Dodaj do ulubionych

Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz

• Gość: pedro [...] IP: *.z27-106-66.customer.algx.net 03.06.04, 18:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zdrowy na umysle Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:07
        To jest Polska własnie...........cholerna bulandia.......
    • Gość: Ak-47 [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.04, 19:01
      • Gość: lenas [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:12
        • Gość: student [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:16
          • Gość: stalin [...] IP: *.limes.com.pl 03.06.04, 19:32
            • Gość: student Re: Jebac Faszystów-to juz nie wróci! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:36
              stalin , twoja ksywa mówi sama za siebie, ciesz się ze zyjesz w Polsce, a nie w
              cywilizowanej Europie z takimi pogladami byłbyś i jestes kupa gówna.pozdrawiam
    • Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ. IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:34
      ...jeszcze troche a dowiemy sie ...,ze kopernik nie tylko byla kobieta...ale do
      tego kobieta robiaca sex inaczej...ha,ha
      • Gość: weku Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:42
        Otwórz oczy, jest 21 wiek , bo chyba nie zauważyłes
        • Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:47
          ...ale argument...a po 21 w ...przyjdzie XXII w zapewne...z geografi jestes
          niezly ...ha,ha...ale my tu o gejach prawimy
          • Gość: weku Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 19:58
            stary dam ci rade, odpusc sobie ,bronisz przegranych pozycji, jak nie chcesz
            wierzyc to twoja sprawa
            • Gość: mee... Re: WYZYNY INTELEKTU...WKLADAJACYCH SOBIE INACZEJ IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:01
              ...wlasnie ...i vice versa...
    • Gość: robol Kwas i Miler pójdą pod rękę na czele IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 19:39
      no i już chyba wiecie dlaczego Kaczor ma małe szanse
    • Gość: Ferdek LPR MW Kurie biskupie i P. KCzyń do IRANU IP: 217.96.48.* 03.06.04, 19:51
      Polska to wolny europejski kraj. Tu obowiązuje inny sposób myślenia niż na
      bliskim wschodzie syberi czy Koreii północnej
    • kozaczek3 D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 19:51
      Kobiety ” Są błędem natury....z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą
      ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego,
      chybionego i nieudanego mężczyzny..”
      Św. Tomasz z Akwinu D. Kościoła Katolickiego

No chyba lepiej z udanym niż z upośledzonym i kalekim.
      Amen.
      • Gość: mee... Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 19:59
        ...zeby nie ta wilgoc i temperatura...tobys tak...kozaczek3...nie
        podskakiwal...tomasz w tym cytacie chwali obecnosc kobiety...nieudany mezczyna
        czyli gej...te slowa swiadzcza o tym...ze,za sw. tomasza panowala wielka
        cnota...kobiety nie byly takie latwe...stad wielu nieudacznikow ...,ktorzy nie
        umieli zbajerowac kobiety...uprawiali sex miedzy soba...ha,ha...a dzisiaj ich
        potomkowie chca wyjsc na ulice w-wy...sodoma i gomora...mowi w innym miejscu
        ksiega madrosci...
        • kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:05
          "stad wielu nieudacznikow ...,ktorzy nie
          umieli zbajerowac kobiety...uprawiali sex miedzy soba...ha,ha"
          I dlatego zostali świętymi Kościoła Katolickiego...ha,ha.
          Powinni geje obrać sobie świętego Tomasza za patrona.
          Amen.
          • Gość: mee... Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:25
            ...z tymi swietymi to jak z wojewoda...ha,ha...tomasz byl gruby bo jadal raz
            dziennie do syta...ale nic mi nie wiadomo ,ze byl gejem...to nowa teoria jak z
            oziebieniem czyli ciemnoscia...
            • kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:40
              Kobiety ” Są błędem natury....z tym ich nadmiarem wilgoci i ich temperaturą
              ciała świadczą o cielesnym i duchowym upośledzeniu, są rodzajem kalekiego,
              chybionego i nieudanego mężczyzny..”
              Św. Tomasz z Akwinu D. Kościoła Katolickiego

No chyba lepiej z udanym niż z upośledzonym i kalekim.
              Amen.
              Z treści jego świętej myśli , raczej nie wynika że był heteroseksualny.
              Jak sam napisałeś uprawiali seks między sobą ( to czynią geye ).
              A w ogóle to ci się dziwię że tak bronisz pedalstwa.
              Olej ich.
              Amen.
              • Gość: robol Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:44
                A fuj z tymi kobietami
                od jutra zakładam sutannę i zaczynam się za klerykami oglądać. Zwłaszcza że
                żona od dawna mi mówi żem nieudacznik. Z koleżankami z pracy też mi nie
                wychodzi (za często)
                P.S Czytałem kiedyś wynurzenia Sw. Tomka. Superlektura, Kapitrał Marksa przy
                tym wymięka
                pozdro
                • kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:52
                  Gość portalu: robol napisał(a):

> A fuj z tymi kobietami
                  > od jutra zakładam sutannę i zaczynam się za klerykami oglądać. Zwłaszcza że
                  > żona od dawna mi mówi żem nieudacznik. Z koleżankami z pracy też mi nie
                  > wychodzi (za często)
                  > P.S Czytałem kiedyś wynurzenia Sw. Tomka. Superlektura, Kapitrał Marksa przy
                  > tym wymięka
                  > pozdro
                  Kobiety są wstrętne, mniam mniam.
                  Tak lubię im nagadać używając języka, oczywiście francuskiego.
                  Amen.
                  Pozdrawiam.
        • Gość: hashmen Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:13
          Fajnie gadasz jak osiemdziesiecioletnia dewotka,p[ozdrawiam ludzi obcujacych z
          toba na co dzien..
        • Gość: ludzietolerancyjni Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:18
          warszawa to nasze miasto!
          • kozaczek3 Re: D.Kościoła Katolickiego popierał geyów 03.06.04, 20:29
            Gość portalu: ludzietolerancyjni napisał(a):

> warszawa to nasze miasto!
            Ja napisałbym z dużej litery.
            Myślę że mieszkają tam różni ludzi i to miasto powinno być wspólne.
            A ludzie tam mieszkający powinni się tolerować.
            Amen.
    • Gość: . [...] IP: 141.155.79.* 03.06.04, 19:57
      • Gość: kire Re: Niech zrobią tę paradę ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:02
        nie badz taki fafarafa , jak mieszkasz w wawie to wiesz, ze kibice legii nie
        sa tu za bardzo cenieni
      • Gość: robol [...] IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:21
      • Gość: Werter ...nawolujesz do pogromu???co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:51
        Oto Twoje IP - 141 155 79 znajdie się to tam, gdzie powinno!!!!!!!!!!
        • Gość: pizarro werterze jak ty cierpisz! Może tak do Korei płn! IP: *.torun.mm.pl 03.06.04, 20:59
    • Gość: darek Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.mpowercom.net 03.06.04, 20:17
      Czy ktos z Was zastanawial sie ze podczas parady moze dojsc do tych samych
      awantur co w Krakowie. Czy Warszawiacy tak naprawde potrzebuja zdemolowanych
      sklepow, ulic itp.? Wedlug mojej opini, jezeli tak naprawde ma dojsc do parady
      to niech ona sie odbedzie gdzies gdzie nie dojdzie do zadnych zniszczen. Tak na
      marginesie, jest tyle innych rzeczy o ktore nasze spoleczenstwo powinno sie
      martwic.
      • Gość: robol Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 03.06.04, 20:31
        dla wojewody i reszty eselde to nieważne. Trzeba się jeszcze na koniec pokazać
        i juz nieistotne czy będzie to wiec pedalski, proskrobankowy, antyklerykalny
        czy jakikolwiek inny. Interes ludzi którym się może dostac po szybie czy po
        łbie nigdy dla pewnych ugrupowań politycznych nie był ważny. Byle najtańsza
        kiełbasa przedwyborcza została zjedzona.
        Pewnie jeszcze doczekamy dnia w którym na czele parady debili pójdzie Leszek
        M, zaś na czele parady lesbijek Aleksander K. Ja czekam na paradę
        ekshibicjonistów, zawsze mnie to kręciło i powiem wam w tajemnicy że prochowiec
        nawet sobie kupiłem na szmaciaku.
        A na paradę dla części rowerowych pójdę z moją owieczką, baranka jak będzie
        chciał też wezmę
    • Gość: Anty [...] IP: *.brzeziny.ris.dts.pl / 62.233.142.* 03.06.04, 20:22
      • Gość: polak-europejczyk Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:35
        A ty jako naczelny bezmozgowiec nie wiadomo skad, powinienes zamknac jape, jak
        cie na nic innego nie stac,przezytku historii,jesli rozumiesz w ogole co
        pisze..
    • Gość: Katolik Polski WOJUJACY HOMOSEKSUALIZM GORSZY OD ISLAMIZMU IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 20:35
      Nie zycze Warszawie takich parad.Zaczyna sie niewinnie,a pozniej ida na
      calosc.W Berlinie jechali na tych ciezarowkach,przebrani za dzikusow,
      pol nadzy i symulowali stosunki homoseksualne.Cala palete.Matki
      z dziecmi w panice uciekaly.To nie ma nic wspolnego z festynem.To jawne
      propagowanie Sodomii.Tam nie pytali sie czy chcesz?Tam gwalcili!
      • Gość: student Re: WOJUJACY HOMOSEKSUALIZM GORSZY OD ISLAMIZMU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:38
        Tolerancja ponad wszystko..
      • Gość: Punia WOJUJACY DEBILIZM GORSZY OD AL KAIDY IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.06.04, 23:08
    • Gość: mee... Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:38
      ...cywilizacja zachodnia ...ze swa tolerancja i religijnoscia...wychowala na
      wlasnej piersi ...wkladajacych sobie inaczej...to z tego dobrobytu i
      tolerancji...poszanowania jednostki jako najwyszej wartosci biora sie takie
      zjawiska jak geje...,ktorzy ...o ironio losu zadaja od nas tolerancyjnych...
      tolerancji..za komuny nawet kutasa nie wychylili w obawie ,ze go
      straca...czekali az wykrwawia sie robotnicy gdanska...i gdy juz mamy
      demokracje...oni zadaja demokracji dla siebie- specjalnie uprzywilejowani...
      • Gość: student Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:46
        pierdolisz od rzeczy... ,ale przejmuj sie nie wszyscy musza miec rozum
        • Gość: mee... Re: Oj, POPRZEWRACALO WAM SIE W GLOWACH... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:48
          ...szczegolnie to widac po tobie...z ciebie student jak z koziej dupy
          traba...ha,ha...
    • Gość: mułeczek Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:44
      A więc to prawda - pseudokomuna liczy na pedalskie głosy!

• Gość: a psik Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: 209.29.35.* 03.06.04, 20:48
      jezeli homoselsualista moze walnac kogos tortem za roznice w pogladach to
      rozumiem ze to dziala w obie strony....
    • Gość: HETERYK [...] IP: *.tele2.pl 03.06.04, 20:49
      • Gość: megagej [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:52
      • Gość: Werter Dokladnie to opisaleś , ale przesadziles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:54
        Jesteś krypto??? coś mi się wydaje!!!!!
    • Gość: mee... Re: ONI W NAS TORTAMI... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 20:54
      ...a my w nich jajami...moze jakis zajdzie w ciaze...ja mysle ...,ze jaja to-by-
      byla piekna sprawa na tej defiladzie rozpusty...
    • Gość: pizarro ZBOCZEŃCY A MOŻE BY TAK DO HOLANDII ..PIESZO IP: *.torun.mm.pl 03.06.04, 20:56
      To dopiero byście zamanifestowali swoja odmienność. Potrzeba wam wszak
      dowartościowania; Dlatego z pomoca zapewne pospieszą wicepremier bez teki ale z
      prezerwatywami jaruga, senator szyszkowska, gadzinowski poseł,banach, nowicka
      tudzież biedron, niemiec być moze nawet ...nobliści! wszyszy pieszo PARADA
      DUMY I ODMIENNOŚCI DO HOLANDII.Po co macie sie kisić w tym kołtunskim kraju
      ciemniaków.Tam swoboda, narkotyki twarde i miekkie.Aborcja na zyczenie. Leki
      wczesno i póznoporonne. Eutanazja, możecie sie pozbyć tych co za wami nie
      nadążą, makabryczne i niuesmaczne, przepraszam, ale takie tam prawo, że
      starszych i niepotrzebnych można się pozbywać.A obok Bruksela, pozdrowicie
      Dutrou,wszak pedofilia jak wykazuja badania kliniczne pozostaje w b.scisłym
      związku z homoseksualnośćia.Po drodze ugości was burmistrz Berlina, pedzio.
    • Gość: baret tylko k..wa po co ta parada IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:03
    • Gość: baret i co mnie obchodzi kto jest gejem!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:03
    • Gość: Katolik Polski PARADA IDIOTOW IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.04, 21:04
      Powoli dochodze do przekonania,ze homoseksualisci z ta parada strzelili
      sobie samoboja.Jak siedzieli cicho,tolerowano ich tez po cichu.Teraz,gdy
      zaczynaja wojowac,ludzie zaczna sie bronic.I nie jestem pewny czy to
      tym"inaczej kochajacym"na zdrowie wyjdzie.
      • Gość: Werter Masz komplex jakiś z naszego powodu?Katoliku pol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:23
        Masz jakiś komplex, ciagle się nami zajmujesz, nie masz żony ??jak nie lubisz
        kobiet to znajdz sobie przyjaciela, i przestań tu przynudzac .bo sie rzygać
        chce!!
      • Gość: ANTYANTY.... TY KATOLIK CHYBA RACZEJ PSEUDOKATOLIK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:59
        TY TO TAK SAMO JAK CI PSEUDOKIBICE LEGII CZYLI BANDYCI - POLACZKI PSEUDOKATOLICY
    • Gość: baret Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:11
      Helena napisała:
      "Gejowie nie potrzebuja Twojej akceptacji, ani zebys ich lubil czy szanowal. To
      jest wylacznie kwestia Twojej wlasnej kultury, wychowania, przczytanych ksiazek
      czy szerokosci horyzontow. To co gejopwie potrzebuja to dokladnioe takiego
      samego kawalka tortu (moze byc z jagodami), ktorym Ty mozesz sie cieszyc na
      codzien. "
      i co ma piernik do wiatraka.
      Ta parada to próba narzuceniaw łasnego światopoglądu.
      Ja nie potrzebuje parady do tego by pokazać ze np. jestem leworęczny - a
      przecież dyskryminacja leworęcznych jest na porządku dziennym. Przykład:
      pożądne nożyczki tylko dla praworęcznych, przepisy drogowe, narzedzia ..
      naciski rodziny gdy jest sie małym.
      Parade należy odbierać w kategoriach prowokacji. I to jest cała prawa o niej. I
      naturalnie budzi bedzie budzić sprzeciw. Dorabianie do tego jakiejkolwiek
      ideologii to gruuuba przesada. I naduzycie wobec innych ludzi. I to Heleno nie
      masz racji.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: kasia_blond oto głupota w stanie czystym, wzorcowym, :). IP: *.chello.pl 03.06.04, 22:00
        "Ta parada to próba narzuceniaw łasnego światopoglądu". PEWNIE, :). WYCHODZI NA
        TO, ŻE WSZYSCY, KTÓRZY SA INNEGO ZDANIA NIŻ TY, "PRÓBUJA NARZUCIĆ CI WŁASNY
        ŚWIATOPOGLĄD", :). SKANDAL, :)!
        > Ja nie potrzebuje parady do tego by pokazać ze np. jestem leworęczny - a
        > przecież dyskryminacja leworęcznych jest na porządku dziennym. Przykład:
        > pożądne nożyczki tylko dla praworęcznych, przepisy drogowe, narzedzia ..
        > naciski rodziny gdy jest sie małym.
        NO I CO Z TEGO, ŻE "TY NIE POTRZEBUJESZ", :)? A INNI POTRZEBUJĄ, NP.: POKAZAĆ,
        ZE SĄ ZWIĄZKOWCAMI, KATOLIKAMI, KIBICAMI TENISA, MNIEJSZOŚCIA POLSKĄ NA LITWIE,
        PIELĘGNIARKAMI, ITD. :). PO PROSTU ODCZEP SIĘ OD INNYCH.
    • Gość: tako Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: 66.160.92.* 03.06.04, 21:18
      Podzielam Twoje zdanie, ze kazdy ma prawo do wypowiadania i agitowania swoich
      pogladow. Zdecydowanie popieram zdanie Pana Kaczynskiego i wzywam do
      zorganizowania parady zwolennikow zwiazkow malzenskich plci odmiennych.
      P.S. Dlaczego jedna strona "homo" przebiera sie za kobiete aby zwabic
      homoseksuologa "mezczyzne". Przeciez w/g uznawanych przez nich zasad taka osoba
      powinna wzbudzac odraze lub co najwyzej zwabiac lesbijki.
    • Gość: PesTYcyD [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 21:21
      • Gość: Zwisajace jaja [...] IP: *.bredband.skanova.com 03.06.04, 21:42
    • Gość: Helena Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: *.in-addr.btopenworld.com 03.06.04, 21:42
      jest porazajaca. Nigdy nie wyobrazalam sobie, ze tylu dobrych,
      heteroseksualnych katolikow ma taka rozbuchana wyobraznie dotyczaca praktyk
      homoseksualnych. Chlopcy! I dziewczynki tez! Jesli wszystkie opisywane przez
      Was rzekome techniki seksualne tak Wam nie daja spokoju, to moze sprobujcie
      choc raz zakazanego owocu? Bo jak to wyglada? Tu tyle slow jaka to budzi w Was
      odraze, ale jednoczesnie nieustanne krecenie sie wokol narzadow seksualnych w
      tych postach wskazuje na prawdziwe, zduszane w sobie zainteresowania. To mi
      wyglada na jesli nie zboczenie, to przynajmniej nerwice na tle seksualnym.
      Bromu zazywac, bromu. Prysznice zimne. Buzka
      • Gość: AP Zboki IP: 64.217.226.* 03.06.04, 22:02
        Widzisz..... wlasnie w tym problem... geje i lezbijki uwazani sa jako zboczency
        chowajacy sie po kontach i ze o co robia u siebie w domu to jest nienormalne, a
        ilez ja widzialem "normalnych" HETEROSEKSUalnych par, ktore praktykuja np. sado-
        masochizm

AP
      • Gość: mee... Re: Obsesje seksualna zwolennikow parady... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 03.06.04, 22:11
        ...poradzilbym ci miedzy drzwi i laczkem bo brom szkodzi ale ty zapewne nie
        posiadasz penisa- chociaz ,kto to zgadnie...pozatym co ty sie tak uczepilas
        tego buzka...nierozumie...obcesje masz...Helena...pzd
      • Gość: Holms Re: Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.06.04, 00:49
        Jaka Helena? To pederasta.
      • Gość: wania z komsomolu Re: Obsesje seksualna przeciwnikow Parady IP: *.cg.shawcable.net 04.06.04, 07:14
        Helena, co do narzedow plciowych. Zdarzylo mi sie byc w San Francisco
        ok 3 lat temu i parade fajna widzialem. Duzo pedziow mialo odkryte dupy
        (takie specjalne spodnie) i przywieszone takie plastikowe ptaszki sporych
        rozmiarow cos do 50cm. sporo bylo takich strojow, to byl ich humor i zabawa.
        Wiele kapelusikow ze sztucznym ptakiem, trabki tez udekorowane tym samym.
        Ci ludzie nie pokazywali ze sa inzynierami, lekarzami, nauczycielami albo
        olimpijskimi atletami. Pokazywali tylko te ptaki itp. symbole.
        To prosze nie pieprzyc o seksualnych obsesjach ludzi hetero.
    • Gość: Greg Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.04, 21:45
      Dlaczego parada rownosci?? Jak para homoseksualna moze byc rowna tradycyjnej
      rodzinie ?? Ludzie, nie tracmy zdrowego rozsadku w imie tolerancji!!
      • Gość: kasia_blond Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.chello.pl 03.06.04, 22:14
        greg, :), z tego, że coś Ci się "w pale nie mieści", nie wynika nic ponadto, że
        urodziłeś się z małą "pałą".
        • Gość: lubus_out_of_fabul Re: Parada Równości - wojewoda zniósł zakaz IP: *.wroclaw.mm.pl 05.06.04, 10:47
          czyli urodzony z za_palka
    • Gość: juzek Niech dołączą do parady onanistów IP: *.blich.krakow.pl 03.06.04, 21:47
      Powinny też się odbywać. Byłoby to tak samo bezsensowne domaganie się uznania,
      tylko z powodu określonych zachowań seksualnych. Jaka tu jest dopiero
      ciemnogrodzka dyskryminacja! Słyszał ktoś o publicznym wyznaniu "mieszkam sam -
      jestem onanistą i jestem z tego dumny"? Nie? No właśnie. Trzeba wziąć sprawy
      we własne rece;)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka