Dodaj do ulubionych

Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;)

11.09.11, 12:31
... Drodzy przyjaciele pozwólcie, że powiem jedną rzecz osobistą. Moje córki, które są dzisiaj z nami, które wspierają mnie z moją żoną Gosią w kampanii wyborczej, rysują codziennie ulotki wyborcze SLD (...) z rysunków "bije radość i optymizm" ...

On jest po prostu ... brak mi słów.

www.youtube.com/watch?v=L-u4g8xrbyk
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:33
      Ale ci się zaraz dostanie...
      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:34
        Już się boję :)
        • full_marks Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:38
          ave.duce napisała:

> Już się boję :)

Niczego się nie bój,bo nic nie powiedziałaś.
          Jak coś powiesz,może Ci odpowiem.
        • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:42
          ave.duce napisała:

> Już się boję :)
          Najnowszy przebój - nie bój się, nie bój. Ciebie "geniusz polityczny dotknięty ręką Boga" na solo nie wyzwie. :-)

-------------------
          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:43
            Remezie, nie nudź :)
            • full_marks Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:46
              ave.duce napisała:

> Remezie, nie nudź :)

Powiedziała znudzona ...pani.
              • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:54
                full_marks napisał:

> Powiedziała znudzona ...pani.
                Raczej ... nudząca.

--------------------
                • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:57
                  Przecież to Ty nudzisz, powtarzając na okrągło o "ręce boga". Tylko do tego się odnosiła moja uwaga i Ty to wiesz.
                  • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:00
                    ave.duce napisała:

> Przecież to Ty nudzisz, powtarzając na okrągło o "ręce boga". Tylko do tego się
                    > odnosiła moja uwaga i Ty to wiesz.
                    Są słowa których nie wolno zapomnieć. Np. cogito ergo sum. A minęło tyle wieków.

-----------------
                    • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:14
                      Az tak cenisz tego, kto gadał bzdety o Tusku?
                      Dla mnie Nowak to palant.
                      • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:18
                        ave.duce napisała:

> Az tak cenisz tego, kto gadał bzdety o Tusku?
                        Dlaczego bzdety? Może wie więcej.
                        > Dla mnie Nowak to palant.
                        Pierwszy urzędnik Pana prezydenta to palant? No, no.

------------------
                        • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:22
                          Może i wie, mnie nic o tym nie wiadomo.
                          A tak.
                          • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:24
                            Wiesz, że nie bywam na FzD.
                            ------------
                            • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:32
                              Wiem, Twój wybór. Chciałam tylko przedstawić "twardy dowód", że mój sąd o Nowaku nie jest "dzisiejszy". Jest taki odkąd Nowak zaistniał na forum publicznym.
                              • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 14:02
                                ave.duce napisała:

> Wiem, Twój wybór. Chciałam tylko przedstawić "twardy dowód", że mój sąd o Nowak
                                > u nie jest "dzisiejszy". Jest taki odkąd Nowak zaistniał na forum publicznym.
                                Oczywiście, że to mój wybór. Czasami biorę przykład z G. Holoubka (znana anegdotka z J. Himilsbachem w roli głównej).

----------------------
                                • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 15:22
                                  Ok, wracając ad rem: program SLD na pewno znasz.
                                  "Jutro bez obaw", ale co pojutrze?

ps. czyli wolałeś Xenofanta w trzech osobach :)
                                  • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 09:41
                                    ave.duce napisała:

> Ok, wracając ad rem: program SLD na pewno znasz.
                                    > "Jutro bez obaw", ale co pojutrze?
                                    Bez najmniejszych obaw ... przed POPiSem.
                                    > ps. czyli wolałeś Xenofanta w trzech osobach :)
                                    Oczywiście. Zwłaszcza tę trzecią.

-------------------------
                    • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:03
                      remez2 napisał:
                      > Są słowa których nie wolno zapomnieć. Np. cogito ergo sum. A minęło tyle
                      > wieków.

W Twoim przypadku - cogito ergo Zum. Myślę wiec jeZdem.
                      • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:06
                        > W Twoim przypadku - cogito ergo Zum. Myślę wiec jeZdem.
                        ???
                        -------------------
                        • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:26
                          Jesteś tak zaślepiony, tak zafascynowany Napieralskim, że odnoszę wrażenie iż chyba wyłączyłeś rozum.
                          • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:29
                            tw_wielgus napisał:

> Jesteś tak zaślepiony, tak zafascynowany Napieralskim, że odnoszę wrażenie iż c
                            > hyba wyłączyłeś rozum.
                            Przenikliwy obserwator z Ciebie. I grzeczny.

------------
                            • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:37
                              Nie miałem wątpliwości, że się ze mną zgodzisz.
            • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:56
              ave.duce napisała:

> Remezie, nie nudź :)
              I Ty to piszesz?
              PS - od momentu kiedy pan premier walczy z "bandyterką" nic nie powinno mnie dziwić.

----------------------------------------
              • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 12:58
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,128759446,128759950,Re_Du_mny_tatus_62_Grzegorz_Napieralski_.html
                ps. to jest wątek o Napieralskim, gdybyś nie zauważył.
                • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:05
                  > ps. to jest wątek o Napieralskim, gdybyś nie zauważył.
                  To jest jeden z wątków pod ogólnym hasłem: "przy ... Napieralskiemu". Tylko ja cały czas nie rozumiem - po co? Obywatelska troska o przyszłość umiłowanej ojczyzny? Czy jak śpiewał W. Młynarski - bezinteresowna zawiść?
                  ----------
                  • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:17
                    Nie rozumiesz, że Grzegorz Napieralski niszczy "lewicę"? Zachowuje się niczym Kazio M.
                    A ja chciałabym (i wiem na 100%, że nie tylko ja), żeby w Polsce była "lewica" (nie mylić z "lewizną ;)
                    I nazwij to sobie jak chcesz.
                    • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:23
                      ave.duce napisała:

> Nie rozumiesz, że Grzegorz Napieralski niszczy "lewicę"? Zachowuje się niczym K
                      > azio M.
                      > A ja chciałabym (i wiem na 100%, że nie tylko ja), żeby w Polsce była "lewica"
                      > (nie mylić z "lewizną ;)
                      > I nazwij to sobie jak chcesz.
                      Próbując (przed wyborami) ośmieszać aktualnego szefa, walczysz o należne lewicy miejsce?
                      PS - lewizny poszukaj u budowniczych stadionów i autostrad.
                      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:35
                        Nie ja go ośmieszam, on SAM to robi najlepiej. Obawiam się, że lewicowe poglądy Grzegorza Napieralskiego są związane ściśle z wyborami.

ps. załóż wątek > wtedy poszukam.
                        pps. do wieczora :)
                        • olga_w_ogrodzie Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 22:03
                          po kolejnych jego wyczynach się wydaje, że bardziej już skompromitowac się nie zdoła.
                          ale on z tych, co potrafią przeskakiwac siebie samego w coraz
                          to bardziej niemądrych zachowaniach.
                          / a tego wyznania, że córki ulotki rysują i że Gosia jest też - nie słyszałam.
                          komiczne.
                          thanks, Ave./
                          • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 22:55
                            "jak się człowiek umawia na solo, to staje i nie udaje, że mama woła na kolację"
                  • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:06
                    remez2 napisał:

> > ps. to jest wątek o Napieralskim, gdybyś nie zauważył.
                    > To jest jeden z wątków pod ogólnym hasłem: "przy ... Napieralskiemu". Tylko ja
                    > cały czas nie rozumiem - po co? Obywatelska troska o przyszłość umiłowanej ojcz
                    > yzny? Czy jak śpiewał W. Młynarski - bezinteresowna zawiść?

Wybieram odpowiedź pierwszą: Obywatelska troska o przyszłość umiłowanej ojczyzny!
                    > ----------
                    • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:13
                      > Wybieram odpowiedź pierwszą: Obywatelska troska o przyszłość umiłowanej ojczyzny!
                      Tego się spodziewałem. Brawo.
                      ----------------------
                      • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:27
                        Bo to jedyna poprawna odpowiedź w zamieszczonym przez Ciebie teście.
                        • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:31
                          tw_wielgus napisał:

> Bo to jedyna poprawna odpowiedź w zamieszczonym przez Ciebie teście.
                          Cieszy, że Ojczyzna ma tak oddanych obrońców.

---------------------
                          • tw_wielgus Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:38
                            Ano, ....ktoś nie śpi żeby spać mógł ktoś.
    • wylogowany.pielegniarz Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 12:51
      "Nie ma pieniędzy na podwyżki dla górników, nie ma pieniędzy na wysokie emerytury, ale pieniądze dla Julii Pitery są!"

Tak rozbrykał z populizmem w tej kampanii, że aż się dziwię Kwaśniewskiemu, że jeszcze chce się w pokazywać w okolicach tego pajaca.
      • ave.duce Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 12:54
        Zastanawiam się, czy nie zagłosować na Pi$, niech biorą "władzę" razem z SLD ;) Wszystkim zrobią tak dobrze, że za +/- dwa lata jako ci "młodzi, piękni, zdrowi i bogaci" będziemy zatykać flagi na gruzach ;)
        • ex.mila Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 12:58
          ave.duce napisała:

> Zastanawiam się, czy nie zagłosować na Pi$, niech biorą "władzę" razem z SLD ;)
          > Wszystkim zrobią tak dobrze, że za +/- dwa lata jako ci "młodzi, piękni, zdrow
          > i i bogaci" będziemy zatykać flagi na gruzach ;)

To bardzo perwersyjne, ale w sumie nie takie głupie. Napieralszczycy od dawna piszą, ze nie teraz, ze za cztery lata, bo teraz to za wcześnie, Napieralski musi nabrać ogłady żeby zostać premierem, a poza tym jak SLD ma rządzić to samodzielnie. W sumie to niegłupi pomysł, żeby wybory wygrał PiS i dał Napiralskiemu tekę vica od nowych technologii. Za cztery lata będzie chodził z córkami do sklepu po wyprawki bez obecnosci kamer. Bedzie mglistym wspomnieniem. Nęcący pomysł.
          • damakier1 Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 14:48
            > W sumie to niegłupi pomysł, żeby wybory wygrał PiS i dał Napiralskiemu t
            > ekę vica od nowych technologii.
            Milu, Ave - czyśyta się szaleju najadły?
            • ex.mila Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:29
              damakier1 napisała:

> > W sumie to niegłupi pomysł, żeby wybory wygrał PiS i dał Napiralskiemu t
              > > ekę vica od nowych technologii.
              > Milu, Ave - czyśyta się szaleju najadły?

Podobno PiS ma tylko 2% strat do PO, a jak wiadomo od dawna, PO jest przeszacowane a PiS niedoszacowane. Nie wiem jak ave ale ja się własnie staram pogodzić z tą myślą, że PiS, SLD i Palikot wygrają wybory...
              • damakier1 Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:45
                Pogodzić??? A, ŁO!!!
                • ex.mila Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:52
                  damakier1 napisała:

> Pogodzić??? A, ŁO!!!

a co mam zrobić żeby odczynić/ siedzieć tu 24 godziny na dobę jak napieralszczycy i palikotowowcy i wklejac linki to podłości ich liderów/

zobaczymy co będzie - jak wygra PiS i będzie chciał utworzyć rząd będzie się musiał uśmiechnąć do SlD - a Napieralski ich zalotów nie odrzuci. To nie jest taki najgorszy scenariusz - oczywiście dla Polski jak najbardziej, ale dla mnie festiwal złośliwości się otworzy.
            • ave.duce Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:30
              Odpowiadam w swoim imieniu: jeszcze nie, ale wszystko przede mną.
              • damakier1 Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:46
                No widać, widać, że przymierzasz się do spróbowania...
                • ave.duce Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 15:50
                  Jestem fatalistką > będzie, co ma być :)
      • ex.mila Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 12:55
        wylogowany.pielegniarz napisał:

> "Nie ma pieniędzy na podwyżki dla górników, nie ma pieniędzy na wysokie emerytu
        > ry, ale pieniądze dla Julii Pitery są!"
        >
        >
        > Tak rozbrykał z populizmem w tej kampanii, że aż się dziwię Kwaśniewskiemu, że
        > jeszcze chce się w pokazywać w okolicach tego pajaca.

A jakie Kwaśniewski ma inne wyjście? No właśnie. Odcinając się od pajaca musiałby się odciąć od całego SLD, w którym nadal ma wielu przyjaciół, i jak przypuszczam wielu z nich życzy jak najlepiej. Podobnie Olejniczak i Kalisz. Słuchałeś ich wystąpień? Ani jednego serdecznego słowa o przewodniczącym od serca, tylko wyświechtane formułki których po prostu nie mogło zabraknąć.
      • tw_wielgus Re: Przed chwilą usłyszane: 12.09.11, 19:09
        Po "wygranych" wyborach będzie po plastikowym Grzesku. Jego miejsce zajmie wyrazisty Ryszard Kalisz, to oczywiste....

wylogowany.pielegniarz napisał:

> "Nie ma pieniędzy na podwyżki dla górników, nie ma pieniędzy na wysokie emerytu
        > ry, ale pieniądze dla Julii Pitery są!"
        >
        >
        > Tak rozbrykał z populizmem w tej kampanii, że aż się dziwię Kwaśniewskiemu, że
        > jeszcze chce się w pokazywać w okolicach tego pajaca.
    • wojtekwojtek44 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:04
      ten gostek jest tak sztuczny i plastikowy :) Może właściwie bardziej plastelinowy - jak to Plastuś :). Szczerze, czuję zażenowanie jak na niego patrzę i jak słucham co mówi
      • ex.mila Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:07
        wojtekwojtek44 napisał:

> ten gostek jest tak sztuczny i plastikowy :) Może właściwie bardziej plastelino
        > wy - jak to Plastuś :). Szczerze, czuję zażenowanie jak na niego patrzę i jak s
        > łucham co mówi

No to jest nas coraz więcej..
        • scoutek Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:15
          ex.mila napisała:

> wojtekwojtek44 napisał:
          >
          > > ten gostek jest tak sztuczny i plastikowy :) Może właściwie bardziej plas
          > telino
          > > wy - jak to Plastuś :). Szczerze, czuję zażenowanie jak na niego patrzę i
          > jak s
          > > łucham co mówi
          >
          > No to jest nas coraz więcej

o wiele więcej
          • ex.mila Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:19
            scoutek napisała:

>
            > o wiele więcej
            >

Pomimo zapewnień będących p;od wpływem uroku wielbicieli Napieralskiego Kwaśniewski też jest w tym podzbiorze. I Kalisz, i Olejniczak i jak się domyślam Piekarska. Ale cicho sza.
    • behemot17-13 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:10
      nie wierzę, niemożliwe. to muszą być jakieś bujdy. człowiek polityki, nawet najbardziej zdeterminowany nie może być takim knotem.
      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:20
        behemot17-13 napisał:

> nie wierzę, niemożliwe. to muszą być jakieś bujdy. człowiek polityki, nawet naj
        > bardziej zdeterminowany nie może być takim knotem.

Może. Niedawno zaklinał się, że nie wykorzystuje swoich dzieci w kampanii wyborczej.
        • behemot17-13 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 13:34
          kilka miesięcy temu oglądałem program stacji(nie pamiętam której) gdzie Grześ występował w roli rodzica z córkami, nie tak dawno zobaczyłem "troskliwego ojca" z córkami podczas zakupów potrzebnych do szkoły. niech tam, ale w tym przypadku to już nie jest śmieszne, jest żałosne.
          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 15:53
            ... Narysowały nasze logo i narysowały Polskę uśmiechniętą, radosną, z promieniami, kwiatami. Bije z tych rysunków optymizm, bije z tych rysunków wiara w lepsze jutro ...

Dzieci rysujące "lepsze jutro"?
    • tornson Tępawe lemingi na żołdzie Schetyny nie próżnują... 11.09.11, 13:17
      • ex.mila Własnie lepię dla Schetyny ruskie pierogi 11.09.11, 13:21
        kiwam głową z niedowierzaniem, że ktoś moze wypisywac takie głupoty
      • behemot17-13 Re: Tępawe lemingi na żołdzie Schetyny nie próżnu 11.09.11, 13:24
        bystrzaki na żołdzie Grzesia również. czuwaj.
        • ex.mila Re: Tępawe lemingi na żołdzie Schetyny nie próżnu 11.09.11, 13:31
          behemot17-13 napisał:

> bystrzaki na żołdzie Grzesia również. czuwaj.

Oni zawsze na posterunku. 24 godziny na dobę. Jeden niepochlebny wpis o Plastusiu i stawiają się jak w ordynku.
        • tornson Wasz lemingowaty prymitywizm powala. 11.09.11, 15:48
          Sam krytykuję SLD, ale to co wy odpie...cie to poziom przedszkola, albo opłacanych qrewek.
          • ex.mila dziękuję za ten wpis oswieconego eseldowca 11.09.11, 15:56
            tornson napisał:

> Sam krytykuję SLD, ale to co wy odpie...cie to poziom przedszkola, albo opłacan
            > ych qrewek.

pod żadnym pozorem proszę nie klikac w kosz!
      • honeyr Mylisz się 11.09.11, 14:17
        Grzęda nie jest na żadnym żołdzie. To najczystsze koślawe uczucie męczennic miłości do Tuska.

Syndrom sztokholmski krystaliczny - im częściej Tusk pokazuje im faka, im bardziej PO pisieje, tym głębiej wierzą, że je chroni przed złym Kaczyńskim. O żadnych innych tematach nie chcą słyszeć, bo beton impregnowany jest na rzeczywistość; za to obsesyjnie wyłapujący kompletne brednie: czy Napieralski się krzywo uśmiechnął, czy laurka córek była udana itp itd. Forum jest dla nich jak anty-psychoterapia.
    • honeyr Pies Tuska jak pies Pawłowa i pies Baskervillów 11.09.11, 14:06
      heheh, jakie puste stałoby się życie gdyby nie było Napieralskiego, prawda? ale na krótko, Donio wskazałby od razu nowy cel - ostatnio sporo Palikot ryzykuje, bo brudów nie ukrywa pod ceratą i oparcie mu rośnie ;P
    • grek.grek ale masz problemy... 11.09.11, 14:11
      niesamowite... nie widzieć jak PO uprawia życie na kredycie [nie swoje - nasze, to my płacimy za ich księzycową ekonomię], nie widzieć, jak razem z PiSem zamieniła Polskę w spelunę zadłużoną, tudzież dom wariatów, gdzie ludzie do siebie strzelają z powodów politycznych, a media zamieniły się w hufce bojowe, zaś 70 % obywateli pokazuje polityce środkowy palec, a pie,rdolić o tym, ze coś tam Napieralski o córkach powiedział.

chowajcie portfele grassują POPISiowe złodzieje, a ich paputcziki internetowe kompletnie odjechały i mają problemy tego ginekologa z dowcipasa.

• behemot17-13 Re: ale masz problemy... 11.09.11, 20:32
        rozróżnij, niewybredne ataki na Grzesie, niekoniecznie są atakami na SLD. jeżeli widzisz buca, to wręcz nie wypada pisać laurek. Napieralski robi różnicę, dostrzegasz?.
    • viva.caudillo Re: Du...rny wątek > małostkowej 11.09.11, 16:07
      Tusk fanki.
    • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 19:58
      Ma apetyt na rządzenie > Zdaniem szefa partii, wszystkie sondaże wskazują, że bez SLD nie będzie można stworzyć rządu...

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Napieralski-nie-bedzie-rzadu-bez-SLD,wid,13774291,wiadomosc.html?ticaid=1d01b&_ticrsn=5

Z pustego naleje.
    • chateau Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 21:38
      [sarkazm]
      Nie mów, że jesteś gotowy zrobić przykrość dzieciom.
      Możesz tak sobie po prostu olać dziecięce zaangażowanie? Mieć w dupie rysowane dziecięcą ręką ulotki, które mają wesprzeć tatę w jego wysiłkach?
      Wstydź się!
      [/sarkazm]

O naiwność Napieralskiego nie podejrzewam, pozostaje w takim razie cynizm.
      • hummer Politycznie to nie różni się niczym od 'do ołtarza 11.09.11, 22:06
        chateau napisał:

> [sarkazm]
        > Nie mów, że jesteś gotowy zrobić przykrość dzieciom.
        > Możesz tak sobie po prostu olać dziecięce zaangażowanie? Mieć w dupie rysowane
        > dziecięcą ręką ulotki, które mają wesprzeć tatę w jego wysiłkach?
        > Wstydź się!
        > [/sarkazm]
        >
        > O naiwność Napieralskiego nie podejrzewam, pozostaje w takim razie cynizm.

przed wyborami', by zawrzeć związek małżeński pobłogosławiony przez kapłana. :) Tacy jesteśmy pobożni.
        • chateau Dzieci != żona 11.09.11, 22:12
          A w takim razie czym różni Napieralski od Tuska? Poza tym, że nie jest premierem?
          • hummer Światopoglądem 11.09.11, 22:13
            chateau napisał:

> A w takim razie czym różni Napieralski od Tuska? Poza tym, że nie jest premiere
            > m?

Światopoglądem.
            • chateau Re: Światopoglądem 11.09.11, 22:16
              Aha.
              Ale wątek nie jest o światopoglądzie, tylko o cynicznym i na dodatek w złym guście wykorzystywaniu małych dzieci w kampanii wyborczej.

Ale skoro cel uświęca sierotki, to niech będzie.
              • ave.duce Re: Światopoglądem? 11.09.11, 22:21
                ... gdy Grzegorz, jako kolega z rady miejskiej, zaprosił ją na swój kościelny ślub w katedrze szczecińskiej ...
                • remez2 Re: Światopoglądem? 11.09.11, 22:58
                  Dalej walczysz o lewicę?
                  -------------------
                  • ave.duce Re: Światopoglądem? 11.09.11, 23:11
                    Napieralski = lewica?
              • hummer Napieralski jako jedyny powołał się na dzieci 11.09.11, 22:24
                chateau napisał:

> Aha.
                > Ale wątek nie jest o światopoglądzie, tylko o cynicznym i na dodatek w złym guś
                > cie wykorzystywaniu małych dzieci w kampanii wyborczej.
                >
                > Ale skoro cel uświęca sierotki, to niech będzie.

w kampanii :) Wątek jest tak obłudny, że rzygać się chce. Piękne rodzinki pokazują wszyscy politycy. No może poza prezesem PiS. Jedyna różnica, że Napieralski jest młody. Trudno by miał dzieci tak stare, jak kupujący w Biedronce.
    • olga_w_ogrodzie Re: Przed chwilą usłyszane: 11.09.11, 22:12
      full_marks napisał:
      /.../

wątek się nie podoba,
      jego autorka też,
      na temat postu założycielskiego rozmawiać nie zamierzasz, to po co tu wchodzisz ?
      bo musisz poubliżać koniecznie ?
      słabe.
    • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 11.09.11, 23:01
      Ponieważ znudziły mnie "intelektualne" podchody ujmę to tak:
      Podobno opluwaniem polityków na forach dyskusyjnych i portalach społecznościowych, zajmują się już dzisiaj wyspecjalizowane osoby, które przyjmą zlecenia na każdego.
      ----------------------
      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 09:24
        A mnie nudzą takie insynuacje.
        • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 09:39
          ave.duce napisała:

> A mnie nudzą takie insynuacje.
          Po pierwsze - użyłem słowa <podobno>.
          Po drugie - przywoływanie artykułów z 2008 r. takie podejrzenie uprawdopodabnia.
          Po trzecie - ktoś na FK pisał:"chodzenie po bagnie wciąga". Miłego dnia :-)
          -------------------------
          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 09:47
            remez2 napisał:

> ave.duce napisała:
            >
            > > A mnie nudzą takie insynuacje.
            > Po pierwsze - użyłem słowa <podobno>.

Asekuracja chwalebna?

> Po drugie - przywoływanie artykułów z 2008 r. takie podejrzenie uprawdopodabnia

Życiorys się zmienił od 2008 roku ("Politykę" czytam od ho, ho i jeszcze trochę).

> Po trzecie - ktoś na FK pisał:"chodzenie po bagnie wciąga".

Zatem zalecam ostrożność.

Miłego dnia :-)

Również.
            > -------------------------
            • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 10:04
              ave.duce napisała:

> remez2 napisał:

> Asekuracja chwalebna?
              Co by to zdanie oznaczało bez znaku zapytania?
              > Życiorys się zmienił od 2008 roku ("Politykę" czytam od ho, ho i jeszcze trochę).
              Nie zmienił się ani życiorys, ani intencje piszących
              > > Po trzecie - ktoś na FK pisał:"chodzenie po bagnie wciąga".
              > Zatem zalecam ostrożność.
              Kto tu chodzi po bagnie? :-)

------
              • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 17:49
                Sorki, ale pojechałam do centrali po wytyczne i po ka$$ za niepochlebne pisanie o Grzegorzu Napieralskim.
                Już mogę Ci odpowiedzieć na ostatnie pytanie: ja nie, bo tkwię w płocie, a płot na twardym gruncie.
                • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 18:15
                  ave.duce napisała:

> Sorki, ale pojechałam do centrali po wytyczne i po ka$$ za niepochlebne pisanie
                  > o Grzegorzu Napieralskim.
                  O, mamo. Taka manufaktura? A gdzie maile, przelew na kont? Koszty takiej podróży zwracają?
                  > Już mogę Ci odpowiedzieć na ostatnie pytanie: ja nie, bo tkwię w płocie, a płot
                  > na twardym gruncie.
                  Dopóki rzeczka nie wyleje.

------------------------------
                  • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 18:24
                    A hakerzy to co? Vide: @ od Kempy :)
                    Tkwię na skarpie wysokiej ;)
                    • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 18:34
                      ave.duce napisała:

> A hakerzy to co? Vide: @ od Kempy :)
                      Pan prezes z tego powodu też nie ma konta. :-)
                      > Tkwię na skarpie wysokiej ;)
                      Im wyżej człowiek się usadowi, tym ...

----------------------
                      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:19
                        Sam widzisz > konto tFUJ wróg!
                        ... bardziej nie ma bagna pod stopami.
                        • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:22
                          ave.duce napisała:

> Sam widzisz > konto tFUJ wróg!
                          Zwłaszcza puste.
                          > ... bardziej nie ma bagna pod stopami.
                          Do czasu, aż nie spadnie.
                          PS - nie życzę Ci niczego złego. :-)

------------------------
                          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:29
                            remez2 napisał:

> ave.duce napisała:
                            >
                            > > Sam widzisz > konto tFUJ wróg!
                            > Zwłaszcza puste.

Z pustego i Grzegorz Napieralski nie naleje... (prawie) wszystkim.

> > ... bardziej nie ma bagna pod stopami.
                            > Do czasu, aż nie spadnie.

Ale nie tapla się w błocie przy byle większej ulewie ;)

> PS - nie życzę Ci niczego złego. :-)

I wicewersja.

> ------------------------
                            • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:39
                              To wszystko pan Pikuś. Ważne, że przegrywamy ze Słowacją i po wygraniu barażu nie wpadniemy na Rosję.
                              ---------------
                              • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:51
                                Wiem, ale nie lubię takich kalkulacji.
                                • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:56
                                  ave.duce napisała:

> Wiem, ale nie lubię takich kalkulacji.
                                  Masz rację ale..
                                  Trudno walczy się na ringu z przeciwnikiem, który wkłada do rękawicy podkowę .... na szczęście.

-----------
                                  "jak się człowiek umawia na solo, to staje i nie udaje, że mama woła na kolację"
                                  • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:17
                                    Ale "siatka" to nie ring.
                                    • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:28
                                      ave.duce napisała:

> Ale "siatka" to nie ring.
                                      Oczywiście. Tylko, że w sytuacji kiedy inni kombinują, łatwo wyjść na frajera.

--------------
                                      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:35
                                        No to jestem frajerką :)
                                        • remez2 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:38
                                          ave.duce napisała:

> No to jestem frajerką :)
                                          Ja bym tego nie powiedział. Ale skoro się upierasz. :-)

--------------------------
                                          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 20:47
                                            Tak mi wyszło, ech, logika, logika :)
    • cookies9 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 08:16
      Idzie w ślady Obamy,który na konwencji też zaprezentował swoje śliczne córki.troszeczkę
      starsze i mądrzejsze...
      • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:30
        W ślady Jarosława Kaczyńskiego w tym przypadku iść nie może ;)
        • cookies9 Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:37
          Rózowe księżniczki w swietle kamer:-)

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/5,80293,10273128,Corki_Napieralskiego_na_konwencji_SLD__ZDJECIA_.html
          • ave.duce Re: Du...mny tatuś > Grzegorz Napieralski ;) 12.09.11, 19:52
            Nie dobijaj mnie, plizzz...
    • tw_wielgus Re: Dobry wątek Ave! 12.09.11, 19:51
      Celny! Błyskotlwia charakterystyka Plastusia bez zbędnych słów. On sam się demaskuje i ośmiesza. Cudo!

ave.duce napisała:

> ... Drodzy przyjaciele
      > pozwólcie, że powiem jedną rzecz osobistą. Moje córki, które są dzisiaj z nami
      > , które wspierają mnie z moją żoną Gosią w kampanii wyborczej, rysują codzienni
      > e ulotki wyborcze SLD (...) z rysunków "bije radość i optymizm"
      ...

>
      > On jest po prostu ... brak mi słów.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=L-u4g8xrbyk
      • ave.duce Bez przesady, szkoda, że "bohater" taki mierny... 12.09.11, 21:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka