05.08.11, 13:05
Kilka minut temu był i wywędrował na oślą wątek Mietka.
A taki wspaniały, że postanowiłem powtórzyć z dodat

mietek.grodecki :

Ujawniono tajny protokół z zebrania światowej masonerii w Nowym Jorku [...]:

"W Polsce jeszcze tylko dwie organizacje nam się opierają : Radio Maryja i PiS. Trzeba je zniszczyć za wszelką cenę".
--
Pasuje mi tu wpis - mietowe_loczki z dnia 25.07.11 :

Teraz tylko czekam na nieśmiertelne: "no właściwie nie ma jakichś mocnych przesłanek, żeby tak myśleć, ale przecież nie można wykluczyć [...]. A jak ktoś myśli inaczej, niech udowodni, że tak nie jest.[...]".

Wątki ( POEZJE !!! ) Mietka powinny trafiać nie na oślą, ale jeśli w ogóle (bo uważam, że ich miejsce jest tu - na FK!), to na specjalne Forum im. Edwarda Leara
bul.
Obserwuj wątek
    • pisi_to_durnowaci Bredni sawa.com nie usuwaja. Jak to jest? 05.08.11, 14:28
      dystans4 napisał:

> mietek.grodecki :
      >
      > Ujawniono tajny protokół z zebrania światowej masonerii w Nowym Jorku [...]:
    • cookies9 Re: Powtórka 05.08.11, 15:19
      mietek.grodecki :

Ujawniono tajny protokół z zebrania światowej masonerii w Nowym Jorku [...]:

"W Polsce jeszcze tylko dwie organizacje nam się opierają : Radio Maryja i PiS. Trzeba je zniszczyć za wszelką cenę".

Możemy powtórzyć za Gierkiem i za stoczniowcami:-)
      Pmożecie? pomożemy:-)
      • zoil44elwer Re: Powtórka 05.08.11, 15:43
        Wielkie alo,nie dać RM i PiS kasiory z budżetu i (s)padną.Jak żółte jesienne liście.
    • ave.duce Re: Powtórka 05.08.11, 16:24
      dystans4 napisał:

> Kilka minut temu był i wywędrował na oślą wątek Mietka.
      > A taki wspaniały, że postanowiłem powtórzyć z dodat
      >
      > mietek.grodecki :
      >
      > Ujawniono tajny protokół z zebrania światowej masonerii w Nowym Jorku [...]:
      >
      > "W Polsce jeszcze tylko dwie organizacje nam się opierają : Radio Maryja i PiS
      > . Trzeba je zniszczyć za wszelką cenę".

To pewnie dzięki Wildsteinowi i Olszewskiemu ;)

> --
      > Pasuje mi tu wpis - mietowe_loczki z dnia 25.07.11 :
      >
      > Teraz tylko czekam na nieśmiertelne: "no właściwie nie ma jakichś mocnych przes
      > łanek, żeby tak myśleć, ale przecież nie można wykluczyć [...]. A jak ktoś myśl
      > i inaczej, niech udowodni, że tak nie jest.[...]".
      >
      > Wątki ( POEZJE !!! ) Mietka powinny trafiać nie na oślą, ale jeśli w ogó
      > le (bo uważam, że ich miejsce jest tu - na FK!), to na specjalne Forum im. Edwa
      > rda Leara
      > bul.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka