Dodaj do ulubionych

Tabloidy cepem w platformę.

03.08.11, 07:54
Ja pamiętam, jak Tusk dbał o tabloidy w przeszłości. Organizowali mu dni redakcyjne, robili sympatyczne ustawki zdjęciowe z rodzinką, dawali glejt do elektoratu, ktory z nich czerpie wiedzę o polityce i politykach. Skończyło się.

www.se.pl/wydarzenia/kraj/tak-platforma-sciaga-haracz-szokujacy-zapis-rozmowy-prezydenta-walbrzycha-z-podwladnym_198543.html

Wyborcze skutki będą fatalne dla platformy i Tuska. Tabloid to najchętniej czytane opinie na wakacjach.
Obserwuj wątek
    • hummer Kto Rywinem wojuje, od Rywina ginie. 03.08.11, 08:10
      haen2010 napisał:

> Wyborcze skutki będą fatalne dla platformy i Tuska. Tabloid to najchętniej czyt
      > ane opinie na wakacjach.

Myślę, że PO wkrótce wprowadzi zakaz używania dyktafonów w RP.
      • pan.sajgon Re: Kto Rywinem wojuje, od Rywina ginie. 03.08.11, 08:20
        hummer napisał:

> Myślę, że PO wkrótce wprowadzi zakaz używania dyktafonów w RP.
        >
        Ale przyznasz ze Adam Michnik wprowadzil nowe standardy ktore weszly do naszego zycia przebojem ;-)
        Co do Walbrzycha to tam po prostu pekla zmowa milczenia, wedlug mnie w innych miastach jest podobnie.
        • hummer Re: Kto Rywinem wojuje, od Rywina ginie. 03.08.11, 08:54
          pan.sajgon napisał:

> hummer napisał:
          >
          > > Myślę, że PO wkrótce wprowadzi zakaz używania dyktafonów w RP.
          > >
          > Ale przyznasz ze Adam Michnik wprowadzil nowe standardy ktore weszly do naszego
          > zycia przebojem ;-)
          > Co do Walbrzycha to tam po prostu pekla zmowa milczenia, wedlug mnie w innych m
          > iastach jest podobnie.

Bez Michnika i jego dyktafonu PO i PiS byłyby tam gdzie AWS. Wprowadził nowe standardy do życia politycznego. Na szczęście SLD przejął Napieralski.
        • haen2010 Re: Kto Rywinem wojuje, od Rywina ginie. 03.08.11, 09:52
          W Warszawie tego nie ma. Hanka nie tyle wprowadziła jakiś reżim antykorupcyjny, co po prostu znanych wszystkim łapówkarzy wyeliminowała. Biegają teraz i załatwiają sprawy w różnych developerskich stajniach. Oni łapówek nie dają, tylko naciągają swoich płatników.

Nie wiem, co się dzieje oczywiście w spółkach. Ale nie sądzę, by ktokolwiek odważył się tam haracze partyjne ściągać. Myślę, że to po prostu wynika z tego, że Hanka i jej ludzie są już dorobieni, kraść i kombinować nie muszą, jak np młodzi i pazerni piskorczycy kiedyś.

To ważne, by wybierać takiego, co już kraść nie musi.
    • uu5.22 nie tylko na wakacjach. starczy sie tramwajem w du 03.08.11, 08:26
      zym miescie przejechac i sie widzi co obywatele czytaja - glownie fakt i se
      • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: nie tylko na wakacjach. starczy sie tramwajem 03.08.11, 09:36
        A jakim to mieście te szmatławce tak czytają?
        Żebym tam czasem nie zabłądził....
        • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: nie tylko na wakacjach. starczy sie tramwajem 03.08.11, 09:38
          STARCZY - to jest uwiąd
        • uu5.22 Warszawa, Krakow, Wroclaw, Katowice... 03.08.11, 09:39
          i kilka innych
          • przeciwnik_hodowcy_futerkowych Re: Warszawa, Krakow, Wroclaw, Katowice... 03.08.11, 18:17
            niesamowite.................

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka