mariner4 14.09.11, 18:10 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,TVP-zdecydowala-o-dalszych-losach-Nergala,wid,13786609,wiadomosc.html A katolom przypominam, że mają pilota od telewizora. Tłuste biskupy też. M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Przeszedł głosem Gadzinowskiego 14.09.11, 18:27 "W głosowaniu wzięło udział dziewięciu spośród 15 członków Rady. Jak powiedział b. poseł SLD Piotr Gadzinowski, także zasiadający w Radzie, w głosowaniu pięć osób było przeciwko projektowi, a cztery za jego przyjęciem." Nie wiedziałem, że Gadzinowski jest w radzie. Macki NIE sięgają daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Przeszedł głosem Gadzinowskiego 14.09.11, 18:31 douglasmclloyd napisał: > > > Nie wiedziałem, że Gadzinowski jest w radzie. Macki NIE sięgają daleko. > Masz coś przeciwko? Jeśli tak, to prosiłbym o uzasadnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Przeszedł głosem Gadzinowskiego 14.09.11, 19:02 A co masz do Hąk Kąga? Gadzinowski i czterech innych członków rady uratowało ją przed kompromitacją. Jaki program miał prowadzić Nergal? "Szatan prowadzi mnie za rękę?" Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Przeszedł głosem Gadzinowskiego 14.09.11, 20:19 chateau napisał: > A co masz do Hąk Kąga? > > Gadzinowski i czterech innych członków rady uratowało ją przed kompromitacją. > Jaki program miał prowadzić Nergal? "Szatan prowadzi mnie za rękę?" Niech szarpie druta. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 18:29 Ja bym się nie cieszył za wcześnie, jak pisuar wygra, to będzie II nocna zmiana w TVP i Nergal wypadnie! Sukienkowe szuje będą dziękować Bogu za cud (Bogu = JK)! Jak piszę o tym bogu, piszę z małej :) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 18:34 cillian1 napisał: > Ja bym się nie cieszył za wcześnie, jak pisuar wygra, to będzie II nocna zmiana > w TVP i Nergal wypadnie! > Sukienkowe szuje będą dziękować Bogu za cud (Bogu = JK)! > Jak piszę o tym bogu, piszę z małej :) > Scenariusz raczej mało prawdopodobny, ale gdyby się ziścił, to Adaś ma darmową reklamę i pełne sale na koncertach... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 18:41 Niestety scenariusz bardzo prawdopodobny, przy sprawdzalności badania opinii, to bardzo! dlatego nie komentuję wzrostów/spadków w badaniach. Zresztą i tak już nie mogę, patrz stopka :) Ale, jeśli pisuar wygra - TVP przechodzi w ręce PiS! Jak zawsze TVP przechodzi w ręce wygranej partii! :( Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 18:49 cillian1 napisał: > Niestety scenariusz bardzo prawdopodobny, przy sprawdzalności badania opinii, t > o bardzo! > dlatego nie komentuję wzrostów/spadków w badaniach. Zresztą i tak już nie mogę, > patrz stopka :) > Ale, jeśli pisuar wygra - TVP przechodzi w ręce PiS! > Jak zawsze TVP przechodzi w ręce wygranej partii! :( > Skłonny jestem przyznać Ci racje w ocenie tym bardziej, że popierasz ja logicznym uzasadnieniem... Dlatego cieszę się, że nie jesteśmy skazani tylko na publiczną TV... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder-again A ty sie cieszysz, Mateo, ze jeden glupi narcyz.. 14.09.11, 18:32 ...zostaje w TV, mimo krytyki grupy innych narcyzow:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: A ty sie cieszysz, Mateo, ze jeden glupi narc 14.09.11, 18:35 marouder-again napisał: > ...zostaje w TV, mimo krytyki grupy innych narcyzow:) > A posta o narcyzach... napisał inny jeszcze narcyz.... Odpowiedz Link Zgłoś
marouder-again Moze i narcyz, za to autentycznie niewierzacy:) 14.09.11, 18:48 I prawde mowiac nie uznajacy ponoc jakosciowej a "rzeczywistej" dla wiekszosci spoleczenstwa swiatopogladowej dychotomii pomiedzy wyznawcami szatanizmu a katolikami:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Moze i narcyz, za to autentycznie niewierzacy 14.09.11, 18:50 marouder-again napisał: > I prawde mowiac nie uznajacy ponoc jakosciowej a "rzeczywistej" dla wiekszosci > spoleczenstwa swiatopogladowej dychotomii pomiedzy wyznawcami szatanizmu a kato > likami:) > E tam... Przekombinowałeś... Przecież to tylko "biznes"... Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Mnie to wisi, czy on zostaje, czy nie 14.09.11, 18:41 Ja mam pilota od TV. A że kler dostał po nosie? I tak za mało, bo to jest mafia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder-again Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 14.09.11, 18:50 ..walki z choroba nie przeszedl chrzescijanskiego obswiecenia, tylko jeszcze skromnie o tym nie wyznal mediom:) Wielu sie to juz przytrafilo:) Odpowiedz Link Zgłoś
simera16 Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 14.09.11, 18:57 marouder-again napisał: > ..walki z choroba nie przeszedl chrzescijanskiego obswiecenia, tylko jeszcze sk > romnie o tym nie wyznal mediom:) > > Wielu sie to juz przytrafilo:) > Henryk IV Burbon? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 14.09.11, 19:46 wiedziałem, że padnie podobny argument - rano zastanawiałem się co bym odpisał, gdyby padł! No i wymyśliłem - jak nie wierzysz w boga, to nawet po cudzie, przed nim nie uklękniesz! Może zmienisz podejście do przypadku, ale nie nazwiesz tego boską ręką! Dlaczego? Bo zbyt wiele ręka boska zabiera trupów - aby przed nim klękać :) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 14.09.11, 20:42 cillian1 napisał: > wiedziałem, że padnie podobny argument - rano zastanawiałem się co bym odpisał, > gdyby padł! Ale masz chłopie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 14.09.11, 20:50 > Ale masz chłopie problemy. to nie jest problem, to jest kwestia myślenia! Zakładam, że masz przemyślenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 15.09.11, 00:46 Mnie zastanawia, dlaczego biskupom nie przeszkadza Natanek, który mówi oczywiste herezje, mało zresztą oryginalne, bo kilkusetletnie (na kilku synodach i soborach oficjalnie potępione), a przeszkadza człowiek,który publicznie mówi, że nie jest katolikiem. A z tym darciem Biblii to dość naciągane (i kojarzące się jakby z islamistami i ich zabijaniem za Koran), bo oficjalnie w chrześcijaństwie nie można czcić przedmiotów, bo to bałwochwalstwo. Ważne są nie przedmioty ale idee. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Zeby potem nie bylo, ze p. darski w trakcie.. 15.09.11, 01:01 lucusia3 napisała: > Mnie zastanawia, dlaczego biskupom nie przeszkadza Natanek, który mówi oczywist > e herezje, mało zresztą oryginalne, bo kilkusetletnie (na kilku synodach i sobo > rach oficjalnie potępione), a przeszkadza człowiek,który publicznie mówi, że ni > e jest katolikiem. A z tym darciem Biblii to dość naciągane (i kojarzące się ja > kby z islamistami i ich zabijaniem za Koran), bo oficjalnie w chrześcijaństwie > nie można czcić przedmiotów, bo to bałwochwalstwo. Ważne są nie przedmioty ale > idee. No i jakąż to ideę głosi Darski? Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 18:47 Nergal powinien wystartowac z Ruchu Palikota. Szkoda, ze nie startuje. Zwyciestwo mial by w reku. Przydal by sie noramlny facet w Parlamencie, nie otumaniony mitami. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Nergal zostaje 14.09.11, 20:37 wanda43 napisała: > Nergal powinien wystartowac z Ruchu Palikota. Szkoda, ze nie startuje. Zwyciest > wo mial by w reku. Przydal by sie noramlny facet w Parlamencie, nie otumaniony > mitami. Nergal szarpnie druta, Doda zrobi loda i będzie git. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Nergal zostaje 14.09.11, 19:07 I bardzo dobrze.Gratulacje dla TVP za odważną decyzję... Odpowiedz Link Zgłoś
tom.gorecki Dziwisz ty się zdziwisz... 15.09.11, 09:28 "Nie możemy milczeć, gdy na scenie rwie się na strzępy Pismo Święte. " Dziwiszowe towarzycho rrobi to na codzień, ale symbolicznie. "Nie możemy milczeć, gdy promuje się w publicznych mediach osoby, które znak krzyża włączyły w satanistyczne widowiska" Wypisz-wymaluj opis sukienkowej mszy. Wielu też nie może tego znieść w wydaniu dziwiszowych kumpli i zmienia wyznanie... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Ja nie mogę milczeć gdy Michalik obraża satanistow 15.09.11, 09:33 i nazywa ich wartości antywartościami. Ten człowiek powinien zniknąć z mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Ja nie mogę milczeć gdy Michalik obraża satan 15.09.11, 14:07 oczywiście że mają. I słusznie, bo czynienie zła nawet w prawie karnym jest ścigane :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ja nie mogę milczeć gdy Michalik obraża satan 15.09.11, 14:43 Dlaczego więc zło, którego dopuszcza się Michalik, nie jest ścigane przez prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Nergal zostaje 15.09.11, 10:06 mariner4 napisał: A katolom przypominam, że mają pilota od telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nergal zostaje 15.09.11, 10:40 > i mogą nie płacić abonamentu za ten diabelski hłam! Za hłam w żadnym wypadku. Za chłam, co jest kwestią oceny, już tak. no to co katole? nie płacimy diabłu za program? Publiczne nawoływanie do łamania prawa jest karalne. :-) ------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Nergal zostaje 15.09.11, 11:03 to jest prawdziwy hłam przez samo h. przez ch byłby troszkę lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nergal zostaje 15.09.11, 10:48 a niech se zostaje. Świadczy to jeno o "neutralności" reżymowych mendiufff. Co do Nergala: Pan Bóg dał mu już jedno ostrzeżenie... Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 A co mają do tego media???? 15.09.11, 12:11 Albo jest wolność mediów, albo nie ma. Ale skąd przygłup ma o tym wiedzieć? M. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: A co mają do tego media???? 15.09.11, 12:23 acha ten program z Nergalem to dla przygłupów? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Nio9e wiem dla kogo, ale widzę 15.09.11, 12:29 że PiSdzielce maja schizofrenię. Czepiają się Nergala, ale sami walczą o "wolność słowa" w wypisywaniu obelg na prezydenta i rząd. Nergal to nie mój idol, ale ma prawo do wypowiedzi i kropka. M. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Nio9e wiem dla kogo, ale widzę 15.09.11, 12:35 PiS-owcy nauczyli się od POpapranych idiotów, to oni wcześniej uczyli innych jak obrażać premiera, w czasie gdy był nim Kaczyński. Teraz oburzają się gdy ktoś stosuje ich metody obrażając hrabiego i ryżawego... Ja też mam prawo do wypowiedzi i piszę żę satanizm to idiotyzm. Koniec i kropka! ============--=========================== Kto podniesie ręke na władze ...... niech wie, że ta ręka będzie mu odrąbana. - Józef Cyrankiewicz --- Nie wolno lżyć organów - Łukaszenko Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Dla mnie też satanizm to idiotyzm 15.09.11, 12:48 Nie w tym rzecz. Tylko mnie Nergal nie przeszkadza. W każdym razie nie więcej niż Rydzyk i ten nowy, jak mu tam nawiedzony. Natkanski, czy jak mu tam. Wszyscy trzej wiszą mi jak kilo kitu. Jestem wrogo nastawiony do Rydzyka, ale znajdź choć jeden mój post w którym domagam się jego uciszenia. Co najwyżej zrównania jego praw z innymi mediami. M. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 15.09.11, 14:04 mariner4 napisał: > Jestem wrogo nastawiony do Rydzyka, ale znajdź choć jeden mój post w którym dom > agam się jego uciszenia. a to opraw w ramki i wyślij wyrobnikom w GW. Moze przemówi im do rozsadku. Bo tym dziwnym trafem Rydzyk przeszkadza i bardzo chętnie by go uciszyli :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 W GW Rydzyk nie cieszy się sympatią 15.09.11, 14:11 ale nie pamiętam ani jednej publikacji w tej gazecie, która by domagała się likwidacji mediów Rydzyka. Jak Ty znasz to będę wdzięczny za linka. M. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 14:35 słuchaj, mariner 4. jestem katolikiem i satanizm mi przeszkadza. Nie nawołuję do wieszania innowierców ale propagowanie szkodliwego dla społeczeństwa kultu przez instytucję która żada o demnie pieniędzy na finansowanie tego póldiabła jest nie do przyjęcia I taki Nergal niech sobie śpiewa dla swoich diabełków co chce, ale nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 14:41 Mi też przeszkadza propagowanie szkodliwego dla społeczeństwa kultu Chrystusa przez TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 14:49 słuchaj no obrazo, wyznawców kultu Chrystusa jest w Plsce ponad 90 % więc półdiablęta morde w kubeł i słuchać czego chce większść. A satanizm jak sama nazwa wskazuje pochodzi od szatana i z samej matury jest nie do przyjęcia przez normalnego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 14:54 Nieprawda, wyznawców kultu Chrystusa, czyli rzeczy szkodliwej dla społeczeństwa, jest może ze 40%, a więc mniejszość. Więc lepiej żeby ta mniejszość nie narzucało normalnym ludziom swoich fanaberii. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 15:02 o kurcze, obrazo, ty masz jakieś swoje statystyki, pewnie system zostawił ci jakiś twój przodek który pobierał nauki na wumlu i zawsze mu wychodziło inaczej niż gdzie indziej.... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 15:10 Ty masz swoje statystyki, ja mam swoje, przy czym to moje są prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 15:22 rodem z peerelku tam zawsze wychodzili na swoje i czytali Prawdę (moskiewską) więc pewnie masz te "prawdziwe" Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Dla mnie też satanizm to idiotyzm 16.09.11, 15:26 Nie, to twoje są rodem z peerelu, no i twoje są prawdziwe bo dla ciebie wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nio9e wiem dla kogo, ale widzę 15.09.11, 14:02 mariner4 napisał: > że PiSdzielce maja schizofrenię. Czepiają się Nergala, ale sami walczą o "wolno > ść słowa" w wypisywaniu obelg na prezydenta i rząd. a to już zależy co rozumiesz pod pojęciem "wolność słowa". Bo imaginuj sobie waść, nie wszystko jest dozwolone :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nio9e wiem dla kogo, ale widzę 15.09.11, 14:41 No właśnie, obrażanie uczuć religijnych katolików nie jest zabronione, a obrażanie uczuć satanistów jest dopuszczalne i przechodzi bez echa. Gdzie tu sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: A co mają do tego media???? 15.09.11, 13:59 mariner4 napisał: > Albo jest wolność mediów, albo nie ma. ano niby jest, a ściślej: powinna być. Tyle ze dziwnym trafem co i rusz postempoffce protestuja a to przeciw Pospieszalskim a to przeciw 'czarnosukienkowym". To samo było z Cejrowskim którego z telewizji pogoniono bynajmniej nie dlatego ze jego program miał fatalną ogladalność :) To jak to w końcu jest z tą "wolnością"? Ona jest wtedy kiedy "nasi" występują, a "nie nasi" nie? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: A co mają do tego media???? 15.09.11, 14:46 No bo przecież niepostempoffce są za obecnością Pospieszalskiego, Cejrowskiego, Nergala w mediach, nigdy przeciw nikomu nie protestują bo przecież dla nich wolność nie jest tylko wtedy gdy w mediach występują Wildstein, Pospieszalski, Terlikowski, Cejrowski. Dla nich oczywiście wolność nie jest wyłącznie wtedy gdy występują "ich" a nie "tamtych". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Nergal zostaje 15.09.11, 14:08 i mają też prawo jak każdy obywatel pogonić tych którzy rządzą "państwową' telewizją. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Przeszedł głosem Gadzinowskiego 15.09.11, 15:34 strikemaster napisał: > Sam sobie szarp. Koniez z kościelną dyktaturą w życiu publicznym! Nie gram na gitarze. Odpowiedz Link Zgłoś