Dodaj do ulubionych

Miller wróć!

10.10.11, 12:23
Gdy Napieralski zrezygnuje z przewodzenia SLD, to partia ta powinna się przeprosić z Millerem i jemu powierzyć dalsze swoje losy. Jest na to szansa, jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • agnostic5 Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:26
      Killer Miller - Irak, Kiejkuty, kłapouchy trojański Ameryki w Polsce - nadzieją SLD?

Tęgie głowy chyba nad tym myślały
    • boblebowsky Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:26
      Moim zdaniem bardzo duża, ale nie wiem czy dla SLD. Słaby wynik Millera w Łodzi powinien dawać do myślenia.
      • olo-35 Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:28
        Słuchaj Panie jak Cię błaga polski lud uczyń ,uczyń ten jedyny cud .
      • olga_w_ogrodzie Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:43
        boblebowsky napisał:

> Moim zdaniem bardzo duża, ale nie wiem czy dla SLD. Słaby wynik Millera w Łodzi
        > powinien dawać do myślenia.

Miller to startował w Gdyni z pierwszego miejsca.

a SLD bym życzyła, by przewodniczącą wybrano K. Piekarską.
        • boblebowsky Re: Miller wróć! 10.10.11, 14:19
          > Miller to startował w Gdyni z pierwszego miejsca.
          >
          > a SLD bym życzyła, by przewodniczącą wybrano K. Piekarską.

Masz rację, popieprzyło mi się:)) Wynik miał w każdym razie słaby.
          • zoil44elwer Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:03
            Wybory 2007.Łodz/Olejniczak 50 tys głosów-Miller 5 tys głosów.A z 41 % poparcia dla SLD w 2001 Lesiu Killer-Cynik zrobił w 2005 10 % wynik.Przez 3 lata premierowania -31.Millera i AgoRy wina że w 2001 wygrali Kaczyńscy.
        • ave.duce SLD - może i tak, ale nie Piekarskiej... 19.10.11, 15:06
          olga_w_ogrodzie napisała:

> a SLD bym życzyła, by przewodniczącą wybrano K. Piekarską.
      • ayran Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:16
        Ba - w Łodzi Leszek Miller dostał zero głosów.
    • m.rycho Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:27
      Na Millera nigdy nie głosowałem i nie będę głosował , ale uważam , że jest o niebo lepszy od Napieralskiego.
    • mike.recz Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:29
      Nie wiem czy jest na to jakaś szansa ponieważ nie wiem jakie klimaty tam panują wewnątrz
      partii ale Miller to gość i chętnie widziałbym go w roli lidera SLD.
      • agnostic5 Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:31
        Na pewno Killer ma wielu fanów w Iraku i Afganistanie.
        • mike.recz Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:34
          Nie twierdzę, że nie. Ja zaliczam się do jego sympatyków i gdyby wczoraj był u mnie w okręgu, to poczęstowałbym go krzyżykiem.
    • woda_woda Miller ? 10.10.11, 12:30
      A to w SLD nie ma już żadnych młodszych, inteligentych, charyzmatycznych ludzi z jakimś własnym pozapolitycznym dorobkiem ?
    • sebj.1 Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:31
      Konserwatywny liberał z podatkiem liniowym i więzieniami CIA na plecach to koniec SLD.
    • ultimate.strike Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:38
      Tak, jest na to szansa. I takie przeproszenie będzie dla SLD prawdziwym aktem miłosierdzia, partia będzie wreszcie mogła przestać cierpieć - zostanie ostatecznie dobita.
    • lump-1 Re: Miller wróć! 10.10.11, 12:53
      To byłby duży błąd.
      Czasy starych towarzyszy minęły- jeśli tak jak przewidywałem wywalą Napieralskiego to będzie to koniec SLD.
    • kami.312 Gdyby Arłukowicz... 10.10.11, 14:17
      Szkoda, że SLD już nie rozwinie się zgodnie z moją wcześniejszą wizją czyli:
      Arłukowicz
      Borowski
      Kalisz
      W takim układzie mogłaby nawet zwyciężyć PO. Teraz to już niemożliwe...
      • zoil44elwer Re: Gdyby Arłukowicz... 19.10.11, 16:54
        Kali_sz już puka do Arłuka:Mój Artłuku,mój czerwony daj mi wsparcie swej persony.Arłuk robi się czerwony i nerwowy,ja lewicę mam już z głowy i nie jestem lewicowy.Kali_sz ze złości jeszcze bardziej czerwienieje,bo już cała Polska z SLD się śmieje,adwokata nie chcą te złodzieje? Arłuk woli robić z Muchą ,różne rzeczy,na mokro i na sucho.Bo jako chadek nowy poszedł po rozum do głowy krowy i nie jest już tęczowy.
    • indris Gorzej trafić nie można 10.10.11, 16:10
      Najbardziej odrażający polski polityk.Typ, który jako premier skompromitował Polskę, a jako szef partii skompromitował lewicę.Podręcznikwy przykład arogancji władzy: kiedy usuwał ze swojego rządu minister Barbarę Piwnik "uzasadnił" to zwrotem "była taka potrzeba". Swój pęd do koryta pokazał w wyborach 2007, kiedy to kandydował z list... Samoobrony (dostał 4000 głosów).
      Ale żadnej partii nie można zabronić zeszmacenia się.
    • platfusy.do.paki Przecież to jest wina Millera 10.10.11, 16:17
      Że z 41% zrobiło się 7%
    • ami_lii Re: Miller wróć! 10.10.11, 17:39
      Mam 3 typy na przewodniczącego :

a. Pani Piekarska
      b. Pan Kalisz
      c. powrót Olejniczaka na stanowisko przewodniczącego :)

A Napieralskiemu już dziękujemy.
    • kami.312 Re: Miller wróć! 19.10.11, 10:49
      taziuta napisał:

> Gdy Napieralski zrezygnuje z przewodzenia SLD, to partia ta powinna się przepro
      > sić z Millerem i jemu powierzyć dalsze swoje losy.

Uważasz, że Miller wyciągnie SLD z tego bagna?
      • don.kichote Re: Miller wróć! 19.10.11, 10:57
        kami.312 napisała:

> Uważasz, że Miller wyciągnie SLD z tego bagna?

Jeśli się Millerowi nie uda, to nikomu się nie uda.
        W tej chwili Miller i tylko Miller, jest najlepszym wyborem dla SLD.
        • remez2 Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:01
          don.kichote napisał:

> kami.312 napisała:
          >
          > > Uważasz, że Miller wyciągnie SLD z tego bagna?
          >
          > Jeśli się Millerowi nie uda, to nikomu się nie uda.
          > W tej chwili Miller i tylko Miller, jest najlepszym wyborem dla SLD.
          Już było - Żelazny Kanclerz. To se ne vrati.

• don.kichote Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:07
            remez2 napisał:

> Już było - Żelazny Kanclerz. To se ne vrati.

Jeśli tak, to widzę to czarno! Młodzi już pokazali co potrafią, a w zasadzie czego nie potrafią a Kalisz... za Stańczyka robić może (choć mnie bardziej żenuje niż śmieszy), ale to wszystko.
            • remez2 Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:22
              don.kichote napisał:

> remez2 napisał:
              >
              > > Już było - Żelazny Kanclerz. To se ne vrati.
              >
              > Jeśli tak, to widzę to czarno!
              Czarny kolor to też kolor. :-)
              > Młodzi już pokazali co potrafią, a w zasadzie czego nie potrafią
              Nie wszyscy.
              > a Kalisz... za Stańczyka robić może (choć mnie bardziej żenuje niż śmieszy), ale to wszystko.
              Na szefa się nie nadaje ale co do Stańczyka, to mam inną kandydaturę, ostatnio b. modną.
              Jeżeli organizacja licząca kilkanaście/dziesiąt tysięcy członków nie potrafiłaby wyłonić szefa, byłby to faktycznie jej koniec.
              • don.kichote Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:43
                remez2 napisał:

> > Młodzi już pokazali co potrafią, a w zasadzie czego nie potrafią
                > Nie wszyscy.

Masz jakąś konkretną kandydaturę? Ja takiego nie widzę

> > a Kalisz... za Stańczyka robić może (choć mnie bardziej żenuje niż śmiesz
                > y), ale to wszystko.
                > Na szefa się nie nadaje ale co do Stańczyka, to mam inną kandydaturę, ostatnio
                > b. modną.

Dodam zatem, że o Stańczyka w szeregach SLD mi chodziło.

> Jeżeli organizacja licząca kilkanaście/dziesiąt tysięcy członków nie potrafiłab
                > y wyłonić szefa, byłby to faktycznie jej koniec.

I ku temu idzie.
                Nie twierdzę, że Miller to panaceum na obecne dolegliwości lewicy, ale wg. mnie jest najlepszym kandydatem z największym doświadczeniem i potencjałem intelektualnym.
                • remez2 Re: Miller wróć! 19.10.11, 12:00
                  L. Miller jest mocno skonfliktowany z A. Kwaśniewskim i W. Olejniczakiem co, w moim przekonaniu, oznacza długotrwałe walki frakcyjne. A te bez względu na osobę zwycięzcy, stanowią poważne zagrożenie dla całej organizacji.
                  • don.kichote Re: Miller wróć! 19.10.11, 12:57
                    remez2 napisał:

> L. Miller jest mocno skonfliktowany z A. Kwaśniewskim i W. Olejniczakiem co, w
                    > moim przekonaniu, oznacza długotrwałe walki frakcyjne.

Nie podzielam tej opinii.
                    Frakcję Olejniczaka skutecznie wyciął Grześ (i słusznie!) a Kwaśniewski jest za mądry, żeby żeby się we frakcyjne wojenki wdawał i prędzej "szorstka przyjaźń" wróci, niż wojna frakcyjna nastanie. Obstawiam też, że Kwaśniewski - w razie potrzeby - prędzej będzie godził ewentualne frakcje, niż stawał po stronie którejś z nich.

Co do zagrożeń płynących z wewnętrznych sporów - pełna zgoda.
                    • remez2 Re: Miller wróć! 19.10.11, 13:18
                      Nie podzielam tej opinii.
                      Frakcję Olejniczaka skutecznie wyciął Grześ (i słusznie!) a Kwaśniewski jest za mądry, żeby żeby się we frakcyjne wojenki wdawał i prędzej "szorstka przyjaźń" wróci, niż wojna frakcyjna nastanie. Obstawiam też, że Kwaśniewski - w razie potrzeby - prędzej będzie godził ewentualne frakcje, niż stawał po stronie którejś z nich.

Jednak nieskutecznie. W wieczór wyborczy na Rozbrat, W. Olejniczak ze stronnikami świętował porażkę SLD i G. Napieralskiego. A L. Miller go nie trawi i obawiam się, że mediacja niewiele tu wniesie. Chociaż wolałbym się mylić.
                      • don.kichote пoживиoм yв 19.10.11, 13:49

• don.kichote пoживиoм yв 19.10.11, 13:55
                          пoживиoм yвидим - miało być
            • don.kichote Jeszcze jeden powód, dla którego NIE Kalisz 19.10.11, 11:37
              Słucham teraz Tok Fm, a tam już Kalisza namaścili.

don.kichote napisał:

> a Kalisz... za Stańczyka robić może (choć mnie bardziej żenuje
              > niż śmieszy), ale to wszystko.
              • remez2 Re: Jeszcze jeden powód, dla którego NIE Kalisz 19.10.11, 11:54
                don.kichote napisał:

> Słucham teraz Tok Fm, a tam już Kalisza namaścili.
                I kubliczki - bubliczki. Ale A. Michnik ma rację bo "siedział we więźniu". :-)
          • zoil44elwer Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:15
            Moskiewska pożyczka,osobista inicjatywa rehabilitacji płk Kuklińskiego(!?),komitywa z Krk,lokajstwo wobec Jankesów,liberalizowanie lewicy za co dostał od BCC i KPP Lewiatan tytuł najlepszego dla kapitalistów premiera RP po 89.Boże chroń lewicę przed tym ministrantem i neofitą!!
    • haen2010 Re: Miller wróć! 19.10.11, 10:55
      Żiutek, to woda na młyn Palikota. Natychmiast SLD przestaje istnieć w strukturach. Zostają tylko z 35 bańkami za Rozbrat. I o to w gruncie rzeczy idzie tam cała wojna, o koryto.
    • mariner4 Chodzi o tego co przeszedł z Samoobrony? 19.10.11, 10:56
      M.
      • don.kichote Nie do końca 19.10.11, 11:03
        Chodzi o tego, którego SLD-owska młódź (goowniarze), pozbawili możliwości startu w wyborach z list SLD.
        • mariner4 Krawat można przerobić 19.10.11, 12:18
          Powycinać białe paski, pozszywać czerwone i będzie OK.
          M.
    • remez2 Re: Miller wróć! 19.10.11, 10:59
      taziuta napisał:

> Gdy Napieralski zrezygnuje z przewodzenia SLD, to partia ta powinna się przepro
      > sić z Millerem i jemu powierzyć dalsze swoje losy. Jest na to szansa, jak myśli
      > cie?
      Nie. Byłby to błąd.
      • agnostic5 Re: Miller wróć! 19.10.11, 11:06
        A może nowy szef Samoobrony?
    • cwiercinteligentzpis Wszyscy młodzi(ponizej 50 lat) pójdą zatruwać 19.10.11, 11:22
      powietrze w Sejmie, razem z Palikotem.
    • didjeridu Re: Miller wróć! 19.10.11, 12:00
      taziuta napisał:

> sić z Millerem i jemu powierzyć dalsze swoje losy. Jest na to szansa, jak myśli
      > cie?
      >

To nie bylby dobry pomysl.
      Nie odgrzewa sie starych kotletow.

Szkoda, ze jak byla na to szansa nie doceniono Arlukowicza.

Wybory wykazaly na ile bardziej jest on popularny od safanduly Grzesia.

Ppewnie dlatego wlasnie trzymano go na tylach.
    • grek.grek Re: Miller wróć! 19.10.11, 12:07
      za Millerem 4 razy.

primo, chce wziąc tę robotę i wierzy że to ma sens. rzecz to kluczowa.

drugo, gra o coś osobistego - porażka oznaczać będzie, ze odejdzie na minusie, a on chce odejść jako triumfator, zemścić się słodko na tych, którzy go zlekceważyli, obśmiali, złożyli go grobu. bez osobistych ambicji lider w tym sporcie nie ma racji bytu.

trzecio, nie popełni starych błędów, czegoś się nauczył, ma energię, bo parę lat był z boku, a jednocześnie nie utracił walorów - umie mówić, umie kontrować i nie ma kompleksów.

czwarte - w Sojuszu ma autorytet. kojarzony jest z najlepszymi czasami SLD.

nie ma lepszej kandydatury.

• wlodzimierz.ilicz A może byś przedtem zapytał Millera czy 19.10.11, 12:25
        ma lewicowe poglądy?
        Czy może to się juz nie liczy?
        • don.kichote A co to są "lewicowe poglądy" w XXI wieku? 19.10.11, 13:37
          wlodzimierz.ilicz napisał:

> ma lewicowe poglądy?
          > Czy może to się juz nie liczy?
      • damakier1 Re: Miller wróć! 20.10.11, 13:47
        grek.grek napisał:

> za Millerem 4 razy.

Dodam powód piąty: to nie ma żadnego znaczenia, bo po sld i tak już pozamiatane.
    • brysio76 A nie lepiej ekshumować Rakowskiego? 19.10.11, 12:25
      Ten się dopiero nada!
      • remez2 Re: A nie lepiej ekshumować Rakowskiego? 19.10.11, 12:32
        POPiSałeś się.
    • mariner4 Mówiąc poważnie 19.10.11, 12:32
      Napieralski to chłoptaś, który naruszył zasadę Petera, czyli przekroczył próg swojej niekompetencji.
      Miller jest mądrzejszy, ale zrobił błąd niewybaczalny dla polityka. Pomylić się można w ocenie sytuacji w normalnej pracy. Człowiek musi zwykle pracować i popełnia błędy. Nie ma obowiązku bycia politykiem. Kto się aż tak pomyli powinien odejść. Nie dotyczy to tylko Millera. To samo dotyczy np Kluzikowej, która teraz głupa pali. Im wyżej człowiek się dostanie, tym ta zasadza jest bardziej bezwzględna. Mówiąc o Millerze ciągle obracamy się w kręgu mniejszego zła, a nie idziemy do przodu. Miller przez swoje buńczuczne wypowiedzi (o prawdziwych mężczyznach) sam sobie podniósł poprzeczkę ponad poziom, który zdołał przeskoczyć. Pomijając fakt, że dla stanowiska ex premiera jedyne godne stanowisko to prezydent, a z prezydenta emeryt.
      Mnie tam jest wszystko jedno, bo nie jestem wyborcą SLD, ale rozumiem też fakt, że w Polsce przydałaby się nowoczesna centroprawica, jak i centrolewica. SLD to karykatura lewicy. Prawica też jest zresztą karykaturalna. Ale to wierne kopie społeczeństwa.
      M.
    • antyprawak Nie ma wyjścia 19.10.11, 12:43
      Twardy, mocny, inteligentny król partyjnego betonu Miller albo delegat Don-Dona w SLD - Rysiek Kalosz. Wybór jest oczywisty. Choć Miller cudu nie zrobi, ale porządek może już tak. Trzeba tam wszystko poukładać, posprzątać, postawić na nogi - to może Miller. Wybór Millera winien być przejściowy, potem, po porządkach trzeba oddać władzę komuś młodemu, który wyciągnie Sojusz w górę.
    • damakier1 Re: Miller wróć! 19.10.11, 12:46
      Tego samego Millera, co dupą szczęścia szukał w Samoobronie, chcecie teraz na przewodniczacego? Żenua!
      • taziuta Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:00
        damakier1 napisała:

> Tego samego Millera, co dupą szczęścia szukał w Samoobronie, chcecie teraz na p
        > rzewodniczacego? Żenua!

Czym gorszy Miller od innych poszukiwaczy dupą szczęścia? W ilu partiach był Tusk, już nie pamiętasz?

No i z formą "wy" to ciut chybiłaś, bo ja teraz popieram Palikota. :)
        • ploniekocica Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:22
          taziuta napisał:

> damakier1 napisała:
          >
          > > Tego samego Millera, co dupą szczęścia szukał w Samoobronie, chcecie tera
          > z na p
          > > rzewodniczacego? Żenua!
          >
          > Czym gorszy Miller od innych poszukiwaczy dupą szczęścia? W ilu partiach był Tu
          > sk, już nie pamiętasz?
          >
          Do ilu partii Tusk wrócił, jak mu się w tej nowej nie poszczęściło? Może mnie oświecisz, bo ja nie wiem.

• taziuta Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:41
            ploniekocica napisała:

> Do ilu partii Tusk wrócił, jak mu się w tej nowej nie poszczęściło? Może mnie oświecisz, bo
            > ja nie wiem.

A miał do czego wracać? :/
            Wszystkie partie mu się rozsypywały, po kolei. Dopiero ta, którą założył wspólnie z Olechowskim i Płażyńskim, których następnie wykolegował, a która trafiła w dobry moment, po tym jak Michnik zasadził się na Rywina, przetrwała. Trafiło się jak leniwej kurze ziarno. :)
            • ave.duce Re: Miller wróć! 20.10.11, 10:21
              taziuta napisał:

> których następnie wykolegował
              >

Płażyński wykolegował się sam, bo PO było dla niego ZBYT liberalne (tak, tak, były czasy...), a Olechowskiego wykolegował Rokita.
              • taziuta Re: Miller wróć! 20.10.11, 10:26
                ave.duce napisała:

> taziuta napisał:
                >
                > > których następnie wykolegował

> Płażyński wykolegował się sam, bo PO było dla niego ZBYT liberalne (tak, tak, były czasy...),
                > a Olechowskiego wykolegował Rokita.

Qrna, jak oni mogli to Tuskowi zrobić, świnie niemyte!
                • ave.duce Re: Miller wróć! 20.10.11, 11:02
                  Tak po prostu było. A nie tak, jak wcześniej napisałeś.
        • don.kichote Nie jest z PO 19.10.11, 14:23
          taziuta napisał:

> Czym gorszy Miller od innych poszukiwaczy dupą szczęścia?
        • damakier1 Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:32
          Porównanie z Tuskiem jest tu zupełnie nietrafione, bo Tusk nie latał z jednej partii do drugiej.
          Przypomnę: Partia 1. KLD - założona przez Tuska. Partia 2. UW - powstała z połączenia KLD z UD.
          Partia 3. - PO założona przez Tuska po jego odejściu z UW.
          Ale mi nie tyle chodziło o to, że Miller zmienił partię ile o to, że poszedł w łachę do takiego badziewia, jak Samoobrona.

> No i z formą "wy" to ciut chybiłaś, bo ja teraz popieram Palikota. :)
          To znaczy, że wszystko co dotąd pisałeś już przekreślone?
          • taziuta Re: Miller wróć! 19.10.11, 14:50
            damakier1 napisała:

/.../
            > Partia 3. - PO założona przez Tuska po jego odejściu z UW.

Przez Tuska?! Ja pamiętam, że PO "trzech tenorów" zakładało. Tusk to sam gaci by sobie nie potrafił nawet założyć. ;)

> Ale mi nie tyle chodziło o to, że Miller zmienił partię ile o to, że poszedł w łachę do takiego
            > badziewia, jak Samoobrona.

Takie samo badziewie Samoobrona jak i Prawo i Sprawiedliwość. Nawet nazwa w pewnym sensie podobna - pod publiczkę.

> > No i z formą "wy" to ciut chybiłaś, bo ja teraz popieram Palikota. :)

> To znaczy, że wszystko co dotąd pisałeś już przekreślone?

Użyłaś liczby mnogiej (wy), dopisując mnie, jak zrozumiałem, do zwolenników SLD, więc Ci wyjaśniłem j.w. Co ma jedno do drugiego, nie rozumiem. Mój wątek to podpowiedź dla eseldowców, kto by im się najlepiej przysłużył, w sytuacji gdy Napieralski nawalił, i tyle.
            Ze starej sympatii pisane.

A twoich zastrzeżeń nie podzielam. Wiadomo, że wszystkim i tak się SLD nie spodoba, choćby się przenicowali, więc i głosami takimi jak Twój nie powinni się przejmować. ;)
            • damakier1 Re: Miller wróć! 19.10.11, 15:32
              > Przez Tuska?! Ja pamiętam, że PO "trzech tenorów" zakładało. Tusk to sam gaci b
              > y sobie nie potrafił nawet założyć. ;)
              Oczywiście, że zakładało "Trzech tenorów". Rozmawialismy o Tusku, więc przytoczyłam właśnie Tuska. Myślałam, że jesteśmy na poziomie, na którym nie trzeba tak wszystkiego łopatologicznie wykładać.
              Co do tych gaci, to chyba frustracja przez Ciebie przemawia. Jak widać, Tusk nie tylko siebie, ale i całą partie potrafił świetnie ubrać od stóp do głów.

> Takie samo badziewie Samoobrona jak i Prawo i Sprawiedliwość. Nawet nazwa w pew
              > nym sensie podobna - pod publiczkę.
              Ja to nawet uważam, że Pis jeszcze gorszy, bo wredny i jadowity. Ale ani Tusk, ani Miller nie jest i nie był w Pisie, więc czemu w ogóle tu sie Pisem zajmujesz?

> Użyłaś liczby mnogiej (wy), dopisując mnie, jak zrozumiałem, do zwolenników SLD
              > , więc Ci wyjaśniłem j.w.
              Nie śledzę szczegółowo Twojej drogi życiowej i przeoczyłam moment, kiedy się przedzierzgnąłeś z eseldowca w palikotowca. Teraz już bedę wiedziała.

Wiadomo, że wszystkim i tak się SLD nie spod
              > oba, choćby się przenicowali, więc i głosami takimi jak Twój nie powinni się pr
              > zejmować. ;)

Choćbyś im nawet nie podpowiedział i tak się nie przejmą.
          • fajnyfred Re: Miller wróć! 20.10.11, 12:57
            Współzałożycielem KLD był wybitny polski polityk Jan Maria Rokita,dziś brakuje takiego człowieka w polskiej polityce,brakuje go w parlamencie lub w rządzie. Szkoda,że TUsk sie go pozbył.
            • remez2 Re: Miller wróć! 20.10.11, 13:17
              fajnyfred napisał:

> Współzałożycielem KLD był wybitny polski polityk Jan Maria Rokita,dziś brakuje
              > takiego człowieka w polskiej polityce,brakuje go w parlamencie lub w rządzie. S
              > zkoda,że TUsk sie go pozbył.
              Został mężem swojej żony i Przewodniczącym Związku Wypędzonych z .. Lufthansy.

• palikot.fan Komuno!!!!! Wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.11, 14:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka