gold.lachon 20.07.11, 11:09 Premier miga się i kłamie w tak prostej sprawie.Jest niewiarygodny!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzarda32 Re: Kiedy raport komisji Millera???? 20.07.11, 11:18 A po co ci ten raport? czytaj biąłą i pomysl o Murdochu? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon jak to po co???? 20.07.11, 11:22 zzarda32 napisał: > A po co ci ten raport? czytaj biąłą i pomysl o Murdochu? chcę poznać winnych ( PO nazwisku!!!!!!!) zamachu na TU 154 M 101 i dowiedzieć się czy zostaną ukarani.Wszystko wskazuje na to , że zostaną anonimowi!!!!! Biała Księge przeczytałam a Mardocha mam w dupie :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: jak to po co???? 20.07.11, 11:24 Ja też liczę że w raporcie będą zawarte nazwiska Łopińskiego, Sasina, Waszczykowskiego, Szczygły, Stasiaka... Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Re: jak to po co???? 20.07.11, 11:27 nie POmiń Wróbla ,Michniewicza i...reszty których celowo starasz nie NIEpamietać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: jak to po co???? 20.07.11, 11:29 A co oni mają wspólnego z katastrofą? Pracowali u organizatora przelotu, czyli w kancelarii prezydenta L. Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon Klich też ? ;) 20.07.11, 11:31 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A co oni mają wspólnego z katastrofą? Pracowali u organizatora przelotu, czyli > w kancelarii prezydenta L. Kaczyńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Klich też ? ;) 20.07.11, 11:34 A czy Klich był przy tym jak gen chlapał? To czego od niego ( Klicha ) chcesz? Jesli mówimy o odpowiedzialności politycznej - to główny winny to JK? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon udowodnij to na konkretach ! 20.07.11, 12:05 zzarda32 napisał: > A czy Klich był przy tym jak gen chlapał? To czego od niego ( Klicha ) chcesz? > Jesli mówimy o odpowiedzialności politycznej - to główny winny to JK? Odpowiedz Link Zgłoś
gold.lachon zabrakło konkretów i ......uciekła w POpłochu :) 20.07.11, 14:25 gold.lachon napisał: > zzarda32 napisał: > > > A czy Klich był przy tym jak gen chlapał? To czego od niego ( Klicha ) ch > cesz? > > Jesli mówimy o odpowiedzialności politycznej -[b] to główny winny to JK?[ > /b] > > Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Klich też ? ;) 20.07.11, 11:37 Klich też, ale to dlatego że nie wywalił Błasika odpowiedzialnego za burdel w lotnictwie wojskowym. A nie wywalił go bo zablokował to kolejny współwinny katastrofy-L. Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś