porannakawa01 10.10.11, 21:29 Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i najprawdsza! Tylko co z tego? Nie umiesz staruchu obleśny jej bronić! Po raz siódmy dostałeś kopa w upę od Ludu Wyborczego! Ty i ta twoja naprawdsza prawda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lackzadek Re: Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i 10.10.11, 21:42 porannakawa01 napisała: > Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i najprawdsza! > Tylko co z tego? > Nie umiesz staruchu obleśny jej bronić! > Po raz siódmy dostałeś kopa w upę od Ludu Wyborczego! > Ty i ta twoja naprawdsza prawda! Tak Jarku Twoja jest ta prawda. Najtwojsza! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i 11.10.11, 07:42 lackzadek napisał: > Tak Jarku Twoja jest ta prawda. > Najtwojsza! I najmniejWsza! Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt klasyk 10.10.11, 23:13 – Nasza jest Polska tylko! Tylko my – Polacy! Jest tylko jedna racja! I ja! My ją mamy! – Jedna jest racja, lecz ona jest przy nas! – Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza! Odpowiedz Link Zgłoś
killarney5 Re: klasyk 10.10.11, 23:47 To jest po prostu trzecia prawda według ks. Tischnera - czego właśnie dowiodło mu w wyborach społeczeństwo, nie będące wg. pani Kurtyki narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt Re: klasyk 11.10.11, 00:33 killarney5 napisała: > To jest po prostu trzecia prawda według ks. Tischnera - czego właśnie dowiodło > mu w wyborach społeczeństwo, nie będące wg. pani Kurtyki narodem. Szkoda, ze ona tego nie powiedziala przed wyborami. Wtedy PO mialaby wiekszosc bez pomocy PSL ... Odpowiedz Link Zgłoś
pisdole1 Kaczyński: znow dawka prpchow poszla w gore? 11.10.11, 00:35 palancie moj drogi przegrancu Odpowiedz Link Zgłoś
pisdole1 Kaczyński: znow dawka prochow poszla w gore? 11.10.11, 00:35 palancie moj drogi przegrancu Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i 11.10.11, 00:42 A niech mu będzie. Choć jak zwykle nie wiadomo o co jemu chodzi. Ale jak mawiał w wojsku mój sierżant-szef: Prawda jest jak doopa, każdy ma własną. Ale moja jest najważniejsza, bo jestem tu najstarszy rangą. Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Kaczyński: Nasza prawda jest niepodważalna i 11.10.11, 07:09 - nasza prawda! - nasz patrioty[s]! - to my mamy rację! - to my jesteśmy prawdziwymi Polakami! Wyświechtane słowa w ich ustach. Odpowiedz Link Zgłoś