Dodaj do ulubionych

Dwa motłochy

13.11.11, 16:51
Interesuje was jakie "poglądy" różnią to bydło, teraz obwiniające się nawzajem, a w rzeczywistości jednakowo zainteresowane robieniem smrodu?
Obserwuj wątek
    • kecawa Popatrz- przyklad dzialań lewaków z GW 13.11.11, 16:52
      www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk
      • ukos Było mnóstwo chętnych dać się sprowokować 13.11.11, 16:56
        kecawa napisał:

> www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk

Wiedzieli o tym, więc równie chętnie oddali przysługę. Tak jak napisałem - dwa motłochy.
      • mariner4 Wacek, Twoi to naziści. 13.11.11, 16:58
        M.
        • kecawa [...] 13.11.11, 17:06
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • mariner4 Mnie to wisi, czym się róznią. 13.11.11, 16:57
      To jest motłoch.
      M.
    • green_feldkurat_katz Mało mnie interesuje ideologia 13.11.11, 16:57
      Kibolska i zbankrutowany marksizm w wykonaniu krytyki politycznej. Widać obie ideologie siebie warte...
    • maroudr Mnie nie ale ja jestem rasista i nie lubie NRD- 13.11.11, 17:02
      -owcow:/
      • wylogowany.pielegniarz A co masz do NRDowców? 13.11.11, 17:07
        Widuję ich w Szczecinie całą masę. Poza tym, że wyglądają jak Polacy w 1990r., a od części z nich śmierdzi, jakby mieszkali w melinach pijackich, to nie wyglądają na groźnych.
        • kecawa On też ze Szczecina ? 13.11.11, 17:10
          www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk
          a ten lewak to też od Ciebie ze Szczecina ?
          • wylogowany.pielegniarz Re: On też ze Szczecina ? 13.11.11, 17:13
            kecawa napisał:

> www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk
            > a ten lewak to też od Ciebie ze Szczecina ?

A skąd mam niby wiedzieć, skąd jest ten pajac?
            • kecawa Re: On też ze Szczecina ? 13.11.11, 17:20
              Może to reporter z GW
          • maroudr Nie Wacuchna.. 13.11.11, 17:17
            Ja akurat z Wabrzezna, Pomorzanin zamieszkaly od dziesiecioleci w Krakowie. Niemieckiego pochodzenia czlowiek.
            • wylogowany.pielegniarz Jesteś bohaterem tego filmiku:)? 13.11.11, 17:19
              Nie podejrzewałbym:)
              • maroudr I ma pan racje, Wacuchny tylko cos nie mogie.. 13.11.11, 17:24
                ..polubic:!!
                • kecawa Re: I ma pan racje, Wacuchny tylko cos nie mogie. 13.11.11, 17:26
                  ŻIomala nie lubisz ??
            • kecawa Re: Nie Wacuchna.. 13.11.11, 17:22
              Wąbrzeźno ? Pozdrawiam- znam doskonale ów grajdołek- szkoda, że ciuchcia już od lat nie jedzie na dworzec z miasta !

A w kwestii owego prowokatora lewaka nic ?!
              • maroudr Tylko, ze widzisz, Wacuchna, ja nie jestem.. 13.11.11, 17:29
                ...powiedzmy delikatnie, przybysz, urodzilem sie w tym miasteczku, moja rodzina miala tam majatki, te zagrabilo panstwo polskie..a z ciebie daj sobie powiedziec, Mazur jak z lipy gwozdz, Wacqu:/
                • kecawa Re: Tylko, ze widzisz, Wacuchna, ja nie jestem.. 13.11.11, 17:32
                  Olsztyn wodniaku to Warmia!!
                  A z tym majątkiem twoim w Wąbrzeźnie to bzdura. Jedyni bogaci tam to żydzi wymordowani przez twoich Niemców

pozdrawiam
                  • maroudr Poszukaj, Wacuchna, wielu tu bedzie ci wdziecznych 13.11.11, 17:34
                    ..za info na moj temat.
                    • kecawa Re: Poszukaj, Wacuchna, wielu tu bedzie ci wdziec 13.11.11, 17:42
                      Nie mam zamiaru deprecjonować mego ziomala- lepiej się wypowiedz o filmie i jego bohaterze

serdeczności przesyłam kecaw kaczysta
        • wylogowany.pielegniarz Re: A co masz do NRDowców? 13.11.11, 17:13
          wylogowany.pielegniarz napisał:

> Widuję ich w Szczecinie całą masę. Poza tym, że wyglądają jak Polacy w 1990r.,
          > a od części z nich śmierdzi, jakby mieszkali w melinach pijackich, to nie wyglą
          > dają na groźnych.

A różnica między nimi a ich polskimi odpowiednikami jest taka, że oni przyjeżdżają nowymi Oplami, a nasi co najwyżej wypuszczają się do najbliższego sklepu na piechotę.
        • maroudr Rejestem Niemcem:) To mam:)/nt 13.11.11, 17:14
          • wylogowany.pielegniarz Re: Rejestem Niemcem:) To mam:)/nt 13.11.11, 17:18
            Tamtejsi anty-antyfaszyści mogliby mieć z Ciebie pożytek. Marnujesz się tu na polskim forum:)
          • kecawa Re: Rejestem Niemcem:) To mam:)/nt 13.11.11, 17:25
            Wodnym czy normalnym ps z Wąbrzeźna to 100 % to wodni Niemcy.
            Jak go przechylisz to taki jest- w Niemczech traktują ich jak Polaków w Polsce jak Niemców- jednym słowem rozchwiana totalnie świadomość narodowa

Mimo to pozdrawiam ziemlaka
            • maroudr Mnie tam nikt w Niemzcech nie potraktowal jak.. 13.11.11, 17:32
              ....ciebie, Wacek:)
              • kecawa Re: Mnie tam nikt w Niemzcech nie potraktowal jak 13.11.11, 17:47
                Nie jesteś wodnym Niemcem ? W rodzinie mam wielu takich...( rodziny sobie nie wybieramy )

pozdrawiam ziomala kecaw Polak
    • qqazz Re: Dwa motłochy 13.11.11, 17:08
      Ci którzy robili zadyme i sa zainteresowani robieniem smrodu nie mają zadnych pogladów, ot ponapier..lać się i tyle.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka