Dodaj do ulubionych

Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię ....

12.10.11, 00:27
... beze mnie nie ma PiS, partia mnie potrzebuje i pozostanę na swoim miejscu, czego nie mogę powiedzieć o kierownictwie kampanii wyborczej. Rozliczenia być muszą, bez tego nie ma właściwego drylu. Na wiecach do mnie krzyczą Jarosław nas zbaw".

Ufff, samozwańczy zbawiciel nam się zjawił pidacki "Chrystus".

I dobrze niech mu tam będzie, po pierwszych rozliczeniach powstał PjN, który się sam unicestwił,
po drugich powstanie Partia Prezes Nie Jest Najważniejszy i ze 157 mandatów zrobi się 99, co jest bardzo pocieszające.
Obserwuj wątek
    • rccc zabawne :) czlonkowie PiS nie chca odejscia Jarka 12.10.11, 01:19
      ale jego odejscia z fotela szefa partii chca ci, ktorzy PiSu nie nawidza :)))

zapiszcie sie wiec ludzie do PiSu i odwolajcie Kaczynskiego na zjezdzie partii :)))
      • pisdole1 nie musi odchodzic: juz go nie ma w polityce 12.10.11, 04:02
        niech zostaje, jako atrapa demokratycznej laskawosci dla niegroznych tzw "oponentow."
        • rccc nie bylbym taki pewien 12.10.11, 08:47
          on odpuscil awanture o Makrele i mysle, ze jednak celowo
    • michnikowaswinka Re: Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię .... 12.10.11, 01:52
      Kaczynski przypomina mi chwilowego przywodzce parti Libberalnej w Kanadzie Dijona zaczepil sie zebami o stol zapieral sie nogami i bog wie czym jeszcze tak nie chcial odejsc z fotela,czlonkowie usuneli jego sila,panie kaczynski nie mozna budowac sily politycznej na prywatnych urojeniach chetnie zapisze sie do PISdzielcow zeby pana sila usunac z parti.Czy jako mieszkajacy w Kanadzie moge zostac PISdzielcem?
      • fagay Re: Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię .... 12.10.11, 05:49
        Przeciez Canada jest pelna PISdzielcow - wystarczy popatrzec na wyniki glosowania. Nie musiz sie do nich zapisywac.
        Analogia z Dionem jest kuszaca - moze PIS tez wybierze sobie po Kaczynskim jakiegos niewydarzonego profesorka (Krasnodebski, Zybertowicz, Legutko ???), ktory sprowadzi PIS do 2 miejsc w Sejmie.
    • bogucjusz Kaczyński dorżnie watahę, tzn. własną partię :-) 12.10.11, 02:37
      W tym jest rzeczywiście genialny :-)))))))

---
      "Ląduj, dziadu!"
      • douglasmclloyd Kaczyński wykończy PiS, jak Miller SLD nt 12.10.11, 04:24
    • znow.marouder Na lata pozbawi srodowisko konserwatywne wplywu.. 12.10.11, 05:05
      ..jesli nie dokona korekty swoich strategii elektorskich, badz nie odejdzie.
      • ultimate.strike Re: Na lata pozbawi srodowisko konserwatywne wply 12.10.11, 08:12
        PO też się do środowiska konserwatywnego zalicza. Wczoraj na forum wyszło, że nawet część SLD to prawicowa konserwa. :)
        • znow.marouder PO jes partia wladzy i nie zalicza sie do.. 12.10.11, 08:17
          ...w posob naturalny partyjnych. Blizej jej do klientyzmu.
    • mariner4 Ustąpi, ustąpi 12.10.11, 08:22
      Wygląda coraz gorzej. Jeszcze jeden - dwa stresiczki i ustąpi całkowicie.
      Motłoch będzie się darł o pomnik bliźniaków, ale to też da się przezyć.
      M.
    • mr.sajgon Re: Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię .... 12.10.11, 08:48
      neoretronick napisał:

> Ufff, samozwańczy zbawiciel nam się zjawił pidacki "Chrystus".

Cos ci sie kolego porabalo jesli ktos tutaj zaczyna pelnic role przyglupa to kieszonkowy Adolf ksywa Donald, ktory juz uwaza sie za premiera i nawet sklad rzadu ustalil.

• amadeo214 Re: Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię .... 12.10.11, 08:52
        A może byc inaczej ?
        Popatrz na tego z plakatu, ten jeszcze przed wyborami oznajmił iż jest "PREMIEREM "
        • michnikowaswinka Re: Kaczyński:" A właśnie nie ustąpię .... 13.10.11, 02:08
          Nawet tego kaczynskiego to mi naprawde zal czy nie moze Tusk zrobic jego dyrektorem jakiegos sierocinca w Polsce,wyglada jak sierota ba nawet ma nawyki sieroty.Tak w kanadzie jest dosc duzo PISdzielcow jak na publicznych zebraniach mowie im prawde szykuja sie zeby mnie zlinczowac a jak jeszcze cos dodam o Wielebnym ojcu musze wychodzic tylnymi drzwiami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka