haen2010 26.08.11, 19:16 Widział kto kiedy takiego dziwoląga? Dwóch żałosnych dupków popisuje się swoimi bajerami. W absolutnej zgodzie dwie pliszki swe ogonki chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
honeyr Premier "debatujący" z wicepremierem :D 26.08.11, 19:21 Co za dno, choć zarazem szczyt - bezczelnego qrestfa. Ciekawe, kiedy debata Schetyny z Tomczykiewiczem, Pitery z Radziszewską, Glempa z Michalikiem, Dziwisza z Gowinem... Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Żenujące widowisko, 26.08.11, 19:26 haen2010 napisał: > Widział kto kiedy takiego dziwoląga? Dwóch żałosnych dupków popisuje się swoimi > bajerami. W absolutnej zgodzie dwie pliszki swe ogonki chwalą. nawet szyfrant Gugała nie jest w stanie tego uwiarygodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Ooo, Polsat się złamał 26.08.11, 19:27 Po tym żałosnym spektaklu ma być wydanie specjalne z duetem Palikot - Mikke. To może być interesujące i zmyje obrzydzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ooo, Polsat się złamał 26.08.11, 19:31 Polsat zdaje sie chciał ich dopuścić do debaty, tylko Tusk postawił warunek, że rozmawia tylko z opozycja parlamentarną. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ooo, Polsat się złamał 26.08.11, 19:34 Przez popisy mc.hrabiego mój post także uleciał w kosmos więc napiszę jeszcze raz: Pic na wodę i robienie balona z polskiego społeczeństwa, premier z wicepremierem ucinaja sobie przyjacielską pogawędkę (ba nawet Tusk się wypowiada w ich wspólnym imieniu), tzw. "poważna opzycja" czyli SLD,PiS i PJN okazała się niezdolna i nieprzygotowana do żadnej debaty, a prawdziwa opozycja pozostała za drzwiami... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ooo, Polsat się złamał 26.08.11, 19:37 i dobrze że chamstwo zostało za drzwiami. www.tok.fm/TOKFM/0,88711.html Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ooo, Polsat się złamał 26.08.11, 19:40 eeluniu.zwawiej_sie.ruszaj napisała: > nie zgłosił się Jarek, > nie zgłosił się Stan-napieralski do debaty w Polsacie - wina Tuska. A gdzie ja cos takiego napisałem? Ale przyznasz że debatowanie premiera z wicepremierem koalicyjnego rządu zahacza o kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
cwiercinteligentzpis Nie, nie przyznam że to kabaret, przeciwnie - 26.08.11, 20:03 doskonałe posunięcie w demokratycznym państwie. Do wyborów partie stają samodzielnie, a nie w koalicji rządowej. Opinia publiczna powinna wiedziec jakie są poglądy wszystkich partii, a nie tylko opozycyjnych. kzet69 napisał: > Ale przyznasz że debatowanie premiera z wice > premierem koalicyjnego rządu zahacza o kabaret? Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Debata to by była 26.08.11, 19:45 gdyby POPiS chciał podebatować z trio JKM, Palikot, PJN, a jak one się maja odbywać posród bandy 4 to mamy albo taplanie w błocie albo spijanie z dziubków które mają cementować układ polityczny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Haeniu, czy twoim zdaniem Gugała jest wzorem 26.08.11, 19:50 Program gospodarczy Gugały jest znacznie ciekawszy niż program gospodarczy Tuska i Pawlaka, na dodatek gada Palikotem (podatek liniowy, ulga demograficzna) wow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpioletta Re: Debata? 26.08.11, 19:54 .... tragiczny bełkot..... ale polskojęzyczna swołocza jest zachwycona... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Haeniu, czy twoim zdaniem Gugała jest wzorem 26.08.11, 19:58 Nie mam pojęcia Polsat News oglądam sporadycznie, Gugałę pamiętam jako niezłego moderatora debaty przed poprzednimi wyborami, pamiętam także że pracował w PRL-owskiej TV... Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Haeniu, czy twoim zdaniem Gugała jest wzorem 26.08.11, 20:04 Nie pracował. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Haeniu, czy twoim zdaniem Gugała jest wzorem 26.08.11, 20:52 Jak dla mnie, to Gugała był cichym bohaterem tej debaty. Ale też czuje mores i za bardzo ich nie przycisnął. Gugała jest OK z tej menażerii medialnej. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Demografia mi utkwiła w pamięci. 26.08.11, 19:59 Najpierw doprowadzili do takiego ubostwa, że parę milionów wyeksportowano za pracą w najlepszym wieku produkcyjnym, a teraz obłudnie martwią się o dzietność . Stare zgredy wiedzą, że ich ta dzietność już nie dźwignie z grobu. Odpowiedz Link Zgłoś
richard51 Re: Demografia mi utkwiła w pamięci. 26.08.11, 20:41 Słucham teraz Palikota i JKM w Polsacie News.Palikot oskarżył Tuska o świadome kłamstwo w sprawie debaty w Polsacie,na które Palikot przyszedł lecz nie został dopuszczony i w poniedziałek złoży protest wyborczy. To,że Tusk kłamie nie musi mnie przekonywać J,Palikot, Poza tym na tematy dotyczące gospodarki Palikot wypowiadał się bardzo sensownie,JKM jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Demografia mi utkwiła w pamięci. 26.08.11, 20:53 Też to wychwyciłem, wcześniej dziennikarka Polsatu mówiła że niedopuszczenie Palikota do debaty to decyzja Tuska, a po debacie Tusk zrzucał winę na Polsat. > Poza tym na tematy dotyczące gospodarki Palikot wypowiadał się bardzo sensownie Od dłuższego czasu przekonuję, że program Palikota nie jest programem błazna i wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Demografia mi utkwiła w pamięci. 26.08.11, 21:05 Wypowiedź merytoryczna Marszałka Wenderlicha: "elemele dudki".... Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: Demografia mi utkwiła w pamięci. 26.08.11, 20:53 richard51 napisał: > Słucham teraz Palikota i JKM w Polsacie News.Palikot oskarżył Tuska o świadome > kłamstwo w sprawie debaty w Polsacie,na które Palikot przyszedł lecz nie został > dopuszczony i w poniedziałek złoży protest wyborczy. > To,że Tusk kłamie nie musi mnie przekonywać J,Palikot, > Poza tym na tematy dotyczące gospodarki Palikot wypowiadał się bardzo sensownie > ,JKM jak zwykle... > Ma chłop pecha. > Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Demografia mi utkwiła w pamięci. 27.08.11, 12:00 Polki rodzą dzieci chętnie, w Anglii... Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Debata? 26.08.11, 21:10 Żarty z wyborców i tyle. Takie tanie zagrywki po 22 latach demokracji? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Ciekawe mogą być jej skutki 26.08.11, 22:35 Największy przegrany - Napieralski. Głupek, co by tam nie powiedział, to na tle tych dwóch cwaniaków wyszedłby na poważną opozycję. Skutki absencji mogą być tragiczne. Drugi taki to Tusk. Jak przegra proces z Palikotem, to wyjdzie na formalnego tchórza i drobnego krętacza-kłamczuszka. Kaczor i Kowal - neutralni, mieli dobre powody by w tym cyrku nie uczestniczyć. Wygrany Pawlak, bo wyszedł na niezłomnego obrońcę wsi polskiej. Ale miasta dla niego przez KRUS stracone. Pewnie dostanie się do sejmu. Wygrany mocno Palikot - zwłaszcza kiedy wygra proces z Tuskiem i go upokorzy. Media będą o tym trąbić ze trzy dni. To może być numer na dwucyfrowy wynik wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
that_monkey_in_red Re: Ciekawe mogą być jej skutki 26.08.11, 22:56 Oglądałam Polsat od piątej. Zapowiadając tę debatę Gugała powiedział, że to stacja zdecydowała, iż zaproszeni są liderzy tylko tych partii, które mają swoje kluby w sejmie... dziś do PJN przystąpił nowy poseł [znów mają wymaganą liczbę posłów], dlatego został zaproszony Kowal. Mówił też kto będzie brał udział w komentarzach po debacie i tu padło nazwisko Palikota, m.in.. Te informacje chodziły na pasku nawet w trakcie debaty. Nie chcę Ci psuć nastroju, ale .... Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ciekawe mogą być jej skutki 26.08.11, 23:36 Dziennikarka ta co stała pod stacją Polsatu mówiła że to warunek Tuska... Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: Ciekawe mogą być jej skutki 26.08.11, 23:32 haenie,dzisiaj przyszla do mnie pani z lista twego faworyta,taka sobie brunetka po 40-stce,na leciutkim rauszu,co wychwycilem swoim niezawodnym wechem,pod tym wzgledem jestem prawie jak pies,taka juz moja wada lub zaleta,oczywiscie podpisalem sie jak trzeba,Januszek ma pelne prawo uczestniczyc w walce o trofea polityczne,ucialem sobie z nia mila pogawedke i co mi powiedziala: idzie to wszystko jak krew z nosa,podpisuja sie glownie radykalni antypisowcy,dzis od godzin wczesnoprzedpoludniowych do godziny czternastej zebrala osiem podpisow.Odpowiedzialem jej ,zeby sie nie martwila ,taki region ,gdzie indziej pewnie jest lepiej.Potwierdzila ale bez zbytniego przekonania.Juz po tej rozmowie dotarlo do mnie jaka katastrofalna lipa jest ta cala szopka z xaa..Gosc ,ktory rzekomo ma lekkie 9 procent w sondazach w skali ogolnopolskiej musi chodzic po ludziach,zeby wyzebrac podpisy? .Przy prawdziwym poparciu,a nie tym detym,toby sobie chlopcy z dziewczetami ustawili stolik na rynku i czekali na chetnych.Oj biedny ten Palikot ,biedny i do tego desperat.Ale dobra ,przynajmniej sie stara. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ciekawe mogą być jej skutki 27.08.11, 05:29 Pani ma prawo być sfrustrowana, kiedy na setkę odmów ma osiem podpisów. Nie kazdemu pasuje rola akwizytora polskiej polityki. Trzeba mieć grubą skórę by sprzedawać tak podłej jakości towar. Pewny jestem, że inni mają większe kłopoty. Co do XAA to nie wierzę w taki bluff, jaki sugerujesz. Calkiem prozaicznie uważam, że studenci podejrzanych specjalności szukają sobie miejsca na rynku opanowanym przez podejrzane firmy. Reklamy na tym portaliku świadczą, że dobrze zaczęli. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Tusk przed lustrem: Proponuję ci debatę... 26.08.11, 23:07 Kolejne debaty: Tusk vs Jan Krzysztof Bielecki Pawlak vs Kłopotek Jacek Rostowski vs Julia Pitera Cyrk Monty Pythona Jeszcze tylko Cicioliny brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: Tusk przed lustrem: Proponuję ci debatę... 26.08.11, 23:46 Debaty beda,ale o czym porozmawiac z Napieralskim? Czy pan premier gral ostatnio w God of War,zajebista gra,naprawde polecam,da pan sobie spokoj z bieganiem za szmacianka.Tak jak mawia moja matka, Napieralski to powinien wziasc woreczek z obuwiem zmiennym,jabluszko na przekaske i prosciutko do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: Debata? 26.08.11, 23:20 Palikotowcy i eseldziarze w rownym chorze,skrzywdzonych dziewic konsystorskich.Palikot niby robil sceny przed biurem Polsat News,natomiast co z Grzesiem N.? Jakie to pilne sprawy wagi panstwowej uniemozliwily mu stawienie sie na debate? Acha, juz wiem,umowiony byl z dziecmi,ze zagra z nimi w Playstation albo na X-Boxie ,przeciez przyszly wicepremier od spraw komputerowych musi byc oblatany w takiej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Debata? 27.08.11, 06:06 Kiedy Pawlak zacznie "fikać" swojemu premierowi? Najwyższy czas zacząć fikać by nie stać się skonsumowaną przystawką.Bo w sondażach niebezpiecznie blisko progu wyborczego.W wyborach 2007 w woj śląskim PSL został wytrzebiony,nie mają ani jednego posła z tego województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
bruno565 Re: Debata? 27.08.11, 10:28 PSL nie bedzie przystawka Platformy gdyz elektoraty tych partii sa calkowicie rozbiezne.PiS mogl wchlonac Samoobroone i LPR poniewaz w duzej mierze celowal w ta sama roszczeniowa,katolicko-narodowa grupe wyborcow,w tandemie PO-PSL takiej rywalizacji nie ma.Zeby lepiej to zobrazowac,PO to miesozercy a PSL roslinozercy.Wilki nie jadaja trawy,z kolei konie nie tykaja miesa,a ze pozywienia starczy dla jednych i drugich bez wchodzenia sobie w droge, to spokojnie sobie koegzystuja. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Debata? 27.08.11, 10:52 Zgadzam się, że dość precyzyjnie podzielili sfery wpływów i tuszują swoje przekręty wzajemnie jak mogą. Np ordynarną spekulację na cukrze. Ale uważam, że tym razem zabraknie im 231 szabelek w następnym sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Debata? 27.08.11, 12:14 Tusk po wygranych wyborach dokaperuje sobie tfu....członków do swej mafii.Do obozu zwyciężcy przejdą z ochotą różne Jasie i Joasie Wędrowniczki wyposzczone po latach ascezy od łoża,stołu i kasiory.Poglądy są głupie gdy nie można z nich dobrze żyć.Gott ist tot! Also sprach Elwer. Odpowiedz Link Zgłoś