Dodaj do ulubionych

Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!!

10.10.11, 23:32
Co Tymochowicz - strateg Palikota - mówi o Polakach? Jak szkoli palikotowców do kontaktów z Wami? Zobaczcie sami:

"Powiedzmy sobie szczerze - ch...we jest to społeczeństwo. Po prostu. Przepraszam za szczerość... Polacy mają w dupie wszystko. Ludzie w swojej masie są dość debilowaci, no... Należy sobie powiedzieć prawdę - jeżeli chcemy oddziaływać na masy, musimy dokładnie znać psychologię debila. Pamiętajmy, że żadna ideologia tego społeczeństwa nie ruszy. Mam nadzieję, że teraz widzicie, że aby być skutecznym, nie można nie być cynicznym. Nie można, bo będąc otwartym, szczerym, będąc sobą, nic nie zdziałacie. Nic po prostu...

Nagranie: www.youtube.com/watch?v=qqOyiMB2kVI&feature=player_embedded

No to kto głosował na Palikota? A kto na Platformę?

Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:37
      anwad napisała:

> "Powiedzmy sobie szczerze - ch...we jest to społeczeństwo. Po prostu. Przeprasz
      > am za szczerość... Polacy mają w dupie wszystko.[b]"

Tak późno na to wpadł?
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:41
        Mnie najbardziej poruszyła szczerość Tymochowicza, który bez ogródek przynaje, że grupą docelową Palikota są... debile...:D
        • douglasmclloyd Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:43
          anwad napisała:

> Mnie najbardziej poruszyła szczerość Tymochowicza, który bez ogródek przynaje,
          > że grupą docelową Palikota są... debile...:D

A Kurskiego głupi, ciemny lud. Widzisz różnicę?
          • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:47
            No to przyznaj się - na Palikota głosowałeś? Na Platformę? I nie rumień się!
            • piq wądziu, Kurski mówił o ciemnym ludzie,... 11.10.11, 00:46
              ...który wszystko kupi. Jaka jest różnica między durniem Tymochowiczem a durniem Kurskim?
              • piq Wądziu, jeśli to samo mówią Kurski i Tymochowicz,. 11.10.11, 00:48
                ...to znaczy, że mają podobne elektoraty. Mówiąc wprost: pisiactwo jest lustrzanym obrazem palikociarstwa. I odwrotnie.
                • anwad Re: Wądziu, jeśli to samo mówią Kurski i Tymochow 11.10.11, 05:26
                  No właśnie nie. Elektorat PiS to ten, który kieruje się ideami, który obchodzi katastrofa smoleńska, inne ważne sprawy, ten któremu chce się. W przeciwieństwie do bezideowego elektoratu Platformy i Palikota. Którego ja roboczo nazywam motłochem, a strateg Palikota - debilami.
                • bronkobula Re: Wądziu, jeśli to samo mówią Kurski i Tymochow 11.10.11, 11:27
                  A wy w tym PO to jak te dzieci w pierwszej klasie: "Stefan powiedział to, ale pse pani Jacek powiedział tamto, więc w sumie powiedzieli to samo"... Jesteś w ogóle w stanie skomentować coś co powiedział Stefan, Janusz, Zbychu, Zdzichu, Miro itd, bez porównywania tego z PISem? Czy PIS to jakiś absolut zua, że wszystko co nie po waszej myśli musicie do niego odnosić????
      • kolumbowicz POczułeś się obrażony? 10.10.11, 23:43
        Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!!
    • wkkr a kto na pis? DEBILE n/t 10.10.11, 23:38
    • bu2m Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:41
      Wypisz-wymaluj pogląd JKM.
    • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:43
      > musimy dokładnie znać psychologię debila

obserwuję to mniej więcej od 25 lat. On bardzo dobrze opisał jak działa ta postchłopska rasa. Więc albo emigracja dla ambitnych, albo podchody pod debila dla wytrwałych, którym tu się jeszcze chce robić jakikolwiek biznes na poziomie
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:45
        No sporo się debili udało nałapać...;)
        • lucyperek2 [...] 10.10.11, 23:51
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:01
            lucyperek2 napisał:

> Ale jedno przyznać im t
            > rzeba : mają INSTYNKT samozachowawczy rozwinięty daleko ponad inne ludy. I stąd
            > samoobrona przed pisem.

Mój drogi... zapominasz chyba, że nie jestem wyborczynią ani Platformy, ani Palikota, możesz więc sobie darować te teksty dla debili... Przecież z daleka zajeżdżają one Palikotem i Platformą...;)
            • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:07
              one zajeżdżają moją prywatną obserwacją tak mniej więcej od lat '70. I jeszcze proponuję się zastanowić dlaczego we wszystkich usackich dowcipach, za kretyna zawsze robi Polak. Ale cóż, wystarczy się przyjrzeć jednemu z największych bastionów pisowskich w Chicago.
              Mózg, dziecko ! Mózg i obserwacja !
              • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:11
                A czym się zajmowałeś za komuny, że tak Ci PiS straszny??
                • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:24
                  pis mi nie straszny (jak widzę każdy kto przeciw Jareczkowi ten ubek i morderca Popiełuszków). PiS to banda neobolszewicka a ja bolszewickim prymitywem zwyczajnie gardzę. Język Jareczka to język Gomółki. To język aparatczyka plującego w '68 na inteligencję. Na szczęście jest już na śmietniku i zatapia się dalej.
          • kolumbowicz [...] 11.10.11, 00:03
    • czan-dra Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:46
      Przecież dokładnie to robi z Wami Kaczyński, cynizm, zakłamanie, obłuda, traktowanie Was jak upośledzonych w stopniu nieznacznym, to wizytówka Kaczyńskiego...
      No i po raz szósty dostał w kuper, ta część społeczeństwa która widzi realia takie jakimi są, nie chce tego kłamcy u władzy, a jest to niemała część...

No kto głosował na Kaczyńskiego i PiS?
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:49
        Chwileczkę, chwileczkę... Może tak zamiast odwracać kota ogonem powiesz nam, czy głosowałeś na Palikota lub na Platformę? Coś mało rąk w górze widzę... A niedawno taka tu była radość...;)
        • czan-dra Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:54
          Na PO, bez entuzjazmu, ale w życiu Kaczyński nie dostanie mojego głosu, prędzej bym się z koniem na głowy pozamieniał, niż bym miał z tym kłamcą do czynienia...
          • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:01
            dzisiejsza rozmowa z warszawskim taksówkarzem :
            -wie pan Kaczyńskiego to ja się w zasadzie nie boję, w każdym narodzie debil się znajdzie, ale boję się tych 30%
            - ale to wymiera powoli
            -oj nie tak prędko, mam w rodzinie taką dwójkę, kole 40, zpisieni na maksa
            -może im cos w życiu nie wyszło i winią za to cały świat ?
            -panie no ale jak oni tego widzieć nie mogą ? No jak ? Wiozę z tydzień temu Niemkę. Mieszka 15 lat w Warszawie, pracuje w ambasadzie. I pyta mnie : co pani Merkel zrobiła temu Kaczyńskiemu że tak ją potraktował ? A ja pytam, a co zrobił, bo nie śledziłem.. Niemka na to : no sugerował że jej wybór to kwestia jakichś agentów... Wie pan co, myślałem że wlezę pod kierownicę ze wstydu.
            • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:10
              Taksówkarz pewnie wyborca Platformy lub Palikota, hę?:)
              • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:16
                > Taksówkarz pewnie wyborca Platformy lub Palikota, hę?:)

a czy to ma znaczenie ? Wstydził się za niedorozwoja, który zamierza cały świat zlustrować wg reguł przez siebie ustalanych. Podobnie jak ja się wstydziłem wielokrotnie na Zachodzie gdy drwili sobie z kretynizmu społeczeństwa co sobie wybrało inteligentnych inaczej bliźniaków.

Raz mam kolacje z Chińczykiem, a ten ni stąd ni zowąd mówi... a właśnie ale macie fajnego prezydencika. Leci facet do Mongolii, a potem przelatuje nad Chinami, wszyscy myśleli że spotka się z naszym prezydentem, a ten baran do Japonii. Cholera, Chin nie zauważył czy co ? Ale dureń..
                • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 05:30
                  Sorry, ale znowu posługujesz się argumentacją Palikota ukierunkowaną na debila...
                  • dystans4 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 13:19
                    Co ma Palikot do pytania Chińczyka? Wtedy Palikota jako osobnego podmiotu nie było.
                    Niezdarnie i bezskutecznie manipulujesz.
                    buldog.
    • boblebowsky Kurski i tak był pierwszy:)) 10.10.11, 23:50
      ze swoim ciemnym ludem.
      • indeed4 Re: Kurski i tak był pierwszy:)) 11.10.11, 00:21
        No, ale to nie było przecież o wyborcach PiS, bo na PiS rzecz jasna głosują wyłącznie inteligentni i szlachetnie urodzeni wyborcy ;-)
    • wariant_b Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 10.10.11, 23:54
      I dlatego mam umiarkowane zaufanie do Palikota, bo nie ma gwarancji,
      że nie zostanie nowym sojusznikiem prezesa pana, jak Lepper, inny produkt
      medialny Tymochowicza.

A jednocześnie czuję ogromną radość, że prezes pan jest zbyt głupi i zbyt nadęty,
      by słuchać doradców, a jeśli nawet - to i tak ich nie zrozumie i zrobi po swojemu.
      Który to już raz? Szósty?
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:06
        A do Platformy - partii matki Palikota - masz zaufanie?
        • czan-dra Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:12
          Zaraz, zaraz, a czy czasem to nie Twój wódz powiedział, że jak nie wygra wyborów w 2011, to odejdzie?
          Żartował, czy jak zwykle minął się z prawdą?
          • lucyperek2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:19
            wuc ma licencję na prawdę-inaczej.
        • wariant_b Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:22
          anwad napisała:
          > A do Platformy - partii matki Palikota - masz zaufanie?

Umiarkowane - choć od czasu, kiedy pozbyli się Jana Marii Trojga Imion Rokity -
          jakby większe. Nie trafię Julii Pitery i źle znoszę Kopaczową, Gowina czy Schetynę.
          O Czumach czy Niesiołach nie wspomnę, bo traktuję ich jako przypadkowy folklor.
          Ale sporo decyzji kadrowych jestem skłonny zaakceptować, czego w żadnym
          przypadku nie można powiedzieć o prezesie panie, który ma dziwną słabość
          do forsowania lojalnych durniów. Ale generalnie jeśli chodzi o zaufanie -
          między Tuskiem a Kaczyńskim głęboka przepaść.
    • tornson No i ma rację. 11.10.11, 00:31
      • pisdole1 [...] 11.10.11, 00:38
    • pisdole1 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 00:37
      wolaczek ciagle obraza tych, ktorych gllosy byly mu potrzebne? tak wiec wolaczek nie liczy sie w wyborach.
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 05:34
        Nie wiedziałam, że Tymochowicza i Palikotowców nazywasz wolakami.
    • piq Wądziu, jesteś najlepszym przykładem,... 11.10.11, 00:49
      ...że Kurski miał rację.
      • indeed4 Re: Wądziu, jesteś najlepszym przykładem,... 11.10.11, 00:56
        Człowiek się łapie za głowę, że stary pie*dołowaty niedojda, który zniszczył wieloskrzydłową silną partię i przerżnął wszystkie możliwe wybory, oświadczy "czeka nas długi marsz, a potem wygramy" i te naiwniaki w to wierzą :-O
    • kzet69 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:21
      anwad napisała:

> Co Tymochowicz - strateg Palikota - mówi o Polakach? Jak szkoli palikotowców do
      > kontaktów z Wami?

Ani Palikota, ani jego ludzi, to szkolenie dla Samoobrony, zresztą Tymochowicz jest na tym filmiku dużo młodszy niż w rzeczywistości. Ordynarna manipulacja Anwad.
      • dupetek Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:25
        Czyżbyś sugerował, że Tymochowicz zmienił zdanie na temat socjotechniki?
        • kzet69 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:32
          inny target, inni ludzie inne metody...,
          • dupetek Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:39
            Socjotechnika jest socjotechniką bez względu na target! Zmienia się jedynie kiełbasa:)
      • boblebowsky Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:26
        kzet69 napisał:

> anwad napisała:
        >
        > > Co Tymochowicz - strateg Palikota - mówi o Polakach? Jak szkoli palikotow
        > ców do
        > > kontaktów z Wami?
        >
        > Ani Palikota, ani jego ludzi, to szkolenie dla Samoobrony, zresztą Tymochowicz
        > jest na tym filmiku dużo młodszy niż w rzeczywistości. Ordynarna manipulacja A
        > nwad.
        kzet69 napisał:

> Duża, inny target, inni ludzie, inne metody szkoleniowe...

A to niby dlaczego inne metody? Mamy prawo przypuszczać, że takie jest jego podejście do polityki, na wskroś cyniczne. Co więcej , myślę że podobnie wyraża się o swoim elektoracie wielu polityków, tylko nikt nie jest na tyle głupi żeby to nagrywać.
        • kzet69 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:33
          Pewnie co do zasady masz rację (słynne "i tak ciemny lud to kupi" Kurskiego). Natomiast wątek anwad jest po prostu manipulacją.
          • boblebowsky Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:38
            kzet69 napisał:

> Pewnie co do zasady masz rację (słynne "i tak ciemny lud to kupi" Kurskiego). N
            > atomiast wątek anwad jest po prostu manipulacją.

Nigdzie nie napisała że to szkolenie RPP, ani nawet nie zasugerowała.
            • zomozadwa Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:50
              a bob jak zwykle, że deszcz pada.

Nigdzie nie napisała że to szkolenie RPP, ani nawet nie zasugerowała.

:-D))))))))
              • boblebowsky Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 02:06
                Który to już nick na tym forum.....?
                • zomozadwa Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 11:13
                  boblebowsky napisał:

> Który to już nick na tym forum.....?

wątek o nowych nickach jest gdzie indziej.
                  przemyj oczka kaprawe, lemingu.
                  • boblebowsky Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 11:44
                    Rozumiem, trollowanie powodem do dumy nie jest, no chyba że jest się głupkiem.:))
              • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 05:45
                Człowiek z partii Palikota mógł szkolić tylko swoich - palikotowców lub platformersów. Których te słowa Palikota nie ruszają, jak widać po zblazowanych twarzach.
                • kzet69 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:49
                  Łżesz to jest stary filmik ze szkolenia Samoobrony...
            • kzet69 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 01:55
              Jak to nie?
              "Autor: anwad 10.10.11, 23:32

Co Tymochowicz - strateg Palikota - mówi o Polakach? Jak szkoli palikotowców do kontaktów z Wami? Zobaczcie sami: "
              • boblebowsky Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 02:07
                kzet69 napisał:

> Jak to nie?
                > "Autor: anwad 10.10.11, 23:32
                >
                > Co Tymochowicz - strateg Palikota - mówi o Polakach? Jak szkoli palikotowców do
                > kontaktów z Wami? Zobaczcie sami: "

Fakt, przeoczyłem.
        • zuzkazuzka111 Polecam Lisa - od 1.30 min 11.10.11, 07:09
          Lis jest wyznawcą tej samej religii co Tymochowicz.

www.youtube.com/watch?v=4VXAhH2y1X4
    • znowu.10.marouder Abys sie nie przejechala Dawna z ta.. 11.10.11, 05:42
      ..charakterystyka, bowiem Tymochowicz potwierdza jedynie obserwacje pewnego Niemca poczynione w wieku XVI. Ten zastanawial sie nad odpowiedzia na pytanie, czemu w Polsce nie ma wojen religijnych?

Niemiec odpowiedzial sobie mniej moze bezwzglednie, bo za idyotow Polakow bynajmnie nie uwazal, mianowicie stwierdzil, ze Polacy z natury nie sa wyznawcami, nie przejmuje ich glebsze znaczenie liturgii, za to sa milosnikami obrzedow, w ktorych uczestnictwo zastepuje im refleksje wlasna nad natura swiata i swojego w nim miejsca:)
    • aniechto.only Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 07:11
      anwad napisała:
      [/b]Mam nadzieję, że teraz widz
      > icie, że aby być skutecznym, nie można nie być cynicznym. Nie można, bo będąc o
      > twartym, szczerym, będąc sobą, nic nie zdziałacie. Nic po prostu...

Też mi, odkrył Ameryke. Przecież Kaczyński ćwiczy to na takich jak ty od bardzo dawna.
    • ave.duce ... manipulantka o manipulancie ... bt. 11.10.11, 07:35
      • znowu.10.marouder Tak, jestes manipulantka:) 11.10.11, 08:52
        Wydaje sie, ze mi nie zaprzeczysz, Ave:)
        • ave.duce Po co miałabym? Przecież - jak każdy kaczysta - 11.10.11, 09:06
          musisz mącić i insynuować, więc szkoda mojego czasu. Twoja opinia wisi mi i powiewa.
          Pisz Pan na Berdyczów, Panie M.

Miłego awanturowania się na FK i gdzie indziej. Pa!
    • omamiony.wiedzmin Re:jak nie przepadam za Tymochowiczem 11.10.11, 07:49
      to powiedział jednak prawdę -to społeczeństwo jest naprawdę chu..we.
      Hitem dla Ciebie jest to ,że ktoś powiedział wreszcie coś prawdziwego ?
      Od lat powtarzam to samo więc żadne zaskoczenie dla mnie to nie jest ....
      • ave.duce Re:jak nie przepadam za Tymochowiczem 11.10.11, 08:59
        Nie chodzi o to, CO powiedział (też się zgadzam z tą opinią, niestety), ale KIEDY i DO KOGO.
        W tym tkwi manipulacja tow. Anwad.
      • anwad Re:jak nie przepadam za Tymochowiczem 11.10.11, 10:11
        Hitem jest, że możemy pokazać to nagranie wyborcom Palikota i Platformy, a następnie patrzeć jak rzedną im minki... Ja od dawna pisałam, że głosujący na Palikota i Platformę to motłoch. Teraz oni słyszą to z ust spin doktora ich ulubionego polityka...
        • aniechto.only Re:jak nie przepadam za Tymochowiczem 11.10.11, 11:15
          anwad napisała
          Ja od dawna pisałam, że głosujący na Palik
          > ota i Platformę to motłoch.

No proszę , wystarczy że wyborcy twojej sekcie przetrzepali skórę, odrazu puderek wam z pyszczkow obleciał, i wyszła ordynarna chamówa:)))

A tak na poważnie, anwad, nie motloch tylko społeczeństwo. Bierz przykład z kulturalnej pani Kurtyki. Ma racje kobieta, jest duża różnica między społeczeństwem obywatelskim a "narodem" wolskim, tyle ,że nie taka jak tobie i jej się wydaje.
    • ploniekocica Anwad najdroższa 11.10.11, 08:48
      a może zamiast szczytować przy łowach, jakiegoś dawno skompromitowanego speca od manipulacji odpowiesz mi w końcu na to PYTANIE

i forumowicze się nareszcie dowiedzą, co taka piewczyni intelektu jak Ty myśli o braku świadectwa ukończenia dziesiątej klasy u doktora prawa pracy Jarosława Kaczyńskiego?
      • ave.duce Re: Anwad najdroższa 11.10.11, 09:01
        ... co nam powiesz o prezesie z wątpliwą maturą? ...

Czekaj tatka latka ;)
    • xkx2 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 08:56
      Z przykroscią stwiedzam iż to jest prawda. Powiem wiecej iz były to słowa bardzo delikane i łagodne. Bo moim zdaniem właściwa diagnoza jest tak iż Polak nie umei żyć w wolnym państwie. Polacy nie nadaja się do demokracji i wolności bo jak tylko ją uzyskaja czynią wszytko aby znów zniszczyć swe państwo (co już stwierdził Piłsudski a wcześjniej Bismarck). To bardzo bardzo smutne ale niestety prawdziwe.
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:05
        Gdyby tak nie było, czy Paltforma i Palikot dzisiaj by triumfowali? Rzecz w tym, że jedni w takiej sytuacji podejmują trud wychowania takich ludzi, inni idą na łatwiznę - nieszczerze dowartościowując, próbują cynicznie ich wykorzystać w celu dostania się do władzy i realizacji własnych interesów.
        • dupetek Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:15
          Fakt. Kaczor kokietuje głównie elektorat z podstawowym wykształceniem.
    • haen2010 Wybor pomiędzy Kaczorem Donaldem 11.10.11, 10:23
      Czyli wlasciwie wybor pomiedzy tryprem i syfem nie najlepiej świadczy o znajomości politycznych niuansów umysłów polskich.
      • dupetek Re: Wybor pomiędzy Kaczorem Donaldem 11.10.11, 10:25
        Palikota gdzie umieściłeś wśród chorób wenerycznych?
    • l_zaraza_l Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:24
      Tymochowicz ma rację. Nasze społeczeństwo to głównie beton i ludzie, których trudno czymś zainteresować, pociągnąć (o czym świadczy bardzo niska frekwencja). Jedyne co nas jeszcze jako tako podnieca to gnojenie przeciwnika. Wybory za nami, znamy wyniki a i tak jedziemy po sobie wzajemnie, co widać tu na forum.
      Ja głosowałam na Palikota. Słowa Tymochowicza mnie nie obrażają bo głupio jest się obrażać na prawdę.
    • rzewuski1 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:26
      jeśli 30 % głosuje za helem i czasowtrzymywaczem
      to trudno się nie zgodzić
      • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 10:45
        To nie ludzie, którzy szukają prawdy o katastrofie smoleńskiej są targetem Palikota. Są nim debile, których nic nie obchodzi (a już w szczególności jakiś Smoleńsk), których trzeba potraktować jak debili, żeby ruszyli cztery litery i zagłosowali na Palikota.
        • rzewuski1 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 11:04
          debile są ci którzy głosowali na PiS
          po prostu ciemny lud który kupi wszystko
          jeden z ich pjarowców tak powiedział o nich
          dla mnie cała kampania smoleńska w tych gadzinówkach pokazała ich prawdziwą twarz
          tyle gówna ile te pisemka wydały ze swojej paszczy dawno nie widziałem
          taka pogarda dla swoich wyborców jest naprawdę bezczelna ale debile nadal wierzą
          bo to nie wiedza tylko wiara
          • anwad Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 11:15
            Rozumiem, że Ty wierzysz, a może nawet WIESZ, że raport Anodiny jest rzetelny?
            • rzewuski1 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 11:32
              w porównaniu z tym co piszą gadzinówki PiSu jest rzetelny
              powtarzam to co te gazety pisały o tej sprawie świadczy tylko o tym ze traktują swoich czytelników jak debili
              wydanie Codziennie tuz przed wyborami o tym najdobitniej świadczy
    • sierzant_nowak 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 10:40
      30% poparcia dla PiSu jest najlepszym tego dowodem.

2. Nie wiem skad jest ten material, ale nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, ze to jest komenatarz do wyborow? Jezeli to wyklad dla PRowców, to ma świętą rację :)

3. Związane z pkt 2. - na jakiej podstawie stawiasz znak równości, pomiędzy stwierdzeniem "społeczeństwo w swojej ogólności jest debilowate" a "naszym targetem jest właśnie ta debilowata część" ?

Jednym słowem - majstersztyk demagogii z Twojej anwadku strony :)

> No to kto głosował na Palikota? A kto na Platformę?

ja. Bo w swojej debilowatości:
      1. chcę sobie móc zapalić trawę raz na rok bez stresowania się policją, tak samo jak mogę się napić wódki
      2. chcę państwa, w którym proces sądowy będzie trwał miesiące a nie lata
      3. państwa, które nie będzie prowadziło w rankingu największej biurokracji czy korporacyjności (zawody zamknięte)
      4. państwa które nie będzie z moich podatków utrzymywać katabasów próbujących robić wodę z mózgu dzieciom od podstawówki.

Takie moje święte prawo debila :D
      • anwad Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 11:11
        sierzant_nowak napisał:

> 30% poparcia dla PiSu jest najlepszym tego dowodem.

Tak. Tyle Polaków nie ulega demagogii Palikota i Tuska, instruowanym przez cynicznych spin doktorów. Tylu chce się zajmować czymś więcej niż tylko sobą. Tylu kieruje się w swoim życiu ideami.

> 2. Nie wiem skad jest ten material, ale nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz
        > , ze to jest komenatarz do wyborow? Jezeli to wyklad dla PRowców, to ma świętą
        > rację :)

Choćby po tym zdaniu: "Pamiętajmy, że żadna ideologia tego społeczeństwa nie ruszy".

> 3. Związane z pkt 2. - na jakiej podstawie stawiasz znak równości, pomiędzy stw
        > ierdzeniem "społeczeństwo w swojej ogólności jest debilowate" a "naszym targete
        > m jest właśnie ta debilowata część" ?

Logiczne wnioskowanie. Nie umiesz?

> Jednym słowem - majstersztyk demagogii z Twojej anwadku strony :)
        >
        > > No to kto głosował na Palikota? A kto na Platformę?
        >
        > ja. Bo w swojej debilowatości:
        > 1. chcę sobie móc zapalić trawę raz na rok bez stresowania się policją, tak sam
        > o jak mogę się napić wódki

Jak myślisz, dlaczego skoro duża część społeczeństwa jest debilowata, chce się tę debilowatość pogłębić? Dlaczego chce się legalizacji narkotyków, które po każdym zapaleniu/zażyciu powodują bezpowrotną utratę części komórek mózgowych? I przyczyniają się do powstawania chorób psychicznych (zwłaszcza marihuana)?

> 2. chcę państwa, w którym proces sądowy będzie trwał miesiące a nie lata

Pomoże Ci w tym Palikot - wieloletni szef komisji Przyjazne Państwo? Sam mający kłopoty z prawem?

> 3. państwa, które nie będzie prowadziło w rankingu największej biurokracji czy
        > korporacyjności (zawody zamknięte)

Tu też Ci na pewno Palikot i Platforma pomogą.

> 4. państwa które nie będzie z moich podatków utrzymywać katabasów próbujących r
        > obić wodę z mózgu dzieciom od podstawówki.

A może dobrze wychować polskie społeczeństwo? Porownaj młodzież chodzącą do kościoła z ćpunami Palikota...

> Takie moje święte prawo debila :D

Ano debili ci u nas dostatek;)
        • sierzant_nowak Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 11:32
          > Logiczne wnioskowanie. Nie umiesz?

ha, widzisz synku, logiki uczyłem się na poziomie akademickim. Przedstaw mi proszę, ten wspaniały dowód logiczny, który ze stwierdzeń:
          1. większość społeczeństwa jest debilowata
          2. przekabacenie tej debilowatej części wymaga umiejętności gadania jak do debili
          3. kandyduję z ruchu Palikota i wspieram ten ruch

prowadzi do jednoznacznego wniosku "taregetem RP jest ta debilowata część społeczeństwa i metody >gadania jak do debili< będą na nią działały"?

Podpowiem: w jaki sposób udowodnisz nieprawdziwość założenia:
          "Tymochowicz umie gadać do debili, ale to nie jedyna jego umiejętność w kwestiach PRowych. Targetem RP nie sa debile o mózgach wypranych przez np. kościół, tylko myślący samodzielnie. Dlatego akurat w tej sytuacji umiejętności przekonywania debili nam się nie przydadzą"
          ?

> Jak myślisz, dlaczego skoro duża część społeczeństwa jest debilowata, chce się
          > tę debilowatość pogłębić? Dlaczego chce się legalizacji narkotyków, które po ka
          > żdym zapaleniu/zażyciu powodują bezpowrotną utratę części komórek mózgowych? I
          > przyczyniają się do powstawania chorób psychicznych (zwłaszcza marihuana)?

dlatego, że marycha używana z sensem jest mniej szkodliwa niż tytoń czy alkohol. Nadużywana - tak samo jak wóda - prowadzi do mocno negatywnych efektów. Ale to rola wolnego człowieka (wspieranego edukacją i w razie czego terapią) żeby umieć korzystać z sensem. A nie rola państwa, żeby o mnie, jako dorosłego człowieka, dbać.

> Pomoże Ci w tym Palikot - wieloletni szef komisji Przyjazne Państwo? Sam mający
          > kłopoty z prawem?

1. 100 projektów przygotowanych przez jego komisję utknęło w innych komisjach, na które już nie miał wpływu (a wpływ miał np. Schetyna, "niekoniecznie zainteresowany" nadmiernymi sukcesami Palikota)
          2. Jakie kłopoty z prawem?? Jakaś sprawa karna przeciwko niemu się toczy? Nie mówiąc o wyrokach??

> Tu też Ci na pewno Palikot i Platforma pomogą.

zakładam że Palikot pomoże przycisnąć PO - a to sytuacja dająca lepsze szanse na realizację tego punktu niż jakakolwiek inna partia z naszego parlamentu czy potencjalna koalicja.

> A może dobrze wychować polskie społeczeństwo? Porownaj młodzież chodzącą do koś
          > cioła z ćpunami Palikota...

LOL... kto to są "ćpuni Palikota"?? Ja na przykład? Mam ok 30 lat, prowadzę własną firmę, płacę podatków więcej niż 20 wyborców PiSu razem wziętych. Razem ze mną na RP głosował kolega - prawnik, z własną kancelarią. WON z religią z publicznych szkół. NIech katolicy dzieci posyłają do parafii. Albo niech szkoły WYNAJMUJĄ klasy parafiom pod naukę religii. Ale żeby religii było więcej niż WFu, to kur... jest paranoja.
          • sierzant_nowak popatrz sobie na rozklad nas, 11.10.11, 11:44
            debili...

wybory.onet.pl/parlamentarne-2011/sondaze-i-wyniki/kim-sa-wyborcy-janusza-palikota,1,4875788,aktualnosc.html
            przedsiebiorcy: 13%
            kierownicy i specjalisci: 12%
            uczniowie i studenci: 18%

:) Ciekaw jestem na analize skladu wyborczego PiSu :]
            • anwad Re: popatrz sobie na rozklad nas, 11.10.11, 12:09
              A przepraszam, to wśród przedsiębiorców, kierowników i specjalistów, uczniów i studentów nie ma debli? Są i debile, i bydlaki.
              • indeed4 Kosz. 11.10.11, 12:18
                Znów zaczynasz, pani inteligentna, co?

Wśród wyborców PiS pewnie bydlaków nie ma, prawda?
              • bydlak-bez-sumienia Re: popatrz sobie na rozklad nas, 11.10.11, 12:55
                wszędzie są. Wśród pisiatek i Solidarnych 2011 też. Nawet na forum ich widać.
                Przypisywanie tych ułomności tylko jednej grupie świadczy o niedojrzałosci umysłowej, która może prowadzić do debilizmu, a nawet zbydlęcenia
                • anwad Re: popatrz sobie na rozklad nas, 11.10.11, 12:59
                  Jak napisał lekdander Scios - ostatnie wybory były wyborami sumienia. Głosowali ludzie umiący odróźnić dobro od zła i nieumiejący. Papierkiem lakmusowym był ich wybór.
                  • obraza.uczuc.religijnych Re: popatrz sobie na rozklad nas, 11.10.11, 13:02
                    No właśnie, i widać że tacy jak ty wybrali zło.
          • anwad Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 12:30
            sierzant_nowak napisał:

> > Logiczne wnioskowanie. Nie umiesz?
            >
            > ha, widzisz synku, logiki uczyłem się na poziomie akademickim. Przedstaw mi pro
            > szę, ten wspaniały dowód logiczny, który ze stwierdzeń:
            > 1. większość społeczeństwa jest debilowata
            > 2. przekabacenie tej debilowatej części wymaga umiejętności gadania jak do debi
            > li
            > 3. kandyduję z ruchu Palikota i wspieram ten ruch
            >
            > prowadzi do jednoznacznego wniosku "taregetem RP jest ta debilowata część społe
            > czeństwa i metody >gadania jak do debili< będą na nią działały"?
            >
            > Podpowiem: w jaki sposób udowodnisz nieprawdziwość założenia:
            > "Tymochowicz umie gadać do debili, ale to nie jedyna jego umiejętność w kwestia
            > ch PRowych. Targetem RP nie sa debile o mózgach wypranych przez np. kościół, ty
            > lko myślący samodzielnie. Dlatego akurat w tej sytuacji umiejętności przekonywa
            > nia debili nam się nie przydadzą"
            > ?

Czyli co, Palikot celuje w inne grupy niż nietolerancyjni antyklerykałowie, zboczeńcy, ćpuny, itp. dziwadła?

> > Jak myślisz, dlaczego skoro duża część społeczeństwa jest debilowata, chc
            > e się
            > > tę debilowatość pogłębić? Dlaczego chce się legalizacji narkotyków, które
            > po ka
            > > żdym zapaleniu/zażyciu powodują bezpowrotną utratę części komórek mózgowy
            > ch? I
            > > przyczyniają się do powstawania chorób psychicznych (zwłaszcza marihuana)
            > ?
            >
            > dlatego, że marycha używana z sensem jest mniej szkodliwa niż tytoń czy alkohol
            > . Nadużywana - tak samo jak wóda - prowadzi do mocno negatywnych efektów. Ale t
            > o rola wolnego człowieka (wspieranego edukacją i w razie czego terapią) żeby um
            > ieć korzystać z sensem. A nie rola państwa, żeby o mnie, jako dorosłego człowie
            > ka, dbać.

Niewiele wiesz - każdorazowe, nawet jednorazowe zapalenie marihuany pwoduje ubytek szarych komórek. Bezpowrotny ubytek. Nie jest w interesie państwa wspieranie debili, leczenia debili i narażanie bezpieczeństwa innych z powodu naćpanych debili.

> > Pomoże Ci w tym Palikot - wieloletni szef komisji Przyjazne Państwo? Sam
            > mający
            > > kłopoty z prawem?
            >
            > 1. 100 projektów przygotowanych przez jego komisję utknęło w innych komisjach,
            > na które już nie miał wpływu (a wpływ miał np. Schetyna, "niekoniecznie zainter
            > esowany" nadmiernymi sukcesami Palikota)
            > 2. Jakie kłopoty z prawem?? Jakaś sprawa karna przeciwko niemu się toczy? Nie m
            > ówiąc o wyrokach??

Obecnie CBA dobiera mu się do dupy. O byłych pracownikach, którym nie płacił, nie wspominając. Prokuratura nie jest jednak zbyt stanowcza, bo wiadomo, że to nie w interesie Platformy, na którą Palikot ma haki.

> > Tu też Ci na pewno Palikot i Platforma pomogą.
            >
            > zakładam że Palikot pomoże przycisnąć PO - a to sytuacja dająca lepsze szanse n
            > a realizację tego punktu niż jakakolwiek inna partia z naszego parlamentu czy p
            > otencjalna koalicja.

Bzdura, Palikot ma pomagać Platformie, a został wykreowany po to, żeby zagospodrować oszukanych MWzWM, oszukanych ponownie - ale taki los debili.

> > A może dobrze wychować polskie społeczeństwo? Porownaj młodzież chodzącą
            > do koś
            > > cioła z ćpunami Palikota...
            >
            > LOL... kto to są "ćpuni Palikota"?? Ja na przykład? Mam ok 30 lat, prowadzę wła
            > sną firmę, płacę podatków więcej niż 20 wyborców PiSu razem wziętych. Razem ze
            > mną na RP głosował kolega - prawnik, z własną kancelarią. WON z religią z publi
            > cznych szkół. NIech katolicy dzieci posyłają do parafii. Albo niech szkoły WYNA
            > JMUJĄ klasy parafiom pod naukę religii. Ale żeby religii było więcej niż WFu, t
            > o kur... jest paranoja.

A co mnie to obchodzi, czym się zajmujecie w życiu. Interesuje mnie, kto jest dobrym i uczciwym człowiekiem, a kto nie.
            • aniechto.only Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 12:49
              anwad napisała:
              Niewiele wiesz - każdorazowe, nawet jednorazowe zapalenie marihuany pwoduje uby
              > tek szarych komórek.

No to anwad, możesz spokojnie sobie zapalić skręta.
            • sierzant_nowak Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 15:26
              > Czyli co, Palikot celuje w inne grupy niż nietolerancyjni antyklerykałowie, zbo
              > czeńcy, ćpuny, itp. dziwadła?

antyklerykałowie - dlaczego tylko nietoleranyjnie? Ogólnie mało jest grup bardziej nietolerancyjnych niż twardogłowe katolstwo (vide Terlikowski) - zgodze się
              zboczeńcy - to przykład twojej tolerancji w określaniu ludzi o odmiennej orientacji? Ładnie :)
              ćpuny - jeżeli jako ćpunów zaliczysz tych, co sobie jointa zapalą czasami - to masz rację. Tak samo jak tradycyjni wiejscy alkoholicy w większości pewnie na PiS głosowali :)
              dziwadła - np. przedsiębiorcy czy studenci :)

> Niewiele wiesz - każdorazowe, nawet jednorazowe zapalenie marihuany pwoduje uby
              > tek szarych komórek. Bezpowrotny ubytek.

Podobnie jak alkohol.

> A co mnie to obchodzi, czym się zajmujecie w życiu. Interesuje mnie, kto jest d
              > obrym i uczciwym człowiekiem, a kto nie.

jednym słowem jako dobry, głosujący na PiS katolik stwierdziłeś, że my - wyborcy Palikota - dobrymi i uczciwymi ludźmi nie jesteśmy. Bo na to monopol macie Wy? :D Tiaaaa
              • anwad Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 15:37
                Do bystrzaków to Ty koleżko nie nalżeysz, bo nawet nie zauważyłeś, do kogo się zwracasz. Ty możesz sobie popierać wszelkie patologie, będąc studentem czy przedsiębiorcą. Nie oczekuj, że ktoś uzna to za przejaw mądrości.
        • panga Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 11:40
          >Tak. Tyle Polaków nie ulega demagogii Palikota i Tuska, instruowanym przez cynicznych spin doktorów. Tylu chce się zajmować czymś więcej niż tylko sobą. Tylu kieruje się w swoim życiu ideami.

Nie Polaków tylko wyborców. To bardzo duża różnica ilościowa. Na szczęscie idzie to też w drugą stronę. Tak niewielu Polaków daje się nabierać na kłamstwa i demagogię prezesa, zaledwie 30% wyborców.
      • tornson Re: 1. Tymochowicz MA racje 11.10.11, 15:39
        sierzant_nowak napisał:

> 30% poparcia dla PiSu jest najlepszym tego dowodem.
        Spłycasz problem, prawdziwym dowodem jest tu 70% dla POPiSu.
    • woda_woda Przegraliście 6. wybory, anwad i przegracie 11.10.11, 11:28
      następne, bo nie przybywa a ubywa wam elektoratu.

Ilośc osób, które kupują waszą retorykę obrażania się, obrażania innych, insynuacji i nadęcia zmniejsza się. Polacy są jacy są, ale w wiekszości nie akceptują kibolstwa. Na szczęście.
      • indeed4 Re: Przegraliście 6. wybory, anwad i przegracie 11.10.11, 12:06
        Poziom życia i mentalność się zmienia - wyborcy są coraz bardziej szczęśliwi, bogatsi i proeuropejscy.

Polacy są optymistami, za 4 lata pisowski defetyzm i ponuractwo oberwie jeszcze mocniej, jeśli nie dokonają wewnętrznych zmian i nie pozbędą się coraz bardziej niedołężniejącego prezesa i tzw. zakonu PC, choćby stanęli na uszach zgarną nie więcej niż 20-25%.
    • yoma Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 12:20
      I pamiętaj, Anwandziu, że im częściej buzię na forum otwierasz, tym bardziej wam elektorat rośnie.
      • indeed4 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 12:25
        Tak - arogancki bufon vargtimmen, ograniczona gąska paczula i ten tuz intelektu z Krakowskiego Przedmieścia robią PiSowi niezłą antyreklamę.

• indeed4 Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 12:38
          A efekty są takie:

Z kolei zdecydowanie największy elektorat negatywny ma PiS (38 proc.), druga jest Platforma, na którą głosowanie wyklucza 18 proc.

Więcej... wyborcza.pl/1,75478,8968872,Kampania_2011___portfel_czy_rozaniec_.html#ixzz1aT64u0d3

Nawiasem mówiąc, te wyniki pokazują jak wysoki jest twardy elektorat w PiS i PO, niewiele tego macie, kochani PiSowcy.
    • mike.recz Re: Tymochowicz o polskich wyborcach - HIT!!! 11.10.11, 13:04
      Pojawiaj się tu częściej kiboluwo anwad.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka