Gość: pedro [...] IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 03.06.04, 18:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy na umysle Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:07 To jest Polska własnie...........cholerna bulandia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ak-47 [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalin [...] IP: *.limes.com.pl 03.06.04, 19:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Jebac Faszystów-to juz nie wróci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:36 stalin , twoja ksywa mówi sama za siebie, ciesz się ze zyjesz w Polsce, a nie w cywilizowanej Europie z takimi pogladami byłbyś i jestes kupa gówna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ. IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:34 ...jeszcze troche a dowiemy sie ...,ze kopernik nie tylko byla kobieta...ale do tego kobieta robiaca sex inaczej...ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weku Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:42 Otwórz oczy, jest 21 wiek , bo chyba nie zauważyłes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:47 ...ale argument...a po 21 w ...przyjdzie XXII w zapewne...z geografi jestes niezly ...ha,ha...ale my tu o gejach prawimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weku Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:58 stary dam ci rade, odpusc sobie ,bronisz przegranych pozycji, jak nie chcesz wierzyc to twoja sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:01 ...wlasnie ...i vice versa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Kwas i Miler pójdą pod rękę na czele IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 19:39 no i już chyba wiecie dlaczego Kaczor ma małe szanse Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdek LPR MW Kurie biskupie i P. KCzyń do IRANU IP: 217.96.48.* 03.06.04, 19:51 Polska to wolny europejski kraj. Tu obowiązuje inny sposób myślenia niż na bliskim wschodzie syberi czy Koreii północnej Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 19:51 Kobiety ” Są błędem natury....z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego i nieudanego mężczyzny..” Św. Tomasz z Akwinu D. Kościoła Katolickiego No chyba lepiej z udanym niż z upośledzonym i kalekim. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:59 ...zeby nie ta wilgoc i temperatura...tobys tak...kozaczek3...nie podskakiwal...tomasz w tym cytacie chwali obecnosc kobiety...nieudany mezczyna czyli gej...te slowa swiadzcza o tym...ze,za sw. tomasza panowala wielka cnota...kobiety nie byly takie latwe...stad wielu nieudacznikow ...,ktorzy nie umieli zbajerowac kobiety...uprawiali sex miedzy soba...ha,ha...a dzisiaj ich potomkowie chca wyjsc na ulice w-wy...sodoma i gomora...mowi w innym miejscu ksiega madrosci... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:05 "stad wielu nieudacznikow ...,ktorzy nie umieli zbajerowac kobiety...uprawiali sex miedzy soba...ha,ha" I dlatego zostali świętymi Kościoła Katolickiego...ha,ha. Powinni geje obrać sobie świętego Tomasza za patrona. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:25 ...z tymi swietymi to jak z wojewoda...ha,ha...tomasz byl gruby bo jadal raz dziennie do syta...ale nic mi nie wiadomo ,ze byl gejem...to nowa teoria jak z oziebieniem czyli ciemnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:40 Kobiety ” Są błędem natury....z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego, chybionego i nieudanego mężczyzny..” Św. Tomasz z Akwinu D. Kościoła Katolickiego No chyba lepiej z udanym niż z upośledzonym i kalekim. Amen. Z treści jego świętej myśli , raczej nie wynika że był heteroseksualny. Jak sam napisałeś uprawiali seks między sobą ( to czynią geye ). A w ogóle to ci się dziwię że tak bronisz pedalstwa. Olej ich. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:44 A fuj z tymi kobietami od jutra zakładam sutannę i zaczynam się za klerykami oglądać. Zwłaszcza że żona od dawna mi mówi żem nieudacznik. Z koleżankami z pracy też mi nie wychodzi (za często) P.S Czytałem kiedyś wynurzenia Sw. Tomka. Superlektura, Kapitrał Marksa przy tym wymięka pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:52 Gość portalu: robol napisał(a): > A fuj z tymi kobietami > od jutra zakładam sutannę i zaczynam się za klerykami oglądać. Zwłaszcza że > żona od dawna mi mówi żem nieudacznik. Z koleżankami z pracy też mi nie > wychodzi (za często) > P.S Czytałem kiedyś wynurzenia Sw. Tomka. Superlektura, Kapitrał Marksa przy > tym wymięka > pozdro Kobiety są wstrętne, mniam mniam. Tak lubię im nagadać używając języka, oczywiście francuskiego. Amen. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hashmen Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:13 Fajnie gadasz jak osiemdziesiecioletnia dewotka,p[ozdrawiam ludzi obcujacych z toba na co dzien.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzietolerancyjni Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:18 warszawa to nasze miasto! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:29 Gość portalu: ludzietolerancyjni napisał(a): > warszawa to nasze miasto! Ja napisałbym z dużej litery. Myślę że mieszkają tam różni ludzi i to miasto powinno być wspólne. A ludzie tam mieszkający powinni się tolerować. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . [...] IP: 141.155.79.* 03.06.04, 19:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kire Re: Niech zrobią tę paradę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:02 nie badz taki fafarafa , jak mieszkasz w wawie to wiesz, ze kibice legii nie sa tu za bardzo cenieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter ...nawolujesz do pogromu???co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:51 Oto Twoje IP - 141 155 79 znajdie się to tam, gdzie powinno!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro werterze jak ty cierpisz! Może tak do Korei płn! IP: *.torun.mm.pl 03.06.04, 20:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.mpowercom.net 03.06.04, 20:17 Czy ktos z Was zastanawial sie ze podczas parady moze dojsc do tych samych awantur co w Krakowie. Czy Warszawiacy tak naprawde potrzebuja zdemolowanych sklepow, ulic itp.? Wedlug mojej opini, jezeli tak naprawde ma dojsc do parady to niech ona sie odbedzie gdzies gdzie nie dojdzie do zadnych zniszczen. Tak na marginesie, jest tyle innych rzeczy o ktore nasze spoleczenstwo powinno sie martwic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:31 dla wojewody i reszty eselde to nieważne. Trzeba się jeszcze na koniec pokazać i juz nieistotne czy będzie to wiec pedalski, proskrobankowy, antyklerykalny czy jakikolwiek inny. Interes ludzi którym się może dostac po szybie czy po łbie nigdy dla pewnych ugrupowań politycznych nie był ważny. Byle najtańsza kiełbasa przedwyborcza została zjedzona. Pewnie jeszcze doczekamy dnia w którym na czele parady debili pójdzie Leszek M, zaś na czele parady lesbijek Aleksander K. Ja czekam na paradę ekshibicjonistów, zawsze mnie to kręciło i powiem wam w tajemnicy że prochowiec nawet sobie kupiłem na szmaciaku. A na paradę dla części rowerowych pójdę z moją owieczką, baranka jak będzie chciał też wezmę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty [...] IP: *.brzeziny.ris.dts.pl / 62.233.142.* 03.06.04, 20:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak-europejczyk Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:35 A ty jako naczelny bezmozgowiec nie wiadomo skad, powinienes zamknac jape, jak cie na nic innego nie stac,przezytku historii,jesli rozumiesz w ogole co pisze.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski WOJUJACY HOMOSEKSUALIZM GORSZY OD ISLAMIZMU IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 20:35 Nie zycze Warszawie takich parad.Zaczyna sie niewinnie,a pozniej ida na calosc.W Berlinie jechali na tych ciezarowkach,przebrani za dzikusow, pol nadzy i symulowali stosunki homoseksualne.Cala palete.Matki z dziecmi w panice uciekaly.To nie ma nic wspolnego z festynem.To jawne propagowanie Sodomii.Tam nie pytali sie czy chcesz?Tam gwalcili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: WOJUJACY HOMOSEKSUALIZM GORSZY OD ISLAMIZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:38 Tolerancja ponad wszystko.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Punia WOJUJACY DEBILIZM GORSZY OD AL KAIDY IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.06.04, 23:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:38 ...cywilizacja zachodnia ...ze swa tolerancja i religijnoscia...wychowala na wlasnej piersi ...wkladajacych sobie inaczej...to z tego dobrobytu i tolerancji...poszanowania jednostki jako najwyszej wartosci biora sie takie zjawiska jak geje...,ktorzy ...o ironio losu zadaja od nas tolerancyjnych... tolerancji..za komuny nawet kutasa nie wychylili w obawie ,ze go straca...czekali az wykrwawia sie robotnicy gdanska...i gdy juz mamy demokracje...oni zadaja demokracji dla siebie- specjalnie uprzywilejowani... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:46 pierdolisz od rzeczy... ,ale przejmuj sie nie wszyscy musza miec rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:48 ...szczegolnie to widac po tobie...z ciebie student jak z koziej dupy traba...ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mułeczek Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:44 A więc to prawda - pseudokomuna liczy na pedalskie głosy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: 209.29.35.* 03.06.04, 20:48 jezeli homoselsualista moze walnac kogos tortem za roznice w pogladach to rozumiem ze to dziala w obie strony.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HETERYK [...] IP: *.tele2.pl 03.06.04, 20:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megagej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Dokladnie to opisaleś , ale przesadziles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:54 Jesteś krypto??? coś mi się wydaje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: ONI W NAS TORTAMI... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:54 ...a my w nich jajami...moze jakis zajdzie w ciaze...ja mysle ...,ze jaja to-by- byla piekna sprawa na tej defiladzie rozpusty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizarro ZBOCZEŃCY A MOŻE BY TAK DO HOLANDII ..PIESZO IP: *.torun.mm.pl 03.06.04, 20:56 To dopiero byście zamanifestowali swoja odmienność. Potrzeba wam wszak dowartościowania; Dlatego z pomoca zapewne pospieszą wicepremier bez teki ale z prezerwatywami jaruga, senator szyszkowska, gadzinowski poseł,banach, nowicka tudzież biedron, niemiec być moze nawet ...nobliści! wszyszy pieszo PARADA DUMY I ODMIENNOŚCI DO HOLANDII.Po co macie sie kisić w tym kołtunskim kraju ciemniaków.Tam swoboda, narkotyki twarde i miekkie.Aborcja na zyczenie. Leki wczesno i póznoporonne. Eutanazja, możecie sie pozbyć tych co za wami nie nadążą, makabryczne i niuesmaczne, przepraszam, ale takie tam prawo, że starszych i niepotrzebnych można się pozbywać.A obok Bruksela, pozdrowicie Dutrou,wszak pedofilia jak wykazuja badania kliniczne pozostaje w b.scisłym związku z homoseksualnośćia.Po drodze ugości was burmistrz Berlina, pedzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret i co mnie obchodzi kto jest gejem!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski PARADA IDIOTOW IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 21:04 Powoli dochodze do przekonania,ze homoseksualisci z ta parada strzelili sobie samoboja.Jak siedzieli cicho,tolerowano ich tez po cichu.Teraz,gdy zaczynaja wojowac,ludzie zaczna sie bronic.I nie jestem pewny czy to tym"inaczej kochajacym"na zdrowie wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werter Masz komplex jakiś z naszego powodu?Katoliku pol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:23 Masz jakiś komplex, ciagle się nami zajmujesz, nie masz żony ??jak nie lubisz kobiet to znajdz sobie przyjaciela, i przestań tu przynudzac .bo sie rzygać chce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANTYANTY.... TY KATOLIK CHYBA RACZEJ PSEUDOKATOLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:59 TY TO TAK SAMO JAK CI PSEUDOKIBICE LEGII CZYLI BANDYCI - POLACZKI PSEUDOKATOLICY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baret Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:11 Helena napisała: "Gejowie nie potrzebuja Twojej akceptacji, ani zebys ich lubil czy szanowal. To jest wylacznie kwestia Twojej wlasnej kultury, wychowania, przczytanych ksiazek czy szerokosci horyzontow. To co gejopwie potrzebuja to dokladnioe takiego samego kawalka tortu (moze byc z jagodami), ktorym Ty mozesz sie cieszyc na codzien. " i co ma piernik do wiatraka. Ta parada to próba narzuceniaw łasnego światopoglądu. Ja nie potrzebuje parady do tego by pokazać ze np. jestem leworęczny - a przecież dyskryminacja leworęcznych jest na porządku dziennym. Przykład: pożądne nożyczki tylko dla praworęcznych, przepisy drogowe, narzedzia .. naciski rodziny gdy jest sie małym. Parade należy odbierać w kategoriach prowokacji. I to jest cała prawa o niej. I naturalnie budzi bedzie budzić sprzeciw. Dorabianie do tego jakiejkolwiek ideologii to gruuuba przesada. I naduzycie wobec innych ludzi. I to Heleno nie masz racji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_blond oto głupota w stanie czystym, wzorcowym, :). IP: *.chello.pl 03.06.04, 22:00 "Ta parada to próba narzuceniaw łasnego światopoglądu". PEWNIE, :). WYCHODZI NA TO, ŻE WSZYSCY, KTÓRZY SA INNEGO ZDANIA NIŻ TY, "PRÓBUJA NARZUCIĆ CI WŁASNY ŚWIATOPOGLĄD", :). SKANDAL, :)! > Ja nie potrzebuje parady do tego by pokazać ze np. jestem leworęczny - a > przecież dyskryminacja leworęcznych jest na porządku dziennym. Przykład: > pożądne nożyczki tylko dla praworęcznych, przepisy drogowe, narzedzia .. > naciski rodziny gdy jest sie małym. NO I CO Z TEGO, ŻE "TY NIE POTRZEBUJESZ", :)? A INNI POTRZEBUJĄ, NP.: POKAZAĆ, ZE SĄ ZWIĄZKOWCAMI, KATOLIKAMI, KIBICAMI TENISA, MNIEJSZOŚCIA POLSKĄ NA LITWIE, PIELĘGNIARKAMI, ITD. :). PO PROSTU ODCZEP SIĘ OD INNYCH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tako Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: 66.160.92.* 03.06.04, 21:18 Podzielam Twoje zdanie, ze kazdy ma prawo do wypowiadania i agitowania swoich pogladow. Zdecydowanie popieram zdanie Pana Kaczynskiego i wzywam do zorganizowania parady zwolennikow zwiazkow malzenskich plci odmiennych. P.S. Dlaczego jedna strona "homo" przebiera sie za kobiete aby zwabic homoseksuologa "mezczyzne". Przeciez w/g uznawanych przez nich zasad taka osoba powinna wzbudzac odraze lub co najwyzej zwabiac lesbijki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PesTYcyD [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwisajace jaja [...] IP: *.bredband.skanova.com 03.06.04, 21:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.06.04, 21:42 jest porazajaca. Nigdy nie wyobrazalam sobie, ze tylu dobrych, heteroseksualnych katolikow ma taka rozbuchana wyobraznie dotyczaca praktyk homoseksualnych. Chlopcy! I dziewczynki tez! Jesli wszystkie opisywane przez Was rzekome techniki seksualne tak Wam nie daja spokoju, to moze sprobujcie choc raz zakazanego owocu? Bo jak to wyglada? Tu tyle slow jaka to budzi w Was odraze, ale jednoczesnie nieustanne krecenie sie wokol narzadow seksualnych w tych postach wskazuje na prawdziwe, zduszane w sobie zainteresowania. To mi wyglada na jesli nie zboczenie, to przynajmniej nerwice na tle seksualnym. Bromu zazywac, bromu. Prysznice zimne. Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AP Zboki IP: 64.217.226.* 03.06.04, 22:02 Widzisz..... wlasnie w tym problem... geje i lezbijki uwazani sa jako zboczency chowajacy sie po kontach i ze o co robia u siebie w domu to jest nienormalne, a ilez ja widzialem "normalnych" HETEROSEKSUalnych par, ktore praktykuja np. sado- masochizm AP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Obsesje seksualna zwolennikow parady... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 22:11 ...poradzilbym ci miedzy drzwi i laczkem bo brom szkodzi ale ty zapewne nie posiadasz penisa- chociaz ,kto to zgadnie...pozatym co ty sie tak uczepilas tego buzka...nierozumie...obcesje masz...Helena...pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holms Re: Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.04, 00:49 Jaka Helena? To pederasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu Re: Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: *.cg.shawcable.net 04.06.04, 07:14 Helena, co do narzedow plciowych. Zdarzylo mi sie byc w San Francisco ok 3 lat temu i parade fajna widzialem. Duzo pedziow mialo odkryte dupy (takie specjalne spodnie) i przywieszone takie plastikowe ptaszki sporych rozmiarow cos do 50cm. sporo bylo takich strojow, to byl ich humor i zabawa. Wiele kapelusikow ze sztucznym ptakiem, trabki tez udekorowane tym samym. Ci ludzie nie pokazywali ze sa inzynierami, lekarzami, nauczycielami albo olimpijskimi atletami. Pokazywali tylko te ptaki itp. symbole. To prosze nie pieprzyc o seksualnych obsesjach ludzi hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.04, 21:45 Dlaczego parada rownosci?? Jak para homoseksualna moze byc rowna tradycyjnej rodzinie ?? Ludzie, nie tracmy zdrowego rozsadku w imie tolerancji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia_blond Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 22:14 greg, :), z tego, że coś Ci się "w pale nie mieści", nie wynika nic ponadto, że urodziłeś się z małą "pałą". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubus_out_of_fabul Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.wroclaw.mm.pl 05.06.04, 10:47 czyli urodzony z za_palka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juzek Niech dołączą do parady onanistów IP: *.blich.krakow.pl 03.06.04, 21:47 Powinny też się odbywać. Byłoby to tak samo bezsensowne domaganie się uznania, tylko z powodu określonych zachowań seksualnych. Jaka tu jest dopiero ciemnogrodzka dyskryminacja! Słyszał ktoś o publicznym wyznaniu "mieszkam sam - jestem onanistą i jestem z tego dumny"? Nie? No właśnie. Trzeba wziąć sprawy we własne rece;)! Odpowiedz Link Zgłoś