Dodaj do ulubionych

Oglądacie program Lisa?

17.10.11, 22:23
Jestem zażenowana poziomem rozmowy. Zwykła pyskówka. I bardzo żałuję, że prof. Środa dała się sprowokować.

A Niesiołowski zachowuje się i wygląda jak ojciec (mentalny) Starucha.

Obserwuj wątek
    • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:26
      Niestety ale do własnie Niesiołowski swoim chamstwem wyprowadził Środę z równowagi, podobnie jak popołudniu Dziedziczak w Polsacie Nowicką, obrażanie kobiet to jakiś kolejny standard tych panów wiesz_z_jakiej_opcji... smutne...
      • taziuta Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:33
        kzet69 napisał:

> /.../ obrażanie kobiet to jakiś kolejny standard tych panów wiesz_z_jakiej_opcji... smutne...

Kolejny? To ciągle ten sam standard. Chamidła nie rozróżniają płci. Szkoda, że Lis nie zaprosił Rozenka, choć wówczas przewaga palikociej strony byłaby miażdżąca, to może dlatego...
      • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:43
        kzet69 napisał:
        > Niestety ale do własnie Niesiołowski swoim chamstwem wyprowadził Środę z równow
        > agi, podobnie jak popołudniu Dziedziczak w Polsacie Nowicką, obrażanie kobiet t
        > o jakiś kolejny standard tych panów wiesz_z_jakiej_opcji... smutne...

Co do Niesioła to jestem w stanie ci uwierzyć, ale co do programu z Dziedziczakiem to z tego co widziałem On próbował powaznie i kulturalnie wymienic poglądy, Ona zachowywała się jak dresiarz z ADHD po przedawkowaniu dopalaczy.

pozdrawiam
        • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:45
          qqazz napisał:
          ale co do programu z Dziedziczak
          > iem to z tego co widziałem On próbował powaznie i kulturalnie wymienic poglądy,
          > Ona zachowywała się jak dresiarz z ADHD po przedawkowaniu dopalaczy.

Zwłaszcza że Dziedziczak nie pozwolił jej dokończyć ani jednego zdania, chyba różne programy oglądaliśmy...
          • cwiercinteligentzpis Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:55
            kzet69 napisał:

> Zwłaszcza że Dziedziczak nie pozwolił jej dokończyć ani jednego zdania, chyba r
            > óżne programy oglądaliśmy...

Mylisz obrazę z taktyką.
            Czy ona nie wie ze NIE MA i NIE BEDZIE dyskuski na temat aborcji i krzyży,
            bo WSZYSCY WSZYSTKO juz więdzą.
            Może być tylko WALKA lub STATUS QUO.

Orężem kobiet w tej walce jest obrażanie sie i wychodzenie.
            • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:59
              cwiercinteligentzpis napisał:
              > Czy ona nie wie ze NIE MA i NIE BEDZIE dyskuski na temat aborcji i krzyży,
              > bo WSZYSCY WSZYSTKO juz więdzą.
              > Może być tylko WALKA lub STATUS QUO.

Cynizm z ciebie przemawia... ale tym razem, chyba niestety masz rację i to jest straszne, efekt 20 lat katoindoktrynacji... ci, którzy dopuścili na początku lat 90-tych do dominacji KK w Polsce powinni stanąć przed sądem, niekoniecznie Piotrowym..
            • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:02
              > Orężem kobiet w tej walce jest obrażanie sie i wychodzenie.

eee, raczej to, że mogą usunąć, a facet i klecha nawet się nie skapnie - i niekoniecznie chemią. Są sposoby naturalne :)
          • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:15
            Całości nie widziałem opinie swoją opieram na urywkach z netu, oraz na tym co juz widziałem wcześniej, od choćby jej niedawnym zachowaniu w TVP Info po tym jak poseł Wenderlich jak zawsze kulturalnie i taktownie wspomniał o woltach światopoglądowych Palikota.

pozdrawiam
      • cwiercinteligentzpis Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:51

nie oglądam.

kzet69 napisał:

... a może to OBRAŻANIE SIĘ kobiet jest kolejnym standardem :-)

Napisz proszę jak obraził Środę?
        • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:18
          Skłamałeś: słowo "się" dołożyłeś do cytatu z mej wypowiedzi, mentalnie biedaku jesteś już w PiS, jako nowa paprotka pana Prezesa, choć pewnie sam jeszcze tego nie wiesz, pogadaj sobie o doświadczeniach na forum z goldie, przeinaczanie cytatów dotąd to była jej domena, ale szybko równasz do poziomu dna...
      • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:52
        Chamska, pyszna i odnosząca się z pogardą do rozmówców to była raczej Środa razem z tymi dwoma pajacami. Niczym się nie różnili od rydzykowej tłuszczy.
        • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:09
          > Chamska, pyszna i odnosząca się z pogardą do rozmówców

na stos na stos! Tylko niech debile nie zgubią zapałek! Albo niech ksiądz im kupi, bo z budżetu szkoda kasy!
          • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:12
            cillian1 napisał:

> > Chamska, pyszna i odnosząca się z pogardą do rozmówców
            >
            > na stos na stos! Tylko niech debile nie zgubią zapałek! Albo niech ksiądz im ku
            > pi, bo z budżetu szkoda kasy!

Taki sam stos próbują podpalać przeciwnicy krzyża jak jego zwolennicy z Krakowskiego przedmieścia. Niczym się między sobą nie różnią.
            • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:19
              różnią się jednym - oni nie powiesili krzyża - aby pokazać kto tu rządzi!
              Ale to jałowa dyskusja - nie da się w zaścianku ogarka zapalić :)
              • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:23
                cillian1 napisał:

> różnią się jednym - oni nie powiesili krzyża - aby pokazać kto tu rządzi!

Jesteś pewien że taki był cel?

> Ale to jałowa dyskusja - nie da się w zaścianku ogarka zapalić :)

Ten zaścianek to o mnie?
                • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:38
                  > Jesteś pewien że taki był cel?
                  kiedyś swoją flagę się wieszało na wieży zdobytego zamku, teraz nie walczymy - ale zasady kleru się nie zmieniły :)
                  > Ten zaścianek to o mnie?
                  o Polsce :)
    • lump-1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:28
      axyzaa napisała:

> Jestem zażenowana poziomem rozmowy.

To są Nasi wybrańcy- to elita.:(
    • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:38
      Jakoś średnio mnie do tego programu ciągnie od dłuzszego czasu.

pozdrawiam
    • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:49
      Pani profesor jak na mój gust ten marny poziom dyskusji właśnie wytyczyła.
    • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:53
      Niesiołowski wspomniał - że mają większość - teraz tylko zmiany wprowadzać! Nie ma wymówki!

A to że była pyskówka, to chyba norma - nawet ksiądz (wyjątkowa w białej sukience (randka?)) nie omieszkał!
      Biedroń - szkoda ze odpuściłeś temat finansów. To załatwia każdego katola! Porównanie do przedszkoli i żłobków + dzieciaków zaniedbanych jest tak celne, jak strzał między oczy! Każdego powala.
      Dalej drążyć ten temat. Inaczej polegniecie - bo jak polaczkowi wyjaśnić, że nie musi płacić 5-6 mld za to, że jakiś słaby polski król ugiął się przed ogromną siłą katolskiego wojska!!
      • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:56
        Biedroń jeszcze się musi dużo uczyć w temacie prowadzenia debat publicznych, niestety nie jest to jego najmocniejszą stroną...
        • republika.republika Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:06
          kzet69 napisał:

> Biedroń jeszcze się musi dużo uczyć w temacie prowadzenia debat publicznych, ni
          > estety nie jest to jego najmocniejszą stroną...

a co jest jego mocną stroną?. Jakie kwalifikacje zdecydowały o tym, ze został 1 na listach Palikota?
          • woda_woda Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:09
            republika.republika napisała:

>
            > a co jest jego mocną stroną?.

Nie masz gugli?

"Związany początkowo z organizacją Lambda Olsztyn, następnie, po wyjeździe z Polski, z "OutRage!". Współpracownik i konsultant kilkunastu organizacji praw człowieka w Polsce i za granicą, autor pracy poświęconej "holokaustowi homoseksualistów" (eksterminacji tychże w hitlerowskich obozach koncentracyjnych). Współzałożyciel i prezes (w latach 2001–2009) Kampanii Przeciw Homofobii.

Laureat Tęczowego Lauru, nagrody przyznawanej za szerzenie idei tolerancji. W 2004 otrzymał nagrodę środowiska gejowsko-lesbijskiego – Człowieka Tęczy. Były członek Rady Programowo-Konsultacyjnej przy Pełnomocniku Rządu ds. Równego Statusu Kobiet i Mężczyzn.

pl.wikipedia.org/wiki/Robert_Biedroń
            • republika.republika Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:20

innymi słowy zawodowy gej, a poza tym coś jeszcze?
              • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:27
                Ma postawione zarzuty za czynna napaść na funkcjonariusza w dniu 11.XI.2010 r.

pozdrawiam
                • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:40
                  no i nie ma tyle szczęścia co kibole! PiS go nie ochroni :)
              • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:43
                republika.republika napisała:

>
                > innymi słowy zawodowy gej, a poza tym coś jeszcze?

czyli innymi słowy mówiąc wprost, robi karierę na doopie:))
                • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:50
                  Bob ty się dobrze czujesz? Czy jakiś pisiak przejął twój nick?
                  • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:37
                    kzet69 napisał:

> Bob ty się dobrze czujesz? Czy jakiś pisiak przejął twój nick?

O nie, pisdogłowia mi tu nie próbuj przyklepać. To raczej wam jest do niego bliżej.
            • wacek44 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 01:22
              Jego mocną stroną jest pederastia czyli strona tylnia. Palikot zebrał różnych: i pederastów i tranwestytów i lesbijki i osoby z listy płac przemysłu aborcyjnego i 3-krotnie karanego za rozboje po to aby szokować. A że wyborcom odbija to wybrali taakich to do sejmu. Wstyd na cały świat. Już pokazują czym się będa zajmować. Co tam dla nich gospodarka, dobro Polski. Pokazali ich przedstawiciele u Lisa kulturwę, poziom dyskusji na poziomie magla no i co najwazniejsze i najmodniejsze: jak traktują tolerancję. Ale czego się po nich spodziewać. Szkoda tylko, że interlokutorzy byli zbyt grzeczni. Trzeba było sie dostosowac do tego poziomu miernot.
          • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:12
            to trzeba mieć jakieś kwalifikacje? Ty tak serio pytasz, czy jaja sobie robisz?
            • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:32
              Wiesz sa w tym kraju ludzie których to interesuje, w końcu mówimy o osobie spełniajaca funkcje publiczna która bedzie brała udział w procesie stanowienia prawa w tym kraju.
              Donald jest historykiem i zna się na malowaniu kominów, Jarosław wykładał prawo w latach 80tych wymyslił internet a w czasie swoich rządów grillowanie.
              A na czym zna się Biedroń poza byciem gejem i napadaniem na policjantów?

pozdrawiam
              • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:43
                przecież o prawie ksiądz decyduje - w pewnych kwestiach!
                A resztę prawa - widać jakie mamy, więc coś słabo z tymi kwalifikacjami.
                a tak na serio - jak oni mają robić prawo - to po co im specjalistów opłacamy?
                • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:48
                  Biedroń czy Leszczyński poziomu w Sejmie nie podniosą.

pozdrawiam
                  • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:09
                    ale widzisz, że mają zapał? jednym tekstem podnieśli całą masę pajaców, co im krzyż od lat nie przeszkadza, a w zasadzie połowa nie wie czy jest za, czy przeciw :)

No i to nie koniec - Biedroń się wychylił z kwotami. Niesiołowski zbaraniał, Cymański nie wiedział jak odpowiedzieć - wrócił do tematu, Kk jest z nami od setek lat :D
                    • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:14
                      zapał iscie rewolucyjny, nic dobrego z niego raczej nie wynika.

pozdrawiam
                      • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:18
                        Widzisz, z powieszenia krzyża też nic dobrego nie wynikło, konkordat w doopę - same straty na rzecz innego państwa! Ziemie "odzyskane" stracone na wieki - chyba że Watykan padnie, ale czy mamy tyle czasu?
                        :)
                        Jak dla mnie w Sejmie mogą wisieć wszystkie religijne symbole świata, na jedno się nie godzę - na finansowanie jakiegokolwiek symbolu z Polaków pieniędzy - podatków! :)
                  • kzet69 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:24
                    Leszczyńskiego nie ma w Sejmie... gwoli ścisłości.
        • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:07
          eee tam, przy naszych posłach to on wymiata ogonem :)

Tekst Niesioła, że pieniądze wydane na Kk są najlepszym wydatkiem - chyba go właśnie dobił. Nawet w PO!
        • g-48 [...] 18.10.11, 01:35
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • stangor Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:56
      Bardzo trafna wypowiedź P. Środy. Jesteśmy różni światopoglądowo i dlatego w instytucjach publicznych nie powinno być znaków religijnych bo one będą stwarzać atmosferę poniżenia osób nie wyznających tych religii.
      • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 22:59
        Jesteśmy różni światopoglądowo i dlatego w in
        > stytucjach publicznych nie powinno być znaków religijnych bo one będą stwarzać
        > atmosferę poniżenia osób nie wyznających tych religii.

Mógłbyś wskazać gdzie występuje to poniżenie?
        • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:16
          > Mógłbyś wskazać gdzie występuje to poniżenie?
          że ksiądz szybciej i bez kłopotów wszystko załatwia? Nie wiem czy to przez sukienkę, czy przez krzyż na szyi i ścianie! Może jakieś sprzężenie mocy przerobowych występuje w urzędzie?
          Można by to jakoś obliczyć?
          • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:24
            Nie pytałem ciebie, ale jak już się odzywasz to może spróbuj odpowiedzieć na moje pytanie.
            • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:35
              właśnie odpowiedziałem:
              Krzyż w Sejmie, to oznaka wydawania pieniędzy na księży, nie na polskie dzieci!
              tu naprawdę nie chodzi o ideologię - tu chodzi o pieniądze i wpływy!
              Zabawa w obronę chrystusa jest bez sensu - bo nikt nie przestrzega jego nauk! To jest już tak chore - jak europoseł, który tam nie piśnie o krzyżu i tych sprawach, co tu ma na sztandarze!

Jak zwykle - polski zaścianek, w Polsce bogobojny, za granicą dziwkarz - bo nikt nie zna :)
              • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:38
                cillian1 napisał:

> właśnie odpowiedziałem:
                > Krzyż w Sejmie, to oznaka wydawania pieniędzy na księży, nie na polskie dzieci!
                > tu naprawdę nie chodzi o ideologię - tu chodzi o pieniądze i wpływy!
                > Zabawa w obronę chrystusa jest bez sensu - bo nikt nie przestrzega jego nauk! T
                > o jest już tak chore - jak europoseł, który tam nie piśnie o krzyżu i tych spra
                > wach, co tu ma na sztandarze!

Widzę w takim razie, że powinieneś jednak dowiedzieć się co oznacza słowo poniżenie. Sprawdź to wrócimy do dyskusji, panie postępowy.
                • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:47
                  > Widzę w takim razie, że powinieneś jednak dowiedzieć się co oznacza słowo poniżenie.

Widziałeś spot Palikota? dzieci-auto-ksiądz bóg zapłać! Zresztą bardzo celny.

To jest właśnie poniżenie :)
                  • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:53
                    cillian1 napisał:

> > Widzę w takim razie, że powinieneś jednak dowiedzieć się co oznacza słowo
                    > poniżenie.
                    >
                    > Widziałeś spot Palikota? dzieci-auto-ksiądz bóg zapłać! Zresztą bardzo celny.
                    >
                    > To jest właśnie poniżenie :)

Pisałeś, że poniżająca dla osób niewierzących jest obecność krzyża w sejmie. Prosiłem więc o uzasadnienie, ale widzę, ze cię to przerasta.
                    • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:04
                      > Pisałeś, że poniżająca dla osób niewierzących jest obecność krzyża w sejmie. Pr
                      > osiłem więc o uzasadnienie, ale widzę, ze cię to przerasta.
                      nie przerasta mnie nawet nauka - która płynie z biblii, którą czytałem, choć w autora nie wierzę :)
                      Krzyż - symbol znany od 2000 lat, powstał bo ktoś umarł niby za nas - i ok! tylko dlaczego dzieci patrzą, jak ksiądz się bogaci, a ich ojciec (naturalny) nie ma na ich książki!
                      To jest poniżenie. Nie mogę napisać że krzyż poniża - bo jak dwie deski mogą to robić. Krzyż jest symbolem działań - nie jakieś ideologi!
                      • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:11
                        > Krzyż - symbol znany od 2000 lat, powstał bo ktoś umarł niby za nas - i ok! tyl
                        > ko dlaczego dzieci patrzą, jak ksiądz się bogaci, a ich ojciec (naturalny) nie
                        > ma na ich książki!
                        > To jest poniżenie. Nie mogę napisać że krzyż poniża - bo jak dwie deski mogą to
                        > robić. Krzyż jest symbolem działań - nie jakieś ideologi!

Czas chyba zakończyć tę nierówną walkę, bo już chyba trochę zmęczony jesteś:)
                        • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:23
                          > Czas chyba zakończyć tę nierówną walkę, bo już chyba trochę zmęczony jesteś:)

przypominasz mi księdza z programu Lisa :) Nie wie jak odpowiedzieć, to nawija coś o unikaniu pyskówki :)
                          Śmiało - co cię przekonało, że jestem zmęczony?

• boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:27
                            cillian1 napisał:

> > Czas chyba zakończyć tę nierówną walkę, bo już chyba trochę zmęczony jest
                            > eś:)
                            >
                            > przypominasz mi księdza z programu Lisa :) Nie wie jak odpowiedzieć, to nawija
                            > coś o unikaniu pyskówki :)
                            > Śmiało - co cię przekonało, że jestem zmęczony?

Najważniejsze, że ty dobrze wiesz co powiedzieć i tego się trzymaj. Dobrej nocy:)
                            • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:33
                              dobranoc :)

Wszystkim
        • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:22
          No własnie też mnie to interesuje gdzie to ponizenie, moze ponizajacym jest dla niej fakt, że w przestrzeni publicznej dominuje swiatopoglad inny niz jej wymarzony?
          Albo coś innego co ciezko nam zrozumieć, my rozumujemy jak ludzie zachodu wychowani na wartosciach łacińskich, Ona niczym rasowa lewaczka kategoriami lewicowymi czyli przeciwnymi, a więc konstrukcje w stylu kontrola najwyższą forma zaufania, walka klas, dziejowy determinizm itp.

pozdrawiam
          • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:27
            odpowiedź jest w słowach niesiołowskiego - flaga gejowska nie będzie wisieć w Sejmie :)

Tak samo krzyż może odbierać ktoś inny - np jako przykrycie pedofilii! :)
        • stangor Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:29
          Ad boblebowsky Czy nie wiesz co to są instytucje publiczne? Czy potrafisz sobie wyobrazić dyskomfort osób nie będących katolikami gdyby ta dyskusja prowadzona przez Lisa była w świątyni. Jestem katolikiem dla mnie i wieszanie krzyży to nie jest manifestacja wiary a fanatyzmu. Jest to brak poszanowania dla innych. To że jest się katolikiem powinno wypływać z twego postępowania a nie reklamy wszelkiego rodzaju znakami figurkami itp. Katolicyzm zatracił się w faworyzowaniu namiestników kościoła i zapomniał o tych co go tworzą. I jeszcze jedno - hierarchowie już nawet nie ukrywają swego pożądania do mamony.
          • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:35
            stangor napisał:

> Ad boblebowsky Czy nie wiesz co to są instytucje publiczne? Czy potrafisz sobi
            > e wyobrazić dyskomfort osób nie będących katolikami gdyby ta dyskusja prowadzon
            > a przez Lisa była w świątyni. J

Nie, nie potrafię. Sam jestem osobą nie wierzącą i nie odczuwam w związku z tym żadnego dyskomfortu, tak jak liczne grono moich znajomych. Tak samo jak wszyscy inni, którym przez 14 lat krzyż w sejmie nie przeszkadzał, a którym teraz próbuje się wmówić, że przeszkadza, a nawet poniża. Reszty już nawet nie komentuję, bo chyba nie ma czego, tylko pytam gdzie to poniżenie?
            • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:53
              większości też nie przeszkadza lenistwo, tandeta, kłótnia, darcie ryja w Sejmie - dłużej niż 14 lat!
              przekręty, olewanie obrad, olewanie pracy itd!

Ma tak zostać - bo tak było, to też tradycją nazwiesz?
              • boblebowsky Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:00
                cillian1 napisał:

> większości też nie przeszkadza lenistwo, tandeta, kłótnia, darcie ryja w Sejmie
                > - dłużej niż 14 lat!
                > przekręty, olewanie obrad, olewanie pracy itd!
                >
                > Ma tak zostać - bo tak było, to też tradycją nazwiesz?

Myślałem, że kzaeta już nikt dziś nie przebije z tą jago nadchodzącą inkwizycją, a tu proszę, okazuje się że można palnąć jeszcze większe głupstwo. Jestem zażenowany.
                • cillian1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:14
                  a która tradycją cię bardziej zażenowała?
                  :)

No i napisałeś o tradycji - to chyba czas dostać kulką między oczy. Bo to co napisałem - naprawdę ludziom nie przeszkadza - tak jak i krzyż w Sejmie :)
      • scoutek Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 09:37
        stangor napisał:

> Bardzo trafna wypowiedź P. Środy. Jesteśmy różni światopoglądowo i dlatego w in
        > stytucjach publicznych nie powinno być znaków religijnych bo one będą stwarzać
        > atmosferę poniżenia osób nie wyznających tych religii.

pełna zgoda
        do tego dochodzi pokazanie Cymańskiemu jego hipokryzji (która zresztą charakteryzuje wszystkich takich katolików jak on), tego, że w naszym Sejmie musi być krzyż a w europejskim już nie i może się bez niego obyć
    • haen2010 Mnie się podobało. 17.10.11, 23:02
      Najrozsądniejszy był z nich mr. Godson (czy to jego oryginalne nazwisko, czy przybrane?). Dobrze czuje politykę. Będzie z niego pociecha.

Tego w habicie pamiętam, jak bezczelnie parę miesięcy temu szydził z Palikota. Dzisiaj musi pampersy zakładać bo mu się habit zafajda.
      • icek.goldberg [...] 17.10.11, 23:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • damakier1 Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:38
      Coś mi sie takiego porobiło, że jak mówi Niesiołowski, to zaraz mam ochotę sama lecieć i ten krzyz ściągać. A jak mówi Środa, to dowiesiłabym jeszcze ze dwa.
      • qqazz Re: Oglądacie program Lisa? 17.10.11, 23:45
        Normalna reakcja, Niesioł to niezły oszołom, ale Środowa bije go o kilka długości.

pozdrawiam
      • krzysiozboj Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 00:17
        Chyba normalna reakcja, poziom jednego i drugiego na tyle żenujący że aż by się im chciało utrzeć nosa.
        Ja z pozycji katolika napiszę - gdy widzę sposób obrony krzyża przez Kaczyńskiego czy Niesiołowskiego to chętnie bym go zabrał w zacisze domowe by błazny szabelki z niego nie robiły. Gdy widzę wypowiedzi Środy czy Biedronia to chętnie sprowadziłbym ich do pionu wymuszając poszanowanie demokracji, bez krzyża w miejscu publicznym ale z pełnym poszanowaniem przekonań/wyborów większości. Za brak szacunku dla demokracji, za ubliżanie innym karałbym przykładnie.
        • damakier1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 10:29
          Nie wiem
          > jak ty - ale ja siedząc na przeciwko Niesiołowskiego serwującego te swoje głup
          > awe uśmiechy (jakby go pomalować to wyglądałby jak Nicholson grający Jokera)
          >
          > rel="nofollow">4.bp.blogspot.com/_6dYj3qNs5Iw/SZMOEvFsBnI/AAAAAAAADsM/gomKBCYSQBU/s400/Joker+nicholson+(3).jpg
          >
          > też bym pękła.
          W moim odczuciu jest tu dokładna symetria. Tak samo bym pękła na Niesiołowskiego, jak na Środę. Z tym, że przy moim pęknięciu, to ich pęknięcia to łagodne kiziu-miziu. Na szczęście nikt mnie zaprasza do telewizji. Albo może szkoda;)
          • damakier1 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 10:31
            Przepraszam, to odpowiedź dla Mili. Źle mi sie kliknęło.
      • ex.mila Coś w tym jest 18.10.11, 06:17
        Nie jestem w stanie usprawiedliwić Środy i nie zamierzam tego robić, ale naprawdę mi przykro, że przez swój wczorajszy występ może zacząć być postrzegana jako niezrównoważona baba z magla. Nie wiem co mam napisać - że niech lepiej pisze a nie występuje w telewizji? Przecież to byłby czystej wody szowinizm. Nie wiem jak ty - ale ja siedząc na przeciwko Niesiołowskiego serwującego te swoje głupawe uśmiechy (jakby go pomalować to wyglądałby jak Nicholson grający Jokera)

4.bp.blogspot.com/_6dYj3qNs5Iw/SZMOEvFsBnI/AAAAAAAADsM/gomKBCYSQBU/s400/Joker+nicholson+(3).jpg

też bym pękła. Inna sprawa z Nowicką - tak jak pisałam - skoro pękła w konfrontacji z zastępowym Dziedziczakiem nie nadaje się na Marszałka Sejmu.
    • wyksztalciuch Nie oglądamy bo 18.10.11, 00:11
      juz dawno sie skończył.
    • didjeridu Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 07:37
      axyzaa napisała:

> Jestem zażenowana poziomem rozmowy. Zwykła pyskówka. I bardzo żałuję, że prof.
      > Środa dała się sprowokować.
      >
      Giekawe bylo to, ze przedstawiciele PiS i PO potrafili mowic jednym glosem.
      Wiec jednak sie da.
      Chlopcy z RPP to jeszcze zoltodzioby i wypadli slabo.

Sroda wprawdzie mowila nawet do rzeczy ale nieustanne przerywanie majacym inne niz ona zdanie bylo naprawde denerwujace.
      No ale to sprawa kultury.
      • ex.mila Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 07:45
        didjeridu napisała:

> axyzaa napisała:
        >
        > > Jestem zażenowana poziomem rozmowy. Zwykła pyskówka. I bardzo żałuję, że
        > prof.
        > > Środa dała się sprowokować.
        > >
        > Giekawe bylo to, ze przedstawiciele PiS i PO potrafili mowic jednym glosem.

Nic w tym dziwnego skoro głosem PO był Niesiołowski. A jeśli chodzi o Cymańskiego, to do wczoraj był to jedyny przedstawiciel PiSu, którego na swój sposób lubiłam.

> Chlopcy z RPP to jeszcze zoltodzioby i wypadli slabo.

Beznadziejnie. Najlepszy w tej "dyskusji" był Godson bo się najmniej odzywał.

>
        > Sroda wprawdzie mowila nawet do rzeczy ale nieustanne przerywanie majacym inne
        > niz ona zdanie bylo naprawde denerwujace.
        > No ale to sprawa kultury.
        >
        Zgadzam się, i wcale nie próbuje jej usprawiedliwiać. ja bym po prostu nie zgodziła się przyjść do studia gdybym wiedziała, ze naprzeciwko mnie zasiądzie Niesiołowski. Wiedziałabym, ze nie wytrzymam i zacznę pyskować.
        • kontestatorbg Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 08:28
          Wczorajsze występy naczelnych feministek Polski, Pani Środy i Nowickiej udowodniły tylko że z nimi dyskusja odbywa się tylko wtedy gdy rozmówca ma takie same poglądy jak te panie. Bo jeśli nie to włącza się tryb agresji i chamstwa, co tylko dowodzi że to są niby wyzwolone kobiety, ale o mentalności przekupy z bazaru
        • didjeridu Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 08:34
          ex.mila napisała:

> Zgadzam się, i wcale nie próbuje jej usprawiedliwiać. ja bym po prostu nie zgod
          > ziła się przyjść do studia gdybym wiedziała, ze naprzeciwko mnie zasiądzie Nies
          > iołowski. Wiedziałabym, ze nie wytrzymam i zacznę pyskować.
          >
          A co Ci konkretnie przeszkadzalo u Niesioloowskiego ?
          • joannabarska Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 12:09
            Znakomicie prof.Sroda wypunktowała Cymanskiego.Lubie programy Lisa,bo nie sa robione na klęczkach.

"Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga, powinni pokazać listy uwierzytelniające." (JULIAN TUWIM)
    • stanczyk-5 Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 12:11
      juz NIE ! a wkrotce byc moze przestane ogladac jego nore tez !
    • mike.recz Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 12:15
      Oglądając to wczoraj miałem wrażenie iż prof. Środa mści się na Nowicką.

Stąd jej ataki, przerywanie i podpuszczanie dyskutantów.
      • kontestatorbg Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 12:20
        Ale to w wykonaniu Środy i innych wojujących feministek to stały element, bo mają tak mózgi zaprogramowane że tylko one maja racje i koniec.
        • mike.recz Re: Oglądacie program Lisa? 18.10.11, 13:15
          kontestatorbg napisał:

> Ale to w wykonaniu Środy i innych wojujących feministek to stały element, bo ma
          > ją tak mózgi zaprogramowane że tylko one maja racje i koniec.

Jak przypuszczam Ty za to masz mózg tak zaprogramowany iż one nigdy nie mają racji i koniec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka