Dodaj do ulubionych

Widziałem łzy w oczach minister Muchy

20.12.11, 11:44
Harcerze przynieśli Tuskowi światełko betlejemskie, światełko pokoju. Było pięknie i wzruszająco, o Bogu i pokoju między ludźmi. Mucha przez łzy się usmiechała, śliczna była.

A Cyba Rosiaka jak psa zastrzelił.
Obserwuj wątek
    • ave.duce I co to ma do rzeczy? 20.12.11, 11:50
      • haen2010 Re: I co to ma do rzeczy? 20.12.11, 11:55
        Nic, na pasku było, razem. Dożywocie ma dostać. W TVN24.
        • ave.duce Re: I co to ma do rzeczy? 20.12.11, 12:03
          Wszystko, co leci razem "na pasku", dajesz "w zestawieniu" na FK?
        • lackzadek Re: I co to ma do rzeczy? 20.12.11, 14:40
          haen2010 napisał:

> Nic, na pasku było, razem. Dożywocie ma dostać. W TVN24.

We TVN-ie będzie siedział?
          Dożywotnio?
      • sawa.com posterunkowa ave.duce 20.12.11, 16:13
        ave.duce napisała:

I co to ma do rzeczy?

Jak zwykle czujna... i gotowa do pacyfikacji odchyleńców od jedynie słusznej linii:)
        • cwiercinteligentzpis No i dowiedziałaś się ave, od samego 20.12.11, 16:39
          Wybitnego Umysłu.
        • ave.duce Jak miło! Sawa, "znawczyni" gospodarki, literatury 20.12.11, 16:40
          i czego tam jeszcze...
        • olga_w_ogrodzie Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 16:50
          też się dziwę, jak Ave, skąd takie połączenie tematów.
        • dupetek Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 16:56
          Noo...., patrzajta ludziska kochane! Sawa zadurzyła się w niju imidżu Haena i oczy gotowa wydrapać każdemu nieprzychylnemu Haenowi:)
          • tw_wielgus Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:00
            Wyciągając jedyne słuszne wnioski z Twojej światłej obserwacji dochodzę do wniosku, że dochodzi do stopniowego ocieplenia na linii zwolennicy PiS- apologeci RPP.
            Hean zaczał wychwalać postkomunistów i zapewne to spowodowało ten nagły przypływ sympatii ze strony Sawy.
            • hrabia_manteufel Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:03
              tw_wielgus napisał:

> Wyciągając jedyne słuszne wnioski z Twojej światłej obserwacji dochodzę do wnio
              > sku, że dochodzi do stopniowego ocieplenia na linii zwolennicy PiS- apologeci R
              > PP.
              > Hean zaczał wychwalać postkomunistów i zapewne to spowodowało ten nagły przypły
              > w sympatii ze strony Sawy.

I zaraz odezwał się tropiciel komuchów wielgus,wspomagany dupetkiem i ave.
              Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?
              • tw_wielgus Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:14
                Tropiciel komuchów..:))) Bosz... w różny sposób ludzie próbowali mnie skomplementować, ale Twoje określenie przypadło mi do gustu. Możesz sobie wypić jedno piwo z lodówki za moje zdrowie. Co mi tam...

A a propos Twoje błyskotliwej uwagi to wybacz, ale nieumyślnie ( mam nadzieję) krzywdzisz moje rozbuchane ego.
                • hrabia_manteufel Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:20
                  tw_wielgus napisał:

> Tropiciel komuchów..:))) Bosz... w różny sposób ludzie próbowali mnie skompleme
                  > ntować, ale Twoje określenie przypadło mi do gustu. Możesz sobie wypić jedno pi
                  > wo z lodówki za moje zdrowie. Co mi tam...
                  >
                  > A a propos Twoje błyskotliwej uwagi to wybacz, ale nieumyślnie ( mam nadzieję)
                  > krzywdzisz moje rozbuchane ego.

Komuchy to nie bohaterowie mojej bajki,ale Ty jesteś tropicielem.W czasach komunizmu awansowałbyś od razu,jest w Tobie rewolucyjna czujność.
                  • tw_wielgus Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:33
                    Napisałeś: komuchy to nie bohaterowie z mojej bajki. I tu, mój drogi czytelniku, pozwolę sobie głośno zaprotestować. Nie ładnie jesk kłamać w ogóle, a już kłamać publicznie to niezmywalna plama na honorze osoby, w której żyłach płynie błękitna krew. Nie będę Ci wypominał forumowych kolegów ale na pewno wiesz kogo mam na myśli.
              • ave.duce W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:18
                hrabia_manteufel napisał:

> Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Binokle.jpg/250px-Binokle.jpg
                ps. dobrze, że nie przez dwa "ff".
                • hrabia_manteufel Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:24
                  ave.duce napisała:

> hrabia_manteufel napisał:
                  >
                  > > Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?
                  >
                  > upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Binokle.jpg/250px-Binokle.jpg
                  > ps. dobrze, że nie przez dwa "ff".

Nawet nie staram się zapamiętać jak nazywa się to forum wzajemnej adoracji gdzie "tworzysz" razem z dupetkiem i wilgusem.
                  Nie miałem zamiaru nikogo obrażać,po prostu stwierdziłem prawdę powszechnie znaną.
                  • ave.duce Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:29

> ave.duce napisała:
                    >
                    > > hrabia_manteufel napisał:
                    > >
                    > > > Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?
                    > >
                    > > upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Binokle.jpg/250px-Binokle.jpg
                    > > ps. dobrze, że nie przez dwa "ff".
                    >
                    >
                    > Nawet nie staram się zapamiętać jak nazywa się to forum wzajemnej adoracji gdzi
                    > e "tworzysz" razem z dupetkiem i wilgusem.
                    > Nie miałem zamiaru nikogo obrażać,po prostu stwierdziłem prawdę powszechnie zna
                    > ną.

To nie ja "napadłam" na Sawę.com...
                    Wcale się nie obraziłam, tylko po co ten teatr? Nie obchodzi mnie, pod jakim nickiem piszesz.

Czuj duch!
                    • tw_wielgus Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:37
                      Nie widział, a wie. No prorok proszę Pani.
                      • ave.duce Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:41
                        Najtrudniej być prorokiem na własnym forum ;)
                        • tw_wielgus Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:47
                          Oczywiście. że trudno biorąc pod uwagę materiał z jakiego buduje sie kurniki.
                          Całe szczęście, że Unia już się tym problemem zajęła ( kurnikami oczywiście, a nie proroctwami "hrabiego)
                          • ave.duce Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:52
                            Stąd już niedaleko do szopy... wróćmy zatem do światełka betlejemskiego, min. Muchy, etc.
                            • ave.duce ps. może Ty wiesz, o co chodzi Haenowi? 20.12.11, 17:57
                            • tw_wielgus Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:57
                              Wrócić możemy, ale gwiazda tego wątku, która pozwoliła sobie na "subtelną" i ironicznie "ciepłą" ironię czynu Cyby jakby utraciła nieco chęć do rozmowy i założę się, że nie jest to wynik spóźnionej refleksji.
                  • tw_wielgus Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:35
                    Acha, wiec rozpowszechniasz niesprawdzone plotki. Ciekawe...

> ave.duce napisała:
                    >
                    > > hrabia_manteufel napisał:
                    > >
                    > > > Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?
                    > >
                    > > upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fa/Binokle.jpg/250px-Binokle.jpg
                    > > ps. dobrze, że nie przez dwa "ff".
                    >
                    >
                    > Nawet nie staram się zapamiętać jak nazywa się to forum wzajemnej adoracji gdzi
                    > e "tworzysz" razem z dupetkiem i wilgusem.
                    > Nie miałem zamiaru nikogo obrażać,po prostu stwierdziłem prawdę powszechnie zna
                    > ną.
                    • hrabia_manteufel Re: W gratisie dla Pana Hrabiego M. 20.12.11, 17:52
                      tw_wielgus napisał:

> Acha, wiec rozpowszechniasz niesprawdzone plotki. Ciekawe...
                      >
                      > hrabia_manteufel napisał:
                      >
                      > > ave.duce napisała:
                      > >
                      > > > hrabia_manteufel napisał:
                      > > >
                      > > > > Lubicie napadać stadami,dlatego,że piszecie na jednym forum?

Uffff,odeszliśmy daleko od tematu wątku...
                      Przyznajcie moi mili,że jednak powiedzenie "uderz w stół a nożyce się odezwą" jest celne.
            • dupetek Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:09
              Siem zastanawiam, czy taka sympatia zwolenników obu partii może być prognostykiem przyszłych sojuszy?
              • tw_wielgus Re: posterunkowa ave.duce 20.12.11, 17:20
                Oczywiście nie od razu. Najpierw Kaczyński musi przekonać swój elektorat, że to nie Palikot stoi za rozkręceniem spirali nienawiści w stosunku to najlepszego prezydenta wszechczasów, obecnie denata, która doprowadziła do jego zejścia z tego łez padołu.
                To będzie cicha , .b cicha koalicja.
              • kum.z.antalowki Jeśli, załóżmy, podoba mi się Wróbel i Macierewicz 20.12.11, 18:08
                to znaczy, że oni się mają k'sobie? A jeżeli do tego akurat na głowie mam czapkę, na pasku spodnie, zaś w TVN gadajace głowy komentują skazanie Cyby na dożywocie? To z tego co wynika? Że Kaczyński chwaląc Chiny umizgał się do Komorowskiego?
                • ave.duce Re: Jeśli, załóżmy, podoba mi się Wróbel i Macier 20.12.11, 18:13
                  kum.z.antalowki napisał:

> To z tego co wynika? Że Kaczyński chwaląc Chiny umizgał się do Komorowskie
                  > go?

A nie do Jaruzelskiego czasem?
                  • kum.z.antalowki Re: Jeśli, załóżmy, podoba mi się Wróbel i Macier 20.12.11, 18:27
                    > > To z tego co wynika? Że Kaczyński chwaląc Chiny umizgał się do
                    > > Komorowskiego?

ave.duce napisała:

> A nie do Jaruzelskiego czasem?

Ależ oczywiście... i to nie "czasem" tylko od zawsze. Bo jak inaczej wytłumaczyć palenie kukły Wałęsy, niż zemstą za wygryzienie z posady ukochanego Jaruzelskiego?
                    • ave.duce Re: Jeśli, załóżmy, podoba mi się Wróbel i Macier 20.12.11, 20:14
                      A więc jednak...
                      Ciekawe, w jaki sposób JAR odwdzięczył się Kiszczakowi za pączka?
                • tw_wielgus Re: Jeśli, załóżmy, podoba mi się Wróbel i Macier 21.12.11, 10:53
                  Jeżeli założymy, że podoba Ci się pani Wróbel i pan Maciarewicz to znaczy, że jesteś biseksualistą o podejrzanie "wyrafinowanym" guście. Sądzę, iż po takim Twoim oświadczeniu nawet dr. Andrzej Depko nie potrafiłby ukryć zdziwienia.
              • sawa.com a gdzie tam! 20.12.11, 21:26
                dupetek napisał:

> Siem zastanawiam, czy taka sympatia zwolenników obu partii może być prognostyki
                > em przyszłych sojuszy?

Palikot flirtuje z Kwasniewskim. Wlaściwie to Kwasniewski molestuje RP snując jakieś fata morgany o wielkiej centrolewicy.
                • dupetek Re: a gdzie tam! 21.12.11, 10:05
                  Wiem Sawo! Wyżej, to był żart z Twojej sympatii do Haena i tak poleciało:)
      • cwiercinteligentzpis Nic. Haen przejmuje maniery od Biedronia. 20.12.11, 16:38
        ave.duce napisała:

• ave.duce Co masz do zarzucenia manierom Biedronia? 20.12.11, 16:55
          • piq Re: ostentacja jest zawsze w fatalnym guście /nt 20.12.11, 20:25
            • ave.duce Re: ostentacja jest zawsze w fatalnym guście /nt 20.12.11, 21:47
              Fakt, ale w ostentacji Biedroniowi daleko do niektórych sympatyków Palikota i jego Ruchu.
      • remik.bz Nie wygłupiaj się Ave 21.12.11, 09:47
        ave.duce napisała:

Re: I co to ma do rzeczy?

Doskonale wiesz Ave "co to ma do rzeczy" więc nie wygłupiaj się.
        • ave.duce Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 10:13
          • remik.bz Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 10:24
            ave.duce napisała:

OK. Prawdopodobnie uważasz,ze informacji w stopce nie nalezy łączyć z głównym przekazem.
            Jesli tak, to zeczywiście możesz nie wiedzieć w czym problem.
            Ja jednak łącze te informacje , główna i w stopce. Dla mnie wielkim dysonasem (wręcz bezczelnością) jest "oficjalny rządowy" przekaz pokoju i milosci a równocześnie w stopce informacja o owocach tej rządowej "miłości" w stosunku do kilku milinów Polaków nie popierajacych rządu a popierających opozycję , konkretnie PiS.
            • ave.duce Ah, no tak > wina Tuska! ;) 1993 rok 21.12.11, 10:43
              ... Jako polityk staram się zrozumieć racje J. Kaczyńskiego. Przychodzi mi to coraz trudniej. Ale jako człowiek nie rozumiem go w ogóle. Coraz częściej wprowadza do polskiej polityki język, który ma za zadanie przede wszystkim degradować jego przeciwników, ma ich niszczyć jako ludzi właśnie. Zapamiętałem go jako dowcipnego, mądrego, jakoś ciepłego nawet człowieka, który odróżnia politykę od słownego pałkarstwa. Może myliłem się? ... > Andrzej Urbański
              • remik.bz współwina Tuska 21.12.11, 10:47
                Tusk jest współwinien tej wzajemnej nienawiści. To obrzucanie się błotem było mu na rękę- odwracało uwagę od ważnych problemów, które rząd ( a nie opozycja) powinien rozwiązywac.
                Mysle, ze wielu uwierzyło oficjalnej rządowej propagandzie , że wszystkim nieszczęściom winien jest Kaczor.
                • tw_wielgus Re: współwina Tuska 21.12.11, 11:31
                  Znasz takich? Ja nie, a dobrze pamiętam, że prekursorem zwalania wszyskich win na opozycję ( wtedy PO) był właśnie PiS. Każda wypowiedź przedstawiciela tej parti zaczynała lub kończyła się stwierdzeniem, że to wszystko wina PO.
            • tw_wielgus Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 10:57
              A jakie są owoce tej rządowej miłości w stosunku do kilku mln. Polaków nie popierających rządu? Wymordowano ich? Zesłano na Sybir?
              • remik.bz Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 11:04
                tw_wielgus napisał:

> A jakie są owoce tej rządowej miłości w stosunku do kilku mln. Polaków nie popi
                > erających rządu? Wymordowano ich? Zesłano na Sybir?

Kogoś zamordowano, kogoś ciężko raniono z powodów "że był za PiS-em"
                • tw_wielgus Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 11:24
                  Przypominam we fragmencie bo być może nie pamiętasz swojej wypowiedzi:
                  "a równocześnie w stopce informacja o owocach tej rządowej "miłości" w stosunku do kilku milinów Polaków nie popierajacych rządu a popierających opozycję , konkretnie PiS. "
                  • remik.bz Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 12:06
                    tw_wielgus napisał:

> Przypominam we fragmencie bo być może nie pamiętasz swojej wypowiedzi:
                    > "a równocześnie w stopce informacja o owocach tej rządowej "miłości" w stosu
                    > nku do kilku milinów Polaków nie popierajacych rządu
                    a popierających opozyc
                    > ję , konkretnie PiS. "

Ale w czym problem?
                    "Miłość" rządowa dotyczyła wszystkich zwolenników PiS-u."Owoce" tej milosci ( które znamy) były dwa. Wiesz jakie.
                    • tw_wielgus Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 12:11
                      Tylko dwa na tyle milionów potencjalnych ofiar? Chyba jednak daleko odjechałeś od rozumu.
                      Zawróć może jeszcze gdzieś na Ciebie czeka.
                      • remik.bz Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 12:21
                        tw_wielgus napisał:

> Tylko dwa na tyle milionów potencjalnych ofiar?

No jesli dla Ciebie smierć i ciężkie zranienie to "tylko"....

Chyba jednak daleko odjechałeś
                        > od rozumu.
                        > Zawróć może jeszcze gdzieś na Ciebie czeka.

OK . Zawstydzę się, zechcę być trendy i powiem publicznie , że smierć i zranienie to "pikuś" tylko dlatego , aby za wolaka nie być uważanym.
                        • tw_wielgus Re: Nie wiem. Proszę - oświeć mnie ;) 21.12.11, 12:41
                          remik.bz napisał:
                          >
                          > No jesli dla Ciebie smierć i ciężkie zranienie to "tylko"....

Skoro zacząłeś od milionów a skończyłeś na dwóch... A propos zapomniałeś jeszcze o ofiarach zamachu smoleńskiego.

>
                          > Chyba jednak daleko odjechałeś
                          > > od rozumu.
                          > > Zawróć może jeszcze gdzieś na Ciebie czeka.
                          >
                          > OK . Zawstydzę się, zechcę być trendy i powiem publicznie , że smierć i zranien
                          > ie to "pikuś" tylko dlatego , aby za wolaka nie być uważanym.

Otóż nie. Wstydzić powinieneś się za próbę wmówienia rozmówcom moralnej odpowiedzialności Sikorskiego za to tragiczne wydarzenie.
    • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 11:58
      Mnie posłanka Mucha wzruszyła mówiąc że osobom po 80-tce nie "opłaca" się robić operacji ortopedycznych(wie co mówi bo jest dr ekonomiki służby zdrowia) Albo że starzy ludzie chodzą do lekarza tylko w celach towarzyskich i przez to młodzi mają trudności z dostaniem się do lekarza.
      • olga_w_ogrodzie Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:00
        pani Mucha za głupie słowa przeprasza.
        Ty nie.
        • czarnypan.k Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:06
          olga_w_ogrodzie napisała:

> pani Mucha za głupie słowa przeprasza.

bo głupia
        • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:09

> pani Mucha za głupie słowa przeprasza.
          > Ty nie.
          Głupie słowa w ustach posłanki PO,dr ekonomii J Muchy? Czy tylko mądre ekonomicznie ale propagandowo złe?
          • olga_w_ogrodzie Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:12
            oczywiście, że to były głupie słowa.
            natomiast mądre było wycofanie się i przeproszenie.
            • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:20

> oczywiście, że to były głupie słowa.
              > natomiast mądre było wycofanie się i przeproszenie.
              Porzucony mąż i dzieci Muchy też mają łzy w oczach?
              • czarnypan.k Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:29
                syndrom, zespół "beaty"
              • olga_w_ogrodzie Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 16:20
                zoil44elwer napisał:

> Porzucony mąż i dzieci Muchy też mają łzy w oczach?

nie mam pojęcia.
                spytaj go.
                • ave.duce Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:38

> zoil44elwer napisał:
                  >
                  > > Porzucony mąż i dzieci Muchy też mają łzy w oczach?

Boszsz, chyba się popłaczę ze wzruszenia...

> nie mam pojęcia.
                  > spytaj go.
                  • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 05:38
                    Mucha to wychowanka abp Życińskiego,absolwentka KUL,czołowa członkini partii chadeckiej(PO)i uczestniczka platformianych rekolekcji w Łagiewnikach.A porzuciła męża i dzieci.
                    • sawa.com Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 09:36
                      zoil44elwer napisał:

> Mucha to wychowanka abp Życińskiego,absolwentka KUL,czołowa członkini partii ch
                      > adeckiej(PO)i uczestniczka platformianych rekolekcji w Łagiewnikach.A porzuciła
                      > męża i dzieci.

Dzieci nie porzuciła. Prawie jest mamą. Chodzi z synami na mecze;)
                      • ave.duce Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 09:47
                        Podobno mamy XXI wiek.
                        Rozwiodła się, dzieci zostały z ojcem. STRASZNE przestępstwo - wg niektórych ;)
                        • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 09:59
                          Chłopy z PSL po zakotwiczeniu się w Warszawie zdziczały w swej katolickości,a Mucha zrobiła się postępowa(rozwojowa i rozwodowa)
    • x2468 Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 12:05
      Cyba Rosiaka a Macierewicz paru polskich agentów na śmierć.Niewiadomski zamordował prezydenta RP Gabriela Narutowicza za co jest przez niektórych wielbiony do dnia dzisiejszego.
      • haen2010 Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 14:44
        Rosiak nie Narutowicz, nawet nie prezes. Pomników dla Cyby nie będzie, kiepsko się spisał.
        • hrabia_manteufel Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 16:48
          haen2010 napisał:

> Rosiak nie Narutowicz, nawet nie prezes. Pomników dla Cyby nie będzie, kiepsko
          > się spisał.

Ale pieprzysz głupoty.Nie warto tego nawet komentować.
          • haen2010 Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:04
            No tak, ten kontrast, pomiędzy paskiem i obrazkiem nieco mnie zdemolował. Rysiu Cyba miał na liście prezesa, Kurskiego i Ziobrę - mówi sędzia z Łodzi.

Niesioła nie było.
            • hrabia_manteufel Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:09
              haen2010 napisał:

> No tak, ten kontrast, pomiędzy paskiem i obrazkiem nieco mnie zdemolował. Rysiu
              > Cyba miał na liście prezesa, Kurskiego i Ziobrę - mówi sędzia z Łodzi.
              >
              > Niesioła nie było.

Haen,o czym chciałeś napisać w tym wątku? bo chyba się pogubiłem,albo Ty.
              • haen2010 Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:20
                Chyba to, że Kaczor Donald, PiS i platfusy to dwie strony tej samej, fałszywej monety. Tuskowa bardziej błyszcząca, pozłacana. A my jesteśmy jak pies Pawłowa, kiedy nam ochłap do aportu rzucają.
            • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 10:02
              haen2010 napisał:

> No tak, ten kontrast, pomiędzy paskiem i obrazkiem nieco mnie zdemolował. Rysiu
              > Cyba miał na liście prezesa, Kurskiego i Ziobrę - mówi sędzia z Łodzi.
              >
              > Niesioła nie było.

Lesiu Miller też się pochwalił że był na liście "eksterminacyjnej" Rysia Cyby.
        • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:09
          haen2010 napisał:

> Rosiak nie Narutowicz, nawet nie prezes. Pomników dla Cyby nie będzie, kiepsko
          > się spisał.

Są pewne granice ironii. Mam nadzieję, że tak tylko Ci się wymknęło i nic złego nie miałeś na myśli. Po prostu przeproś, zmów zdrowaśkę i poproś o wybaczenie.
          • remez2 Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 18:19
            Są pewne granice ironii. Mam nadzieję, że tak tylko Ci się wymknęło i nic złego nie miałeś na myśli. Po prostu przeproś,
            Masz oczywiście rację ale to nie ten adresat. :- (
    • adalberto3 Moze wprowadzic ministerstwo ds. łez ! 20.12.11, 15:20
      W zadnym kraju takiego nie ma, nawet w Korei Pln.
    • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 16:57
      A ja, parafrazując Twoje słowa, widziałem lubieżny uśmiech na twarzy Palikota gdy na konferencji prasowej bawił się męskim przyrodzeniem wykonanym z gumy. Gatunek gumy go tak rajcował?

PS. Cyba za swój czyn przynajmniej posiedzi.
      • hrabia_manteufel Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 16:59
        tw_wielgus napisał:

> A ja, parafrazując Twoje słowa, widziałem lubieżny uśmiech na twarzy Palikota
        > gdy na konferencji prasowej bawił się męskim przyrodzeniem wykonanym z gumy. Ga
        > tunek gumy go tak rajcował?
        >
        > PS. Cyba za swój czyn przynajmniej posiedzi.

O to musiałbyś zapytać Palikota a nie haena.
        Ja wiem co Ciebie najbardziej rajcuje.
        • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:03
          No mów chłopie co wiesz, może i ja dowiem się coś ciekawego.

PS. Osoba tak duchowo związana z RPP jak Hean potrafi czytać w myślach najukochańszego przywódcy jeszcze zanim ten na dobre zdąży uruchomić procesy myślowe.
          • hrabia_manteufel Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:07
            tw_wielgus napisał:

> No mów chłopie co wiesz, może i ja dowiem się coś ciekawego.

To Ty "chłopie" jeszcze nie wiesz?
            • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 17:16
              Oczywiście, że i nie wiem, co Ci się wydaje, że wiesz. Przecież jeszcze nie wyartykułowałeś swoich przemyśleń.
      • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 10:06
        A Sikorski podżegający "takich" Cybów do dorzynania watah czuje się dobrze.
        • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 10:54
          A Sikorski podżegał? Naprawde?
          • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 11:17
            A apel Sikorskiego:Dorżniemy watahę czym był jeżeli nie podżeganiem?
            • tw_wielgus Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 11:28
              Tak odebrałeś tą wypowiedź. Hmmm... straszne, słyszałeś o takim środku stylistycznym nazwanym dla niepoznaki -"hiperbola"?
              • zoil44elwer Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 21.12.11, 11:35
                Z gr.Hyperbole-"przerzucenie,przesada".Rzeczywiście Sikorka przesadziła w swych krwiożerczych trelach.
                • tw_wielgus Re: Chyba jednak mylisz się. 21.12.11, 12:10
                  Bezpośredną odpowiedzialność za wydarzenia w łódzkim biurze PiS ponosi nie Sikorski a Palikot.
                  Pamiętajmy, że Cyba chciał ustrzelić Kaczyńskiego, co było bezpośrednią odpowiedzią na apel Palikota:
                  "Jarosław Kaczyński zostanie upolowany, wypatroszony, a jego skóra sprzedana."

"Krwiożercze trele", dobre. Tyle że wiec co Zoll jedynie komuniści te trele traktowali śmiertelnie (sic!) poważnie.
    • cudny_staszek Re: Widziałem łzy w oczach minister Muchy 20.12.11, 20:07
      haen2010 napisał:

> Harcerze przynieśli Tuskowi światełko betlejemskie, światełko pokoju. Było pięk
      > nie i wzruszająco, o Bogu i pokoju między ludźmi. Mucha przez łzy się usmiechał
      > a, śliczna była.
      >
      > A Cyba Rosiaka jak psa zastrzelił.

Zacząłeś świętowanie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka