Dodaj do ulubionych

Salonka Towarzysza Napieralskiego

10.07.11, 12:36
Towarzysz Napieralski, syn zacnego towarzysza Bernarda, który w piastowskim Szczecinie budował te zręby, wreszcie nawiązał do towarzysza Gierka i Towarzysza Kima z zaprzyjaźnionej Korei Północnej!
Salonka to jak wiemy podstawowy pojazd klasy robotniczej, używany przez jej przedstawicieli.
M.
Obserwuj wątek
    • mao111 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 12:53
      Najzabawniejsza była ta przebitka z gry Naczasa z upychaniem w wagonie i Tuskiem wachlowanym w salonce przez akolitów...
      • ex.mila Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 15:09
        mao111 napisał:

> Najzabawniejsza była ta przebitka z gry Naczasa z upychaniem w wagonie i Tuskie
        > m wachlowanym w salonce przez akolitów...

Następny przystanek - lot klasą business na trasie Warszawa - Gdańsk.
    • remez2 Jest niedziela. Powinieneś 10.07.11, 12:58
      chociaż dzisiaj przestrzegać VI Przykazania. :-)
    • ex.mila Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 13:09
      A mnie najbardziej urzekła sesja, gdzie Pan Przewodniczący przewija lalkę na placu zabaw. Niestety nie mogę wkleić adresu pojedynczego zdjęcia, gdyż musiałabym się zarejestrować.

www.eastnews.pl/pictures/subject/id/00967384/section/news/bulletinId/10575/page/2/
      • jola.iza1 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 13:51
        ex.mila napisała:

> A mnie najbardziej urzekła sesja, gdzie Pan Przewodniczący przewija lalkę na pl
        > acu zabaw. Niestety nie mogę wkleić adresu pojedynczego zdjęcia, gdyż musiałaby
        > m się zarejestrować.
        Myślisz, że Forumowiczów FK interesują Twe problemy z rejestracją?
        Wracając do zdjęć,chciałabyś, oj chciała , takiego ojca, syna, męża.
        • damakier1 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 16:07
          Założę się, że by nie chciała.

jola.iza1 napisała:
          > Wracając do zdjęć,chciałabyś, oj chciała , takiego ojca, syna, męża.
          • olga_w_ogrodzie Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 20:59
            a mnie interesuje to, że Ex. Mila się rejestrować nie chce.
            ja też nie lubię, gdy z byle powodu od razu ktoś chce mnie zniewalać rejestracjami, zapisami etc.
            Jola.Iza deklaruje, iż nie interesuje ją ten temat, ale za to wyraźnie interesuje kogo chciałaby Ex.Mila w rodzinie mieć.
            ciekawe czemu.
            no i trafia kulą w płot.
            na pewno nie chciałaby Ex. Mila pana Napieralskiego.
            nie ona jedna.
            to, że się jest samej fanką jakiegoś polityka,
            nie znaczy jeszcze, że i innym musi podobać się
            plastik i infantylizm.
            • remez2 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 21:24
              > na pewno nie chciałaby Ex. Mila pana Napieralskiego.
              > nie ona jedna.
              Ty też?
              > plastik i infantylizm.
              kwękolenie i bandyterka.
    • haen2010 Sprzedali Rozbrat 10.07.11, 13:30
      To co? Będą sobie żałować?

Tylko patrzeć, jak wynajmą cały skład slleepingów plus salonka, kino i łaźnia (są takie, daję slowo) i w objazd po Polsce wyborczych okręgów. Taniej wyjdzie od hoteli, samochodów i autobusów.
      • remez2 Re: Sprzedali Rozbrat 10.07.11, 13:49
        haen2010 napisał:
        > Taniej wyjdzie od hoteli, samochodów i autobusów.
        Dobry pomysł.
    • jola.iza1 No POpacz 10.07.11, 13:43
      Jednak cUś zrozumiałeś, Marynarzu? A Ciebie stać na wynajęcie salonki?
      • mariner4 Mnie salonka niepotrzebna, w Napieralski widać 10.07.11, 15:08
        niczym Kim, potrzebuje splendoru, bo własnego temu kmiotowi brak.
        M.
        • jola.iza1 Re: Mnie salonka niepotrzebna, w Napieralski wida 10.07.11, 15:13
          mariner4 napisał:

> niczym Kim, potrzebuje splendoru, bo własnego temu kmiotowi brak.
          > M.
          Jeszcze raz, pozwolisz?
          Co Cię tak boli? Bo jakoś nie wierzę, że kampania?
          Na temat kmiota, to wybacz, większego, niż pan PRemier ?
        • pies_na_czarnych Re: Mnie salonka niepotrzebna, w Napieralski wida 11.07.11, 10:59
          mariner4 napisał:

> niczym Kim, potrzebuje splendoru, bo własnego temu kmiotowi brak.
          > M.

Kim jezdzi salonkami ze wzgledow bezpieczenstwa.
      • boblebowsky Re: No POpacz 10.07.11, 16:01
        Re: No POpacz

O joluś, joluś... wiedziałem, że możesz niczym ptactwo unosić się wysoko, ale żeby od razu tal wysoko jak forumowe kaczki. Jestem zażenowany tą pisownią.
        • jola.iza1 Re: Mnie to rybka 10.07.11, 16:13
          boblebowsky napisał:

> Re: No POpacz
          >
          > O joluś, joluś... wiedziałem, że możesz niczym ptactwo unosić się wysoko, ale ż
          > eby od razu tal wysoko jak forumowe kaczki. Jestem zażenowany tą pisownią.
          Zażenowany Ś?
          To polecam buzię w ciup, rączki w małdrzyk.
          • boblebowsky Re: Mnie to rybka 10.07.11, 16:15
            jola.iza1 napisała:

> boblebowsky napisał:
            >
            > > Re: No POpacz
            > >
            > > O joluś, joluś... wiedziałem, że możesz niczym ptactwo unosić się wysoko,
            > ale ż
            > > eby od razu tal wysoko jak forumowe kaczki. Jestem zażenowany tą pisownią
            > .
            > Zażenowany Ś?
            > To polecam buzię w ciup, rączki w małdrzyk.

Aaa... czuli jednak dumna z podobieństwa do forumowych tuzów intelektu:)))
            Pozdrawiam niezmiennie serdecznie:))
            • jola.iza1 Re: Mnie to rybka 10.07.11, 20:54
              boblebowsky napisał:
              > Aaa... czuli jednak dumna z podobieństwa do forumowych tuzów intelektu:)))
              No bez przesady, Tobie i Etcie? Niekoniecznie.
              > Pozdrawiam niezmiennie serdecznie:))
              baw się dalej
    • zgred-zisko Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 15:32
      On w tej salonce jeździ sam, czy z ekipą wyborczą? Jeśli z ekipą to chyba najtańszy sposób podróżowania. Taniej byłoby tylko spłynąć Wisłą z flisakami. (gdzie teraz znaleźć flisaka?)
      • dcio Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 10.07.11, 17:54
        jasne dlatego 50 tys warszawiakow dojezdza z kolegami do pracy salonkami bo tylko taniej wisla z flisakami
    • sharktank Sld to żenada, kto na komuchów głosuje? 10.07.11, 18:55
      Jak zwykle osiągną dziesięć procent, nic nie potrafią, nic nie zrobią, ot taka partia pozorów. COś tam pogadają dla tłuszczy, dla tępaków , młodych lewaków o aborcji o walce z kosciołem (jak wiadomo sld zawsze był antykościelny, zwłaszcza gdy podpisywali konkordat:)).
      Żenada, kogo to obchodzi?
    • honeyr Droższa niż loty Tuska do Gdańska? 10.07.11, 20:38
      Świętoj*ebliwy Tusk, patron umysłowych plew na tym forum, lubi sobie kosztem ludu polatać do rodzinki samolotem - oczywiscie po to, by wybrać się do Biedronki "w każdą sobotę"...
    • honeyr [...] 10.07.11, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • cookies9 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 11.07.11, 10:44
      Nie on pierwszy i ostatni z towarzyszy:-)

"Kim bardzo lubi podrozowac wlasnie salonka. Byla nawet wystawiona na
      sprzedaz salonka Broza Tito.Chruszczow o odwolaniu z funkcji
      dowiedzial sie w salonce od kelnera w czasie podrozy z Soczi.Takze
      salonka Stalina,Lenina,Hitlera,Gomulki. .."

forum.gazeta.pl/forum/w,539,89283693,,POlski_wynalazek_pociag_pancerny.html?v=2&wv.x=1
      • pies_na_czarnych Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 11.07.11, 10:49
        Nie bardzo rozumie o co wam chodzi. Myslicie, ze jak ktos jest socjalista to z definicji musi byc dziadem? To nie ten socjalizm jaki znacie z czasow PRL. Europa jest otwarta rozejrzyjcie sie troche wokolo.
        • cookies9 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 11.07.11, 11:04
          pies_na_czarnych napisała:

> Nie bardzo rozumie o co wam chodzi. Myslicie, ze jak ktos jest socjalista to z
          > definicji musi byc dziadem? To nie ten socjalizm jaki znacie z czasow PRL. Euro
          > pa jest otwarta rozejrzyjcie sie troche wokolo.
          >
          Jak jest taki otwarty,to powinien pojechać osobowym ,w drugiej klasie,podczas 2 godz. postoju
          podczas strajku kolejarzy...pogadałby z potencjalnymi wyborcami,popił zimnego Lecha...ale ma PR do d***:-)
          • pies_na_czarnych Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 11.07.11, 11:12
            cookies9 napisała:

> pies_na_czarnych napisała:
            >
            > > Nie bardzo rozumie o co wam chodzi. Myslicie, ze jak ktos jest socjalista
            > to z
            > > definicji musi byc dziadem? To nie ten socjalizm jaki znacie z czasow PRL
            > . Euro
            > > pa jest otwarta rozejrzyjcie sie troche wokolo.
            > >
            > Jak jest taki otwarty,to powinien pojechać osobowym ,w drugiej klasie,podczas 2
            > godz. postoju
            > podczas strajku kolejarzy...pogadałby z potencjalnymi wyborcami,popił zimnego L
            > echa...ale ma PR do d***:-)

No tak i zamiast eleganckiego garnituru powinien na siebie worek narzucic. Czy wam te komunistyczne myslenie z czasow PRL nigdy nie przejdzie?
            • cookies9 Re: Salonka Towarzysza Napieralskiego 11.07.11, 11:38
              > Czy wam te komunistyczne myslenie z czasow PRL nigdy nie przejdzie? <
              Nam przeszło:-) teraz czekamy,kiedy przejdzie przewodniczącemu...

• makova_panenka Na komunistów sezon minął. 11.07.11, 10:47
    • twoj.psychiatra Lud jada kawior tylkoustami swoich przedstawicieli 11.07.11, 10:59
      Lud jada kawior tylko ustami swoich przedstawicieli, rzecz znana o 1789 roku...Już jakobini itd.
      To dlaczego nie miałby jeździć salonkami wyłącznie tyłkami swoich przedstawicieli?
      Zwłaszcza tych, ogłaszających wszem i wobec, że chcą temu ludowi zrobić dobrze, a nawet jeszcze lepiej....
      Nowego Jaguara też lud może sobie kupić i pojeździć nim tyłkiem swego przedstawiciela, Kalisza Ryszarda. To bardzo lewicowy pojazd, wszak Lenin kochał Rolls-Royce'y, jeszcze droższe i jeszcze bardziej lewicowe....
      Kalisz Ryszard skromny jest, nie mierzy aż w miejsce po Wodzu WKP(b)....
      • pies_na_czarnych Re: Lud jada kawior tylkoustami swoich przedstawi 11.07.11, 11:04
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,126889962,126912521,Re_Salonka_Towarzysza_Napieralskiego.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka