to nie tylko żołnierze.
                >
                > Teraz już tylko. Polska Akcja Humanitarna zawiesiła swój udział.
                >
                > - Stefan

Czas podjac dorosla decyzje Stefan4,albo jest jak zwykle za Saddamem,albo za
                obaleniem jego.

• maksimum INDRIS POPIERA SADDAMA ! 15.05.04, 02:00
            indris napisał:

Zrozum,

Indris,czy ty nie kumasz,ze jak nie popierasz obalenia Saddama,tzn ze popierasz
            Saddama?
          • Gość: facundo Re: Z iskry rozgorzeje płomień... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 15.05.04, 11:39
            Podpisuję się pod tym. Nie musimy lizać dupy Ameryce walcząc w ich interesach.
          • katarsis Re: Z iskry rozgorzeje płomień... 15.05.04, 13:35
            indris napisał:

Zrozum,

A dzięki wystąpieniom i zagrywkom SO w EUparlamencie jesteśmy postrzegani jako
            międzynarodowy głupek. Wstyd i tak zostaje.
      • Gość: traian Indris idź do psychiatry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 01:27
        to taki lekarz m.in. od manii przeladowczych
      • zbychooo Re: Lepper rzucił po pijaku......... 16.05.04, 00:52
        ....parę obelg pod adresem Rokity, a potem narobił w porty że go alkomatem
        przebadają i spierdzielał kurcgalopkiem z sejmu jak zwykły tchórz....
        Ech, panie przewodniczący... nie dosyć że pan łże jak pies, to jeszcze nie ma
        odwagi swoich łgarstw bronić... no cóż, kryminalista i trzęsidupa w jednej
        osobie będzie rządzić naszym krajem ;-(
    • Gość: ninel Myślałam, że to Belka miał wygłaszać expose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:20
      • katarsis Re: Myślałam, że to Belka miał wygłaszać expose 14.05.04, 18:23
        Tak. Gwiazdą miał być dziś Belka, a został nim Lepper. Pobił dzisiaj sam
        siebie.
    • create Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:24
      ale ktoś ma rację że to Belka wygłosił expose a nie Lepper. Ale rzeczywiście,
      Lepper miał rumience jak występował, chociaż niewiadomo, to może pierwsze
      promienie......... solarium
      • katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:28
        create napisał:

> ale ktoś ma rację że to Belka wygłosił expose a nie Lepper. Ale rzeczywiście,
        > Lepper miał rumience jak występował, chociaż niewiadomo, to może pierwsze
        > promienie......... solarium

Ale Lepper przejął inicjatywę. Stał się gwiazdą piątkowego popołudnia.
        • create Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 18:41
          tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie.
          Łatwo jest tak zabłysnąć, trudniej jest świecić ciągle i wytrwale, budując coś
          na prawdzie.
          • Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:04
            >tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie.

Niestety to prawda, ten cham i aferzysta cały swój program "naprawy" państwa
            zbudował właśnie w ten sposób, na populistycznych hasłach typu balcerowicz musi
            odejść, wszystkich aferzystów trzeba pozamykać itp kocopały. A tak naprawdę to
            jego trzeba by przedewszystkim odizolować!!!

Boże chroń nas przed trądem
            • Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 08:35
              Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> >tyle że gwiazdą negatywną, zbudowaną na oszczerstwie.
              >
              > Niestety to prawda, ten cham i aferzysta cały swój program "naprawy" państwa
              > zbudował właśnie w ten sposób, na populistycznych hasłach typu balcerowicz
              musi
              >
              > odejść, wszystkich aferzystów trzeba pozamykać itp kocopały. A tak naprawdę
              to
              > jego trzeba by przedewszystkim odizolować!!!
              >
              > Boże chroń nas przed trądem
              Przed trądem ciała, bo z tradem mózgu da się znośnie żyć, czego jesteś
              doskonałym przykładem
              • Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 08:55
                Widzisz biedaczku ty nawet nie możesz mieć trądu mózgu, z bardzo prostej
                przyczyny, zeby jakiś organ mieć, choćby i zarazony tradem to trzeba go
                przedewszystkim mieć.
                • Gość: Krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:07
                  Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Widzisz biedaczku ty nawet nie możesz mieć trądu mózgu, z bardzo prostej
                  > przyczyny, zeby jakiś organ mieć, choćby i zarazony tradem to trzeba go
                  > przedewszystkim mieć.
                  Jeżeli ktoś cierpi na trąd mózgu, to jego zdania na jakikolwiek temat nie mają
                  żadnej wartości poznawczej i są bełkotem.
                  • Gość: krzysiek Re: Lepper po pijaku nazwał kwacha mafii szefem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 09:31
                    I właśnie twój idol jest takim trądem, a ty biedaczku nawet nie możesz cierpieć
                    na to samo BO MUSIAŁ BYŚ MIEĆ MÓZG.
                    I własciwie nie wiem kto jest bardziej upośledzony ty czy twój góru
                    I szkoda mi już klawiatury na dalsze czcze gadanie z takim bezmózgowym
                    indywiduum
    • katarsis Re: Lepper zniknął 14.05.04, 19:20
      A wraz z nim jego rewelacyjne dokumenty.
      Służbą zdrowia miał się kiedyś zająć specjalista od chorób psychicznych. Jak
      przywódca Samoobrony wygra wybory - Polską będzie rządził czubek.
    • Gość: t1s Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 19:34
      Ile miał promili krwi w alkoholu?
      • lupus.lupus Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:38
        Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są
        wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %. Pomyślałem, że już po badaniu.
        Okazało się, że to jakiś wskaźnik GUS :)
        • Gość: t1s Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.aster.pl / *.acn.pl 14.05.04, 19:44
          lupus.lupus napisał:

> Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są
          > wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %. Pomyślałem, że już po
          badaniu.
          > Okazało się, że to jakiś wskaźnik GUS :)

:)

Tow. Lepper wskaźniki ma wyższe niż te GUSowskie.
        • goniacy.pielegniarz Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:45
          lupus.lupus napisał:

> Wiesz, oglądałem Kurier na Trójce, a tam na dole tekstem podawane są
          > wiadomości. W pewnym momencie zobaczyłem 3.2 %.

A to była dopiero 16.00.
      • katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 19:43
        Gość portalu: t1s napisał(a):

> Ile miał promili krwi w alkoholu?

Pół na pół :) Zadziorny był dzisiaj. Ostatnio też pociskał bzdury do kwadratu -
        ale dziś po tym absyncie wyszedł sam z siebie :)
        • Gość: swoj Re: Lepper po pijaku wygłosił expose IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.04, 21:10
          Lepper to 100% poltyk z Wiejskiej.
          Wlasnie takich mamy politykow.
          Czy Oni mysla ze narod jest ciemny,slepy i glupi.
          • katarsis Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 21:16
            Gość portalu: swoj napisał(a):

> Lepper to 100% poltyk z Wiejskiej.
            > Wlasnie takich mamy politykow.
            > Czy Oni mysla ze narod jest ciemny,slepy i glupi.

Widocznie tak jest skoro właśnie itylko TACY tam siedzą. Władza jest
            odzwierciedleniem kondycji narodu.
    • iza.bella.iza Od Leppera czuć niechęć 14.05.04, 22:05
      Za wiadomościami GW:

"Od Leppera czuć niechęć

Najwięcej poruszenia wywołało wystąpienie Leppera. Szef Samoobrony powinien
      przemawiać jako szósty w kolejności, ale w trakcie debaty odkładano jego
      przemówienie. W końcu zjawił się na sali sejmowej i wystąpił jako ósmy.
      Sprawiał wrażenie rozbawionego sytuacją i bardziej swobodnego niż zazwyczaj. -
      Pan jest człowiekiem, który ma jedno zadanie: wybielić rodzinę Kwaśniewskich -
      oświadczył Lepper. I kontynuował: - Panie Kwaśniewski, kończy się czas
      ochronny. Za rok wytoczone zostaną przeciwko panu armaty przez CIA [nie chodzi
      o amerykańską agencję wywiadowczą, lecz o Centrum Informacji Aferalnej
      działające przy Samoobronie].

Przerwał mu marszałek Sejmu Józef Oleksy: - O exposé proszę mówić.

Lepper odparł: - Mówię o exposé, które napisał premierowi Kwaśniewski.

Przerywał Lepperowi poseł PO Łukasz Abgarowicz. - Owsiki pan ma? Poważnemu
      mężczyźnie nie wypada mieć owsików - strofował go z mównicy Lepper. Na koniec
      zarzucił szefowi klubu PO Janowi Rokicie robienie "poważnych interesów" z b.
      prezesem PZU Życie (dziś na ławie oskarżonych) Grzegorzem Wieczerzakiem.

Marszałek Oleksy zwrócił się do Leppera o dokumenty na poparcie jego tez, ale
      on zniknął. Posłowie PO domagali się, by w tej sytuacji marszałek oświadczył,
      że Rokita stał się ofiarą pomówienia.

W Sejmie pojawiły się plotki, że idąc po schodach Lepper lekko się zataczał.
      Czuć było ponoć od niego alkohol. W kuluarach dziennikarze próbowali
      porozmawiać z Lepperem. Zwykle rozmowny szef Samoobrony tym razem schronił się
      za szpalerem posłów w biało-czerwonych krawatach.

Rokita zażądał przerwy w obradach oraz zbadania Leppera "stosownym sprzętem do
      wykrywania alkoholu we krwi". Oleksy przerwę zarządził, ale okazało się, że nie
      ma technicznych możliwości zbadania Leppera."

Zapomnieli dodać, że pomówił Belkę i Kwaśniewskiego o nepotyczne powiązania z
      Orlenem i że nazwał prezydenta szefem mafii.

• andrew_eldtrich Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 22:11
      Lepperowi spadlo poparcie w sondazach, to chlopak musial sie jakos pocieszyc :-
      )))))
    • wasz.andrzej w życiu nie wypiłem grama alkoholu 14.05.04, 22:19
      to potwarz SS
    • iza.bella.iza Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 14.05.04, 22:29
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2074954.html
    • tajniak000 Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 15.05.04, 11:52
      katarsis napisała:

> Ale heca!

Lepper już świętuje swój sukces polityczny !!!
      Jego wczorajsze zachowanie było prawdziwym expose , tak najprawdopodobniej
      będzie wyglądała ława rządowa . Czerwona jak burak i śmierdząca kiepskim
      samogonem .

• keksz Re: Lepper po pijaku wygłosił expose 15.05.04, 13:04
        a widzieliście posłanke Beger, w momencie,
        gdy omawiana była sprawa zachowania Leppera i
        jego nagłego znikniecia? Stała w środku przed
        ławkamiz tym swoim kretyńskim uśmieszkiem na
        twarzy.
        Ludzie, czy naprawdę nic z tym towarzystwem
        nie mozna zrobić? Gdzie sądy, które dobrałyby
        sie w końcu człoknom SO do tyłków - przecież
        większość z nich ma sprawy karne. Gdzie
        jakieś przepisy, regulaminy, ktore
        zabraniałby debilom pokroju Leppera rzucać
        beztrosko oszczerstwa z sejmowej mównicy ?
        Przeciez to nie był pierwszy raz! Pomijając
        oszczerstwa, on ośmieszył debatę nad wotum
        zaufania dla rządu - to było expose, czy
        wywody na imieninach wujka Gienka?
        • kpt.ziobro Rokita wart Leppera i na odwrót ! ntx 15.05.04, 13:40
    • homosovieticus Re: Lepper po pijaku wygłosił expose a może nie ? 15.05.04, 22:14
      nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2075626.html
      • katarsis Niektórzy po pijaku 15.05.04, 22:30
        homosovieticus napisał:

> nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął.

Niektórzy po pijaku dopiero stają się prawdomówni.
        • homosovieticus Re: Niektórzy nigdy 15.05.04, 23:11
          katarsis napisała:

> homosovieticus napisał:
          >
          > > nie po pijaku.Bo nie bełkotał przecież i prawdę o Kwachu wygarnął.
          >
          >
          > Niektórzy po pijaku dopiero stają się prawdomówni.

A niektórzy nigdy. ;((
          • Gość: marynat Siema Homoś, królu obrotowych i Ty to mówisz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 02:18
            Cześć Homoś. Kilka dni mnie nie było, a Ty dalej taki zadurzony w Lepperze?
            Jak kiedyś w Kuklińskim, co to nie cierpiał Ruskich, a kmochał Amerykanów,
            którzy to niby, Twoim zdaniem, mieli nam - wedle wskazań p. pułkownika , na
            swych lśniących bagnetach przynieść wolność, demokrację i dolary? Tak, jak je
            teraz niosą Irakijczykom? Chociaż podobno - Ty już nie jesteś proamerykański
            tylko proiracki. Kukliński już demode? Będziesz teraz lansował jakiegoś nowego
            gieroja w polskim mundurze, co, dla odmiany, kablował na Amerykanów do AlKaidy?
            Masz takiego? A prawda to, że przechodzisz na mahometanizm? Ciekawostka. A
            jeszcze - wolno spytać - ku któremu odłamowi islamu sie skłaniasz? Wolisz
            sunnitów, szyitów, ismalitów czy zaidytów? Tylko uważaj złotko! Bo u nich, tak
            jak tu, za "obrotowego" nie porobisz, oni takim robią kęsim! Ale może to tylko
            plotki? A co z Twoim stosunkiem do demokracji? Pamiętam, że przed moim wyjazdem
            na narty głosiłeś wyższość dyktatury nad demokracją, zwłaszcza dyktatury
            populistyczno-postesbeckiej. Czy coś się pod tym względem u Ciebie zmieniło?
            Rad bym być w kursie dzieła! Zaraz, zaraz - czy to Ty lansowałeś hasło, że
            Polsce potrzeba tyle demokracji ile jej jest w Samoobronie? Pytałem w Austrii
            chłopaków od Jörgusia Haidera, czy coś słyszeli o Lepperze. Ja, ja - mówili -
            Ein Volk, ein Partei, ein Fuehrer! Czy jakoś tak... w każdym razie - prosili o
            przekazanie pozdrowień. No to ja Tobie, a Ty już tam dalej, swoimi kanałami,
            przekaż...
            • homosovieticus Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje :)) 16.05.04, 09:54
              Czy to był aż tak poważny wypadek.Mam nadzieję, że to stan przejsciowy.
              Zdrowia życzę.
              ps
              Twoje poglądy, tak typowe dla homo correctus-politicus, na alpejskich szczytach
              stwardniały i blasku niebiańskiego nabrały jakiegoś.
              Jodłować zaczynasz.No , no.
              • Gość: Yogi Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 20:52
                Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobrze
                temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano jego
                wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził trzy
                po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna!
                • Gość: Boryna Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje IP: *.web.thalamus.se 16.05.04, 21:05
                  Gość portalu: Yogi napisał(a):

> Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobrze
                  > temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano jego
                  > wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził
                  trzy
                  > po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna!

A jak pijak to złodziej
                  • homosovieticus Re: Pora marynacie się przedstawić.Kulturalnieje 17.05.04, 18:36
                    Gość portalu: Boryna napisał(a):

> Gość portalu: Yogi napisał(a):
                    >
                    > > Nawalony Lepper wiał w podskokach jak Rokita postraszył go alkomatem! Dobr
                    > ze
                    > > temu chamowi w końcu ktoś głośno powiedział o tym dlaczego tak opóźniano j
                    > ego
                    > > wystąpienie w sejmie, a kiedy przyszedł to chwiał sie na nogach i bredził
                    > trzy
                    > > po trzy. NIe dosyć że oszust to jeszcze pijaczyna!
                    >
                    > A jak pijak to złodziej
                    a jak złodziej to fałszywy.
                    A jak fałszywy to rudy.
                    cbdo :))
      • Gość: Palnick Rokita faktycznie umoczony!! IP: *.stenaline.com 16.05.04, 21:29
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=12685932
        • Gość: Jahu Re: Rokita zdemaskował pijaka Leppera! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 11:38
          Dobrze że w końcu ktoś głośno i publicznie powiedział o tym co się dzieje w
          sejmie, kupa pijaków z Lepperem na czele! Brawo Rokita! oby tak dalej!
    • indris Lepszy Lepper po pijaku niż Kwas na trzeźwo 17.05.04, 12:03
      Wg "GW" Lepper miał zapowiedzieć, że gdy Samoobrona obejmie władzę, to polskie
      wojska z Iraku wrócą w ciągu 2 miesięcy. Nikt inny tego nie zapowiedział w
      imieniu swojej partii. Stenogramy sejmowe z 14 maja nie są jeszcze dostępne,
      więc nie mogłem tego sprawdzić, ale jeżeli to prawda, to głosuję na Leppera.
      I wolę go po pijaku, niz Kwasa na trzeźwo.
    • indris A najważniejszego fragmentu jakoś się nie omawia 17.05.04, 16:21
      Oto on:
      "Następna sprawa to sprawa Iraku. Panie premierze, deklaruję z tej wysokiej
      trybuny, że kiedy Samoobrona zdobędzie władzę w Polsce - a Platforma już się na
      to cieszy, bardzo się uśmiechają posłowie Platformy - że Samoobrona będzie
      rządzić, to wtedy po 2 miesiącach nasi chłopcy wrócą do Polski. (Oklaski)"
      • homosovieticus Re: A najważniejszego fragmentu jakoś się nie oma 17.05.04, 22:11
        indris napisał:

> Oto on:
        > "Następna sprawa to sprawa Iraku. Panie premierze, deklaruję z tej wysokiej
        > trybuny, że kiedy Samoobrona zdobędzie władzę w Polsce - a Platforma już się
        na
        >
        > to cieszy, bardzo się uśmiechają posłowie Platformy - że Samoobrona będzie
        > rządzić, to wtedy po 2 miesiącach nasi chłopcy wrócą do Polski. (Oklaski)"

Ten głos aż w Niemczech było słychać.
    • iza.bella.iza Katarsis! Mam pytanie. 18.05.04, 01:53
      Do Ciebie i innych. Dzisiejsza GW opublikowała całą masę artykułow, które
      jednoznacznie mają nam powiedzieć, że Michnik i GW popierają politykę
      prezydenta, chcą Belkę za premiera i nie chcą wcześniejszych wyborów. Strasznie
      się wściekłam, jak to wszystko przeczytałam, ale jak ochłonęłam, to
      przypomniałam sobie, że Lepper po pijaku wykrzykiwał z mównicy sejmowej o
      powiązaniach rodzinnych pupilków Adasia z Orlenem. Nie dziwi Cię, że nikt nie
      podjął tematu? Dlaczego wszystkie media pisały i mówiły tylko o tym, że Lepper
      oskarżył Rokitę, a o tym, że rzucał oskarżenia pod adresem duetu Belka -
      Kwaśniewski wszyscy zapomnieli i nie odciekają o co mu chodziło? W omówieniu
      piątkowych występów Leppera, jakie zamieszczano w GW w ogóle o tym nie
      wspomniano. Napiso coś takiego tylko "po raz koleny lider Samoobrony obraził
      prezydenta". Czemu tak się wszyscy przejęli tym, że Endriu zarzucił Rokicie
      powiązania z Wieczerzakiem, a nikt się nie przejął tym, że oskarżył popremiera
      i prezydenta o nepotyczne związki z potężną firmą, wokół której ostatnio
      straszny smród się unosi? W końcu oskarżenia pod adresem głowy państwa i
      aktualnie urzedującego premiera powinny bardziej poruszyć świat dziennikarski
      niż szarganie zwykłego posła, w dodatku opozycyjnego.
      • Gość: tete Re: Katarsis! Mam pytanie. IP: w3cache.* / 81.219.246.* 18.05.04, 09:37
        Masz rację. Większość ludzi po prostu nie słyszała lub nie czytała
        przemówienia. Ja też. I powiem Ci szczerze nawet mi się nie chce szukać tego na
        necie. Aczkolwiej jeśli ktos możę dać link do stenogramu ewentualnie można
        przeczytać. Tylko po to , żeby się dowiedzieć co wolno powiedzieć Lepperowi a
        zwykłemu obywatelowi nie. Zagórny po wysypaniu zboża adostał pakę. Lepper nie.
        I nikt mi nie powie, że Lepper nie ma potężnych mocodawców. Inaczej dawno by
        zgnił w pierdlu
        • Gość: te ta te Re: Inaczej dawno by zgnił w pierdlu IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:47
          Gość portalu: tete napisał(a):

> Masz rację. Większość ludzi po prostu nie słyszała lub nie czytała
          > przemówienia. Ja też. I powiem Ci szczerze nawet mi się nie chce szukać tego
          na
          >
          > necie. Aczkolwiej jeśli ktos możę dać link do stenogramu ewentualnie można
          > przeczytać. Tylko po to , żeby się dowiedzieć co wolno powiedzieć Lepperowi a
          > zwykłemu obywatelowi nie. Zagórny po wysypaniu zboża adostał pakę. Lepper
          nie.
          > I nikt mi nie powie, że Lepper nie ma potężnych mocodawców. Inaczej dawno by
          > zgnił w pierdlu

Niestety ,jeszcze wczoraj pliki ze stenogramami przemówień sejmowych Leppera,
          były puste.
        • Gość: te ta te Re: Katarsis! Mam pytanie. IP: *.gdynia.mm.pl 18.05.04, 09:55
          ks.sejm.gov.pl:8009/forms/kad.htm
      • katarsis Re: Katarsis! Mam pytanie. 18.05.04, 11:36
        iza.bella.iza napisała:

Nie dziwi Cię, że nikt nie
        > podjął tematu? Dlaczego wszystkie media pisały i mówiły tylko o tym, że
        Lepper
        > oskarżył Rokitę, a o tym, że rzucał oskarżenia pod adresem duetu Belka -
        > Kwaśniewski wszyscy zapomnieli i nie odciekają o co mu chodziło?

O wpływaniu Kwaśniewskiego na Orlen w dość enigmatyczny sposób wypowiadał się
        Kaczmarek w nr 18/2004 Newsweeka.
        Wpierw opisuje w jaki sposób przebiegało powołanie nowej rady nadzorczej, a
        potem reakcję prezydenta: "Widze, ze choć byłem przeciwny twojemu powołaniu na
        ministra, to teraz będę musiał cię bronić".
        Kaczmarek dodaje "Nie dajmy się zwariować. To są największe korporacje i nic
        dziwnego, ze premier czy prezydent chcą wiedzieć co się w nich dzieje."

Nie dziwi mnie, że media nie podjęły tematu - bo to grząski grunt. Mnie
        zastanawia o wiele bardziej - dlaczego bez echa przeszedl w środowisku
        dziennikarskim starannie zebrany przez reporterów Superwizjera materiał
        dowodowy przeciwko paliwowym bossom i ich związkom z wymiarem sprawiedliwości.
        superwizjer.onet.pl/1159391,akcje.html

To jest problem, z którym polski wymiar sprawiedliwości nie jest już w stanie
        sam sobie poradzic. Sprawa zaszła za daleko [:)] - z tego, co widać oględnie,
        nie ma możliwości samooczyszczenia ponieważ sądy i prokuratura są na to za
        słabe.

iza.bella.iza napisała:
        Czemu tak się wszyscy przejęli tym, że Endriu zarzucił Rokicie
        > powiązania z Wieczerzakiem, a nikt się nie przejął tym, że oskarżył
        popremiera i prezydenta o nepotyczne związki z potężną firmą, wokół której
        ostatnio straszny smród się unosi?

Widziałam jak ostatnio pani Paradowska się przejęła w Loży Prasowej. Tylko jej
        zdaniem winna jest opozycja, która nie stanęła w obronie honoru polskiego
        prezydenta - sic!

Nie umiem odpowiedzieć dlaczego media nie podchwyciły tematu. Może jest jakiś
        szlaban na powtarzanie Lepperowskich 'rewelacji'. Lepper sam wystawia
        świadectwo swojej wiarygodności. Ale to oczywiśie nie znaczy by w
        toku 'dziennikarskiego sledztwa' zaniechać sprawdzenia, czy coś faktycznie jest
        na rzeczy. Mnie wkurzają ze zażyłości dziennikarzy z politykami. I niestety GW
        jest na to najbardziej jaskrawym przykładem. Od tego łatwo sobie stępić ostrze
        krytyki i utracić wiarygodność wśród czytelników, na co Izo jesteśmy
        przykładem.

pozdrawiam
        • homosovieticus Re: Katarsis! słabiutka ta odpowiedź na 3 = 18.05.04, 12:27
          pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z dnia
          14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste!
          Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na sprawy
          przyspieszonych wyborów do parlamentu.Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś
          w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym" i "nowym"
          porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści dbajacymi
          awangardzistami.
          • katarsis Re: Przestań oceniać Homo. 18.05.04, 12:44
            Tobie Homo już całkiem się we łbie poprzewracało.
            Idź sobie wystawiać oceny gdzie indziej. Zresztą - jak narazie to nie ja miałam
            niezbywalny problem z uporczywym kopiowaniem cudzego dorobku.

homosovieticus napisał:

> pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z
            dnia
            > 14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste!
            > Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na sprawy
            > przyspieszonych wyborów do parlamentu.

Nie doczytałeś wypowiedzi Izy. Nie chodzi tylko o GW tylko ogólnie o brak
            podchwycenia tematu przez media. Zmowa milczenia?
            Jeszcze chyba nam daleko do tego by rozciągnąć opinię Stasińskiego na wszystkie
            media. Choć - para prezydencka jak wiadomo w zażyłych kontaktach z medialnymi
            rekinami - Michnikiem i Walterami, Paradowską.

Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś
            >
            > w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym"
            i "nowym"
            > porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści
            dbajacymi
            >
            > awangardzistami.

I co? Dodałeś coś nowego w całej sprawie? Bijesz tę samą pianę od miesięcy.

• homosovieticus Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 12:50
              katarsis napisała:

> Tobie Homo już całkiem się we łbie poprzewracało.
              > Idź sobie wystawiać oceny gdzie indziej. Zresztą - jak narazie to nie ja
              miałam
              >
              > niezbywalny problem z uporczywym kopiowaniem cudzego dorobku.
              >
              >
              > > pliki Leppera ze stenogramem jego przemówienia na 75 posiedzeniu sejmu z
              > dnia
              > > 14-05-2004 dzień obrad -4, punkt porzadku dziennego 27 są puste!
              > > Stasiński w TOKFM jednoznacznie opowiadał się za prezydencką optyką na spr
              > awy
              > > przyspieszonych wyborów do parlamentu.
              >
              > Nie doczytałeś wypowiedzi Izy. Nie chodzi tylko o GW tylko ogólnie o brak
              > podchwycenia tematu przez media. Zmowa milczenia?
              > Jeszcze chyba nam daleko do tego by rozciągnąć opinię Stasińskiego na
              wszystkie
              >
              > media. Choć - para prezydencka jak wiadomo w zażyłych kontaktach z medialnymi
              > rekinami - Michnikiem i Walterami, Paradowską.
              >
              > Jednym głosem Michnik i Kwach.Jak kiedyś
              > >
              > > w sali UW :)),podczas pamiętnej debaty politycznej pomiedzy "starym"
              > i "nowym"
              > > porzadkiem. Obaj okazali się i starymi, i nowymi, i o własne korzyści
              > dbajacymi
              > >
              > > awangardzistami.
              >
              > I co? Dodałeś coś nowego w całej sprawie? Bijesz tę samą pianę od miesięcy.
              >
              Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie dziecko.
              We łbach tylko dzieciom się przewraca.
              • katarsis Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 12:57
                homosovieticus napisał:

Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie dziecko.
                > We łbach tylko dzieciom się przewraca.

Czy musisz we wszystkich zakątkach tego forum ciągnąć za sobą ten sam smród?
                Jak jeszcze tego nie zauważyłeś to staram się ciebie omijać więc się łaskawie
                do mnie nie przyklejaj. Czy to aż takie trudne?
                • homosovieticus Re: Przestań oceniać Homo. A to czemu? 18.05.04, 13:38
                  katarsis napisała:

>
                  > Przyganiał kociół garnkowi. Będę oceniał tak Ciebie jak Ty mnie.Drogie
                  dziecko
                  > .
                  > > We łbach tylko dzieciom się przewraca.
                  >
                  > Czy musisz we wszystkich zakątkach tego forum ciągnąć za sobą ten sam smród?
                  > Jak jeszcze tego nie zauważyłeś to staram się ciebie omijać więc się łaskawie
                  > do mnie nie przyklejaj. Czy to aż takie trudne?

Powabem ciała i pieknym umysłem odurzony jestem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka