Dodaj do ulubionych

Czyżby koniec Chin?

17.12.11, 11:51

wyborcza.pl/1,75968,10833508,Boje_sie_o_Chiny.html#ixzz1gmurVb79
Nie tylko o Polskę się lękam. We wtorkowym przemówieniu pod pomnikiem Piłsudskiego Kaczyński postawił nam Chiny za przykład dynamicznego rozwoju. To nie jest dobry prognostyk dla tego wielkiego kraju. Gdy prezes Kaczyński chciał nas wysłać na plaże Egiptu i Tunezji, wybuchły tam rewolucje i plaże opustoszały. Gdy zapragnął Budapesztu w Warszawie, na Węgrzech tąpnęła gospodarka.

Obserwuj wątek
    • mariner4 Kaczorowi podobają się zbiorowe egzdekucje 18.12.11, 07:23
      w Chinach. Kurdupel chciałby to zaimplementować w Polsce.
      Założę się, że pierwszym byłby Tusk!
      M.
    • zapijaczony_ryj POdoba mi się ta konkluzja 18.12.11, 07:40

Nie tylko o Polskę się lękam. We wtorkowym przemówieniu pod pomnikiem Piłsudskiego Kaczyński postawił nam Chiny za przykład dynamicznego rozwoju. To nie jest dobry prognostyk dla tego wielkiego kraju. Gdy prezes Kaczyński chciał nas wysłać na plaże Egiptu i Tunezji, wybuchły tam rewolucje i plaże opustoszały. Gdy zapragnął Budapesztu w Warszawie, na Węgrzech tąpnęła gospodarka.

Co teraz będzie z Chinami?

Piszący ma rację za co się nie weźmie Prezes Specjalnej Troski to to zepsuje, to człowiek psuj!

A ja ciekaw jestem kiedy opublikują zapis tej ostatniej rozmowy telefonicznej na 20 minut przed katastrofą...
      • zoil44elwer Re: POdoba mi się ta konkluzja 19.12.11, 06:25
        Dlatego Chrabja leci do Chin by wspomóc komunistyczne Chiny?
    • vasilip Re: Czyżby koniec Chin? 18.12.11, 10:08
      Pora na ruskich, których tak lubi.
    • wiosnaludzikow Re: Czyżby koniec Chin? 19.12.11, 06:23
      Chwalenie przez Kaczyńśkiego Chin to skończona głupota. Ten oszołom nie wie, że np zarobek w Pekinie to jakieś 500 euro za miesiąc a na prowincji to 50 euro w ciągu miesiąca. Wiec może baran coś o korupcji, o mafii.....
      • zoil44elwer Re: Czyżby koniec Chin? 19.12.11, 06:30
        Tusk Jr,dziennikarz GW,ekspert od szybkich kolei poleciał do CHIN(za pieniądze PKP) i zaraz potem budowa Szybkiej Kolei w Polsce została odłożona na 30 lat.Chociaż tabor dla szybkiej kolei został już zakupiony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka