Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:40 No i co? Lewaki to lewaki. Tzw. prawiki też nie lepsi. Centrum też się nie wykazało. Jedyną nieskompromitowaną formacją jest juz chyba tylko UPR. Cholera, a co by było, gdyby oni porządzili...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vice-ziobro Re: Celiński: Wybory w lutym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:45 Dośc długo czekałem , aż ktoś rzuci taki pomysł. Janusz K.M byłby najlepszym premierem. Myślę , że rozpieprzyłby cały ten smród. Unia Poliyuki Realnej - start po władze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia elektorat skrajnych liberałów to 1% IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.05.04, 11:13 reszta głosujących na LPR to dość śmierdząca zbieranina monarchistów, antysemitów,wrogów kobiet i przeciwników zapinania pasów w samochodach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertyuiop Celiński: Wybory w lutym? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 10:45 Ciekaw jestem, gdzie można kupić taki dobry klej? Jak się chłopaki i dziewczyny z SLD przykleili do stołków, to nijak nie można odkleić... Co do pana M., to przecież żadna nowina, jaki jest, każdy miał okazję obserwować przez wiele lat... Podobnie dwulicowego i przewrotnego, fałszywego człowieka trudno znaleźć... Chociaż... Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Celiński: Wybory w lutym? 19.05.04, 10:49 Już raz Kwaśniewski i SLD przyspieszone wybory obiecywali a jak dostali co chcieli to się rakiem wycofali. Nie ma żadnego powodu, żeby im teraz wierzyć. W styczniu borówki sprawdzą sondaże i jak zobaczą, że nie mają szans w wyborach to coś wymyślą, żeby obietnicy nie dotrzymać. A deklaracje Kwaśniewskiego to zazwyczaj tylko słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Panie Celinski, a juz myslalem, ze jestes pan IP: 195.67.104.* 19.05.04, 11:16 porzadnym czlowiekiem ktory w odroznieniu od wiekszosci sejmowej z geby cholewy nie robi. Niestety - pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś