Dodaj do ulubionych

Warszawa bez Parady Równości

• Gość: tomer PRECZ Z BANDZIORAMI MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.04, 21:58
      • Gość: GOLEM PRECZ Z BANDZIORAMI MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:00
        Jeszcze trochę a będą paradować w brunatnych koszulach i tyrolskich spodniach
        • Gość: trzeźwy Re: PRECZ Z BANDZIORAMI MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:03
          Jeszcze trochę a będą paradować w brunatnych koszulach i tyrolskich spodniach
          i będą powiewać flagą z gwiazdą Dawida.
      • Gość: trzeźwy Re: PRECZ Z BANDZIORAMI MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:02
        Kochana Młodzież Wszechpolska, obroniła nie pierwszy już raz
        honor młodych Polaków. Wielkie dzięki.
        • Gość: tomer Re: PRECZ Z BANDZIORAMI MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.05.04, 22:10
          Nie chcę żeby tepe łyse trole ingerowały w czyjekolwiek poglądy. Mimo że od
          pedałów sam trzymam się z daleka to uważam że owi krwawo usposobieni osobnicy
          stanowią od nich o wiele większe zgrożenie dla bytu przecietnego Polaka.
          Dlatego precz z bandziorami
      • Gość: antypedal BRAWA DLA MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.com 24.05.04, 22:03
        • Gość: trzeźwy Re: BRAWA DLA MŁODZIEŻY WSZECHPOLSKIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:05
          Wielkie uznanie dla Młodzieży Wszechpolskiej. Popieram.
      • Gość: Docent Monglolizmu Historia mysli fagott-ow i lisbij IP: *.sympatico.ca 25.05.04, 03:13
        To monumentalne dzielo naukowe z Katedry Mongolizmu pod auspicjami doc. Jarogi
        wplynelo na rozwoj mysli wartosciowych w sposob bardzo pochlebny. Teza docenta
        o niekwestionowanym wplywie fagotow i lisbij na swiatowa mysl mongolo-podobnych
        nie ma rownego sobie odpowiednika w pracach instytucji gdzie pan docent jest
        zatrudniony. Praca nie tylko ma tresc ale i forme historyczna. Na belce
        doc.Jaroga nawinela recznie napisane wszystkie tezy dotyczace obyczajow tej
        grupy od czasu wczesnego monglolizmu do modern debilizmu. Podobno belka nie
        wytrzymala.
    • kataryna.kataryna Re: Warszawa bez Parady Równości 24.05.04, 22:06
      Kaczyński miał podstawy, żeby nie wydać zgody, kilka lat temu była na ten temat
      uchwała Trybunału Konstytucyjnego, można, jeśli demonstracja zagrażałaby
      zdrowiu lub życiu uczestników lub innych osób. Obie demonstracje były
      zaplanowane na podobnych trasach więc ryzyko było realne a ustawa nie daje
      decydentom prawa do zmieniania zaproponowanej przez wnioskodawcę trasy. A
      ochrona policji nie daje stuprocentowej gwarancji, po łódzkich juwenaliach nie
      dziwię się, że Kaczor dmucha na zimne. Chociaż osobiście wolałabym, żeby dał
      zgodę bo być zadym by nie było a teraz ten temat będzie wałkowany tygodniami.
      • Gość: kasia_blond ida wybory. IP: *.chello.pl 24.05.04, 22:12
        nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, :). dobrze jest wiedzieć, jak
        wygląda alternatywna dla borowskiego, czy nawet janika. idą wybory.
        • Gość: mis Re: Kasiu Ty i tak zawsze byłaś lewa! Prawda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:58
        • oszolom.z.radia.maryja Re: ida wybory. 25.05.04, 13:53
          no idą idą i to zboczone lewactwo ukrywajace sie pod szyldem Zieloni 2004 chce
          sie wypromowac lansując zachownia majace nie wiele wspólnego z naturą którą
          ponoć chcą chronić
      • Gość: trzeźwy Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:13
        Przecież parady zboczeńców są wykroczeniem przeciwko obyczajności.
        A może to te 95% ludzi normalnych ma się poddać kochajacym inaczej?
        • Gość: aaa Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 22:57
          a czemu ma się poddawać?
      • Gość: aaa Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 22:57
        Oczywiście geje i lesbijki wygrywają tak naprawdę w tej chwili bitwę za bitwą
        (ja im w tym kibicuję) - jeśli teraz będziemy mieli festwal kolejnych odmów,
        bijatyk ze skinami w różnych miastach itp. happeningów, temat będzie się niósł
        przez następne parę miesięcy.. A czarnogrodzianom współczuję, bo walczą o
        przegraną sprawę...
    • stephen_s Czyli jak rozumiem... 24.05.04, 22:18
      ... jeśli niedługo ktoś zagrozi, że urządzi zadymę na trasie warszawskiej
      pielgrzymki do Częstochowy, Kaczyński również "prewencyjnie" zabroni
      pielgrzymki, tak?

To jest kompletnie postawione na głowie - Parada byłaby zupełnie pokojową
      manifestacją. Jeśli doszłoby do zadymy, to wyłącznie z powodu kontrmanifestacji
      Młodzieży Wszechpolskiej. W takiej sytuacji miasto ma obowiązek zrobić
      wszystko, by pokojowa manifestacja miała szansę się odbyć i trzymać zadymiarzy
      z dala od niej - a nie zabraniać tej manifestacji!

To jest tak, jakby ktoś mówił, że boi się swojego agresywnego sąsiada - a
      policja w odpowiedzi nałożyła mu (tj. osobie zagrożonej) areszt domowy na
      zasadzie "w zamknięciu nikt mu nic nie zrobi"...
      • kataryna.kataryna Re: Czyli jak rozumiem... 24.05.04, 22:40
        stephen_s napisał:

> ... jeśli niedługo ktoś zagrozi, że urządzi zadymę na trasie warszawskiej
        > pielgrzymki do Częstochowy, Kaczyński również "prewencyjnie" zabroni
        > pielgrzymki, tak?

Nie, bo ustawa prawo o zgromadzeniach nie dotyczy zgromadzeń o charakterze
        religijnym.

> To jest kompletnie postawione na głowie - Parada byłaby zupełnie pokojową
        > manifestacją. Jeśli doszłoby do zadymy, to wyłącznie z powodu
        kontrmanifestacji
        >
        > Młodzieży Wszechpolskiej.

Jeśli decyzja Kaczyńskiego była błędna, organizatorzy mogą się odwołać i
        zapewne to zrobią.

W takiej sytuacji miasto ma obowiązek zrobić
        > wszystko, by pokojowa manifestacja miała szansę się odbyć i trzymać
        zadymiarzy
        > z dala od niej - a nie zabraniać tej manifestacji!

A jak trzymać zadymiarzy z dala od parady? Nie można na tę okoliczność zamknąć
        ulic a policja może sobie nie poradzić z utrzymaniem porządku gdy się obie
        demonstracje zetkną.

Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony ograniczanie wolbności zgromadzeń
        zawsze jest niebezpieczne, z drugiej zaś strony po wypadkach w Łodzi trudno mi
        się Kaczorowi dziwić, nie chciałabym, żeby w moim mieście trzeba było gumowymi
        kulami rozpędzać demonstrantów - a z innymi sposobami utrzymywania porządku
        policja radzie sobie kiepsko.
        • clarence Re: Czyli jak rozumiem...do Kataryny 24.05.04, 23:40
          kataryna.kataryna napisała:
          A jak trzymać zadymiarzy z dala od parady? Nie można na tę okoliczność zamknąć
          > ulic a policja może sobie nie poradzić z utrzymaniem porządku gdy się obie
          > demonstracje zetkną.
          >
          > Mam mieszane uczucia, bo z jednej strony ograniczanie wolbności zgromadzeń
          > zawsze jest niebezpieczne, z drugiej zaś strony po wypadkach w Łodzi trudno
          mi
          > się Kaczorowi dziwić, nie chciałabym, żeby w moim mieście trzeba było
          gumowymi
          > kulami rozpędzać demonstrantów - a z innymi sposobami utrzymywania porządku
          > policja radzie sobie kiepsko.
          W ten sposób można zakazać KAŻDEJ demonstracji !
          To hipokryzja niewyobrazalnych rozmiarów.Przypadkowo oczywiście trafiło na
          paradę równości. Czy Ty Kataryno uważasz się za demokratkę???
          Co proponujesz ludziom o odmiennej orientacji seksualnej?
          Stworzenie Koscioła Gejów i Lesbijek ,by żaden debil nie mógł im zabronić
          demonstrować zgodnie z prawem?????
          Wyobrażasz sobie to GejoLesbijskoBoże Ciało i przyjazną reakcję polskich
          katolików?
          BOGA NIE MA ,bo gdyby był, to zniszczyłby palantów,którzy z jego imieniem na
          ustach,prześladują innych.
          Ten kraj jest chyba nieuleczalnie juz chory.
        • stephen_s Re: Czyli jak rozumiem... 25.05.04, 15:41
          > Nie, bo ustawa prawo o zgromadzeniach nie dotyczy zgromadzeń o charakterze
          > religijnym.

Z tą pielgrzymką to był przykład... :)

> Jeśli decyzja Kaczyńskiego była błędna, organizatorzy mogą się odwołać i
          > zapewne to zrobią.

No i życzę im, by udało się tę skandaliczną decyzję odkręcić. Inna sprawa, że
          pewne decyzje w świetle prawa mogą byś poprawne, a jednak nie być etycznie w
          porządku...

> A jak trzymać zadymiarzy z dala od parady? Nie można na tę okoliczność
          > zamknąć
          > ulic a policja może sobie nie poradzić z utrzymaniem porządku gdy się obie
          > demonstracje zetkną.

Ale co Ty sugerujesz? Że z powodu nieudolności policji miasto powinno zakazać
          demonstrowania? Powtórzę: to jest tak, jakby zakazać ludziom wychodzenia z
          domów, bo miasto nie jest w stanie zapewnić im bezpieczeństwa...

Poza tym, litości: przecież od tego są władze miasta, by własnie obywatelom
          bezpieczeństwo zapewniać. Czyli też umożliwić im bezpieczne, pokojowe
          demonstrowanie. To jest jedna z podstawowych wolności obywatelskich! Jeśli
          władze Warszawy nie są w stanie tego robić, to niech podadzą się do dymisji, a
          nie ułatwiają sobie życie restrykcyjnymi zakazami!

Doprawdy, rozumiałbym taką decyzję, gdybyśmy mówili o dwóch potencjalnie
          niebezpiecznych demonstracjach. Ale tutaj mamy jedną demonstrację całkowicie
          pokojową (nigdy nie słyszałem, by geje i lesbijki coś gdzieś w czasie swoich
          demonstracji demolowali) i drugą, która z założenia idzie, by tę pierwszą lać.
          Sorry, ale zakazywanie ich OBU to jest karanie ofiar za czyny bandytów...

Nie mówiąc o tym, że za prezydentury Kaczyńskiego odbywały się w Warszawie
          różne demonstracje, o których wiadomo było, że skończą się zadymą (np.
          górnicy). I co, gdzie był wtedy Kaczyński ze swoimi zakazami? Gdzie
          zapobiegliwość, troska o utrzymanie porządku? Najwyraźniej dla Kaczyńskiego
          gónicy jadący robić demolkę mają większe prawo do demonstracji, niż pokojowo
          nastawione mniejszości seksualne.

Sorry, ale to nie jest przypadek, że akurat Parada Równości została zakazana.
          Kaczor, jak to prawicowiec (w dodatku lokalny koalicjant LPR), po prostu nie
          chciał w "swoim" mieście demonstracji gejowskiej - i przy pierwszym pretekście
          ją zablokował.
    • Gość: silesius ida wybory. dunin na prezydentke... oszolomow IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.05.04, 22:25
      Wlasnie: ida wybory. moze w koncu pokazac tym wszystkim szymonom niemcom czy
      kingom dunin (odczas ostatniego pobytu w polsce widzialem jakis quiz, ktory ta
      smieszna panienka prowadzila: po prostu sie usmialem: juz chyba lepsze sa te
      programy z michalem wisniewskim, niz z ta - az przykro patrzec - bardzo
      brzydka, i przez to jeszcze bardziej glupio-arogancka pseudointelektualistka),
      gdzie ich miejsce w szeregu, i ze wiekszosc nie ma zamiaru wydawac panstwowych
      pieniedzy (czyli podatnikow) na ochrone tych ich glupich hucp. Juz wystarczy
      skandla z ich krakowskim cyrkiem: nie sobie laza po parku mokotowskim, albo
      pospaceruja nad wisla.
      smiac mie sie chce, jesli co poniektorzy "lewaccy prorocy" dra sie na forum, ze
      to koniec demokracji: pierwszy raz slysze, zeby demokracja polegala na
      dyktaturze mniejszosci nad wiekszoscia: to juz za faszystow i komunistow
      przezywalismy. czyzby polskie pedalstwo odwolywalo sie do takich "szczytnych
      tradycji"? gratuluje! zreszta ta duni wyglada troche jak nadiezda krupska
      • maly_czarnuch Re: ida wybory. dunin na prezydentke... oszolomow 24.05.04, 22:43
        Widzisz silesius, demokracja to rządy większości przy poszanowaniu praw
        mniejszości... Ale do wielu dociera tylko pierwsza część tego zdania...
      • Gość: aaa Re: ida wybory. dunin na prezydentke... oszolomow IP: *.aster.pl / *.acn.pl 24.05.04, 22:59
        idź do szkoły, bo nie nauczyli cię chyba co to demokracja...
        • maly_czarnuch Re: ida wybory. dunin na prezydentke... oszolomow 25.05.04, 07:33
          > idź do szkoły, bo nie nauczyli cię chyba co to demokracja...

Ooo znawca się znalazł... To oświeć mnie co to. Lektura klasyków wskazuje na co
          innego...
    • Gość: Jaro Chrzanionym nazistom mówię stanowcze nie! IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 24.05.04, 22:31
    • Gość: yeellow Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.acn.waw.pl 24.05.04, 22:33
      Niestety, po Krakowie okazuje sie, ze moje miasto tez jest reprezentowane przez
      antydemokratycznych dewotow. Nie, zebym specjalnie sie zdziwil, ale mialem
      nadzieje, ze skoro mielismy forum gospodarcze i "naloty antyglobalistow", ktore
      skonczyly sie osmieszeniem przerazonych wladz miasta, to parada gejow nie
      bedzie traktowana jako zagrozenie dla stolicy. Widac kazdy, najglupszy nawet
      powod jest dobry. Moze jeszcze zmienia zdanie. Trzymam kciuki za udany,
      spokojny i wesoly marsz. Myslalem nawet, zeby wziasc udzial.

Pozdrawiam
      Marcin
    • Gość: MIŁOŚNIK [...] IP: *.tele2.pl 24.05.04, 22:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • maly_czarnuch Re:DOŚĆ DYSKRYMINACJI !!! 24.05.04, 22:50
        Widzisz młotku, pedofilia jest zakazana prawem, gdyż szkodzi drugiemu
        człowiekowi. Nekrofilia to profanowanie zwłok. Zoofilia to uprawianie stosunków
        seksualnych ze zwierzętami, które to zwierzęta owych stosunków nie chcą.
        Domyślam się, że zrozumienie tego przekracza to twoje zdolności umysłowe...
        Jakkolwiek stosunki analne ktoś może uznawać za obrzydliwe (np. ja), to dopóki
        ten stosunek mnie nie dotyczy, nie obchodzi mnie, kto co z kim robi. Zrozumcie,
        że to, czy ktoś lubi panów czy panie to jego prywatna sprawa. Mnie nic do tego.
        Ale skoro lubicie innym do łóżek zaglądać i decydować, co mają robić...
        • oszolom.z.radia.maryja Re:DOŚĆ DYSKRYMINACJI !!! 24.05.04, 23:12
          maly_czarnuch napisał:

> Widzisz młotku, pedofilia jest zakazana prawem, gdyż szkodzi drugiemu
          > człowiekowi.

-w Holadnii już się dyskutuje o możliwosci jej zaegalizowania (tj pedofilii a w
          Anglii chce się obniżyć wiek pełnoletności...

Nekrofilia to profanowanie zwłok. Zoofilia to uprawianie stosunków
          >
          > seksualnych ze zwierzętami, które to zwierzęta owych stosunków nie chcą.

- a skąd wiesz ze nie chcą? probowałe s już tego zboku?

> Domyślam się, że zrozumienie tego przekracza to twoje zdolności umysłowe...
          > Jakkolwiek stosunki analne ktoś może uznawać za obrzydliwe (np. ja), to
          dopóki
          > ten stosunek mnie nie dotyczy, nie obchodzi mnie, kto co z kim robi.
          Zrozumcie,
          > -stosunek analny możesz zrobić również z płcią przeciwną...

> że to, czy ktoś lubi panów czy panie to jego prywatna sprawa. Mnie nic do
          tego.
          > -no własnie więc nie powninno się z seksualnymi zachowaniami obnośić
          publicznie a pedzie to robią własnie w ten sposób!

> Ale skoro lubicie innym do łóżek zaglądać i decydować, co mają robić...

-a wy chcecie decydować za heteroseksualnych małżonkow ile dzieci mają mieć!
          • maly_czarnuch Re:DOŚĆ DYSKRYMINACJI !!! 25.05.04, 07:32
            Oszołom.z.czegoś.tam napisał:

-w Holadnii już się dyskutuje o możliwosci jej zaegalizowania (tj pedofilii a w

Anglii chce się obniżyć wiek pełnoletności...

Kto dyskutuje? Co dyskutuje? Na razie mam tylko twoje słowa... Dyskutować to
            sobie mogą, zrobić nic nie zrobią (mam na myśli Holandie).

> - a skąd wiesz ze nie chcą? probowałe s już tego zboku?

Widzisz głupi.jak.nie.wiem.co.oszołomie, biologizm powoduje, iż normalne istoty
            czują popęd seksualny tylko do istot w obrębie własnego podgatunku lub gatunku.
            Każde zwierze (w tym również człowiek jako istota biologiczna) ma preferencje
            określone tylko w tym zbiorze. Jeżeli masz związane z tym wątpliwości
            (cyt "skąd wiesz") to zaczynam się o ciebie martwić. Czyżby nadmiernie podobał
            ci się twój pies? Albo inne zwierze? Masz fantazje erotyczne? Czy może już
            czegoś próbowałeś? Lepiej idź do seksuologa albo psychiatry, bo możesz napytać
            sobie biedy. Człowieku, zaczynam rozumieć, skąd biorą się te bzdury, które
            tutaj wypisujesz... Normalny człowiek większości z tego czym spamujesz na tym
            forum by nie wymyślił... Hehehe, wyszło szydło z worka...

O widzę że pan oszołom jest fanem seksu analnego... Oj ksiądz spowiednik chyba
            nie jest zachwycony. Nie diść, że bez ślubu to jeszcze anal. I z kim? Mam
            nadzieję, że z kobietą, a nie jest to realizacja powyższych problemów...
            Nie zauważyłem, aby ktoś publicznie uprawiał seks analny. Hmmm, w ciekawym
            towarzystwie się obracasz... A owi
            I proszę mi pokazać, kiedy "my", a właściwie ja, bo tylko za swoje czyny mogę
            odpowiadać, chciałem decydować o ilości dzieci heteroseksualistów. Ja decyduje
            tylko o ilości moich dzieci i dlatego jest ich zero. A do tego mam prawo...
            • oszolom.z.radia.maryja Re:DOŚĆ DYSKRYMINACJI !!! 25.05.04, 13:55
              skąd żes przepisal te bzdury?
              • maly_czarnuch Re:DOŚĆ DYSKRYMINACJI !!! 25.05.04, 16:32
                Co za cięta odpowiedź... Na chwilę wszedłem w twój umysł. Wzór takiego czaru
                wyczytałem w Harrym Potterze...
    • Gość: Lui Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.zaczek.ds.pw.edu.pl 24.05.04, 22:43
      No to mamy wreszcie rozsądnego kandydata na prezydenta. Brawo Lechu !!!!!!!!
    • Gość: MARABUT [...] IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 24.05.04, 22:50
      • Gość: zyz Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.radom.pilicka.pl 24.05.04, 22:57
        a dlaczego nie" katolicy do gazu? "
        to też dla niektórych zboczenie
    • Gość: jhkh [...] IP: *.lcc.ca 24.05.04, 22:55
      • oszolom.z.radia.maryja Re: PEDAŁY DO BRUKSELI!!! TAM WASZE MIEJSCE!!! 24.05.04, 23:13
        popieram! załadować w wagony i do dzielic rózowych latarnii
        • maly_czarnuch Re: PEDAŁY DO BRUKSELI!!! TAM WASZE MIEJSCE!!! 25.05.04, 07:37
          Brunatna koszula ci oszołom wystaje...
    • Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 22:56
      • Gość: a Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.golebia.clarus.com.pl 24.05.04, 23:06
    • Gość: kotkubus Re: precz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.05.04, 23:05
      Masz rację, Oszołomie... , jak się zamknie oczy, to całe zło tego świata znika
      w jednej chwili. A jeszcze lepiej - wzorem strusia - wsadzić głowę w piasek.
      Tylko że wtedy wystaje całkiem przeciwna część ciała...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: precz... 24.05.04, 23:08
        Gość portalu: kotkubus napisał(a):

> Masz rację, Oszołomie... , jak się zamknie oczy, to całe zło tego świata
        znika
        > w jednej chwili. A jeszcze lepiej - wzorem strusia - wsadzić głowę w piasek.
        > Tylko że wtedy wystaje całkiem przeciwna część ciała...

-tak robią ci z tygodnika powszechnego my mówimy bierności nie i dajemy włąsnie
        temu wyraz..jak widać skutecznie
      • Gość: A PRZERAZAJACE- SWIADECTWO CIEMNOTY I NIETOLERANCJI IP: *.golebia.clarus.com.pl 24.05.04, 23:13
        SZALEJE PO TYM FORUM-CZY SAMI PSYCHOPACI DORWALI SIE DO KOMPUTEROW BY OKAZAC
        SWOJA RADOSC Z BESZCZELNEGO ZAMACHU NA DEMOKRACJE? JAK WAM NIE WSTYD WYPISYWAC
        TAKIE SWINSTWA I GROZBY POD PREZYKRYWKA OBRONY MORALNOSCI, POLSKOSCI ITP
        WARTOSCI
        WSTYD! WSTYD! WSTYD!

NIECH JUZ LEPPER ZOSTANIE PREMIEREM-I NASTAPI APOKALIPSA-NA NIC LEPSZEGO TEN
        KRAJ NIE ZASLUGUJE
        • oszolom.z.radia.maryja Re: PRZERAZAJACE- SWIADECTWO CIEMNOTY I NIETOLERA 24.05.04, 23:24
          a jak wam nie wstyd promować zachowania sprzeczne z naturą i zdrowym rozsądkiem?
          Promowanie homoseksualizmu to zamach na polską rację stanu..uderzajac pośrednio
          w liczebność narodu osłabia się jego siły witalne. Seks ma słuzyć przede
          wszystkim prokreacji! Poza tym homoseksualizm jest winny AIDS!
          • Gość: KP zgadza sie, swiadectwo ciemnoty. Totalnej ciemnoty IP: *.physik.uni-giessen.de 25.05.04, 03:47
            > a jak wam nie wstyd promować zachowania sprzeczne z naturą
            natura wspoltworzy homoseksualizm!

> Promowanie homoseksualizmu to zamach na polską rację stanu...
            Prorosyjskosc Radia Maryja to zamach na polska racje stanu!

>uderzajac pośrednio w liczebność narodu osłabia się jego siły witalne
            Radio Maryja niszczac demokracje i wolny rynek, stojac przeciw akcesji
            do UE i mozliwosci wykupu ziemi uprawnej przez cudzoziemcow, oslabia
            sily witalne narodu

>Seks ma słuzyć przede wszystkim prokreacji!
            To ile masz dzieci? Dwa tysiace? Piec tysiecy? Czy moze nie odbywasz
            stosunkow, gdy nie rozpoznasz zamiaru prokreowania?

>Poza tym homoseksualizm jest winny AIDS!
            nieuzywanie prezerwatyw jest winne AIDS!
            • oszolom.z.radia.maryja Re: zgadza sie, swiadectwo ciemnoty. Totalnej cie 25.05.04, 13:20
              Gość portalu: KP napisał(a):

> > a jak wam nie wstyd promować zachowania sprzeczne z naturą
              > natura wspoltworzy homoseksualizm!
              >
              > > Promowanie homoseksualizmu to zamach na polską rację stanu...
              > Prorosyjskosc Radia Maryja to zamach na polska racje stanu!
              >
              > >uderzajac pośrednio w liczebność narodu osłabia się jego siły witalne
              > Radio Maryja niszczac demokracje i wolny rynek, stojac przeciw akcesji
              > do UE i mozliwosci wykupu ziemi uprawnej przez cudzoziemcow, oslabia
              > sily witalne narodu
              >
              > >Seks ma słuzyć przede wszystkim prokreacji!
              > To ile masz dzieci? Dwa tysiace? Piec tysiecy? Czy moze nie odbywasz
              > stosunkow, gdy nie rozpoznasz zamiaru prokreowania?
              >
              > >Poza tym homoseksualizm jest winny AIDS!
              > nieuzywanie prezerwatyw jest winne AIDS!

- jeśli myślisz że prezerwatywa ochroni przed AIDS to mozna tylko rece
              załamać.. nawet przed ciążą nie chroni w stu procentach a skad dopiero przed
              wirusem HiV który jest ileśset tys razy mniejszy od plemników...
              • Gość: KP Nie ochroni w 100% ale ochroni w 99% IP: *.physik.uni-giessen.de 25.05.04, 13:58
                Natomiast promowanie nieuzywania prezerwatywy pomoze AIDS.
          • maly_czarnuch Re: PRZERAZAJACE- SWIADECTWO CIEMNOTY I NIETOLERA 25.05.04, 07:40
            Oszołom, dlaczego w wieku 25 lat nie masz jeszcze dzieci? Prawdziwi Polacy w
            twoim wieku mieli ich już przynajmniej trójkę. A ty co? Zatapiasz się w
            konsumpcyjnej cywilizacji i masz w nosie naród! I jeszcze innych pouczasz...
            Czyżby kolejny przejaw stosowania podwójnych standardów?
    • Gość: Oszołom.z.r.maryja Metodyści potępili homoseksualizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:29
      fakty.interia.pl/kraj/news?inf=499054
      -a mówią ze tylko katolicy uwzięli się na homosów...
    • Gość: nie krzycz, pomyśl Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 24.05.04, 23:31
      Za każdym razem kiedy poruszany jest temat 'inności', ujawniają się drzemiące w
      nas pokłady nienawiści. Najczęściej wiąże się to z niewiedzą - nie znamy
      czegoś, nie rozumiemy, darzymy to niechęcią. Po pierwsze - homoseksualizm nie
      jest chorobą! Został skreślony z listy chorób kilkanaście lat temu. Po drugie -
      tego typu manifestacje mają na celu zwrócenie uwagi na pewną grupę ludzi. Na
      ich problemy związane z nietolerancją społeczeństwa, na dyskryminację. W
      dalszym ciągu osoba o skłonnościach homoseksualnych zmuszona jest do ich
      ukrywania. Widać po niektórych opiniach na forum, że to jedyny wybór... Osoby
      te często są szykonywane, zwalniane z pracy, dyskryminowane. I to są fakty. I
      przeciw temu protestują. I takie mają prawo. Pozdrawiam.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Warszawa bez Parady Równości 24.05.04, 23:48
        Gość portalu: nie krzycz, pomyśl napisał(a):

> Za każdym razem kiedy poruszany jest temat 'inności', ujawniają się drzemiące
        w
        >
        > nas pokłady nienawiści. Najczęściej wiąże się to z niewiedzą - nie znamy
        > czegoś, nie rozumiemy, darzymy to niechęcią.

-bzdura! to co nieznane budzi ciekawość a nie nienawiśc!

Po pierwsze - homoseksualizm nie
        > jest chorobą! Został skreślony z listy chorób kilkanaście lat temu.

-banda lewaków dorwała się do stanowsik w ONZ i WHO no to nie dziwota że taką
        bzdurę tam wpisali..ci sami ludzie wpisali na listę chorób...ludzką ciążę! Tak
        więc jest to decyzja polityczna pozbawiona jakiegokolwiek merytorycznego
        uzasadnienia!

Po drugie -
        >
        > tego typu manifestacje mają na celu zwrócenie uwagi na pewną grupę ludzi. Na
        > ich problemy związane z nietolerancją społeczeństwa, na dyskryminację.

-kto tu kogo dyskryminuje? To ta hałaśliwa mniejszosć terroryzuje katolicką
        więjkszośc narzucajac jej swe sprośne obyczaje ktre są szyderstwem z moralności
        i nauk Chrystusa św Paweł mowił bidada temu mężczuxnie co współżyje z innym
        mężczyzną! Prawdziwie dyskryminowane są dziś rodziny wielodzietne!

W
        > dalszym ciągu osoba o skłonnościach homoseksualnych zmuszona jest do ich
        > ukrywania.
        -i tak powinno pozostać! to nie jest normalne obnośić się z chorobą i czynienia
        z niej fetyszu substytutu b ędącej przepustką do nowego rzekomo lepszego swiata.

Widać po niektórych opiniach na forum, że to jedyny wybór... Osoby
        > te często są szykonywane, zwalniane z pracy, dyskryminowane. I to są fakty. I
        > przeciw temu protestują. I takie mają prawo. Pozdrawiam.

-O ile mi wiadomo osoby homoseksualne wywodzą się z wielkomiejskich lewackich
        rodzin lewackich intelektualistów o zwichrowanej osobowości będącej następstwem
        tzw bezstresowego wychowania w którym zacieraja sie wszelkie granice z granica
        przyzwoitości na czele. Homoseksualiści są silnie obecni w mediach w kręgach
        opiniotwórczych i u arystyczbnej bohemy są też szefami firm i agencji
        reklamowych...dużo do powiedzenia mają też w pornobiznesie...homoseksualiści to
        ludzie którym dostarczono złe wzorce ojca i matki..pochodzą zwykle z rodzin
        bogatych często rozbitych a potem powtórnie konstruowanych...luzackie podejscie
        do zycia oraz szybkie bogacenie + hedonistyczna filozofia podowuje idealny
        grunt na ktorym wyrasta homoseksualna patologia
        • maly_czarnuch Re: Warszawa bez Parady Równości 25.05.04, 07:50
          Wiesz, ja chciałbym, żeby źródłem zła całego świata było lewactwo, tak jak Ty
          twierdzisz... Naprawde wtedy wszystko byłoby łatwiejsze. Dla ciebie jest łatwe,
          bo ułatwia ci czynności umysłowe (myśleniem bym tego nie nazwał). Skoro
          wszędzie jest tylu lewaków, to czemu cie jeszcze nie zamknęli? Tak im
          bruździsz, że już dawno powinni to zrobić...
          Zauważ, że nie dla wszystkich katolików (tzw. rzymskich)homoseksualizm
          jest "sprośny" i "immoralny". Dla toruńskich na pewno...
          Kto wpisał ciąże na listę chorób? Chciałbyś pewnie, żeby tak było, mógłbyś tym
          tłumaczyć swoją bezdzietność...
          Czy Platon był lewakiem? Czy biskup. P. jest lewakiem? Czy Dmowski był
          lewakiem? Jak ty coś palniesz, to nie wiem, czy się śmiać, czy płakać... Twoja
          teoria homoseksualizmu jest bardzo zgrabna, tyle, że średnio przystaje do
          realiów historycznych...
          Reasumując: Wiem, że to dla ciebie niemożliwe, ale pomyśl czasem, zanim coś
          palniesz...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Warszawa bez Parady Równości 25.05.04, 13:21
            nie twierdzę ze za całe zło odpowiada lewactwo ale myśle że bez lewactwa było
            by o polowę tego zła mniej...
    • Gość: lala Re: Warszawa bez Parady Równości IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 23:32
      A ja tak mysle, ze sie ubiore w biala sukienke i pojde sypac kwiatki pod urzad
      miasta w dniu, kedy sie miala odbyc Parada rwonosci - jesli rownosc tak
      rozumieja obywatele kraju nad wisla...skoro katole moga demonstrowac to i mnie
      wolno! kwiatki beda dla pana K. oczywiscie!!!
    • Gość: wojtek historie swiata tworzyli geje IP: *.student.pw.edu.pl / *.student.pw.edu.pl 24.05.04, 23:42
      Wszystkim ciemnogrodowcom pragne przypomniec ze wiekszosc osobowosci w historii
      ludzkosci byla gejami. To dzieki nim cywilizacja idzie do przodu. A szarzy
      heterycy przejadaja swoje zycie i nie wnosza zazwyczaj nic nowego, bo nie maja
      charakteru i czuja sie najlepiej w stadzie.
      Warto to przemyslec. Pozdrawiam.
      • Gość: GMR Re: historie swiata tworzyli geje IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 08:31
        CZY TY ABY NIE JESTES TYM SŁYNNYM WOJTKIEM K?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: historie swiata tworzyli geje 25.05.04, 13:22
          kto wie....diabli wiedzą nie powiedzą
    • Gość: kristi Faszyści górą.. !!!! IP: *.golebia.clarus.com.pl 24.05.04, 23:47
      Brawo... jeszcze tylko troszke i bedziemy chodzić w takich samych mundurkach.. - ależ bedzie nienagannie... Brawo Warszawa, Brawo Polska... To początek końca trzeciej rzeczpospolitej... Polska faszystowsko - katolicka nadchodzi.. I nie ważcie sie myśleć inaczej niż nakaze władza!!!!! Koniec z indywidualnościa!!
      • oszolom.z.radia.maryja zdrowy rozsądek zwycziężył 24.05.04, 23:59
        nadmierny indywidualizm powoduje atomizację spoleczną rozkład więzi
        międzyludzkich , człowiekjest zostawiony sam sobie na pastę
        inwywidualistycznych egoistów... pokażmy Europie i światu że nie musi on
        podążąć w kierunku wytyczonym przez światowe lewactwo! Skoro już w tej Unii
        jesteśmy to uczyńmy ją taką jaką my chcielibyśmy widzieć czyli Europę
        chcreścijańska w której szanuje się łąd moralny tradycję i obyczajność gdzie
        wartości rodzinne podlegają ochronie i nikt nie obrażą czyichkolwiek uczuć
        religijnych i nikyt pod przykrywką sztuki i wolności wypowiedzi chcąć się
        wypromować nie szarga świetości tworzące ten włąśnie ład i porządek
        społeczny..dobranoc!
    • Gość: krakus Re: Warszawa bez Parady Równości IP: 81.186.235.* 24.05.04, 23:48
      Jestem dumny z W-wy, Kraków się nie popisał ale stolica ok, pogonić pedalstwo
      światową zarazę, zero torenacji
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Warszawa bez Parady Równości 25.05.04, 00:19
        I znów staliśmy się przedmurzem chrześcijaństwa...
    • Gość: antarex Porażka demokracji!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:52
      Porażka demokracji!!!
      • oszolom.z.radia.maryja zastopowan.homoterroru to zwycięstwo a nie porażka 25.05.04, 00:20
    • kozaczek3 D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 24.05.04, 23:53
      Kobiety ” Są błędem natury....z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą
      ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego,
      chybionego i nieudanego mężczyzny..”
      Św.Tomasz z Akwinu
      D.Kościoła Katolickiego

No chyba lepiej z udanym niż z upośledzonym i kalekim.
      Amen.
    • Gość: Paschalis Bojówki papistów odnosły kolejne zwycięstwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:55
      ...w walce z demokracją
      • oszolom.z.radia.maryja LPR i MW dzialają we własnym imieniu 25.05.04, 00:18
        a nie w imieniu kościoła!
      • oszolom.z.radia.maryja nie nadążam z odpowiedziami..ludzie przystopujcie! 25.05.04, 00:24
        na chwilę oczywiście...juz dwno nie mialem tak popularnego wątku...no to do
        jutra dobranoc!
    • Gość: Terry O czym wy piszecie - co was tak podnieciło ? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 00:09
      Nie rozumiem o co ten krzyk. Nie moge się doczytać w waszych postach. Czyżby
      zabrobili pedziom demonstrowania swojego zboczenia ? Jeśli tak to brawo dla
      Kaczyńskiego prezydenta Wawy za normalność. Nie można przeciez propagować
      degeneratów.
    • Gość: BB Parada gejow i lesbijek w Brukseli 22.05 IP: *.sdsl.easynet.be 25.05.04, 00:11
      Bedac w Brukseli sluzbowo obejrzalem nastepujace widowisko:
      Z gory zapowiedziana (duze bannery na miescie) parada. Zaczyna sie ok.14.oo.
      Zamknieta dla ruchu pojazdow jedna z GLOWNYCH ulic miasta (Blv. Anspach). Na
      poczatku 2 radiowozy policji, nastepnie JEDEN policjant ubrany w plaszcz
      odblaskowy (wygladal na ok. 60 lat !) otwiera parade. Przez prawie 2 godziny na
      oko 2 tys. barwnych ludzi obojga plci, w tym DZIECI i osoby w wieku 60-70 lat
      swietnie sie bawia (samochody, przebierancy, spiewy, tance, rozdawanie ulotek,
      prezerwatyw etc. NO POLICE ... Czasami w tlumie pojawia sie czlowiek z
      krotkofalowska ale nie wiadomo, czy to glina czy organizator ...
      Tlum na chodnikach przyjazny, ZADNYCH ekscesow.
      Inna kultura - niestety.
      Nb. tuz za pochodem kroczy 8 panow w pomaranczowych kamizelkach, ktorzy
      zrecznie podmiataja kilogramy tuz smieci w kierunku 2 maszyn, ktore cala ulica
      idac NATYCHMIAST sprzataja ... ech ...
      Marzacy o wzajemnej tolerancji
      BB
      • oszolom.z.radia.maryja Bruksela to dziś stolica nowego Imperium zła 25.05.04, 00:17
        czyli szatana. Tam też jest komputer zwany BESTIA który może śledzić kroki i
        poczynania każdego z nas to wstęp do globalizacji i idei światowego rządu a
        więc wymysł masonerii.. te homo harce w Brukseli już długo nie potrwają i to
        nie zanaszą sprawą lecz ..za sprawą szybko mnożącej się spoleczności
        muzułmańskiej w tym mieście a jak oni zdobędą decydującą pozycję to nie
        myślcie że oni wam dalej pozwolą urządzać te homoharce
    • oszolom.z.radia.maryja ejże! Giwi! czemu usunęłaś mi tekst założycielski? 25.05.04, 00:26
      Co było w nim niestosownego? przecież nie nawoływałem do mordów tak jak to
      zrobił jeden z forumowiczów!
    • Gość: bolek Co to za stowarzyszenie gejow i lesbijek na rzecz IP: 69.156.126.* 25.05.04, 00:34
      kultury w Polsce. Czegos tu nie rozumie. Jak towarzystwo wzajemnej adoracji
      luzkowej moze sobie uzurpowac prawo do poprawiania kulturu polskiej?????
      Nie mam nic przeciwko ich zboczeniom. To jes ich osobista sprawa, ale nie
      zgadzam sie z ich ekspansja. Znam tych ludzi z Toronto i ich wyuzdane parady,
      rokroczne zreszta. I zapytajcie prywatnie kanadyjczyka co o tym sadzi?
      Bedziecie zaskoczeni, prywatnie powie wam ze jest to moda na zboczenia.
      Proponuje wiec aby Polska stala sie widownia parady pedofilow, zoofilow itd,
      itd.
      • Gość: rosła rusałka Re: lużna uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 00:44
        i tak was wszystkich wszystkich zeżrą chińczycy
        • maly_czarnuch Re: lużna uwaga 25.05.04, 07:53
          I czarni, nie zapomnij o czarnych.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Co to za stowarzyszenie gejow i lesbijek na r 25.05.04, 13:50
        jesli już musza to robić niech to robią ale w domu po kryjomu a nie obnośić sie
        z tym publicznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka