Gość: Smok_Wawelski IP: *.n4u.krakow.pl 20.05.04, 20:03 brawo premier!! za odwolanie buraka wikinskiego nalezy sie specjalna nagroda :-) ide to oblac <[_] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Towarzysz Nareszcie odwolali czubka Kaszubka IP: *.fntax.com 20.05.04, 21:28 Ten dzieciak byl gorszy od Tobera. Teraz, na zielonej trawce, moze poduczy sie rzemiosla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Hausner Cześć ich pamięci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:29 Kaszuba jest idelnym przykładem jaki nie powinien być rzecznik prasowy dla wszystkich uczących się public relations. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Kaszuba i Wikiński odwołani 20.05.04, 21:36 Biedny Kaszuba, tak uwielbia Belkę a ten mu taki numer. Teraz może się zająć rozkręcaniem firmy, którą fikcyjnie zarejestrował, żeby wydębić lokal za 5 zł za metr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Kaszuba i Wikiński odwołani IP: *.acn.pl 20.05.04, 21:50 Pana Kaszubę znam dość dobrze od 98 r. Sądzę, że wynajęcie tego lokalu to taka wpadka przez zapomnienie. Chciał może coś robić w nim lecz fizycznie nie miał na to czasu (przynajmniej w okresie od stycznia 98 do września 01, poźniej chyba tym bardziej). Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia A kiedy wyleje Wagnera? 20.05.04, 21:42 I czy w ogóle wyleje? Dudek w "Reglamentowanej rewolucji" pisze, że szef kancelarii premiera u Jaruzelskiego, Rakowskiego i Mesnera to była szara eminencja. Poza tym sprawdzony i oddany towarzysz.Tak samo jak Wagner u Millera! Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A kiedy wyleje Wagnera? 20.05.04, 21:43 basia.basia napisała: > I czy w ogóle wyleje? Wagner już wylany! Teraz ogródek kopie i Olce z filodendronami doradza. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: A kiedy wyleje Wagnera? 20.05.04, 22:03 kataryna.kataryna napisała: > basia.basia napisała: > > > I czy w ogóle wyleje? > > > > Wagner już wylany! Teraz ogródek kopie i Olce z filodendronami doradza. Huraaaaaaaaa!!!! Musiało to być wtedy jak byłam w rozjazdach. Czy Belka wylał go wtedy kiedy Jakubowską? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: A kiedy wyleje Wagnera? 20.05.04, 22:05 basia.basia napisała: > kataryna.kataryna napisała: > > > basia.basia napisała: > > > > > I czy w ogóle wyleje? > > > > > > > > Wagner już wylany! Teraz ogródek kopie i Olce z filodendronami doradza. > > Huraaaaaaaaa!!!! > > Musiało to być wtedy jak byłam w rozjazdach. > Czy Belka wylał go wtedy kiedy Jakubowską? Nie wiem, jakoś tak bez huku go wylał. Przeczytałam w artykule "Grupa oddająca władzę", we Wprost czy czyms takim. Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: A kiedy wyleje Wagnera? 20.05.04, 22:26 > Nie wiem, jakoś tak bez huku go wylał. Przeczytałam w artykule "Grupa oddająca > władzę", we Wprost czy czyms takim. W Polityce, nawet chyba w wydaniu online. Belka, bez pewnego potrzebnego mebelka czyści struktury partyjne, czy tylko finguje ruchy? Wywalenie dwóch mało znaczących jaskółek, wiosny nie czyni. Belka utworzy rząd tymczasowy, skazany na niepowodzenie, bo na kark jego komuchowatego rządu nastąpi demokratyczna stopa miażdżąca i spowoduje pęknięcie karku rządu Belki, ten zacznie wrzeszczeć, krzyczeć 'gdzie są moje mebelki'? Ale tu idzie ku nowemu. Komuchy zpaprane won, złodzieje spod gwiazdy GTW, na śmietnik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komunista Re: A kiedy wyleje Wagnera? IP: *.proxy.aol.com 21.05.04, 10:08 Marka zostawcie w spokiju . rowny gosc. najbardziej kompetentny czlowiek Milera . Odpowiedz Link Zgłoś