axyzaa 04.01.12, 18:50 Ci, którzy go nie znoszą przełączyli, jego wielbiciele bojkotują TVN24. Czyli, kto go słucha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zygfryddezgryz Re: Zarozumiały bufon Wildstein w TVN24 04.01.12, 18:55 no Ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Zarozumiały bufon Wildstein w TVN24 04.01.12, 18:58 zygfryddezgryz napisał: > no Ty.... Przełączyłam na eurosport jak tylko go zobaczyłam. Moja reakcja była i tak spóźniona bo Morozowskiego (przyjaciela Michała Kamińskiego - tego od "pedałów") od dawna bojkotuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Zarozumiały bufon Wildstein w TVN24 04.01.12, 19:01 ....ale to nie było do Ciebie... brak umiejętności czytania ze zrozumieniem? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: To po cholerę się było katować? 04.01.12, 19:02 sado ciacho z niej...taka trauma z młodości.... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Zarozumiały bufon Wildstein w TVN24 04.01.12, 19:03 No fakt! Paradoksalnie to chyba jedynie redaktor prowadzących chociaż i tutaj mam pewną wątpliwość. axyzaa napisała: > Ci, którzy go nie znoszą przełączyli, jego wielbiciele bojkotują TVN24. > > Czyli, kto go słucha? Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Chodzą słuchy 04.01.12, 19:09 że TVN próbuje po ostatnich żałosnych manipulacjach (typu marsz 11 listopada) odzyskać chociaż nieco twarz. Oglądalności nie najlepsza. Dodajmy do tego ponad 3 mld długów grupy ITI, notoryczne straty od 3 lat oraz perspektywę katastrofy banków w UE co może owocować odcięciem kredytów dla bankrutów. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Chodzą słuchy 04.01.12, 19:14 TVN twarzy nie ma,ma za to ryj i jest to niestety zapijaczony ryj G.Miecugowa..... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Chodzą słuchy 04.01.12, 19:21 Te żałosne manipulacje kosztowały ich utratę wózu transmisyjnego. Ale.... może to rzeczywiście policja zniszczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Chodzą słuchy 04.01.12, 19:28 Nie kibolska młodzieżówka z PO pod dowództwem Jarosława Pucka Odpowiedz Link Zgłoś