Dodaj do ulubionych

Rybiński w tvn24 właśnie potwierdził oskarżenia...

06.09.11, 21:26
...względem ludzi powiązanych z PO. Szejnfeld udając oburzonego sprawą szczwanie próbował wtłoczyć sprawę żony Rybińskiego w sprawę żony Kurskiego, jednak Rybiński szybko na to zareagował. I dodał to, co najwazniejsze, i o czym ja tutaj już parę razy napisałem - PO pod pozorem "europejskości", "obywatelskości" czy "liberalizmu" przeprowadza własne ciemne interesy i generuje postępującą białorusinizację Polski. Obecnie o tym już wspomina Palikot, vide jego oskarżena odnośnie Rady Gosp. przy premierze Tusku.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Rybiński w tvn24 właśnie potwierdził oskarżen 06.09.11, 21:31
      a dowody jakieś zapodał?
      • titerlitury Re: Rybiński w tvn24 właśnie potwierdził oskarżen 06.09.11, 21:35
        nie ma tego w zwyczaju
        • m.c.hrabia Re: Rybiński w tvn24 właśnie potwierdził oskarżen 06.09.11, 21:38
          prezesów nam się namnożyło.
        • dirloff Re: Rybiński w tvn24 właśnie potwierdził oskarżen 06.09.11, 21:38
          Odnośnie słów Rybińskiego - niech go i/lub jego żonę podadzą do sądu i wygrają sprawę. Natomiast książka Palikota ma wyjść w tym tyg.
    • bryt.bryt plazma 06.09.11, 21:41
      To dobrze, ze go zaprosili do TVN24, bo w TVP niestety nie chcieli go na dozywotniego eksperta od ekonomii. Mam nadzieje, ze jak pojedzie znowu na Sardynie, to nadal bedzie tam wielka plazma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka