Dodaj do ulubionych

Sąd pod sąd!

28.11.11, 14:40
Sędzia, który wydał wyrok w sprawie legalizacji "symboli" faszoli z NOPu, powinien mieć normalnie sprawę karną w sądzie o propagowanie nienawiści wobec mniejszości seksualnych, dostać wyrok i pójść do więzienia.

Jak wyjdę na ulicę w koszulce ze swastyką albo z transparentem "pedały do gazu", to mnie zgarną i zajmie się mną prokurator. A ten koleś, wykorzystując daną mu władzę, chciał z tego uczynić obowiązujące prawo! Przy nim te kmiotki w kominiarkach to mały pikuś jest, ujadające, niewyżyte nazi-kundelki. Prawdziwie groźny jest ten wyrok i człowiek, który go wydał.
Obserwuj wątek
    • wlodzimierz.ilicz Duby smalone. 28.11.11, 16:20
      Czy pederaści mogą mieć swoje symbole i pokojowo maszerować pod nimi ulicami?
      Prawo mówi, że mogą.
      Czy marsze pederastów propagujące większe niz obecnie prawa dla homoseksualistów komuś mogą się nie podobać?
      Demokracdja mówi, że TAK, moga sie komuś nie podobać.
      Czy ktoś kto chce ma prawo pokojowo demonstrować ten swój pogląd?
      Demokracja mówi, że TAK, ktoś kto chce ma prawo demonstrować ten swój pogląd i może mieć swój symbol w postaci przekreślonego koła z napisem "ZAKAZ PEDAŁOWANIA".
      Jeszcze nie wprowadzono u nas JEDYNIE SŁUSZNEGO ŚWIATOPOGLĄDU.
      Na co grupy propagujące homoseksualizm mają wielką chętkę.
      Chcą normalnym ludziom ZAMKNĄĆ USTA.
      • l_zaraza_l Re: Duby smalone. 28.11.11, 16:31
        Cy uważasz na stosowne tępienie ludzi, którym w życiu płodowym nie wykształciły się prawidłowo kończyny (mają za mało albo za dużo)?
        • wlodzimierz.ilicz A ilu w tym roku "wytępiono" homoseksualistów 28.11.11, 17:04
          mój dobry człowiecze?
      • boblebowsky Jest tylko jedna drobna różnica ptasi móżdżku. 28.11.11, 17:08
        Środowiska LGBT poprzez symbole, zachowania czy działania nikogo nie próbują pozbawić jego praw i niczego nie próbują narzucać. I wbij sobie idioto raz na zawsze do tego pustego łba, że homoseksualizmu nikt nie propaguje, bo to nie jest coś co można komuś narzucić czy dokonać wyboru, tak jak nie można sobie wybrać większego lub mniejszego rozumku.
        Wyobraź sobie jak ja zacząłbym nawoływać do izolowania takich idiotów jak ty na zamkniętych wyspach i założyłbym organizacje która by to propagowała. Domyślam się, że byłbyś za i za moje skądinąd słuszne poglądy nie chciałbyś mi zamykać ust?
        • kaszebe12 Myslenie szkodzi ? 28.11.11, 17:18
          Glosuj , pracuj , plac podatki , stul pysk...-oby nie myslec , oby nie myslec...
          • boblebowsky A co podjąłeś próbę? 28.11.11, 17:20
            i obserwujemy teraz skutki?

kaszebe12 napisał:

> Glosuj , pracuj , plac podatki , stul pysk...-oby nie myslec , oby nie myslec.
            > ..
        • wlodzimierz.ilicz Bobek, to forum jest dla ciebie za trudne... 28.11.11, 17:28
          Sam dr Biedroń potrafi skutecznie zmieniać ludzi z heteroseksualizmu na homoseksualizm metodą eksperymentalną a ty uważasz, że
          >homoseksualizmu nikt nie propaguje, bo to nie jest
          > coś co można komuś narzucić czy dokonać wyboru,?
          Nie wygłupiaj się.

Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz
          świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą
          poeksperymentować. "
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9074810,Homo_walentynki_po_raz_pierwszy_z_dotacja_ratusza_.html
          • kaszebe12 Re: Bobek, to forum jest dla ciebie za trudne... 28.11.11, 17:38
            Jak pewien Francuz powiedzial ;- "Cholera !- Nie jestem bezrobotnym , imigrantem , kaleka , Zydem i homoseksualista - jestem na straconym."
          • boblebowsky Re: Bobek, to forum jest dla ciebie za trudne... 28.11.11, 17:39
            Widzę, że do tego tępego łba nic nie dociera i nawet łopata której użyłem nie dała rady.
            No cóż, pozostaje ci tylko się cieszyć, że tacy idioci jak ty stanowią mniejszość, a normalni ludzie większość, bo już dawno zostałbyś odizolowany od społeczeństwa.

wlodzimierz.ilicz napisał:

> Sam dr Biedroń potrafi skutecznie zmieniać ludzi z heteroseksualizmu na homosek
            > sualizm metodą eksperymentalną a ty uważasz, że
            > >homoseksualizmu nikt nie propaguje, bo to nie jest
            > > coś co można komuś narzucić czy dokonać wyboru,?
            > Nie wygłupiaj się.
            >
            > Biedroń:"Zapraszamy osoby heteroseksualne, te, których ciekawi nasz
            > świat, i te, które są być może znudzone swoim światem i chcą
            > poeksperymentować. "
            • wlodzimierz.ilicz [...] 28.11.11, 17:51
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • zoil44elwer Re: Sąd pod sąd! 29.11.11, 01:46
      Zakazać używania brunatnego koloru bo był symbolem faszyzmu.Zakazać czerwieni bo używał je komunizm na swoich sztandarach.......
    • kaczykoniec w antysemityzmie polski sad tez nie widzi szkody 29.11.11, 03:00
      bo to polskie swinie. brudnei glupie smierdziele.
      • zoil44elwer Re: w antysemityzmie polski sad tez nie widzi szk 29.11.11, 03:04
        Po twoich postach rozumiem dlaczego Semici są znienawidzeni na całym świecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka