m.c.hrabia 01.08.11, 21:26 lądowanie w Smoleńsku będzie obchodzone z taką pompą ,jak przerżnięte powstanie ? a może pompa dotyczy tylko zdarzeń z odpowiednią ilością trupów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czat_elnik Powiem ci tak... 01.08.11, 21:31 trzeba mieć nasrane w głowie, żeby powiedzieć "przerżnięte powstanie". Przerżnąć to by ktoś mógł ciebie, i to zdrowo, debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Powiem ci tak... 01.08.11, 21:42 czat_elnik napisał: > trzeba mieć nasrane w głowie, żeby powiedzieć "przerżnięte powstanie". Przerżną > ć to by ktoś mógł ciebie, i to zdrowo, debilu. dobra to był super superowy sukces,to był wyczyn na światową skalę ,to był odlotowy orgazm z dwustu tysiącami trupów w takim malutkim tle. Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik To była ofiara życia, dla ciebie! 01.08.11, 21:49 Szanuj, szanuj ich ofiarę. Obyś sam nie musiał dupy nadstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: To była ofiara życia, dla ciebie! 01.08.11, 21:52 czat_elnik napisał: > Szanuj, szanuj ich ofiarę. Obyś sam nie musiał dupy nadstawiać. > a ty nadstawiasz,lub nadstawiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
czat_elnik Nie musiałem, bo Oni zrobili to dla mnie, kumasz? 01.08.11, 21:54 Skąd wy się bierzecie? Z Księżyca? Kto was rzeźbi? Potomkowie NKWD? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nie musiałem, bo Oni zrobili to dla mnie, kum 01.08.11, 21:57 czat_elnik napisał: > Skąd wy się bierzecie? Z Księżyca? Kto was rzeźbi? Potomkowie NKWD? > Nie pamiętasz mnie? Pracowałem w SB, a ty byłeś moim informatorem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Daj spokój, to "nowocześni Europejczycy" 01.08.11, 22:26 czat_elnik napisał: > Skąd wy się bierzecie? Z Księżyca? Kto was rzeźbi? Potomkowie NKWD? Nie dyskutuj z nimi, szkoda czasu. To jest pokolenie tzw "nowoczesnych Europejczyków" dla których sens zycia mieści się w następujacych działaniach :"robić kasiore, najeść sie, napić, pokopulować, wyspać i wysr.ać" Im zresztą wcale nie zalezy na dyskusji. Oni czują sie dowartościowani (maja różne kompleksy) , gdy po "europejsku" wydrwią naszych bohaterów . Identyczne dowartościowanie dawały im drwiny i agresja wobec ludzi modlacych się. A skad sie biorą: na poważnie traktują takie "kulturotwócze" osrodki jak TVN i Kubę Wojewódzkiego. Ich credo zyciowe: ma byc zajeb.ście Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: To była ofiara życia, dla ciebie! 01.08.11, 23:21 at_elnik napisał: > Szanuj, szanuj ich ofiarę. Obyś sam nie musiał dupy nadstawiać. mam nadziej ze kiedyś prezes lub jego następca pośle twoje dzieci bez broni na uzbrojone po zęby wojsko i złożysz je w ofierze Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Mocnyś w pysku 02.08.11, 09:54 A sam pewnie w mysiej dziurze byś się zaszył. M. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Mocnyś w pysku 02.08.11, 13:32 Ten typ tak ma. Patrz jego idol prezes. Inni w dupy nadstawiali, innych za dzialalnosc zamykali, katowali, a on wpieprzal pączki. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Powiem ci tak... 01.08.11, 21:51 czat_elnik napisał: > trzeba mieć nasrane w głowie, żeby powiedzieć "przerżnięte powstanie". Przerżną > ć to by ktoś mógł ciebie, i to zdrowo, debilu. > Te...A jakie było? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Daj się przerżnąć, to się dowiesz... 01.08.11, 21:54 Musiałbyś mieć czym... ROTFL... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Daj byle komu... 01.08.11, 21:59 No i trafiłem na ciebie (byle kogo)... ROTFL...! Odpowiedz Link Zgłoś
uu5.20 [...] 01.08.11, 21:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Sie wie 01.08.11, 22:31 Była katastrofa spowodowana podejściem do lądowania. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawa.zyje honor i pamiec to nie celebra 01.08.11, 21:48 zbyt glupis, zeby zrozumiec, ze honor i pamiec skladane przez Polakow poleglym powstancom, to nie jest celebra tylko przejaw historycznej wiezi w naszymi przodkami. zapytaj Zydow dlaczego stale celebruja holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: honor i pamiec to nie celebra 01.08.11, 21:53 warszawa.zyje napisała: > zbyt glupis, zeby zrozumiec, ze honor i pamiec skladane przez Polakow poleglym > powstancom, to nie jest celebra tylko przejaw historycznej wiezi w naszymi prz > odkami. zapytaj Zydow dlaczego stale celebruja holokaust. > Przez gwizdy i buczenie celebrujecie sekciarze? Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: honor i pamiec to nie celebra 01.08.11, 21:56 warszawa.zyje napisała: > zbyt glupis, zeby zrozumiec, ze honor i pamiec skladane przez Polakow poleglym > powstancom, to nie jest celebra tylko przejaw historycznej wiezi w naszymi prz > odkami. zapytaj Zydow dlaczego stale celebruja holokaust. > Tjaaaa... honor i celebra... :( Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: honor i pamiec to nie celebra 01.08.11, 21:56 warszawa.zyje napisała: > zbyt glupis, zeby zrozumiec, ze honor i pamiec skladane przez Polakow poleglym > powstancom, to nie jest celebra tylko przejaw historycznej wiezi w naszymi prz > odkami. zapytaj Zydow dlaczego stale celebruja holokaust. jest mały problem żydzi sami sobie nie tworzyli holocaustu a Polacy i owszem,wydali na rzeż 200 000 mieszkańców warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda11 Re: za ile lat? 01.08.11, 21:54 Czy ty wiesz panie" m.c.hrabia " że jesteś ram and lummox. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: za ile lat? 01.08.11, 22:02 iryda11 napisał: > Czy ty wiesz panie" m.c.hrabia " że jesteś ram and lummox > . a skąd mam wiedzieć ja tylko pa ruskim. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: za ile lat? 01.08.11, 22:15 m.c.hrabia napisał: > iryda11 napisał: > > > Czy ty wiesz panie" m.c.hrabia " że jesteś ram and > lummox > > . > > a skąd mam wiedzieć > ja tylko pa ruskim. > Chyba usiłuje ci wmówić, żeś baran i głupek... Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: za ile lat? 01.08.11, 22:25 m.c.hrabia napisał: > cóż pewnie jak "zwykle" > rację ma:) > Ci z PiSu, to już taka karmę maja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: za ile lat? 01.08.11, 22:45 simera16 napisał: > > > Ci z PiSu, to już taka karmę maja... ;) > no po prostu pisdogłowi. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: za ile lat? Nie lat tylko kiedy? 02.08.11, 07:08 A wtedy kiedy naczelny idiota dojdzie do władzy Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: za ile lat? 02.08.11, 10:01 m.c.hrabia napisał: > lądowanie w Smoleńsku będzie obchodzone z taką pompą ,jak > przerżnięte powstanie ? > a może pompa dotyczy tylko zdarzeń z odpowiednią ilością trupów? Dopóki panprezes będzie wśród nas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: za ile lat? 02.08.11, 13:22 Jak w pażdzierniku 2011 wygra PiS,smoleńskie obchody wejdą do państwowego kalendarza już w kwietniu 2012. Odpowiedz Link Zgłoś