zbyfauch 04.12.08, 07:40 ciemnoskóremu Mikołaju. Czuję się kanibalem i rasistą. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modliszka61 Re: Struchlałam 04.12.08, 19:01 No paaanie gajowy! Cały mój misterny plan wpełźnięcia do pańskiego szałasu diabli wzięli.Ja konsumpcję głowy stosuję tak po prostu- Dla jaj. A pan? Nie,nawet nie mogę o tym myśleć... Przynajmniej zastosował pan regułę fair play.I wszystko jasne. Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Struchlałam 04.12.08, 20:08 Ja, w przeciwieństwie do Pani, ciemnołbego roznosiciela pożarłem bynajmniej nie w celu pro a re-kreacyjnym, co uważam za dużo bardziej humanitarne mimo, że pierwej odarłem go ze skóry. Odpowiedz Link
modliszka61 Re: Struchlałam 04.12.08, 21:57 To ochrona dla Ciebie,że masz świadomość iż tu nie ma szans na prokreo ,bo ambicje spłodzenia potomstwa mogłyby z Ciebie wyssać wszystkie płyny ustrojowe (sic!) Pierwej odrzyj go z kasy,nie ze skóry. Struchlałam po raz drugi,gdy przypomniałam sobie pewne zdjęcia zdechłych jeży(!!!!!),którymi taki jeden w internecie się chwalił. Now I see! Za dużo w dziecięctwie oglądałeś bajek o Żwirku i Muchomorku i o niejakim Jerzym,co go do alkierza za nałożnika sobie brali. Odpowiedz Link
madurka odgryzł łeb z uszami 05.12.08, 07:26 i teraz Mikołaj nie usłyszy jakie Zbyfauch ma życzenia na jutro do spełnienia Odpowiedz Link
wubetka Re: Właśnie odgryzłem łeb 06.12.08, 00:15 zbyfauch napisał: > ciemnoskóremu Mikołaju. > Czuję się kanibalem i rasistą. nie czuj sie. bezglowy czarnoskory dostawca prezentow to dopiero atrakcja. gorzej, jesli podarunkow braknie. ale to dzis rano stwierdze i co najwyzej zlinczuje/zjem/obedere ze skory/powiesze/utopie mikolajozerce :] Odpowiedz Link