ave.duce 16.11.11, 15:47 o dwie komisje sejmowe... dla Bańkowskiej i Napieralskiego... Polityka społeczna i rodzina oraz innowacyjność i nowoczesne technologie. Chyba śnię... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dupetek Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 15:53 Grzesiu nieźle się zagospodarował po zniszczeniu SLD:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 16:14 Piękny duet z Bańkowską. Oboje do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 15:54 A ja jestem w stanie zrozumieć Napieralskiego, sam czytałem, jak wypowiadała się jego żona, zaraz po wyborach, i powiedziała, że siedzi w domu i cięgem ogląda "Gwiezdne Wojny", to tam poznał te nowoczesne technologie, powinno się go zrobić imperatorem tej komisji... Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 16:21 Nie przesadzaj, poznał wcześniej, wszak na spotkaniu z prezydentem Obamą... Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 16:44 no właśnie. co się napstrykał telefonem to jego. bo internet, to on porzucił raczej. oba jego blogi zieją pustką. jeden zapełniany był nieco przed kampanią prezydencką, a drugi służył m.in. do wrzucania zdjęć Madonny przed parlamentarną. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: A co to SLD? nt 16.11.11, 18:24 Najmniejszy klubik w Sejmie, nie licząc Qr.wiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Grzesio podobno chce nadal być wodzem 16.11.11, 16:41 wczoraj czytałam, że nikt nie zgłasza się jako kandydat na przewodniczącego SLD i tylko p. Grzegorz pilnie objeżdża teren niby w celu dokonania rozliczenia dziłalności swej, a naprawdę, by doły nań zagłosowały. prawda to czy nie, to już i tak końcówka SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Grzesio podobno chce nadal być wodzem 16.11.11, 17:15 olga_w_ogrodzie napisała: > wczoraj czytałam, że nikt nie zgłasza się jako kandydat na przewodniczącego SLD > i tylko p. Grzegorz pilnie objeżdża teren niby w celu dokonania rozliczenia dz > iłalności swej, a naprawdę, by doły nań zagłosowały. > prawda to czy nie, to już i tak końcówka SLD. Możecie sobie pomarzyć żałosne POPiSdułki. SLD jak na razie ma więcej członków niż POPiS razem wzięty. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Grzesio podobno chce nadal być wodzem 16.11.11, 17:23 Wśród emigrantów w Niemczech? tornson napisał: >Możecie sobie pomarzyć żałosne POPiSdułki. SLD jak na razie ma więcej członków > niż POPiS razem wzięty< Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ale to prawda :) 16.11.11, 22:13 PO ma ok. 45 tys. członków, Pis - 20 tys, a SLD - 75 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Kiedyś mieli 3 miliony członków i co 17.11.11, 10:58 mariner4 napisał: > to pomogło? > M. Pomogło, rządzili krajem z powodzeniem przez 45 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Kiedyś mieli 3 miliony członków i co 17.11.11, 16:44 ... z powodzeniem ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Grzesio podobno chce nadal być wodzem 17.11.11, 18:16 W Gorzowie biegły sądowy sprawdził 40 deklaracji członkowskich PO.37 było sfałszowanych!! Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Co: po co? 16.11.11, 18:17 Mnie? O czymś nie wiem? ps. odebrany i odpisany. Odpowiedz Link Zgłoś
jola.iza1 Re: Co: po co? 16.11.11, 18:29 ave.duce napisała: > Mnie? O czymś nie wiem? A ja zakładałam ? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Co: po co? 16.11.11, 18:34 A co? Zakaz jest? Po prostu mnie zatkało na wieść o tym, KOGO będzie forsować SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
lump-1 Re: SLD chce walczyć 16.11.11, 16:24 ave.duce napisała: > o dwie komisje sejmowe... dla Bańkowskiej i Napieralskiego... > > Polityka społeczna i rodzina oraz innowacyjność i nowoczesne technologie. > > Chyba śnię... To już nie o stanowisko wicepremiera ? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Walczą, walczą 16.11.11, 18:15 O masę spadkową po Rozbrat. Zaciekle. Obstawiam bandę Milera i Grześka. Kalisze już tylko kombinują jakby tu z Palikotem się przeprosić. Stąd jego obecność na antyfie. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Czyja obecność? Palikota? 16.11.11, 18:32 Kalisz jako jedyny ważniak z SLD zasilił Marszałkowską. Symptomatyczne. Warto zauważyć nagonkę na Krytykę Polityczną na równi z RP. Kongres zjednoczeniowy coraz bliżej. Resztki po SLD skończą jako przystawka platformy. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Czyja obecność? Palikota? 16.11.11, 18:35 I co z tego, że jedyny Kalisz? Palikota nie widywałam do tej pory przy takich okazjach. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Czyja obecność? Palikota? 16.11.11, 18:43 Coś taka niekumata? Palikot dzisiaj konkurs na nową nazwę nowej partii ogłosił. Będą się scalać, bez napieralszczyzny, cała lewizna. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: Walczą, walczą 17.11.11, 10:59 haen2010 napisał: > O masę spadkową po Rozbrat. Zaciekle. Obstawiam bandę Milera i Grześka. Kalisze > już tylko kombinują jakby tu z Palikotem się przeprosić. Stąd jego obecność na > antyfie. Obecność Kalisza na antifie to żadna nowość. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: I co? Zwycięstwo? 17.11.11, 18:08 Zwycięstwo tyle że Kalisza, dostał Komisje Sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: I co? Zwycięstwo? 17.11.11, 18:17 A ta para od siedmiu boleści padła w boju? ps. Kalisz ok. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: SLD chce walczyć 17.11.11, 18:13 ave.duce napisała: > o dwie komisje sejmowe... dla Bańkowskiej i Napieralskiego... > > Polityka społeczna i rodzina oraz innowacyjność i nowoczesne technologie. > > Chyba śnię... Dodatkowo 3 tys PLN za szefowanie i vice,a po 2 tys za członkostwo w komisji.Niezły dodatek(nieopodatkowany) do poselskiej cud diety. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Komisja Sprawiedliwości i Praw Człowieka 19.11.11, 08:37 > Przewodniczący - Ryszard Kalisz. Innowacyjności i Nowoczesnych Technologii > Mieczysław Golba SP Polityki Społecznej i Rodziny > Sławomir Piechota PO b/k Odpowiedz Link Zgłoś