ukos 13.11.11, 16:51 Interesuje was jakie "poglądy" różnią to bydło, teraz obwiniające się nawzajem, a w rzeczywistości jednakowo zainteresowane robieniem smrodu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawa Popatrz- przyklad dzialań lewaków z GW 13.11.11, 16:52 www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Było mnóstwo chętnych dać się sprowokować 13.11.11, 16:56 kecawa napisał: > www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk Wiedzieli o tym, więc równie chętnie oddali przysługę. Tak jak napisałem - dwa motłochy. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa [...] 13.11.11, 17:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
green_feldkurat_katz Mało mnie interesuje ideologia 13.11.11, 16:57 Kibolska i zbankrutowany marksizm w wykonaniu krytyki politycznej. Widać obie ideologie siebie warte... Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr Mnie nie ale ja jestem rasista i nie lubie NRD- 13.11.11, 17:02 -owcow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz A co masz do NRDowców? 13.11.11, 17:07 Widuję ich w Szczecinie całą masę. Poza tym, że wyglądają jak Polacy w 1990r., a od części z nich śmierdzi, jakby mieszkali w melinach pijackich, to nie wyglądają na groźnych. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa On też ze Szczecina ? 13.11.11, 17:10 www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk a ten lewak to też od Ciebie ze Szczecina ? Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: On też ze Szczecina ? 13.11.11, 17:13 kecawa napisał: > www.youtube.com/watch?v=tWCXBoodFTk > a ten lewak to też od Ciebie ze Szczecina ? A skąd mam niby wiedzieć, skąd jest ten pajac? Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr Nie Wacuchna.. 13.11.11, 17:17 Ja akurat z Wabrzezna, Pomorzanin zamieszkaly od dziesiecioleci w Krakowie. Niemieckiego pochodzenia czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Jesteś bohaterem tego filmiku:)? 13.11.11, 17:19 Nie podejrzewałbym:) Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr I ma pan racje, Wacuchny tylko cos nie mogie.. 13.11.11, 17:24 ..polubic:!! Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: I ma pan racje, Wacuchny tylko cos nie mogie. 13.11.11, 17:26 ŻIomala nie lubisz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Nie Wacuchna.. 13.11.11, 17:22 Wąbrzeźno ? Pozdrawiam- znam doskonale ów grajdołek- szkoda, że ciuchcia już od lat nie jedzie na dworzec z miasta ! A w kwestii owego prowokatora lewaka nic ?! Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr Tylko, ze widzisz, Wacuchna, ja nie jestem.. 13.11.11, 17:29 ...powiedzmy delikatnie, przybysz, urodzilem sie w tym miasteczku, moja rodzina miala tam majatki, te zagrabilo panstwo polskie..a z ciebie daj sobie powiedziec, Mazur jak z lipy gwozdz, Wacqu:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Tylko, ze widzisz, Wacuchna, ja nie jestem.. 13.11.11, 17:32 Olsztyn wodniaku to Warmia!! A z tym majątkiem twoim w Wąbrzeźnie to bzdura. Jedyni bogaci tam to żydzi wymordowani przez twoich Niemców pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr Poszukaj, Wacuchna, wielu tu bedzie ci wdziecznych 13.11.11, 17:34 ..za info na moj temat. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Poszukaj, Wacuchna, wielu tu bedzie ci wdziec 13.11.11, 17:42 Nie mam zamiaru deprecjonować mego ziomala- lepiej się wypowiedz o filmie i jego bohaterze serdeczności przesyłam kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: A co masz do NRDowców? 13.11.11, 17:13 wylogowany.pielegniarz napisał: > Widuję ich w Szczecinie całą masę. Poza tym, że wyglądają jak Polacy w 1990r., > a od części z nich śmierdzi, jakby mieszkali w melinach pijackich, to nie wyglą > dają na groźnych. A różnica między nimi a ich polskimi odpowiednikami jest taka, że oni przyjeżdżają nowymi Oplami, a nasi co najwyżej wypuszczają się do najbliższego sklepu na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
wylogowany.pielegniarz Re: Rejestem Niemcem:) To mam:)/nt 13.11.11, 17:18 Tamtejsi anty-antyfaszyści mogliby mieć z Ciebie pożytek. Marnujesz się tu na polskim forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Rejestem Niemcem:) To mam:)/nt 13.11.11, 17:25 Wodnym czy normalnym ps z Wąbrzeźna to 100 % to wodni Niemcy. Jak go przechylisz to taki jest- w Niemczech traktują ich jak Polaków w Polsce jak Niemców- jednym słowem rozchwiana totalnie świadomość narodowa Mimo to pozdrawiam ziemlaka Odpowiedz Link Zgłoś
maroudr Mnie tam nikt w Niemzcech nie potraktowal jak.. 13.11.11, 17:32 ....ciebie, Wacek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mnie tam nikt w Niemzcech nie potraktowal jak 13.11.11, 17:47 Nie jesteś wodnym Niemcem ? W rodzinie mam wielu takich...( rodziny sobie nie wybieramy ) pozdrawiam ziomala kecaw Polak Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Dwa motłochy 13.11.11, 17:08 Ci którzy robili zadyme i sa zainteresowani robieniem smrodu nie mają zadnych pogladów, ot ponapier..lać się i tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś