Dodaj do ulubionych

Korwin-Mikke na deskach

28.08.11, 18:50
lewy sierpowy contra prawy sierpowy

w-wa
dzisiaj ,godz 20.30 :

palikot.blog.onet.pl/
Obserwuj wątek
    • that_monkey_in_red Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 18:57
      można gdzieś to obejrzeć?
      • dzi1a Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 19:15
        tu zapowiedż transmisji z ringu :
        www.ruchpoparciapalikota.pl/
      • mike.recz Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 20:21
        that_monkey_in_red napisała:

> można gdzieś to obejrzeć?

nczas.home.pl/wiadomosci/polska/korwin-mikke-kontra-palikot-relacja-na-zywo/
        Relację “na żywo” zapowiedział Polsat News i Superstacja. Obszerne fragmenty pokaże TVP Info i TVN 24.
        • kzet69 Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 21:31
          mike.recz napisał:
          > Relację “na żywo” zapowiedział Polsat News i Superstacja. Obszerne
          > fragmenty pokaże TVP Info i TVN 24.

Chyba o 3.30, TVN 24 pokazał w trakcie tej debaty 15 minut reklam i autopromocyjna reklamę dekada zmian, gdzie dziennikarze z TVN 24 debatują między sobą jak to byli wspaniali i obiektywni w 2007, żenada...
    • lump-1 Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 19:15
      To wielki sukces - na miarę 1,5%.
    • strikemaster Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 19:27
      Ciekawe, komu tym razem będzie chciał odebrać prawa wyborcze?
      • fury11 Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 19:46
        To wesołe ptaszę polskiej polityki jeszcze ćwierka? Myślałem, że przepadł wraz z latami 90-tymi
        • strikemaster Re: Korwin-Mikke na deskach 29.08.11, 18:46
          Nie, nadal kombinuje komu by tu odebrać prawa wyborcze.
    • mike.recz Polsat News jeżeli ktoś nie ma. 28.08.11, 20:40
      weeb.tv/online/kaszpik/Polsat%20News
      Długo się ładuje, trzeba odczekać.
      • mike.recz Re: Polsat News jeżeli ktoś nie ma. 28.08.11, 20:42
        Tyle, że tu aktualnie jest zupełnie inny skład gości;)
    • dzi1a Re: Korwin-Mikke na deskach 28.08.11, 23:32
      relacja na gazeta.pl :
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10189896,Wybory_2011__Palikot_kontra_Korwin_Mikke___To_byla.html
    • l_zaraza_l Re: Korwin-Mikke na deskach 29.08.11, 12:11
      Debata warta polecenia. Potwierdza się moja opinia, że każdy dzień działa na korzyść Palikota.
      Relacja video
    • haen2010 Newsweek dał niezły skrót 29.08.11, 12:23
      Bo całość nieco przydługa

polska.newsweek.pl/debata-korwin-mikke---palikot--panstwo-normalne-kontra-panstwo-nowoczesne,81377,1,1.html
      • g.sajna Re: Newsweek dał niezły skrót 29.08.11, 12:37
        no jestem ciekaw jak to wszystko się poukłada, czyżby Po i PiS mogły zacząć trząść się ze strachu o wyborców ?
    • vladexpat I co z tego, że Janusze mają rację 29.08.11, 17:21
      i wielu sprawach ich poglądy wcale nie są aż tak dalekie, że nie do pogodzenia? I tak wybory wygra PO zrobi koalicję z PSL i wiele sie nie zmieni. Choć może to i lepiej. W końcu zdecydowana większość społeczeństwa wcale nie potrzebuje wolności, wcale nie chce za siebie decydować. A uszczęśliwianie na siłe zawsze niestety źle się kończy.
      A debatę i tak warto obejrzeć.
      BTW Tytuł wątku zdecydowanie nieadekwatny do wyniku debaty. Obydwaj Janusze debatę wygrali.
      • kzet69 Re: I co z tego, że Janusze mają rację 29.08.11, 17:27
        wątek był założony zdaje się przed debatą i tytuł dotyczył zdaje się desek bokserskiego ringu, a co do reszty zgadzam się z tobą, te debatę warto obejrzeć i porównać z debata Tusk - Pawlak....
    • qqazz Cóż 29.08.11, 17:43
      W wielu sprawach obaj Januszowie swietnie by się porozumieli w wielu sa na osobnych biegunach, ale obydwaj przydaliby sie w Sejmie, dla ozywienia sceny politycznej.

pozdrawiam
      • hummer Re: Cóż 29.08.11, 18:58
        qqazz napisał:

> W wielu sprawach obaj Januszowie swietnie by się porozumieli w wielu sa na osob
        > nych biegunach, ale obydwaj przydaliby sie w Sejmie, dla ozywienia sceny polity
        > cznej.

Polska scena polityczna Korwin na prawo, Palikot po środku, Napieralski po lewej i mamy zdrowy parlament, a nie głupkowatego pana Tuska, co twierdzi, że jednym ukazem z autostrady zrobi drogę szybkiego ruchu.
        • humbak Re: Cóż 29.08.11, 20:28
          Już Palikot jest bardziej lewicowy niż Napieralski. A Korwin nie nadaje się na poważnego lidera prawicy.
          Co do reszty- nudzisz.
          • hummer Prawda w oczy kole czy co? 30.08.11, 01:06
            humbak napisał:

> Już Palikot jest bardziej lewicowy niż Napieralski. A Korwin nie nadaje się na
            > poważnego lidera prawicy.
            > Co do reszty- nudzisz.
            • humbak Re: Prawda w oczy kole czy co? 30.08.11, 06:11
              Oj nie Kolego, nie:)
    • rydzyk_smigly Dosłownie 29.08.11, 18:58
      Tylko w 4 okręgach zarejestrowane listy.
    • dzi1a za parę minut w Superstacji relacja z ringu :)))) 29.08.11, 20:16
    • humbak Re: Korwin-Mikke na deskach 29.08.11, 20:31
      No obejrzeć próbowałem... ale debata to to nie była. Panowie z niewielkiej ilości czasu mało dyskutowali, a raczej wyrzucali z siebie swoje idee. Korwin mówił to co zwykle, Palikot pokazał jaki z niego liberał... no ja dość szybko "zmieniłem program" na Seinfelda. Przynajmniej było jednoznacznie zabawnie:)
      • ave.duce Też nie "zmogłam". 30.08.11, 07:55
        Jeżeli tak mają wyglądać inne debaty - to ja dziękuję ;)
        • kzet69 Re: Też nie "zmogłam". 30.08.11, 10:44
          Zdecydowanie wolałem tę, niż pogawędkę Tusk - Pawlak...
          • hummer Są różne gusta 30.08.11, 16:04
            kzet69 napisał:

> Zdecydowanie wolałem tę, niż pogawędkę Tusk - Pawlak...

Jak kolega widzi, są też i tacy, dla których dzień bez Tuska jest dniem straconym i pozbawionym merytorycznej rozrywki. :)
            • humbak Re: Są różne gusta 30.08.11, 16:38
              Masz na myśli siebie?
              • hummer Re: Są różne gusta 30.08.11, 17:59
                humbak napisał:

> Masz na myśli siebie?

Chciałbyś. Korwina pamiętam jeszcze z czasów, gdy stał z megafonem pod księgarnią Eureka. Wszystkiego można mu odmówić ale nie tego, że jest inteligentny i zabawny zarazem. To nie jest człowiek, który dla koryta zrobi wszystko, w tym wprosi się do prywatnego mieszkania w wałówką, bo słupki może skoczą. :)
                • humbak Re: Są różne gusta 30.08.11, 18:03
                  No i co z tego ma niby wynikać w kontekście twojego porzedniego wpisu?
                  • hummer Re: Są różne gusta 30.08.11, 18:08
                    humbak napisał:

> No i co z tego ma niby wynikać w kontekście twojego porzedniego wpisu?

Nie wiem jak kolega, ale jak czegoś nie mam ochoty robić to o tym nie informuję pół Polski. Przymusu oglądania Korwina, czy Palikota jeszcze nie ma. Choć to całkiem dobra zabawa.
                    • humbak Re: Są różne gusta 30.08.11, 18:11
                      Aaaaaa... nie mam prawa wyrażać swojej opinii? Dziękuję za poinformowanie mnie choć o tym zakazie Wasza Łaskawość:)
                      • hummer Re: Są różne gusta 30.08.11, 18:16
                        humbak napisał:

> Aaaaaa... nie mam prawa wyrażać swojej opinii? Dziękuję za poinformowanie mnie
                        > choć o tym zakazie Wasza Łaskawość:)

Jak zmieniasz salon na toaletę, to też informujesz o tym wszystkich gości, że idziesz zrobić kupę? Nie myl opinii z fizjologią.
                        • humbak Re: Są różne gusta 30.08.11, 18:20
                          O, jaki się kulturalny dziś zrobiłeś. To papa w takim razie Kolego. Bez odbioru.
          • ave.duce Kzet69 > 30.08.11, 18:57
            Nie mogę porównać, bo "debaty" Tusk-Pawlak nie oglądałam ani nie słuchałam.
            Czytałam potem o niej to, co było nt. na portalach różnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka