Dodaj do ulubionych

Celiński: Wybory w lutym?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:40
No i co? Lewaki to lewaki. Tzw. prawiki też nie lepsi. Centrum też się nie
wykazało. Jedyną nieskompromitowaną formacją jest juz chyba tylko UPR.
Cholera, a co by było, gdyby oni porządzili...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vice-ziobro Re: Celiński: Wybory w lutym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:45
      Dośc długo czekałem , aż ktoś rzuci taki pomysł. Janusz K.M byłby najlepszym
      premierem. Myślę , że rozpieprzyłby cały ten smród. Unia Poliyuki Realnej -
      start po władze
      • Gość: marysia elektorat skrajnych liberałów to 1% IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:13
        reszta głosujących na LPR to dość śmierdząca zbieranina monarchistów,
        antysemitów,wrogów kobiet i przeciwników zapinania pasów w samochodach...
    • Gość: qwertyuiop Celiński: Wybory w lutym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:45
      Ciekaw jestem, gdzie można kupić taki dobry klej? Jak się chłopaki i
      dziewczyny z SLD przykleili do stołków, to nijak nie można odkleić... Co do
      pana M., to przecież żadna nowina, jaki jest, każdy miał okazję obserwować
      przez wiele lat... Podobnie dwulicowego i przewrotnego, fałszywego człowieka
      trudno znaleźć... Chociaż...
    • kataryna.kataryna Re: Celiński: Wybory w lutym? 19.05.04, 10:49
      Już raz Kwaśniewski i SLD przyspieszone wybory obiecywali a jak dostali co
      chcieli to się rakiem wycofali. Nie ma żadnego powodu, żeby im teraz wierzyć. W
      styczniu borówki sprawdzą sondaże i jak zobaczą, że nie mają szans w wyborach
      to coś wymyślą, żeby obietnicy nie dotrzymać. A deklaracje Kwaśniewskiego to
      zazwyczaj tylko słowa.
    • Gość: jozek Panie Celinski, a juz myslalem, ze jestes pan IP: 195.67.104.* 19.05.04, 11:16
      porzadnym czlowiekiem ktory w odroznieniu od wiekszosci sejmowej z geby cholewy
      nie robi. Niestety - pomylka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka