Dodaj do ulubionych

Trans Macierewicza

29.06.11, 17:17
Nie mają żadnych dowodów na poparcie tej wyssanej z brudnego palucha paraprezesa, a wiedzą, że sfałszowano czarne skrzynki, oni to chyba czują, przez skórę.
Jestem pewien że takich "ekspertów" w szpitalu specjalnej troski jest na pęczki, to jest niepełnosprawność intelektualna w stopniu lekkim...

I do tego "bohater" Macierewicz, który na samą wieść, że stała się tragedia, spylił do Polski z podwiniętym ogonem, o, ja wiem dlaczego, i wiem co mu się roiło w tej "odważnej" głowie...

wiadomosci.onet.pl/kraj/mocne-zarzuty-pis-falszowano-czarne-skrzynki,1,4773964,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • iryda11 Re: Trans Macierewicza 29.06.11, 20:32
      Ciekawe dokąd on będzie jeszcze trwał .Nie dziwie się ze pie...li takie farmazony odnośnie tragedii smoleńskiej.Czy ten typ już nie zmądrzeje ?,czy musi dolewać oliwy do ognie ?,czy musi siać prowokację i nienawiść wśród społeczeństwa polskiego ?
    • cookies9 Re: Trans Macierewicza 30.06.11, 10:26
      To niebezpiczny facet i polityk.Wszędzie widzi spiski i tworzy teorie spiskowe.Wpędzi Polskę
      w niezłe tarapaty...

"...Byli współpracownicy Antoniego Macierewicza nie mają o nim najlepszego zdania. - Kiedy ktoś się z nim nie zgadzał, to podejrzewał jakiś spisek przeciwko sobie – zdradził Jan Lityński, były opozycjonista i członek KOR..."

wiadomosci.onet.pl/kraj/antoni-macierewicz-to-niebezpieczny-facet,1,4777189,wiadomosc.html
      • wariant_b Re: Trans Macierewicza 30.06.11, 10:36
        > Wpędzi Polskę w niezłe tarapaty...

W tarapaty to wpędzają nas wyborcy, którzy głosują na durniów,
        bo ich nazwiska wydają im się skądś znane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka