Dodaj do ulubionych

Telewizja PLWAM nie dostała koncesji

05.01.12, 16:39
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,10916105,Telewizja_ojca_Rydzyka_wyleci_z_kablowek_.html
Oczywiście opcje polityczne specjalizujące się w plwaniu (PiS, Solidarna Polska i temuż podobnież) kipią wprost oburzeniem z powodu kneblowania JPP (Jedynych Prawdziwych Polaków – ang. The Only True Polish People).
Obserwuj wątek
    • green_feldkurat_katz Rozumiem, że przeciw orbanizacji Węgier jesteś? 05.01.12, 16:45

• cymber.gaj Re: Rozumiem, że przeciw orbanizacji Węgier jeste 05.01.12, 16:54
        Wręcz przeciwnie. Jestem za natychmiastową budapesztyzacją Warszawy i chinizacją całego naszego regionu. Jestem pewien, że gdy tylko PiS zdobędzie władzę, przyłączy Chiny do Polski.
        • srul Re: Rozumiem, że przeciw orbanizacji Węgier jeste 05.01.12, 16:58
          cymber.gaj napisał:

Cymbał gay, może sprecyzuj, od wschodu, czy od zachodu?
        • green_feldkurat_katz To dobrze, nareszcie jeden zwolennik pisu na forum 05.01.12, 16:59
          całkowicie integralny...
          • zbigniews1934 Re: To dobrze, nareszcie jeden zwolennik pisu na 05.01.12, 17:23
            Jakos nie widze w tym watku czołowych przedstawicieli towarzyszy kounistow oraz tych z Polikociarni ?Nie jestem PIS -wcem ale jestem katolikiem i takich jak JA to chyba jest przełaczajaca wiekszosc w naszym kraju ?Moge szanownych przeciwnikow koscioła katolickiego nie tylko na tym Forum zapewnic ze Krajowa Rada juz dostała wystarczajaca iloisc protestow aby zrozumiec ze walczy ona z wiekszoiscia narodu polskiego.Ciekaw jestem czy Krajowejn Radzie nie zalezy na utrzymaniu telewizji publicznej z abonamentow ?
    • zbigniews1934 Re: Telewizja PLWAM nie dostała koncesji 05.01.12, 16:47
      Rozumiem ze szanowna osoba cieszy sie bardzo ze telewizja katolicka nie dostała koncesji na multipleksie od Krajowej Rady?Czy mozna to zakwalifikowac jako działanie demokratyczne w panstwie prawa?
      • cymber.gaj Re: Telewizja PLWAM nie dostała koncesji 05.01.12, 17:00
        Katolicka?

renata.rudecka-kalinowska.salon24.pl/137373,nie-bedziesz-mowil-falszywego-swiadectwa-przeciw-blizniemu-twemu
    • superspec Inne media też kłamią a się ich nie zamyka. 05.01.12, 17:05
      Dziwne.
      • cymber.gaj Re: Inne media też kłamią a się ich nie zamyka. 05.01.12, 17:19
        Bo u nas patryjotów gnębi się. Te inne są jeno polskojęzyczne, a ono jedyne prawdziwie polskie jest. Jak rąbnie Bogurodzicą, to Szczerbiec się w kieszeni otwiera. Temu trza je zamknąć.
        • superspec TV Trwam to oszołomy 05.01.12, 17:30
          ale czy trzeba ich zamykać.Wolę o tym co oglądać decydować pilotem a nie poprzez mędrców z KRRiT.
    • lionold Re: Telewizja ojca Rydzyka wyleci z kablówek? 05.01.12, 17:26
      Czy do klepania zdrowasiek potrzebna jest telewizja cyfrowa? Nie mówię już o szczuciu czy sianiu nienawiści bo do tego nadaje się jak najbardziej. Skończcie z tym ojcem.
    • zgred-zisko Re: Telewizja PLWAM nie dostała koncesji 05.01.12, 17:31
      A co się stało ze świętym obrazem? Pamiętam sprzed lat, gdy Krajowa Rada TV przydzielała koncesję. Na korytarzu siedział Rydzyk z dużym obrazem Matki Boskiej na kolanach. Pytany po co to? Odparł że to jest święty obraz i nikt mu z tym obrazem licencji nie odmówi.
      • zbigniews1934 Re: Telewizja TRWAM nie dostała koncesji-dlaczego? 05.01.12, 18:23
        Sadze ze propagandzisci z PO oraz przeciwnicy koscioła katolickiego nie musza wyżywac sie na wyznawcach religi katolickiej w Polsce tylko dla tego ze jest ich przetłaczajaca wiekszosc w naszym kraju ? Ja oraz moi koledzy nie opluwamy ateistow,sekciarzy z innych wyznan i tylko prosimy aby nas stale nie pouczano oraz nie dyskryminowano w panstwie prawa.Mozecie nie ogladac ielewizji TRWAM ale dlaczego Pan Dworak z Krajowej Rady iuz zadecydował ze katolicy nie beda mogli jej ogladac w mutypleksie cyfrowym ?
        • cymber.gaj Re: Telewizja TRWAM nie dostała koncesji-dlaczego 05.01.12, 19:13
          zbigniews1934 napisał:

> Ja oraz moi koledzy nie opluwamy ate
          > istow,sekciarzy z innych wyznan ...

Robi to za was wzmiankowana stacja. A swoją drogą to "sekciarzy z innych wyznań" jest po prostu cudne!
    • erte2 Re: Telewizja PLWAM nie dostała koncesji 05.01.12, 19:43
      Jeśli rydzyk spełnia kryteria konieczne do uzyskania koncesji - to powinien ją dostać. Jesli nie spełnia - to nie powinien. Koniec, kropka. I nie może tutaj odgrywać żadnej roli miłośc czy obrzydzenie do niego (nawet w przypadku tego ostatniego - całkiem zrozumiałe).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka