Dodaj do ulubionych

Błąd językowy Tuska

10.08.11, 19:12
Powiedział: Pytanie Kaczyńskiego mogę traktować jak nieudolną złośliwość, i tu popełnił błąd, powinien opuścić to słowo "pytanie" i dopiero teraz to ma brzmienie zgodne z realiami...
Ja i nie tylko ja tak właśnie traktujemy Kaczyńskiego, jako nieudolną złośliwość, i im większa nieudolność tym bardziej złośliwy...

wiadomosci.onet.pl/kraj/pytanie-kaczynskiego-moge-traktowac-jak-nieudolna-,1,4817889,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • porannakawa01 Re: Błąd językowy Tuska 10.08.11, 19:18
      Masz rację - Kaczyńskiego traktujemy jako nieudolną złośliwość i im większa nieudolność tym bardziej złośliwy...
      Oruuple tym sobie rekompensujom poczucie niskiej własnej wartości i kompleks niższości.
    • etta2 Re: Błąd językowy Tuska 10.08.11, 19:35
      Grześ też na tym samym poziomie, skoro Kalita wyje: niech praemier wróci z urlopu...". gdy premier jest w pracy, to o czym to świadczy? Ano, mamy dwóch politycznych kurdupli.
    • 2.andrzej.d jak Donek ma Tole to błędy robi... ;) 10.08.11, 19:37
      • porannakawa01 Re: jak Donek ma Tole to błędy robi... ;) 10.08.11, 19:48
        Tolę ma Bolek.
        Lolek już Zimny.
        Tola - jakie ona miała pseudo u oficera prowadzącego? Przeszła od Tuska bo uprawiała nepotyzm u siebie w Lublinie, potem poznaniacy ją olali gdy zrzucili desantem i niby na nią mieli głosować. Zorientowała się i nawet biura wyborczego w Poznaniu nie otwarła.
        Dobrana ale wykruszona trójka - Bolek, Lolek i Tola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka